تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 22 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828634235




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بانک مرکزی عملکرد بانک­ها را گزارش دهد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob بانک مرکزی عملکرد بانک­ها را گزارش دهد تهران- ایرنا- ارسال نامه­ رئیس کل بانک مرکزی برای مدیران عامل بانک ها و مؤسسات اعتباری اقدام مناسب و به جایی است. البته لازم بود آقای سیف قبل از ارسال نامه، گزارشی در خصوص عملکرد بانک ها به مردم ارائه می­داد. به نظر می­رسد لازم است که مردم بدانند که در سال­های گذشته برای منابع بانکی چه اتفاقی افتاده است و نتایج تسهیلات اعطایی چه شده است.


ˈامرالله قدیریˈ کارشناس اقتصادی در سامانه اینترنتی ˈانتخابˈ می نویسد: نامه سیف سه بخش عمده را شامل می­شود که بخش اول به بحث تقویت منابع سپرده بانک­ها، بخش دوم به بحث اعطای تسهیلات و بخش سوم به بحث نظارت مربوط می­شود. در مورد بخش اول سیف اعلام کرده که بانک­ها سعی در تقویت منابع سپرده خود نمایند که این را از فروش سهام، شرکت­های زیرمجموعه، اموال منقول و غیرمنقول و همچنین وصول مطالبات غیرجاری انجام دهند.
فروش سهام شرکت­های زیرمجموعه و اموال منقول و غیرمنقول اگرچه همواره امر خوبی است اما باید نگاه کرد که چرا بانک­های ما به جای این­که بحث منابع بانکی را به کشور و بحث تولید اختصاص دهند، اقدام به ایجاد یکسری شرکت­های زیرمجموعه کردند که عمدتا دلیل این موضوع می­تواند این باشد که تسهیلات تکلیفی که دولت­ها سال­های قبل به دوش بانک­ها گذاشتند، بازگشت پیدا نکرد و این امر سبب شد بانک­ها به جای این­که منابع خود را به بخش تولید تزریق کنند، اقدام به ایجاد شرکت­های زیرمجموعه کردند و منابع خود را به این شرکت­ها اختصاص دادند. البته چون بانک­ها دارای هزینه هستند و برای تأمین این هزینه­ها باید سپرده­ها را در جایی سرمایه گذاری کنند که سود قابل قابل قبولی برای بازگشت داشته باشد. لذا تسهیلات تکلیفی که بانک ها سال­های قبل به بانک­ها اعمال کردند، نه تنها سود قابل قبولی به بانک­ها برگشت داده نشد بلکه بانک­ها مطالبات بسیاری نزد مردم دارند که سیف گفته می­توانند از ظرفیت قوه قضائیه برای وصول مطالبات استفاده کنند.
بخش دیگر اهدای تسهیلات است که گفته شده از تسهیلات به مشتریان بد حساب و همچنین مشتریانی که تسهیلات قبلی را در موضوعاتی غیر از آنچه مدعی بودند، هزینه کردند، جلوگیری شود. به نظر می­رسد آقای سیف و مجموعه سیستم بانکی دقیقا اطلاعات کاملی از این موضوعات دارند اما چرا گزارشی از تعداد مشتریان بدحساب و میزان بدهی آنها و مقدار تسهیلاتی که سال­های قبل به مشتریان داده شده اما در جای دیگر هزینه شده است، ارائه نمی­دهند. از سال 80 تا سال 90 یکسری وام­های خوداشتغالی اعطا شد که همواره کارشناسان اذعان داشتند که نه تنها باعث بهبود در اقتصاد کشور نشده، بلکه وام های خوداشتغالی وارد بازارهای غیرمولد شده و به تولید و اشتغال اختصاص نیافته است و بیشتر وارد بازارهای خدماتی و رانتی شده است.
سیف می­توانست با توجه به اطلاعات جامعی در این خصوص که چه مقدار از این تسهیلات به مصارف غیرواقعی رسیده است را به مردم گزارش دهد. مبحث دیگر مربوط به مساعده دادن به فعالیت­های تولیدی است که به نظر می رسد این مسئله در کشور ما خیلی باب نیست و معمولا فعالیت­های تولیدی در زمره­­­­­­­­­ آخرین جاهایی قرار دارد که تسهیلات بدان­ها تعلق می­گیرد. همچنین طبق دستور سیف این تسهیلات به شرکت­هایی تعلق بگیرد که صورت­های مالی آنها حسابرسی شده باشد و 25 درصد سهام آنها از طریق سهامداران تامین شود که اقدام خوبی است و اگر واقعا این کار انجام شود به گسترش فعالیت شرکت­های بورسی منجر خواهد شد.
اقدام بعدی که رئیس بانک مرکزی به آن اشاره کردند، بحث نظارت است. به نظر می­رسد که خود سیف هم به این نتیجه رسیده که نظارت بر بانک­ها در سال­های گذشته تعطیل شده است. بدهکاران بانکی کسانی هستند که چندین بار تسهیلات از بانک­های مختلف دریافت کردند و متاسفانه بانک­ها برای شناسایی بدهکاران بانکی، سیستم جامع الکترونیکی ندارند.
اگر این سیستم الکترونیکی ایجاد شود، بحث نظارت حل خواهد شد.از این لحاظ سیف به نظارت­های شعبه­ای اشاره کردند که به جای نظارت شعبه­ای می­توان از سیستم الکترونیکی استفاده کرد و از نظارت­های فیزیکی خودداری کرد.
اول**1368**
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





25/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن