تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):سه چیز است که هر کس آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818794758




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت یک نماینده مجلس از جذب پرستاران ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob روایت یک نماینده مجلس از جذب پرستاران ایرانی ارومیه - ایرنا - عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: کشورهای خارجی با ارائه امکانات و تسهیلات بیشتر، خواهان جذب پرستاران ایرانی هستند.


عابد فتاحی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اخیرا برخی از کشورهای خارجی با ارائه تسهیلات بیشتر درصدد جذب پرستاران به کشورهای خود هستند که در این راستا هم تعدادی از پرستاران اقدام به مهاجرت از کشور می کنند.
وی به آمار و ارقام در رابطه با خروج پرستاران از کشور اشاره ای نکرد و اظهار کرد: سخت بودن شغل پرستاری از یک طرف و اجرایی نشدن دفترچه تعرفه خدمات پرستاران از سوی دیگر مشکلاتی را برای پرستاران به وجود آورده است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت باعث شده بیمارستانها شاهد سیل عظیم بیماران باشند گفت: اما در این میان تعداد پرستاران به ازای تخت های بیمارستانی افزایش نیافته و همین امر باعث شده ساعات کار پرستاران از 150 ساعت به 300 ساعت در ماه برسد.
وی افزود: هر پرستار تنها می تواند تعداد مشخصی بیمار را تحت مراقبت خود قرار دهد و افزایش تعداد بیماران کار سنگین پرستاران را مضاعف می کند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: بر اساس دفترچه تعرفه خدمات پرستاران، پرستاران در نیمه های شب وقتی بر سر بالین بیمار حاضر شده و آمپول تزریق کرده و فشارش را می گیرند به استناد این دفترچه باید دستمزد دریافت کنند.
فتاحی اضافه کرد: اجرایی نشدن این دفترچه از یک طرف و عدم تناسب بیماران و پرستاران از سوی دیگر باعث شده کار برای پرستاران سخت تر شود و گاهی وقت ها تسلیم پیشنهادات و امکانات خارجی ها شوند و کشور را ترک کنند که این امر آسیب های جدی به جامعه وارد کرده و جامعه پزشکی را با خلاء روبه رو می کند.
وی اظهار امیدواری کرد مسوولان هر چه سریعتر به این مهم توجه کنند و اجازه ندهند سرمایه های ارزشمند جامعه پزشکی کشور نصیب بیگانگان شوند چرا که سنگینی کار و عدم تناسب تعداد پرستاران با تخت های بیمارستانی در کشور تبعات جبران ناپذیری به بار آورده و در آینده موجب نارضایتی مردم از مراکز درمانی و نارضایتی پرستاران از مسوولان می شود.
وی گفت: باید تعداد پرستاران سه برابر تعداد پزشکان یا دو برابر تعداد تخت های بیمارستانی باشد و یا در ازای هر هزار نفر جمعیت، سه پرستار وجود داشته باشد.
متوسط جهانی نیروی پرستار به تعداد تخت 56، 2 است.
در کشور استرالیا، آمریکا و کانادا این رقم حدود 7 ،6 است و حتی در بعضی نقاط به 7 هم می رسد.
در کشور ما و در بعضی بیمارستان ها، این نسبت 5/0 تا 7/0 بوده است.
8135/581/ 1495
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





26/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن