واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نخستین مرکز رشد هنر ایران، در اصفهان راه اندازی می شود اصفهان- ایرنا- با اخذ موافقت اصولی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نخستین مرکز رشد هنر ایران بزودی در اصفهان راه اندازی می شود.
به گزارش ایرنا، مدیر مرکز رشد هنر ایران روز شنبه در گفتگو با ایرنا با اعلام این خبر اظهار کرد: این مرکز رشد توسط دانشگاه هنر اصفهان و بر اساس تفاهمنامه بین این دانشگاه، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، راه اندازی خواهد شد.
«فرشته قدیری» افزود: هدف از راه اندازی این مرکز، حمایت از ایجاد، گسترش و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان توسط دانش آموختگان، کارآفرینان، نوآوران، هنرمندان و صاحبان ایده در زمینه هنر، صنایع دستی، معماری و رشته های وابسته است.
وی با اشاره به اینکه این مرکز رشد زیر نظر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اصفهان فعالیت خواهد کرد، گفت: این مرکز، محلی مناسب برای تجاری سازی ایده های نو در هنر و رشته های وابسته به آن است.
وی افزود: اکنون در حال آماده سازی سیستم های مورد نیاز، اطلاع رسانی به مخاطبان، سیاست گذاری و تهیه مقدمات بمنظور پذیرش واحدهای نوپا برای راه اندازی نخستین مرکز تخصصی رشد هنر ایران هستیم.
قدیری با بیان اینکه دانشگاه هنر اصفهان از چند سال قبل به موضوع اقتصاد دانش بنیان توجه کرده است، افزود: مباحث کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان را وارد عرصه هنر کردیم و رشته ها و دانشکده هایی در این زمینه ارائه و ایجاد شده است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه هنر اصفهان با نام «دانشکده پردیس اصفهان» از سال 1355 با هدف تربیت نیروهای متخصص در زمینه حفظ و نگهداری آثار و ابنیه تاریخی تأسیس شد.
این دانشکده به مرور زمان گسترش یافت و در سال 1379 با دایر کردن رشته های مختلف هنرهای تجسمی و معماری، معماری و مرمت در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بعنوان دانشگاه هنر اصفهان به کار خود ادامه داد.
این دانشگاه دارای حدود سه هزار دانشجو است.
تاکنون هفت مرکز رشد با همکاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این استان راه اندازی شده که شامل مرکز رشد جامع فناوری، مرکز رشد تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات، شهرضا، مبارکه و دانشگاه های آزاد نجف آباد، مجلسی و خمینی شهر است.
مرکز رشد (Ancobator)، یکی از ابزارهای رشد اقتصادی است که بمنظور حمایت از کارآفرینان تحصیلکرده تأسیس می شود و با ارائه امکانات و تسهیلات عمومی، زمینه پا گرفتن شرکت های جدید دانش بنیان را فراهم می کند.
استفاده از مراکز رشد، امروزه بعنوان یکی از ابزارهای پذیرفته شده برای تبدیل خلاقیت ها و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی به محصولات قابل ارائه به بازار و توسعه کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان محسوب می شود.
ت/7148/ 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]