محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852769538
حراج «آنتن» در صدا و سیما
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob حراج «آنتن» در صدا و سیما تهران-ایرنا-هجوم بی سابقه ی آگهی های بازرگانی در لا به لای برنامه های مختلف صدا و سیما، ضمن به چالش کشیدن رسالت اصلی رسانه ی ملی، کاسه ی صبر مخاطبان را لبریز کرده و انتقادهای فراوانی را بر انگیخته است.
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به عنوان اصلی ترین رسانه ی جمعی با میلیون ها مخاطب است و از این رو رسالت مهمی را در قبال جامعه به دوش می کشد. صدا و سیما سازمانی رسانه یی و تنها متولی قانونی پخش برنامه های رادیویی و تلویزیونی در کشور است.
نیمی از کل هزینه ی سالانه ی این سازمان هر سال در قانون بودجه مشخص می شود که این میزان در سال 1393 بالغ بر یک میلیارد و 581 میلیون تومان بود و نیمی دیگر از هزینه های آن از محل درآمدهای دیگری همچون فروش زمان پخش رادیو و تلویزیونی به آگهی های بازرگانی، دریافت هزینه ی آبونمان از تمام مشترکان برق در ایران، دریافت مبلغی با عنوان عوارض توسعه ی شبکه ی صدا و سیما از فروش هر دستگاه تلویزیون، دریافت مبلغ از تیم های ورزشی مورد نمایش در زمان های خاص، درآمد حاصل از انتشارات «سروش»، درآمد حاصل از انتشار مجلات، درآمد حاصل از روزنامه ی «جام جم»، درآمد حاصل از شرکت صنعتی «سیما چوب»، درآمد حاصل از شرکت صوتی و تصویری سروش و درآمد حاصل از شرکت «سروش رسانه» تامین می شود.
در همین حال اما آن چه بیش از همه در عملکرد صدا و سیما طی چند سال اخیر نمود دارد، پخش حجم بالایی از آگهی های تلویزیونی و رادیویی در فاصله ی میان برنامه ها و حتی در وسط یک برنامه ی تلویزیونی و رادیویی است؛ البته به دلیل پر مخاطب تر بودن برنامه های تلویزیونی، این موضوع در تلویزیون نمود بیشتری دارد.
به اعتقاد کارشناسان رسانه، پخش این آگهی های طولانی از طرف سازمان صدا و سیما که تماشای آن ها در بیشتر موارد از حوصله ی مخاطب خارج است، اقدامی در جهت نادیده گرفتن حقوق مخاطب است.
این در حالی است که از دید بسیاری از منتقدان، صدا و سیما از آن جهت که در شمار نهادهای حاکمیتی قرار دارد و سازمانی خصوصی به شمار نمی رود، نباید در لابه لای برنامه های خود به پخش افراطی آگهی های بازرگانی بپردازد؛ چرا که محل درآمدهای این سازمان مشخص و تعریف شده است.
به گفته ی منتقدان، صدا و سیما رسالتی بیش از این دارد؛ این سازمان می تواند در مسیر فعالیت های خود با مدیریت بودجه و برنامه ریزی های دقیق تر، زمانی را که به تبلیغ کالا و خدمات گروه ها و شرکت های مختلف اختصاص می دهد، به پخش برنامه های فرهنگی، علمی و آموزشی، خلاقانه، سرگرم کننده و شادی آفرین بپردازد.
تحقق این امر اما نیازمند بهره گیری از ایده های جدید و برنامه سازان قوی و خلاق است تا شاید برنامه های چندین کانال تلویزیونی و رادیویی رسانه ی ملی، از حالت یکنواخت و کسالت آور خود خارج شود و با رعایت بیشتر حقوق مردم، مخاطبان بیشتری را به خود جذب کند.
از سوی دیگر اما گروهی از کارشناسان بر این باورند که بودجه ی سالیانه و سایر درآمدهای صدا و سیما کفاف فعالیت های این رسانه را نمی دهد و صدا و سیما از روی اجبار دست به فروش غیر متعارف آنتن خود و پخش آگهی های بازرگانی پرحجم می زند.
برای بررسی بیشتر این موضوع گروه پژوهش های خبری ایرنا به گفت و با «محمد مهدی فرقانی» کارشناس ارتباطات و رسانه و «مجید ابهری» جامعه شناس و آسیب شناس اجتماعی پرداخت.
***وظیفه ی رسانه ی ملی چیست؟
رسانه ها همواره وظیفه ی مهمی را در مسیر پیشرفت فرهنگ، اخلاق و حتی سیاست یک جامعه بر عهده دارند؛ در این میان وظیفه و رسالت رسانه ی ملی دوچندان است.
مجید ابهری جامعه شناس و آسیب شناس اجتماعی در گفت و گو با پژوهشگر ایرنا در تعریف وظایف رسانه ی ملی گفت: رسانه ها حلقه ی اتصال جامعه با فرهنگ هستند. جایگاه رسانه چه در فضای مجازی، چه نوشتاری و مهم تر از همه صدا و سیما در انتقال و گسترش آموزه های اخلاقی و مبانی فرهنگی غیر قابل انکار است.
ابهری در توضیح سخن خود افزود: صدا و سیما به عنوان اصلی ترین وسیله ی پر کردن اوقات فراغت رسالتی بسیار سنگین بر عهده دارد؛ از یک سو باید ابزار سرگرمی و نشاط را برای مخاطبان مختلف با سلیقه های متفاوت تولید و عرضه کند، از طرفی دیگر ضمن اجرای این رسالت بسیار مهم باید مبانی ارزشی و معیارهای دینی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی را در تولید محصولات در نظر گیرد؛ به این معنا که رعایت خطوط قرمز اخلاقی و قانونی رسالت مضاعفی به صدا و سیما می دهد. به هر روی این رسانه سهمی در قبال فرهنگ دارد که می تواند با استفاده از هنرمندان متعهد و تولید محصولات فاخر فرهنگی این سهم خود به فرهنگ را ادا کند.
*** آیا حجم آگهی های بازرگانی در صدا و سیما بالاست؟
اینکه حجم آگهی های بازرگانی در صدا و سیما بالاست، پرسشی است که پاسخی ملموس و غیر قابل انکار دارد. به اعتقاد بسیاری از کارشناسان و حتی مخاطبان این رسانه، حجم آگهی های بازرگانی در صدا و سیما آنقدر بالاست که نشستن به پای برنامه های این رسانه را به امری کسالت آور و خسته کننده تبدیل کرده است.
با این وجود محمد مهدی فرقانی کارشناس ارتباطات و رسانه در گفت و گو با پژوهشگر ایرنا بر این باور است که پاسخگویی به این امر به یک تحقیق علمی مستند و به نسبت جامع نیاز دارد تا در این زمینه بتوانیم با آمار و ارقام صحبت کنیم.
به گفته ی فرقانی اگر چه برداشت شخصی، قضاوت یا فهم روزمره ما از یک موضوع می تواند در صحبت های ما در خصوص آن دخیل باشد اما در حوزه ی فعالیت های صدا و سیما باید گفت، این رسانه در پخش آگهی های بازرگانی به صورت مشهودی راه افراط را طی می کند و به نوعی به حقوق مخاطب کم توجهی می کند.
این کارشناس ارتباطات و رسانه افزود: در این سخن تردیدی نیست که در صدا و سیما هم حجم آگهی ها بالاست و هم شکل ارایه و پخش آن در برخی موارد مغایر با حقوق مخاطب است.
مجید ابهری جامعه شناس و آسیب شناس اجتماعی که پژوهش هایی را نیز در زمینه ی فعالیت های صدا و سیما انجام داده است ضمن پذیرش این موضوع که حجم آگهی های بازرگانی در صدا و سیما بسیار زیاد است، تاکید دارد که پخش این میزان از آگهی های بازرگانی از سوی این سازمان به دلیل بودجه ی ناکافی و از روی اجبار است.
*** هجوم آگهی بازرگانی و نادیده انگاشتن حقوق مخاطب
حقوق مخاطب یکی از موارد تعریف شده یی است که به اعتقاد کارشناسان این روزها بیش از هر زمان دیگر از سوی صدا و سیما نادیده انگاشته می شود.
پخش حجم بالایی از آگهی های بازرگانی، در کنار تولید برنامه های نه چندان قوی، از مهم ترین مواردی است که حقوق مخاطبان ایرانی را هدف قرار داده است.
در این زمینه محمد مهدی فرقانی در ادامه ی گفت و گو با پژوهشگر ایرنا تصریح کرد: پخش مقدار زیادی از آگهی های بازرگانی قبل و بعد از برنامه ها و در میان بخش های مختلف، چه فیلم و سریال باشد و چه برنامه های ورزشی و هنری، حتی برنامه های کودک، بی احترامی به مخاطب است.
به گفته ی فرقانی نکته ی دوم این است که برخی از آگهی ها نه به اسم آگهی بلکه به شکل یک برنامه ی تولیدی به مخاطب عرضه می شود و مخاطب به دلیل شکل ارایه نمی تواند تشخیص دهد که این یک آگهی است و پول برای پخش پرداخت شده یا تولید مستقیم خود تلویزیون است.
فرقانی در خصوص این نکته که به گفته ی او باعث زیر پا گذاشته شدن بیشتر حقوق مخاطب می شود گفت: این مورد به لحاظ رعایت نکردن حقوق مخاطب از مورد اول مهم تر است؛ چرا که در اصول اخلاق حرفه یی روزنامه نگاری اعم از مطبوعاتی، رادیویی و تلویزیونی تاکید می شود، نباید آگهی ها به گونه یی عرضه شوند که تفکیک و تشخیص آن ها از برنامه های تولیدی برای مخاطب دشوار و غیر قابل فهم باشد و برای مخاطب عادی به راحتی قابل تشخیص باشد که کدام تبلیغ است و در ازای پخش پول پرداخت شده و کدام تولید مستقل و مستقیم رسانه است.
این کارشناس ارتباطات و رسانه افزود: این نکته به خاطر سوءتفاهم و اشکالی که در برداشت و فهم مخاطب ایجاد می کند، می تواند با بر ملا شدن اصل ماجرا به از دست رفتن اعتماد مخاطب به رسانه منجر شود. این اقدام از نظر اصول و اخلاق حرفه یی قابل تامل، بحث و بررسی است؛ اگرچه به نظر می آید اینک برخی برای این نوع نگاه حرفه یی جایگاهی قایل نیستند؛ آن گونه که در تلویزیون کماکان شاهد سیاست هایی از این دست هستیم .
*** صدا و سیما سازمانی انتفاعی است، باید از تجاری شدن فاصله بگیرد
بسیاری از کارشناسان معتقدند سازمان صدا و سیما با وجود آن که سازمانی غیر تجاری و غیر مستقل است و جزو نهادهای رسانه یی رسمی قرار می گیرد، اینک با آنتن فروشی و پخش آگهی های گسترده ی بازرگانی در مسیر تجاری شدن گام بر می دارد.
محمد مهدی فرقانی در این زمینه به پژوهشگر ایرنا گفت: پخش گسترده و انفجاری آگهی های بازرگانی در صدا و سیما، به معنای تجاری شدن تلویزیون دولتی است. عملکرد صدا و سیمای دولتی باید از تلویزیون های غیر دولتی و غیر تجاری متفاوت باشد؛ در همه جای دنیا اینگونه است، اما اکنون صدا و سیما در ایران به صورتی محسوس همان مسیر تلویزیون های تجاری را دنبال می کند.
فرقانی افزود: این در حالی است که صدا و سیما به طور رسمی از بودجه ی عمومی دولت برخوردار است و اگر قرار است دولت بودجه بدهد، باید جایگاه آگهی ها در میان برنامه های تلویزیون تعریف شده تر باشد.
با وجود برخورداری صدا و سیما از بودجه ی دولتی و دیگر درآمدهایی که می تواند به صورت قانونی کسب کند، به تازگی این سازمان از سوی پایگاه اطلاع رسانی دولت به عنوان سازمانی زیان ده معرفی شده است. این موضوع تا حد زیادی تامل برانگیز است؛ اینکه صدا و سیما در مسیر صرف منابع مالی تدبیر لازم را به خرج نداده اولین پاسخی است که در خصوص دلیل زیان ده بودن این سازمان به ذهن می رسد.
در این ارتباط مهدی فرقانی بر این باور است که اگر اعلام زیان ده بودن صدا و سیما درست باشد، این موضوع با تاکید بر جنبه های مدیریتی آن قابل تامل است.
فرقانی با طرح این سوال که سازمانی که هم از بودجه ی مستقیم دولت و هم از محل در آمدهای حاصل از آگهی های بازرگانی، درآمدهای هنگفتی به دست می آورد، چرا باید زیان ده باشد؟ گفت: این چرایی باید بررسی شود شاید مشکل های مدیریتی یا اتلاف منابع وجود دارد. بنده بعید می دانم این سازمان زیان ده باشد، سازمانی که این همه درآمد حاصل از آگهی دارد و رقم های کلانی را هم از بودجه ی عمومی کشور استفاده می کند زیان ده بودنش خیلی محل تامل است.
به گفته ی این کارشناس ارتباطات و رسانه، زیان دادن دلایل متعددی دارد، اما طرح این موضوع نمی تواند دست آویز خوبی برای توجیه عملکرد ناموفق صدا و سیما باشد؛ چرا که مخاطب متوجه خواهد بود که صدا و سیما از پخش انبوهی از آگهی های بازرگانی درآمد خوبی نیز خواهد داشت.
با این وجود مجید ابهری با اشاره به تحقیقات خود در زمینه ی صدا و سیما و درآمدهای این سازمان معتقد است: آگهی ها در صدا و سیما زیاد است، اما این سازمان در این امر اجبار دارد و قصد تجاری شدن نیست.
به گفته ی ابهری، مدیران و دست اندر کاران صدا و سیما در دفاع از این تبلیغات اظهار می کنند که بودجه ی صدا و سیما تکافوی هزینه های جاری را نمی دهد؛ چه رسد به تولید محصولات فاخر که البته این ادعا می تواند درست باشد.
در پایان باید گفت صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین رسانه ی ملی، در مسیر فعالیت هایش نباید لحظه یی رسالت خود در قبال جامعه را فراموش کند. حتی اگر این ایده را بپذیریم که بودجه ی صدا و سیما تکافوی خرج های عمومی این سازمان و برنامه سازی های فاخر را نمی دهد، اما به یقین بکارگیری سیاست ها و برنامه ریزی های شایسته و مدیریت بهتر بودجه، می تواند این سازمان را از پخش بی سابقه ی آگهی های بازرگانی بی نیاز سازد.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**9282**2054
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
29/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
ممنوعیت «صدا» و «سیما»ی خاتمی؛ چرا؟
گفت و گوی ایرنا با احمدپورنجاتی آذرمنصوری و محسن رهامی ممنوعیت صدا و سیمای خاتمی چرا تهران-ایرنا-چرا برخی تندروها از سیدمحمد خاتمی هراس دارند و بر طبل خاتمی ستیزی می کوبند چرا با وجود مشی روادارانه و صلح طلب خاتمی عده یی به دنبال محدود کردن و بازتاب پیدا نکردن دیدگاه های وی دصدا و سیما «ربّنا»ی جدید را هم توقیف کرد!
صدا و سیما ربّنای جدید را هم توقیف کرد این ربنا هیچ چیزش نبود اما به ما گفتند این را پخش نکنید تا ما بررسی کنیم هنوز هم دارند بررسی میکنند ما اصلا نمیگوییم که بگویید قابل پخش نیست ما میگوییم این نتیجه بررسی را به ما بگویید به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا یکی از برنامدیرکل صدا و سیمای کرمان عنوان کرد معرفی دستاوردهای مددجویان کمیته امداد کرمان در «نسیم مهربانی»
مدیرکل صدا و سیمای کرمان عنوان کردمعرفی دستاوردهای مددجویان کمیته امداد کرمان در نسیم مهربانیمدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمان گفت برنامه رادیویی نسیم مهربانی به معرفی دستاوردهای خودکفایی مددجویان کمیته امداد کرمان میپردازد به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان حجتالاسلام سیدجواد موسچکیده گفتوگوی تفصیلی فارس با صالحی امیری منظور من از «مکتب نیاوران»مشرب فکری بود نه ایدئولوژی/بنیان
چکیده گفتوگوی تفصیلی فارس با صالحی امیریمنظور من از مکتب نیاورانمشرب فکری بود نه ایدئولوژی بنیان اعتدال به تفکر امام بازمی گردد انتقاد از صداسیما به خاطر مقایسه شدن با مشاییرئیس کتابخانه ملی گفت من به همراه برخی از جمله آقای آشنا در مرکز تحقیقات استراتژیک خانم مولاوردی در امتلاوت جزء 20 قرآن کریم با صدای «حسینعلی شریف»+دانلود
تلاوت جزء 20 قرآن کریم با صدای حسینعلی شریف دانلوددر بیستمین روز ماه مبارک رمضان تلاوت ترتیل جزء بیستم قرآن کریم با صدای حسینعلی شریف تقدیم روزهداران میشود خبرگزاری فارس- گروه فعالیتهای قرآنی فضیل بن یسار گوید امام باقر ع در شب بیستویکم و بیستوسوم ماه رمضان مشغول دعا م۶ گزينه نهايی رياست صدا و سيما
۶ گزينه نهايی رياست صدا و سيما عزتا ضرغامی رئيس فعلی سازمان صدا وسيما پيشتر گفته بود كه تا پايان آبان ماه از صدا و سيما می رود به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز روزنامه آرمان نوشت شنیده شد که از دكتر غلامعلي حدادعادل دكتر محمد حسيني وزير ارشاد دولت احمدي&zواکنش به خبر کذب صدا و سیما درباره مذاکرات
واکنش به خبر کذب صدا و سیما درباره مذاکرات تهران - ایرنا - عوض حیدرپور شهرضائی ضمن تاکید بر پشتیبانی نظام از تیم مذاکره کننده هسته ای خواستار انعکاس درست خبرهای مربوط به مذاکرات شد حیدرپور شهرضائی در گفت و گو با خانه ملّت ضمن تاکید بر حمایت کلیت نظام از تیم مذاکره کننده هسته اصدا و سیما پاسخ کفاشیان را نداد
صدا و سیما پاسخ کفاشیان را نداد رئیس فدراسیون فوتبال از عدم پاسخگویی مسئولان صدا و سیما در خصوص حق پخش رقابتهای لیگ برتر فوتبال خبر داد فارس در حالی که کمتر از دو هفته دیگر فصل چهاردهم مسابقات لیگ برتر آغاز می شود همچنان سرنوشت پخش تلویزیونی این رقابت ها مشخص نیست و پس از اینچرا صداوسيما راستش را نميگويد؟
چرا صداوسيما راستش را نميگويد به گزارش آخرین نیوز چرا صداوسيما راستش را نميگويد عنوان يادداشت روز روزنامه شهروند به قلم مهدي افروزمنش است که ميتوانيد آن را در ادامه بخوانيد داستان يک بام و دو هواست قصه صداوسيماي ما قصه مديريتي که خواسته يا ناخواسته درحال اشاعه دروغ رسقدردانی رئیس سازمان ثبت احوال از صدا و سیما
قدردانی رئیس سازمان ثبت احوال از صدا و سیما تاریخ انتشار پنج شنبه 19 تیر 1393 ساعت 12 22 | شماره خبر 1562971640111333732 معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال کشور در نامهای به رئیس رسانه ملی از تلاشهای این سازمان در اجرای سیاستهای جمعیتی قدردانی کرد محمد ناظم اردکانی دناظر مجلس در شورای نظارت بر صدا سیما: نظارت این شورا موثر نیست/ اقتباس از سریال خارجی ایراد ندارد
ناظر مجلس در شورای نظارت بر صدا سیما نظارت این شورا موثر نیست اقتباس از سریال خارجی ایراد ندارد عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداو سیما با تاکید بر اینکه اصلاحات انجام شده در قانون اداره صداو سیما رییس سازمان در مقابل شورای نظارت را پاسخگو می کند گفت رهبری هم بارها تاکید کرپشت بام خانه ها بابت بی کیفیتی برنامه های صداوسیما پر از دیش شده است
پشت بام خانه ها بابت بی کیفیتی برنامه های صداوسیما پر از دیش شده است تهران - ایرنا - به اعتقاد یکی از اعضای هیات رییسه مجلس شورای اسلامی پشت بان خانه ها از بی کیفیتی برنامه های صداو سیما پر از دیش شده است حسین سبحانی نیا در گفت و گو با خانه ملت گفت اگر برنامه های صداو سیما خوبکپی کاری صداوسیما جهانی شد! +فيلم و تصاویر
کپی کاری صداوسیما جهانی شد فيلم و تصاویر   سريال هفت سنگ به نويسندگي و كارگرداني عليرضا بذرافشان كه اين شبها بعد از افطار روي آنتن شبكه سوم سيما ميرود يك كپي ناقص از يك سريال آمريكايي به نام خانواده مدرن است هر چند كه اين سريال به لحاظ محتوای طنز خود توانسته طرفدارانيرئیس اتحادیه ناشران استان قم عنوان کرد ضعف صدا و سیما در اطلاعرسانی نمایشگاه قرآن و عترت قم
رئیس اتحادیه ناشران استان قم عنوان کردضعف صدا و سیما در اطلاعرسانی نمایشگاه قرآن و عترت قمرئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان استان قم با اشاره به برنامهریزی یکساله برای برگزاری متنوع و جذاب نمایشگاه قرآن و عترت از ضعف اطلاعرسانی توسط صداو سیما انتقاد کرد به گزارش خبرگزاری فارسچرا صداوسیما راستش را نمیگوید؟
چرا صداوسیما راستش را نمیگوید طبق تصاویر منتشر شده لهستان در این زمینه سنگتمام گذاشته و رقصندههای رنگارنگی را نیز راهی زمین کرده بود تا کار سختتر از آنچه شود که بوده و بود کد خبر ۴۱۳۶۹۹ تاریخ انتشار ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۰۸ ۱۵ - 06 July 2014 شهروند در سرمقاله امروز نوشت داستان یعضو شورای شهر مشهد: صدا و سیمای خراسان رضوی رسالتی معنوی برعهده دارد
عضو شورای شهر مشهد صدا و سیمای خراسان رضوی رسالتی معنوی برعهده داردعضو شورای شهر مشهد گفت صدا و سیمای خراسان رضوی رسالتی معنوی برعهده دارد که این موضوع در برنامه سفرههای همدلی نیز قابل مشاهده است به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از ستاد خبری سفرههای همدلی جواد ستاری درچرا صداوسیما راستش را به مردم نمی گوید؟
چرا صداوسیما راستش را به مردم نمی گوید فرهنگ > تلویزیون - روزنامه شهروند نوشت صداوسیما متاسفانه جسارتش را به هر دلیلی از دست داده است و در این میانه میخواهد بازی برد بردی را طراحی و اجرا کند که توان آن را ندارد بنابراین مسیرش جز به قلب واقعیت به مقصد دیگری ن-
سیاسی
پربازدیدترینها