واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob مرکز اشتغالزایی ویژه معتادان بهبود یافته در اصفهان راه اندازی می شود اصفهان - ایرنا - معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اصفهان از راه اندازی مرکز اشتغالزایی ویژه معتادان بهبود یافته به مناسبت هفته بهزیستی خبر داد.
به گزارش ایرنا، ˈمرضیه فرشادˈ روز سه شنبه به مناسبت هفته بهزیستی در جمع خبرنگاران افزود: در این مرکز وضعیت اشتغال معتادان بهبود یافته پیگیری می شود.
وی اظهار کرد: با تکمیل کردن پرونده افراد بهبود یافته، آنها برای فراگیری مهارت های لازم به آموزشگاههای فنی و حرفه ای معرفی می شوند و در نهایت زمینه جذب آنها برای اشتغال فراهم می شود.
وی همچنین از راه اندازی مرکز توانمند سازی جامع پذیری بهبود یافتگان در این هفته خبر داد و گفت: در این راستا یک مرکز ویژه زنان و یک مرکز برای مردان دایر می شود.
وی این دو مرکز را حلقه های مهمی برای آمادگی ورود افراد به جامعه عنوان کرد.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی اصفهان، ظرفیت این مراکز را 30 نفر زن و 50 نفر مرد عنوان کرد و گفت: در این مراکز افراد حداقل سه ماه با هزینه بهزیستی و حداکثر شش ماه با هزینه خود می توانند با فراگیری روشهای توانمند سازی، آماده ورود به جامعه شوند.
فرشاد افزود: دفتر اعتیاد این معاونت با 109 مرکز و هشت تیم سیار، در سال گذشته به 40هزار نفر خدمات درمان ارائه کرده است.
وی یادآور شد: در سال گذشته بالغ بر 31 هزار نفر از طریق خط تلفنی 1480 مشاوره تلفنی دریافت کردند.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی اصفهان نیز در این نشست گفت: 9 هزار و 898 خانوار زیر پوشش خدمات این معاونت قرار دارند.
ˈمهدی غیورˈ افزود: 28 کلینیک خصوصی مددکاری به ارائه خدمات اجتماعی به مددجویان در استان می پردازند.
وی تعداد مجتمع های خدماتی استان را 16 و شمار خیریه های توانمند سازی زنان را 50 خیریه برشمرد.
وی با اشاره به بیمه زنان شهری و روستایی گفت: در سال گذشته یکهزار و 744 نفر از زنان شهری و یکهزار و 750 نفر زن روستایی بیمه تامین اجتماعی شده اند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی اصفهان به دایر بودن 12 مرکز برای خط تلفن 123 فوریت های اجتماعی در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: در صورت نیاز به مداخله با همکاری نیروی انتظامی به امداد رسانی به مددجویان پرداخته می شود.
وی مرکز کاهش طلاق را یکی از مراکز مهم این معاونت عنوان کرد و گفت: با هماهنگی دادگستری، هیچ قاضی بدون مشاوره این معاونت در استان اقدام به صدور حکم طلاق نمی کند.
غیور با اشاره به وجود 37 خانه کودک و نوجوان در استان اصفهان گفت: 403 کودک و نوجوان بی سرپرست یا بد سرپرست در این خانه ها که توسط خیرین اداره می شود نگهداری می شوند.
وی از وجود 501 امداد بگیر مددجو خبر داد و گفت: این افراد که کودک و نوجوان هستند به جای نگهداری در مراکز بهزیستی توسط اقوام و بستگان خود اعم از دایی، عمو، عمه و خاله نگهداری می شوند.
وی همچنین از وجود 842 مهدکودک در استان خبر داد و گفت: از این تعداد 521 مهد خصوصی و 171 روستا مهد هستند.
غیور افزود: مابقی مهد ها خودکفا، دولتی و آدینه مهد هستند و اصفهان به دلیل داشتن 51 آدینه مهد رتبه اول کشوری را داراست.
پ/510/ 607
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
24/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]