واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سرقتهای نامرئی با تلفن همراه پدربزرگ
کد خبر: ۴۱۷۱۸۱
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۴ - 17 July 2014
نوه یک پیرمرد مغازهدار از سادهلوحی مشتریان برای سرقتهای نامرئی از حسابهای بانکیشان استفاده میکرد. روز 18 تیرماه سال جاری مرد جوانی با مراجعه به پلیس فتای غرب استان تهران خواستار ردیابی دزد اینترنتی حساب بانکیاش شد.
به گزارش ایران، وی به کارآگاهان گفت: چند ساعت پیش در محل کارم بودم که پیامکی از سامانه بانک برایم ارسال شد که 10هزار تومان از حسابم برداشت شده است. خیلی تعجب کردم و پیش خودم گفتم شاید اشتباهی صورت گرفته است ولی دقایقی بعد 40 هزار تومان و سپس 100 هزار تومان و نیم ساعت دیگر یک میلیون تومان از حسابم برداشت شد و مدام پیامکها برایم ارسال میشد. خیلی تعجب کردم و به بانک رفتم و کارمند آنجا عنوان کرد که یک میلیون و150 هزار تومان در چهار نوبت و به صورت اینترنتی از حسابم برداشت شده است.
وی افزود: من تا جایی که به یاد دارم رمز دوم کارتم را کسی نمیداند و میترسم دوباره از حسابم برداشت شود.
با ادعاهای این جوان، کارآگاهان تحقیقات خود را آغاز کردند و با ردیابیهای ویژه موفق شدند پیرمردی را شناسایی کنند که بررسیها نشان میداد پولها از طریق خط اینترنتی وی منتقل شده است.
با احضار پیرمرد، وی وقتی در جریان سرقت اینترنتی قرار گرفت، گفت: من اطلاعی از این ماجرا ندارم ولی به تازگی کارت ملیام گم شده و شاید کسی که کارت را پیدا کرده از آن سوءاستفاده کرده است.
با توجه به اینکه مشخص شد شش ماه است از چندین کارت دیگر نیز به این شیوه و شگرد دزدی
شده، وی در ادعایی جدید عنوان داشت دو سال پیش سیمکارت اعتباریاش گم شد و به خاطر بیارزش بودن آن، برای سوزاندن سیمکارت اقدامی نکرده است. با توجه به بیاطلاعی پیرمرد، کارآگاهان در شاخه دیگری از تحقیقات دریافتند برداشت از حساب توسط نوه این پیرمرد بوده و بدین ترتیب جوان 21 ساله شناسایی شد.
این دزد اینترنتی به پلیس گفت: من در مغازه پدربزرگم مشغول کار هستم و از هشت کارت بانکی مشتریان پول برداشت میکردم و گاهی نیز شارژ یا خرید اینترنتی انجام میدادم.
وی در ادامه افزود: وقتی مشتری میآمد و قصد استفاده از دستگاه POS را داشتند به دروغ میگفتم باید رمز دوم خود را بگویند تا تراکنش با موفقیت صورت بگیرد و من با به دست آوردن رمزهای دوم از حسابشان برداشت میکردم.
سرهنگ «اصغر باقریان» رئیس پلیس فتای غرب استان تهران در مصاحبه اختصاصی به شوک گفت: با اعلام شکایت جوان 24 ساله مبنی بر برداشت از حسابش، رسیدگی به این ماجرا به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و همکارانم در کمتر از سه روز موفق به شناسایی عامل اصلی سرقتها شدند.
سرهنگ باقریان افزود: این جوان 21 ساله با فریب دادن مشتریانش و سوءاستفاده از اعتماد بیجای آنان و دست پیداکردن به رمز دوم کارتها، در طول شش ماه گذشته از هشت کارت بانکی 230 برداشت انجام داده است.
رئیس پلیس فتای غرب استان تهران گفت: این جوان برای اینکه طعمههایش از جریان سرقت باخبر نشوند پولهای کمی برداشت میکرد و در طول چند ماه گذشته چند میلیون تومان برداشت اینترنتی از حساب طعمههایش داشته است.
سرهنگ باقریان در پایان گفت: به همه کسانی که کارتهای بانکی دارند توصیه میشود هنگام خرید و استفاده از دستگاههای POS به هیچ عنوان رمز دوم خود را به فروشنده ندهند، زیرا در صورت استفاده از این دستگاه هیچ نیازی به رمز دوم وجود ندارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]