تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843990063




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رونق توليد در شرکت هاي بورسي با اجراي بسته حمايتي دولت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ تير ۱۳۹۳ (۱۰:۲۹ق.ظ)
مدير بورس کالاي کارگزاري پارس؛ رونق توليد در شرکت هاي بورسي با اجراي بسته حمايتي دولت بسته تحليلي دولت براي خروج غير تورمي از رکود باعث ايجاد رونق در اقتصاد مي شود و اگر همه اين عوامل مثبت به خوبي انجام و اجرا شود، بازار سرمايه نيز رشد مي کند زيرا بخشي از سهام همه بخش هاي اقتصادي داخل بازار سرمايه است و رونق آنها به رونق بازار سرمايه کشور مي انجامد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي موسوي، مدير بورس کالاي کارگزاري پارس در خصوص تاثيرات بسته حمايتي دولت بر بازار سرمايه، گفت: هدف اصلي اين بسته خروج از رکود و حرکت به سمت رونق اقتصادي است، البته رونقي که همزمان تورمي هم نباشد. يعني اهداف به اين صورت ترسيم شده که از رکود به سمت رونق خارج شويم و رونق هم تورمي نباشد.
وي ادامه داد: طي چند سال اخير سابقه نداشته که دو سال پشت سر هم، توليد ناخالص داخلي کشور، منفي باشد و اين امر يک زنگ خطر براي اقتصاد کشور به شمار مي رود.حال اگر اين روند ادامه يابد، اوضاع نامساعدتر مي شود. به همين منظور دولت ابزارهاي متفاوتي را در نظر گرفته تا پول هاي سرگردان جامعه را جذب کند که در يکي از اين راهکارها، افزايش نرخ سود بانکي به طور موقت بود.
وي افزود: نقدينگي سرگردان جامعه مي تواند پس از جمع آوري وارد توليد يا وارد بازار سرمايه شود و به رونق اقتصادي کمک کند.
مدير بورس کالاي کارگزاري پارس نمودگر با تاکيد بر اينکه دولت همه اين راهکارها را انديشيده و در حال اجراي آن است، تصريح کرد: هدف اول دولت، جلوگيري از تورم است، اما از آنجا که اقتصاد کشور در وضعيت رکود تورمي بود، با کاهش تورم، رکود افزايش يافت.
موسوي خاطرنشان کرد: از آنجا که دولت مي داند رکود براي کشور ايجاد مشکل مي کند، به دنبال راهکار براي خروج از اين وضعيت است. در اين بين، بيکاري که رابطه اي عکس با تورم دارد، مشکل بزرگي است و بايد براي آن هم تدابير لازم اتخاذ شود.
وي با اشاره به اينکه دولت يک بسته حمايتي را در بخش هاي مختلف در نظر گرفته، اظهار داشت: براي مثال يک بخش از تمرکز در اين بسته در حوزه بنگاه هاي پيشرو داخلي مانند نفت و گاز و پتروشيمي است. همچنين در حوزه صنايع معدني و صرفه جويي هاي انرژي هم مطالبي طرح شده است.
مدير بورس کالاي اين کارگزاري ادامه داد: در بخش ديگري از اين بسته هم به مسايل صادرات صنعتي و خدمات پيمانکاري و مشاوره به کشورهاي همسايه پيشنهادهايي ارايه شده است. به علاوه از محتواي بسته مشخص است که بر روي بخش صنعت گردشگري و آزادسازي منابع بلوکه شده يا تامين مالي پشتوانه منابع نيز تمرکز شده است.
موسوي درباره برنامه هاي دولت در بخش مسکن، گفت: يکي ديگر از اقدامات دولت، توجه به صنايع پايه و خرد است که در نظر دارند شرايطي را از طريق سيستم بانکي فراهم آوردند.
وي ابراز داشت: تمام موارد ياد شده در اين بسته باعث ايجاد رونق در اقتصاد مي شود و اگر همه اين عوامل مثبت به خوبي انجام و اجرا شود بازار سرمايه نيز رشد مي کند زيرا بخشي از سهام همه بخش هاي اقتصادي داخل بازار سرمايه است و رونق آنها به رونق بازار سرمايه کشور مي انجامد.
مدير بورس کالاي کارگزاري پارس نمودگر خاطرنشان کرد: البته بايد دو مبحث و چالش اصلي صنايع خرد نيز مورد توجه قرار بگيرند، يکي از اين موارد بحث نقدينگي و ديگري نرخ بهره بانکي است.
وي ادامه داد: اکثر صنايع کوچک به ويژه صنايعي که از بورس کالاي ايران خريد مي کنند، با مشکل نقدينگي مواجه هستند.
موسوي به نرخ بالاي بهره بانک ها در هنگام اخذ تسهيلات اشاره کرد و گفت: چنانچه شرکت ها يا صنايع خرد بخواهند از تسهيلات اعتباري بانک ها استفاده کنند، با توجه به ميزان سود پرداختي، اين تسهيلات برايشان مقرون به صرفه نيست. در عين حال، چنانچه منابع مالي را دريافت نکنند، توليدشان به مشکل مي خورد. اين شرايط موجب مي شود تا بسياري از صنايع کشور، با تمام ظرفيت خود توليد نکنند؛ براي مثال شرکتي که مي تواند سه شيفت توليد داشته باشد، يک يا دو شيفت خود را فعال کرده است. اين در حالي است که اگر اقتصاد از رکود خارج شود، توليدات شرکت ها نيز افزايش مي يابد.
وي با اشاره به اينکه صنايع پايين دستي در اقتصاد از اهميت بالايي برخوردارند، ابراز داشت: در بسته حمايتي دولت نيز به صنايع پايين دستي توجه شده که اين نشان از عزم دولت براي افزايش توليد و خروج از رکود دارد زيرا افزايش توليد منجر به افزايش سودآوري شرکت ها مي شود و به دنبال آن، بورس هم رونق مي گيرد.
مدير بورس کالاي کارگزاري پارس نمودگر معتقد است که افزايش توليد شرکت ها تاثير مثبت و مستقيمي بر بازار سرمايه دارد و افزايش توليد، رشد سودآوري و در نتيجه بهبود رونق را در شرکت هاي بورسي به همراه دارد.
موسوي خاطرنشان کرد: بسته تحليلي دولت براي ˈخروج غيرتورمي از رکودˈ در بلند مدت باعث رونق بازار سرمايه مي شود. چنانچه مجموع اين عوامل اتفاق بيفتد، سوددهي شرکت ها افزايش مي يابد و به دنبال آن شرکت ها سودآور خواهند شد.
وي در ادامه سخنان خود با طرح اين پيشنهاد که دولت يک برنامه منظم به ويژه در خصوص صادرات کالاهاي غيرنفتي داشته باشد، ابراز داشت: بسياري از توليد کنندگان ما در حال حاضر مشکل فروش دارند و بازار محصول شان به گونه اي است که توان رقابت با کالاي چيني را ندارند. براين اساس به منظور رونق اقتصاد بايد مشکل فروش صنايع خرد نيز حل شود، چرا که اغلب اين کالاها با کيفيت پايين تر توليد شده و ارزان تر هستند، از همين رو توليدکنندگان داخلي امکان رقابت با کالاهاي چيني را ندارند.
موسوي افزود: همين عامل منجر مي شود که توليد کننده داراي ظرفيت خالي باشد و کمتر توليد کند، بنابراين معتقدم که بايد تلاش شود تا واردات، به ويژه کالاهاي مصرفي، کاهش يابد.
اين کارشناس بازار سرمايه در پايان خاطرنشان کرد: از سوي ديگر در کشورهاي همسايه بازارهاي خوبي وجود دارد و هزينه هاي حمل و نقل به اين بازارها پايين است اما متاسفانه رکود موجب شده تا اين بازارها را از دست بدهيم، در حالي که عراق و افغانستان علاقه دارند تا با توليدکنندگان ايران کار کنند، چراکه از نظر تکنولوژي در سطح توليد ايران نيستند. به علاوه اين بازارها مي تواند مشکل فروش را براي توليدکننده داخلي برطرف کند و به بازار هدف تبديل شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن