تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833001837




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتش سفالین امپراتور چینی + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: جاذبه های گردشگری در دنیا/
ارتش سفالین "امپراتور چینی" + تصاویر
تعدادی از كشاورزان زمانی كه قصد حفر چاه آبی را داشتندبا بزرگترین گنجینه هنر سفالی روبرو شدند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛هنر سفال و سفالگری كه از قدیمی ترین هنرهای دستی بشر به شمار می رود، در چین سابقه ای طولانی دارد اما 29 مارس 1974 زمانی كه تعدادی از كشاورزان استان «شان شی» در منطقه شی آن قصد حفر چاه آبی را داشتند، نمی دانستند كه با بزرگترین گنجینه این هنر درست در 5/1 كیلومتری مقبره چین شی هوان مواجه خواهند شد.



 


گنجینه ای كه متشكل از تندیس هزاران سرباز، اسب، ارابه و سواره نظام است. در منطق شی آن پیش از كشف گنجینه عظیم ارتش سفالین همواره آثاری از سفالگری مشاهده شده اما گستردگی و عظمت این كشف در آن زمان با شگفتی فراوانی همراه بود. در این مجموعه عظیم، مجسمه 8 هزار سرباز، 130 ارابه، 520 اسب و 150 اسب سواره نظام همه در اندازه های واقعی وجود دارد. از آنجا كه این ارتش در نزدیكی مقبره چین شی هوان واقع شده است تصور می شود همه آن ها متعلق به یك مجموعه بوده باشند.
 
 



 
افسانه ها نیز حاكی از آن است كه امپراتور چین شی هوان اعتقاد داشته است پس از مرگ روزی دوباره مشهور خواهد شد و در آن زمان نیاز به یك ارتش خواهد داشت تا زمین را فتح كند و بنابراین دستور ساخت این مجسمه ها را داد تا در نزدیكی آرامگاهش قرار گیرند.
 
در نوشته های به جا مانده از «سیما چیان» مورخ چینی كه بین سال های 145 تا 90 قبل از میلاد زندگی می كرده است، ساخت این مقبره و تندیس های آن از 246 پیش از میلاد و زمانی كه چین شی هوان بسیار جوان بود، آغاز شد. به گفته وی 700 هزار كارگر در كار ساخت این مقبره مشاركت داشتند. آن گونه كه در تاریخ ثبت شده است تندیس های سفالین تا 6 قرن پس از مرگ امپراتور اول یعنی چین شی هوان در معرض دید بودند و علاقه مندان بسیاری را جذب خود می كردند به ویژه كه مقبره و تندیس ها شكوهی عظیم داشتند اما پس از این زمان دستور داده شد تا همه این بنای باشكوه دفن شود.
 


 

 
 به این ترتیب مكانی كه زمانی قصرها، برج ها و باروها و مقبره و ارتش سفالین وجود داشت ناگهان به طور كامل محو و از خاطره ها زدوده شد و به جای آن یك هرم خاكی قرار گرفت كه همه مجموعه را در خود جای داده است. البته مقبره اصلی هنوز از زیر خاك خارج نشده است. زیرا این نگرانی وجود دارد كه اشیای گرانبهای آن آسیب ببینند. به عنوان نمونه نقاشی هایی كه روی مجسمه های ارتش سفالین كشیده شده بود بعد از اكتشاف به مرور زمان شروع به پوسته شدن و ریخته شدن كرد. به همین علت پیش بینی می شود كه نقاشی های مشابه در مقبره نیز فقط 4 دقیقه پس از اكتشاف در مجاورت هوای خشك منطقه از بین برود.
 
بر این اساس دولت چین اجازه بازدید از این منطقه را به كسی نمی دهد و فقط چند تن از مقامات خارجی همچون ملكه الیزابت موفق به بازدید از این مجموعه شده اند و فقط تعدادی عكس و ویدیو از این مجموعه در اختیار عموم قرار دارد. براساس اطلاعات داده شده این مجموعه از 4 سرسرای اصلی تشكیل شده است.
 
 نخستین سرسراها كه در عمق 7 متری زمین قرار گرفته است 230 متر طول و 62 متر عرض دارد و از 11 راهروی كوچكتر تشكیل شده است. در این سرسرا 6 هزار سرباز سفالین دیده می شود. دومین سرسرا به ارابه ها و سربازانی اختصاص دارد كه تصور می شود سربازان گارد سلطنتی هستند. در سومین سرسرا نیز افسران ارشد دیده می شوند. اما سرسرای چهارم كاملاً خالی است و به نظر می رسد سازندگان، آن را نیمه كاره رها كرده اند. به جز آثار سفالی سلاح هایی مانند شمشیر، نیزه، كلاهخود و زره نیز در مجموعه كشف شده است. بعضی از شمشیرها هنوز هم كاملاً برنده هستند. یكی از اشیای جالب توجه برای باستان شناسان در این مجموعه ارابه ها هستند.


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن