محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852357482
ظریف: اصرار بر تعداد سانتریفیوژها بی مورد است/ پرانتزها حذف شده اما متن نیازمند یک توافق سیاسی است/ تنها راهحلی قابل پذیرش است که واقعی باشد
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
ظریف: اصرار بر تعداد سانتریفیوژها بی مورد است/ پرانتزها حذف شده اما متن نیازمند یک توافق سیاسی است/ تنها راهحلی قابل پذیرش است که واقعی باشد
وزیر خارجه ایران گفت که متن را تا آنجایی که میشده تمیز کردیم و پرانتزها تا آنجا که میشده حذف شده و الان متن به توافق سیاسی نیاز دارد. به گزارش نامه نیوز، محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران عصر امروز (سهشنبه) در نشست خبری در جمع خبرنگاران در وین با اشاره به مذاکرات جاری در وین گفت: روند مهم و مشکلی است.
*مذاکرات با آمریکا منحصر به موضوع هستهای
ظریف در پاسخ به پرسشی درباره اینکه در گفتوگو با آمریکاییها آیا درباره تحولات غزه صحبت کردهاید؟ عنوان کرد: مذاکرات منحصر به بحث هستهای بوده است و تصمیم سیاسی که در سطح کشور گرفتیم این است که مذاکرات ما با 1+5 در موضوع هستهای است. ما با سایر اعضای 1+5 رابطه سیاسی و مذاکرات سیاسی دیگری هم داریم. ولی با آمریکا مذاکرات ما منحصر به موضوع هستهای است. موضوع اینقدر مهم و پر پیچ و خم است که تمام فرصت ما را گرفت و البته این گونه نیست که جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و وضعیت در عراق و افغانستان برای ما اهمیت بسیار بالایی ندارد. اما سیاست ما این بوده که در این مذاکرات صرفا روی موضوع هستهای تأکید کنیم.
وی در عین حال گفت که تلاشهایی که وزارت خارجه و دولت ایران برای خاتمه دادن به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه کاملا مشخص است.
ظریف در پاسخ به پرسش دیگری درباره اینکه تا الان چه مقدار از متن مورد نگارش قرار گرفته؟ گفت که متن را تا آنجایی که میشده تمیز کردیم و پرانتزها تا آنجا که میشده حذف شده است. الان متن نیاز به آن توافق سیاسی دارد که قسمتهای مورد اختلاف وارد متن شود و متن دیگر دشواری نخواهد داشت. لذا اینکه توقع داشته باشیم متن بهبود پیدا کند، قبل از اینکه موضوعات مختلفی که در دو طرف هست، توافق سیاسی حاصل شود، فکر میکنم یک مقدار پیش داوری است و باید صبر کنیم تا به هدف یعنی حل مشکلات محتوایی برسیم، بعد آنها را وارد متن کنیم.
ظریف اضافه کرد: الان متن از مرحلهای که امکان کار با آن نبود، به جایی رسیده که به محض اینکه روی موضوعات مهم به تفاهمات سیاسی دست پیدا کنیم، متن با فاصله چندین روز آماده میشود.
وی در پاسخ به سوالی درباره لغو تحریمها و اینکه چه میزان در این زمینه پیشرفت حاصل شد؟ گفت: ما کاملا مشخص کردیم که تحریمها باید به صورت کامل لغو شود و بقیه صحبتهایی که شده و گزارشهای منتشره بیشتر گمانه زنیهای خبری بوده است. نگاهه مسئولانه برای پیشبرد کار کاملا مشخص است. ما خواهان لغو تحریمها از طریق مذاکره هستیم.
سرپرست هیئت مذاکره کننده ایران در خصوص عدم حضور وزرای خارجه روسیه و چین در وین گفت: وزرای خارجه چین و روسیه برای شرکت در اجلاس بریکس در برزیل حضور داشتند و نمیشد از ایشان توقع داشت که در مذاکرات حاضر شوند. از چین تشکر می کنیم که معاون وزیر خارجه خود را برای چند ساعت از برزیل به وین فرستاد؛ دولت روسیه نیز معاون وزیر خارجهاش را به مذاکرات برگرداند.
وی افزود: احساس نمیکنم که روسیه و چین اهمیت کمتری برای این مذاکرات قائل شده باشند.
ظریف در ادامه و در خصوص تفاوت دیدگاه بین 1+5 تصریح کرد: وظیفه من نیست که در رابطه با وضعیت و مواضع داخل 1+5 صحبت کنم. این 6 کشور مواضع مختلفی دارند و حتی بین متحدان داخل این 6 کشور ممکن است مواضع متفاوتی وجود داشته باشد، اما ما با 1+5 مذاکره میکنیم.
*وزیر خارجه جدید بریتانیا سیاست سازندهای در قبال تهران دنبال کند
وی همچنین با اشاره به تغییر وزیر خارجه بریتانیا، این تغییر را غیرمنتظره خواند و ضمن تبریک به همتای جدیدش ابراز امیدواری کرد که وزیر امور خارجه جدید سیاست سازندهای را در قبال تهران دنبال کند.
رئیس دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سؤالی درباره طرح موضوع آب سنگین اراک در مذاکرات، خاطرنشان کرد: درباره همه موضوعات از جمله اراک بحث مفصلی شد. به نظر ما روشهای علمی و قابل قبول و راستی آزمایی وجود دارد که نگرانیها را رفع کند و هدف هم همین بوده است. به نظر من درباره همه موضوعات باید به نتیجه برسیم.
وی تصریح کرد: معتقدم هیچ زمانی به اندازه امروز زمان مناسب برای رسیدن به راهحل نیست. همه طرف ها ظاهر امر این است که اراده سیاسی لازم برای رسیدن به راهحل دارند. ظاهر امر این است که به این نتیجه رسیدهاند که روش قبلی روش مناسبی نبوده و با فشار نمیشود چیزی را به مردم ایران تحمیل کرد انتخابات این را نشان داد.
ظریف خاطرنشان کرد: ریل آماده است سوزنبان و بقیه موارد آماده است که این قطار را به سرمنزل برساند.
ظریف همچنین در خصوص وجود نظرات و دیدگاههای مختلف در داخل ایران، اظهار داشت: به این افتخار میکنیم که دیدگاههای مختلفی در کشور هست و نظرات مختلف ابراز میشود؛ ما به عنوان مجموعه مذاکره کننده، وظایفی را در چارچوب منافع کشور و رفع مشکلات کشور داریم و براساس آن مذاکره میکنیم.
رئیس دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سوالی در خصوص تصویب توافق نهایی در مجلس با بیان اینکه در آمریکا و ایران ممکن است ضرورتهای قانونگذاری وجود داشته باشد، عنوان کرد: اگر این مذاکره به نتیجه رسید و اینکه در چه زمانی باید به این مراجع قانونگذاری مراجعه کرد یک تصمیم حقوقی و مبتنی بر اختیارات قانونی رئیس جمهور، شورای امنیت ملی ایران و سایر دستگاههای کشور است که در چه زمانی موضوع به مجلس احاله شود. در ایالات متحده نیز همین طور است، حتما در مرحلهای باید مجلس نمایندگان و سنا وارد این موضوع شوند.
وی با طرح این سوال که در چه مرحلهای لازم است؟ پاسخ داد: این تصمیمی است که رئیس جمهور آمریکا باید بگیرد و من در این مورد بسیار حقوقی عمل میکنم و اصلا در امور داخلی آمریکا دخالت نمیکنم. این مشکل دولت آمریکاست و خودش باید تصمیم بگیرد.
وی ادامه داد: ما هم براساس مقررات قانونی و تنظیم قوا بین دولت و مجلس، اگر بخواهیم به پروتکل الحاقی بپیوندیم، حتما مجلس باید تصمیم بگیرد، راه دیگری جز تصویب مجلس وجود ندارد. اقدامات دیگری وجود دارد که میتواند براساس تصمیمات دیگری صورت گیرد. حتما نیاز به اجماع سازی وجود دارد حتما نیاز دارد همه مردم از شرایط و واقعیات آگاه باشند و براساس واقعیات منافع ملی، نیازهای کشور و راحت کردن زندگی مردم تصمیمات لازم صورت گیرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی دولت روحانی، مقام معظم رهبری را بزرگترین پشتوانه تیم مذاکرهکننده خواند و تصریح کرد: ایشان چندین نوبت با بزرگواری از ما حمایت کردهاند و همیشه قدردان محبتهای ایشان هستیم.
وی در خصوص پایان مسئولیت کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز ابراز داشت: خانم اشتون تا اول نوامبر مسئول این کار است و من مطمئنام که تا آن زمان به نتیجه خواهیم رسید.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش افزود: برنامه هستهای ایران کاملا صلح آمیز است و آمادهایم همه نگرانیهای منطقی را برطرف کنیم.
وزیر خارجه اضافه کرد: تنها راهحلی قابل پذیرش است که واقعی باشد.
وی همچنین گفت ما دوست نداریم مذاکرات به بعد از 20 جولای کشیده شود، اما این احتمال وجود دارد.
وزیر خارجه ایران گفت تمایل شریکان مذاکرهکننده من این است که تمدید موعد مذاکرات بعد از 20 جولای میتواند سودمند باشد.
وی تأکید کرد ما با این اعتقاد که راهی برای حرکت رو به جلو وجود دارد به کارمان ادامه میدهیم.
رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در بخش دیگری از اظهاراتش گفت غیر از مسئله کاهش سانتریفیوژها روشهای اثبات شده علمی دیگری برای حصول اطمینان از صلحآمیز بودن برنامه هستها ایران وجود دارند.
محمد جواد ظریف همچنین تأکید کرد ایران تصمیمات خودش را گرفته است و این موضوعی دو طرفه است.
وزیر خارجه ایران گفت ما نشان دادهایم که در مذاکرات جدی هستیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره غنی سازی و تعداد سانتریفیوژها و اظهارات مقام معظم رهبری درباره نیاز ایران به 190 هزار سو غنی سازی تصریح کرد: ضروری است یک تصمیم سیاسی جدی گرفته شود. تصمیم جدی آن است که برای رسیدن به راه حل نیاز داریم به راه حل فکر کنیم تا به مواضع، برای اینکه اطمینان حاصل شود از اینکه برنامه هستهای ایران صلحآمیز باقی میماند، اصرار بر تعداد اصرار بی موردی است. اتفاقا مشخص شدن 190 هزار سو که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان نیاز قطعی اعلام شد نشانگر یک تصمیم سیاسی صلحآمیز از سوی کشوری است که از ابتدا برنامه غنی سازی آن در قالب یک برنامه تامین سوخت برای نیروگاه هستهای طراحی شده است. یو سی اف اصفهان، نطنز و برنامه تولید سوخت هستهای همه در یک چارچوب منطقی قابل تعریف است.
وی گفت: اما همزمان نکته بسیار راهگشای مقام معظم رهبری که نکته صحیحی هم هست و براساس مقررات بینالمللی، اینکه ما امروز به این نیاز مقدار نداریم، زمانی را داریم که به این مقدار برسیم. از نظر فناوری هم نیاز به زمان داریم که به این زمان برسیم و این زمان امکان رسیدن به راهحل را برای ما فراهم میکند، به اضافه اقداماتی که در کنار آن میتوانیم انجام دهیم.
رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: ایران به هیچ وجه به دنبال ساخت سلاح نیست. حتی وقتی 20 درصد را تولید کردیم به این خاطر بود که به ما 20 درصد را ندادند. براساس برنامه اقدام مشترک ژنو تصمیم گرفتیم که 20 درصد را تولید نکنیم، زیرا فعلا به اندازه کافی داریم. ما هیچ برنامهای نداریم که بیش از حد نیازمان بسازیم و بیش از حقوقمان هیچ چیز نمیخواهیم.
ظریف اضافه کرد: اگر طرف مقابل این آمادگی را داشته باشد که به جای تعیین تکلیف، دنبال راهحل بگردد، به جای تصمیم گیری به مذاکره بپردازد، حتما به نتیجه میرسیم و امیدوارم مذاکرات سه روز گذشته چنین فضایی را ایجاد کرده باشد که طرفهای مذاکراتی ما در 1+5 به این مفهوم رسیده باشند.
سرپرست تیم مذاکره کننده هستهای ایران خاطرنشان کرد: در چند روز گذشته آمادگی شنیدن را در طرف مقابل دیدم و این میتواند زمینه مهمی برای ما باشد که راه را باز کنیم. چون معتقدم راهحل در دسترس است. امروز میتوانیم به راهحلی برسیم، اما چون جزییات دارد باید روی جزییات توافق شد ممکن است مقداری طول بکشد.
وی گفت: حتما روشهای مختلفی برای رسیدن به راهحل از سوی ما مطرح است و این روشها، روشهای علمی است.
به گزارش فارس محمد جواد ظریف همچنین گفت که این هفته با یوکیو آمانو، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی دیدار میکند.
1393/4/24
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
ظریف : طرف مقابل آماده شنیدن است/اصرار بر تعداد سانتریفیوژها بی مورد است
ظریف طرف مقابل آماده شنیدن است اصرار بر تعداد سانتریفیوژها بی مورد استتاریخ انتشار سه شنبه ۲۴ تير ۱۳۹۳ ساعت ۲۰ ۲۸ محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه گفت در مذاکرات اخیر آمادگی شنیدن را در طرف مقابل دیدم که می تواند زمینه مهمی در بازکردن راه باشد به گزارش ایرنا وزیر امور خارجه رظریف : طرف مقابل اماده شنیدن است/اصرار بر تعداد سانتریفیوژها بی مورد است
فیسبوک تویتر Google Cloob در پاسخ به ایرنا ظریف طرف مقابل اماده شنیدن است اصرار بر تعداد سانتریفیوژها بی مورد است وین - ایرنا - محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه گفت در مذاکرات اخیر امادگی شنیدن را در طرف مقابل دیدم که می تواند زمینه مهمی در بازکردن راه باشد به گزارش خبرنگار اپایان نشست معاونان ظریف و اشتون / کاهش تعداد پرانتزها در مذاکرات
پایان نشست معاونان ظریف و اشتون کاهش تعداد پرانتزها در مذاکرات نشست عراقچی و تخت روانچی با هلگا اشمید که بعدازظهر روز جمعه در هتل کوبورگ وین برگزار شده بود دقایقی پیش پایان یافت به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر این نشست با هدف ادامه نگارش پیش نویس متن توافق جامع برعراقچی: پذیرش محدودیت درمورد تعداد سانتریفیوژها، گمانه زنی رسانه ای است
عراقچی پذیرش محدودیت درمورد تعداد سانتریفیوژها گمانه زنی رسانه ای است وین - ایرنا - سخنگوی گروه مذاکره کننده هسته ای ایران بحث های مطرح شده مبنی بر پذیرش محدودیت های جدید از سوی هیات ایرانی در مذاکرات وین 6 از جمله بحث کاهش تعداد سانتریفیوژهای فعال را گمانه زنی برخی رسانه هایدیپلمات غربی: ایران تعداد سانتریفیوژهای مورد نظر خود را کاهش داده است، اما تعداد آنها حتی پس از این کاهش نیز ب
0 دیپلمات غربی ایران تعداد سانتریفیوژهای مورد نظر خود را کاهش داده است اما تعداد آنها حتی پس از این کاهش نیز به شکلی غیرقابل قبول بالا است به این مطلب امتیاز دهید ۱۴ ۰۴ ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۴تعداد سایتهای BTS در کشور متناسب است/ اپراتور سوم تلفن همراه نیازمند افزایش سایت BTS
زارعیان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تعداد سایتهای BTS در کشور متناسب است اپراتور سوم تلفن همراه نیازمند افزایش سایت BTS سخنگوی شرکت مخابرات ایران گفت در حال حاضر به تعداد برابر با مشتریان سایتهای BTS وجود دارد و پوشش و آنتن دهی تلفن همراه در کشور نرمال است داوود زارعیان سعراقچی: پذیرش محدودیت درمورد تعداد سانتریفیوژها، گمانهزنی رسانهای است
عراقچی پذیرش محدودیت درمورد تعداد سانتریفیوژها گمانهزنی رسانهای است سخنگوی گروه مذاکره کننده هسته ای ایران بحث های مطرح شده مبنی بر پذیرش محدودیت های جدید از سوی هیات ایرانی در مذاکرات وین 6 از جمله بحث کاهش تعداد سانتریفیوژهای فعال را گمانه زنی برخی رسانه های معلوم الحال ختعداد سانتریفیوژهای مورد نیاز ایران به قدرت دستگاه ها بستگی دارد
سیاسی سایر حوزه ها در جمع خبرنگاران مطرح شد تعداد سانتریفیوژهای مورد نیاز ایران به قدرت دستگاه ها بستگی دارد رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر اینکه نیاز عملی ما در ارتباط با غنی سازی طبق برنامه مشترک اقدام ژنو آن طور که رهبری اعلام کردند سالانه 190 هزار سو است گفت ایصالحی در گفتوگو با فارس: مطالب مطرح شده در رسانههای غربی درباره تعداد سانتریفیوژهای مورد نیاز ایران بحثی انح
صالحی در گفتوگو با فارس مطالب مطرح شده در رسانههای غربی درباره تعداد سانتریفیوژهای مورد نیاز ایران بحثی انحرافی استرئیس سازمان انرژی اتمی مطالب مطرح شده در رسانههای غربی درباره تعداد سانتریفیوژهای مورد نیاز ایران را بحثی انحرافی خواند و گفت برای تامین سوخت نیروگاه بوشهر به ۱۹ادعای رویترز درباره تعداد سانتریفیوژهای مورد توافق
جمعه ۱۳ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۹ خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلماتهای غربی از کاهش تعداد سانتریفیوژهای مورد درخواست ایران خبر داد ولی این دیپلماتها اعلام کردند که این تعداد نیز غیرقابل قبول است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز دیپلماتهای غربی که نزعراقچی: از تعداد پرانتزها در متن خیلی کاسته شده/احتمال تمدید مذاکرات چند روز یا چند هفته
عراقچی از تعداد پرانتزها در متن خیلی کاسته شده احتمال تمدید مذاکرات چند روز یا چند هفتهعضو ارشد تیم مذاکره کننده ایران با بیان اینکه از تعداد پرانتزها در متن خیلی کاسته شده گفت احتمال دارد مذاکرات چند روز و یا چند هفتهای تمدید شود به دلیل آنکه مذاکرات به سرانجام برسد ولی هم اظریف: حضور احتمالی وزرا در وین برای اطلاع از شرایط است/ راهحل به هر قیمت را نمیپذیریم /شاید نزدیک به 50 درصد
ظریف حضور احتمالی وزرا در وین برای اطلاع از شرایط است راهحل به هر قیمت را نمیپذیریم شاید نزدیک به 50 درصد متن مورد توافق باشد وزیر امور خارجه بهترین راه را برای گفتوگو با مردم ایران راه تکریم و احترام و تلاش برای رسیدن به فهم متقابل دانست به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنارویترز به نقل از دیپلمات غربی کاهش تعداد سانتریفیوژهای مورد تقاضای ایران در مذاکره با 1+5
رویترز به نقل از دیپلمات غربیکاهش تعداد سانتریفیوژهای مورد تقاضای ایران در مذاکره با 1 5یک دیپلمات غربی در گفتوگو با رویترز ادعا کرد که ایران تعداد سانتریفیوژهای مورد تقاضای خود را در مذاکره با 1 5 کاهش داده که البته 1 5 هنوز هم این تعداد را بالا میداند به گزارش خبرگزاری فارسمتن کامل مصاحبه ظریف با شبکه ان بی سی آمریکا ایران هیچ فایدهای در ساخت سلاحهای هستهای نمیبیند/ احترام آمری
متن کامل مصاحبه ظریف با شبکه ان بی سی آمریکاایران هیچ فایدهای در ساخت سلاحهای هستهای نمیبیند احترام آمریکا به ایران به نفع خودش و منطقه است ۱ ۵ بهتر است بر اساس واقعیتها و نه بر اساس توهم مذاکره کنندوزیر امورخارجه کشورمان با بیان اینکه ما انقلاب کردیم که بتوانیم خودمان براصالحی: تعداد سانتریفیوژها به «سو» بستگی دارد
صالحی تعداد سانتریفیوژها به سو بستگی دارد رئیس سازمان انرژی اتمی درباره ادعای رسانههای غربی مبنی بر طرح موضوع تعداد سانتریفیوژها در مذاکرات گفت تعداد سانتریفیوژها به مقدار سو ی آنها بستگی دارد کد خبر ۴۱۵۴۹۷ تاریخ انتشار ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۱ - 12 July 2014 رئیس سازمان انرگزارش والاستریت ژورنال درباره تعداد سانتریفیوژهای ایران
گزارش والاستریت ژورنال درباره تعداد سانتریفیوژهای ایران والاستریت ژورنال در گزارشی با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری نوشت ایران در توافق نهایی باید با یک برنامه هستهای بسیار محدود موافقت کند آفتاب روزنامه والاستریت ژورنال نوشت مذاکرات هستهای به دنبال گرفتن تعهداتیهمراه با وین 6 آغاز نشست معاونان ظریف و اشتون برای نگارش متن توافقنامه جامع
همراه با وین 6آغاز نشست معاونان ظریف و اشتون برای نگارش متن توافقنامه جامعسید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر امور خارجه ایران و هلگا اشمیت معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به منظور نگارش متن توافقنامه جامع هستهای بر سر یک میز به گفتوگو نشستند به گزارش خبرنگار-
گوناگون
پربازدیدترینها