پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850716112
حلقه های مفقوده گذار کشاورزی لرستان از سنتی به صنعتی/ ضریب مکانیزاسیون ارتقا یابد
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > لرستان گزارش جلسه/
حلقه های مفقوده گذار کشاورزی لرستان از سنتی به صنعتی/ ضریب مکانیزاسیون ارتقا یابد
خرم آباد - خبرگزاری مهر: کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمآباد ظهر امروز دوشنبه با تشریح حلقه های مفقوده گذار کشاورزی لرستان از سنتی به صنعتی، نقش مکانیزاسیون را در این زمینه مورد بررسی قرار داد.
به گزارش خبرگزاری مهر؛ رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی خرمآباد در جلسه این کمیسیون با اشاره به اینکه امروز نقش تکنولوژی در زندگی بر کسی پوشیده نیست، اظهار داشت: در حوزه کشاورزی ماشینآلات نماد تکنولوژی هستند. مرتضی هادیپور با تأکید بر تأثیر بکارگیری ماشینآلات در کشاورزی گفت: افزایش عملکرد و کاهش هزینهها از جمله تأثیرات مثبتی است که ماشینآلات در کشاورزی دارند و اهمیت این مسأله زمانی بیشتر هویدا میشود که بدانیم در حال حاضر از جمله چالشهای موجود کشور بالا بودن هزینههای تولید است. 160 دستگاه کمباین در لرستان وجود دارد وی افزود: در حال حاضر تعداد 18 هزار و 144 دستگاه تراکتور و 160 دستگاه کمباین در لرستان وجود دارد که در حوزه زراعت میتوانند نماد مکانیزاسیون کشاورزی استان باشند. هادیپور تصریح کرد: این رقم در مقایسه با تعداد حدود 400 هزار دستگاه تراکتوری که در سطح کل کشور وجود دارد، نشان میدهد که ضریبی نزدیک ضریب کشوری در این زمینه داریم.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اتاق خرمآباد با بیان اینکه به ازای هر 50 تا 55 هکتار زمین زراعی در استان لرستان یک دستگاه تراکتور وجود دارد گفت: از بین 130 هزار بهرهبرداری که در حوزه کشاورزی استان وجود دارند، کمتر از یک درصد آنها بیش از 50 هکتار زمین دارند. هادیپور بیان داشت: استفاده از ماشینآلات کامل کشاورزی از نظر اقتصادی تنها برای این عده مقرون به صرفه است که در استان تنها 780 نفر هستند. یکپارچه نبودن اراضی کشاورزی استان وی یکپارچه نبودن اراضی کشاورزی استان را از جمله چالشهای این حوزه برشمرد و افزود: متأسفانه تهیه ماشینآلات کشاورزی برای صاحبان اراضی کوچک بهصرفه نیست. هادیپور با اشاره به اینکه در سطح جهان در رابطه با استفاده از ماشینآلات کشاورزی به دو گونه عمل میشود، اظهار داشت: در کشورهای غربی از آنجا که اراضی کشاورزی از وسعت مناسبی برخودارند، بهرهبرداران در زمینه استفاده از ماشینآلات سنگین با مشکلی مواجه نیستند، این در حالی است که در کشورهای شرق آسیا، که اراضی کوچک و صنعت پیشرفتهای دارند، ماشینآلاتی متناسب با اراضی کوچکشان ساختهاند که استفاده از آنها از نظر هزینه بسیار بهصرفه است. ضرورت راه اندازی شرکتهای تعاونی مکانیزاسیون رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اتاق خرمآباد با تأکید بر اینکه در کشور خودمان اما هیچ کدام از این دو وضعیت حاکم نیست، عنوان داشت: با توجه به قطعهقطعه بودن زمینهای کشاورزی در کشور دو راهکار میتوان برای رفع مشکل مکانیزاسیون کشاورزی پیشنهاد داد؛ اول تجمیع اراضی که نیازمند قانون است و با توجه به مشکلات خاص خودش در کوتاهمدت دستیابی به نتیجه مقدور نیست؛ دوم ایجاد شرکتهای تعاونی مکانیزاسیون که به نظر میرسد راهحل مناسبتری است. هادیپور گفت: این امر با توجه به خیل فارغاز تحصیلان کشاورزی فاقد شغل استان و همچنین 17 هزار نفری که در روستاهای لرستان بدون زمین هستند، میتواند مفید واقع شود. وی تأسیس و راهاندازی شرکتهای خدمات مکانیزاسیون را شدنی و با صرفه اقتصادی دانست و افزود: این الگو در بسیاری از کشورهای غربی حاکم است و این شرکتها از توانایی بسیار مطلوبی برای خدماتدهی به کشاورزان برخوردار هستند. به فکر جایگزینی ناوگان فرسوده ماشینآلات کشاورزی استان باشیم رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی لرستان نیز در این جلسه با اشاره به فرسودگی ناوگان ماشینآلات کشاورزی استان گفت: متأسفانه از تعداد 18 هزار و 144 دستگاه تراکتوری که در استان وجود دارند، بیشتر از 60 درصد آنها فرسوده هستند.
بهرام نظری در حوزه برداشت محصولات کشاورزی استان هم عمدهمشکل موجود را در حوزهی برداشت حبوبات عنوان و تصریح کرد: در چند سال گذشته تعداد 6 دستگاه کمباین برنج وارد استان کردهایم که در شهرستانهای دورود و چگنی بهکارگیری شدهاند. وی خواستار پای کار آمدن سازمان نظام مهندسی کشاورزی در حیطهی مکانیزاسیون شد و افزود: برای رسیدن به اهداف مطلوب در این حوزه سه راهکار اساسی وجود دارد. نظری ادامه داد: اول باید فکری به حال ناوگان فرسوده ماشینآلات کشاورزی استان شود، دوم اینکه شرکتهای خدمات مکانیزاسیون استان افزایش پیدا کنند و سوم اینکه سازمان نظام مهندسی کشاورزی مشارکت بیشتری در این زمینه داشته باشد. نبود رانندگان ماهر و حرفهای ماشینآلات کشاورزی در استان مدیرعامل صندوق توسعه بخش کشاورزی لرستان هم با اشاره به اهمیت ماشینآلات مختلف گفت: امروز بخش اعظمی از افزایش تولید محصولات کشاورزی وابسته به مکانیزاسیون و ماشینآلات است که ضرورت دارد سرمایهگذاری بیشتری در این زمینه صورت بگیرد. کریم فرهادیان با اشاره به نبود رانندگان ماهر و حرفهای ماشینآلات کشاورزی در استان افزود: متأسفانه در استان لرستان انگیزهی بسیاری از متقاضیان خرید ماشینآلات کشاورزی، استفاده از تسهیلات در نظر گرفته شده برای آن است. فرهادیان تصریح کرد: مدیریت تسهیلات برای در راستای سودآوری و مقرونبه صرفه بودن شرکتهای خدمات مکانیزاسیون از جمله ضرورتهایی است که باعث می شود دستاندرکاران این شرکتها از میانهی راه کار را رها نکنند.
مدیرعامل صندوق توسعه لرستان به قیمت بالای ماشینآلات کشاورزی هم اشاره کرد و اظهار داشت: واقعیت این است که درآمد واحدهای تولیدی کشاورزی کوچک به گونهای نیست که آنها را قادر به تهیهی تراکتور و سایر ماشینآلات کشاورزی سازد. ساختار کشاورزی استان با ماشینآلات مورد استفاده همسو نیست مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان هم بخشی از مشکلات را ساختاری ارزیابی کرد و اظهار داشت: ساختار تولید کشاورزی ما شرقی است، این در حالی است که از ماشینآلات غربی استفاده میکنیم. محمدعظیم دادگر با تأکید بر اینکه درصد بهرهبرداری اقتصادی در لرستان پایین است، گفت: بیشتر کشاورزان ما معیشتی هستند؛ یعنی کشاورز برای پنج نفر محصول تولید میکند؛ این در حالی است که در کشورهای دیگر این رقم بیش از 40 نفر است. وی در مورد سرعت تغییر کاربری زمینهای کشاورزی هم هشدار داد و گفت: اگر در زمینه تجمیع اراضی دیر بجنبیم، با تغییر کاربریهای گستردهای که در حال انجام است، زمینهای کشاورزی استان از بین میروند و کشاورزی رو به اضمحلال میرود.
دادگر با اشاره به اینکه در حال حاضر چارهای جز تشویق شرکتهای مکانیزاسیون نداریم، افزود: متأسفانه تفکر کارمندی که در گذشته در نزد فارغ ار تحصیلان بخش کشاورزی وجود داشت باعث شد در شرایط گذشته که تسهیلات مناسبی هم برای فعالیت در بخش خصوصی وجود داشت، اتفاقی نیفتد. مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه در برخی حوزهها کارهای خوبی صورت گرفته گفت: درحال حاضر 70 درصد کشت گندم آبی و 65 درصد کشت گندم دیم استان به صورت مکانیزه انجام میشود؛ این در حالی است که در کشت چغندر این رقم به 98 درصد و ذرت به 100 درصد رسیده است. باید از کشاورزی سنتی به کشاورزی صنعتی تغییر وضعیت بدهیم عضو کمیسیون کشاورزی اتاق خرمآباد هم در این جلسه گفت: برای اینکه بخش کشاورزی بتواند به وظایف خود در تأمین امنیت غذایی، استقلال کشور و تحقق برنامههای افق 1404 نائل شود، ضرورت دارد از وضعیت سنتی به صنعتی تغییر وضعیت بدهیم که اساس و زیرساخت آن گرایش به مکانیزاسیون است. سمیه قربانی وجود بانک اطلاعاتی دقیق از کشاورزان و کشاورزی استان را عامل مهمی برشمرد و اظهار داشت: اگر بتوانیم در زمینه کنترل کیفی به درستی عمل کنیم و فناوریهای متناسب با وضعیت و اقلیم خود را به کار بگیریم، قادر خواهیم بود گام بزرگی در این زمینه برداریم. وی افزود: در خود استان نمونههای تولید صنعتی برخی ماشینآلات متناسب با وضعیت امروز کشاورزی استان ساخته شده که با بیتوجهی و بیمهری مسئولان مواجه شده است.
قربانی یکپارچهسازی اراضی کشاورزی را نسبت به تأمین ماشینآلات خاص برای استفاده در زمینهای کوچک کشاورزی روش بهتری عنوان و خاطرنشان کرد: ضعف بنیه مالی کشاورزان خرد در تأمین و تهیه ماشینآلات کشاورزی چالش عمدهای است که باید برطرف شود. عضو کمیسیون کشاورزی اتاق خرمآباد با ابراز نارضایتی از منفعل بودن سازمان نظام مهندسی کشاورزی در استان افزود: این سازمان نماینده پنج هزار عضو و فارغ از تحصیل کشاورزی استان است، اما متأسفانه از این پشتوانه بزرگ به اندازه کافی استفاده نمیکند. قربانی بر ضرورت کار ترویجی هم اشاره و تصریح کرد: با تهیهی لیست کشاورزان پیشرویی که در استان مشغول فعالیت هستند، میتوان الگوهای جدید کشاورزی را از طریق آنها ترویج کرد. تعدد مراکز تصمیمگیری؛ مشکل عمدهی کشاورزی لرستان مدیر هماهنگی و ترویج سازمان جهاد کشاورزی لرستان نیز در این زمینه اظهار داشت: در حال حاضر بزرگترین مشکل استان ما در حوزه کشاورزی تعدد مراکز تصمیمگیری برای این عرصه است؛ بهطوری که یک متولی مشخص ندارد که پاسخگو باشد. عبداله موموندی گفت: از طرف دیگر کشاورزان و مسئولان تصمیمگیر با هم همسو و همجهت نیستند و هر کدام کار خودشان را میکنند.
وی با تأکید بر اینکه هنوز نتوانستهایم به تعریف جامعی از مکانیزاسیون برسیم، افزود: متأسفانه در استان لرستان هنوز هیچ کار تحقیقاتی صورت نگرفته تا بر اساس آن درجه مکانیزاسیون استان مشخص شود. موموندی عنوان داشت: ضروری است همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، تولیدی و... مکانیزاسیون را دید و بعد به بررسی شرایط و تعیین سیاست کاری اقدام کرد. مدیر هماهنگی و ترویج سازمان جهاد کشاورزی لرستان به اهمیت بحث ترویج در کشاورزی هم اشاره کرد و گفت: اگر قرار است ترویج به کار گرفته شود باید به صورت تخصصی مورد توجه قرار بگیرد؛ باید بدانیم که ترویج فقط نصب بنر نیست. موموندی به ضعف خدمات پس از فروش ماشینآلات کشاورزی هم اشاره کرد و عنوان داشت: باید در این مسیر حرکت کنیم که چگونه به 130 هزار بهرهبردار کشاورزی استان دسترسی داشته باشیم و چگونه میتوانیم آنها را به سمت استفاده از مکانیزاسیون سوق دهیم.
۱۳۹۳/۴/۲۳ - ۱۹:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
مديريت سرمايهگذاري و توسعه، حلقه مفقوده واحدهاي صنعتي ايران است
۱۷ تير ۱۳۹۳ ۱۴ ۰ب ظ يک استاد دانشگاه در همايش اتاق اصفهان مديريت سرمايهگذاري و توسعه حلقه مفقوده واحدهاي صنعتي ايران است يک استاد دانشگاه در همايش مديريت سرمايهگذاري و توسعه در شرکتهاي صنعتي كه در اتاق اصفهان برگزار شد مديريت سرمايهگذاري و توسعه را حلقه مفقوده واحدهاي صنمدیر مکانیزاسیون جهاد کشاورزی گلستان: 328 میلیارد ریال تسهیلات برای ارتقاء ادوات کشاورزی اختصاص یافت
مدیر مکانیزاسیون جهاد کشاورزی گلستان 328 میلیارد ریال تسهیلات برای ارتقاء ادوات کشاورزی اختصاص یافتمدیر مکانیزاسیون جهاد کشاورزی گلستان از اختصاص 328 میلیارد ریال تسهیلات خط ویژه اعتباری به منظور ارتقاء مکانیزاسیون استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان عید محمد فاروقی عضریب مکانیزاسیون کشاورزی در جوین 9.1 اسب بخار در هر هکتار است
یک مسوول ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در جوین 9 1 اسب بخار در هر هکتار است سبزوار – ایرنا – مسوول بهبود تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی جوین گفت ضریب مکانیزاسیون در این شهرستان با توجه به جذب اعتبارات در سال گذشته به 9 1 دهم اسب بخار واحد ضریب مکانیزاسیون در هر هکتار رسید محمدیر جهاد کشاورزی فیروزکوه خبر داد تبدیل 135 واحد دامداری سنتی فیروزکوه به نیمهصنعتی
مدیر جهاد کشاورزی فیروزکوه خبر دادتبدیل 135 واحد دامداری سنتی فیروزکوه به نیمهصنعتیمدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه از تبدیل 135 واحد دامداری سنتی فیروزکوه به نیمهصنعتی خبر داد روحالله درویشخضری امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در فیروزکوه به عملکرد جهاد کشاورزیشهرک صنعتی گهرو به جهادکشاورزی واگذار می شود
شهرک صنعتی گهرو به جهادکشاورزی واگذار می شود شهرکرد- ایرنا- رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از واگذاری شهرک صنعتی شهر گهرو به جهادکشاورزی استان خبر داد به گزارش ایرنا سید نعیم امامی شامگاه شنبه در کمیته پایش صنعت معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اظهار داشتدغدغه اشتغال فارغ التحصیلان با واگذاری امور تصدی گری دولت دربخش کشاورزی کاهش می یابد
دغدغه اشتغال فارغ التحصیلان با واگذاری امور تصدی گری دولت دربخش کشاورزی کاهش می یابد تبریز - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت با واگذاری امور تصدی گری دولت در بخش کشاورزی به بخش خصوصی نگرانی اعضای سازمان نظام مهندسی در خصوص اشتغال نیز تا حدود زیادی کاهش می یالزوم افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی آذربایجان غربی/ حرکت به سمت تولید مکانیکی
استانها شمال آذربایجان غربی گزارش خبری مهر لزوم افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی آذربایجان غربی حرکت به سمت تولید مکانیکی ارومیه- خبرگزاری مهر افزایش و رشد روز افزون جمعیت اهمیت کشاورزی را بیش از گذشته برای تمام جوامع بشری جلوه داده بطوریکه اولین و مهمترین نیاز هر انسان٬ نیچهار هزار میلیارد ریال در بخش کشاورزی خراسان جنوبی سرمایه گذاری شده است
چهار هزار میلیارد ریال در بخش کشاورزی خراسان جنوبی سرمایه گذاری شده است بیرجند – ایرنا – رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت سهم سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در طول برنامه پنجم توسعه در استان چهار هزار و 320 میلیارد ریال می باشد هاشم ولی پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرئیس صنعت، معدن و تجارت لرستان: کمیته پایش طرحهای صنعتی در لرستان آغاز به کار کرد
رئیس صنعت معدن و تجارت لرستان کمیته پایش طرحهای صنعتی در لرستان آغاز به کار کردرئیس صنعت معدن تجارت استان لرستان گفت کمیته پایش طرحهای صنعتی مشکلدار در لرستان به صورت رسمی آغاز به کار کرده است به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد قدرتالله ولدی ظهر امروز در همایش روز ملی صنافزايش سطح لوله گذاري انتقال آب کشاورزي در شهرستان هريس
۲۲ تير ۱۳۹۳ ۱۲ ۱۴ب ظ افزايش سطح لوله گذاري انتقال آب کشاورزي در شهرستان هريس مدير جهاد کشاورزي شهرستان هريس با اشاره به محدوديت منابع آبي و هم چنين افزايش روز افزون تقاضاي آب استفاده صحيح و برنامه ريزي شده براي افزايش راندمان مصرف بهينه آب را امري واجب و ضروري اعلام نمود بهکسب 195 ميليارد ريالي سود واگذاري سرمايه گذاري گروه صنعتي رنا
۱۰ تير ۱۳۹۳ ۱۱ ۲۰ق ظ کسب 195 ميليارد ريالي سود واگذاري سرمايه گذاري گروه صنعتي رنا شرکت سرمايه گذاري گروه صنعتي رنا در دوره يک ماهه منتهي به 31 خرداد ماه 93 از بابت فروش تعدادي از سهام چند شرکت بورسي معادل 195 ميليارد و 936 ميليون ريال سود کسب کرد به گزارش خبرگزاري موج شرکت سفناوری، حلقه مفقوده معادن اصفهان
فناوری حلقه مفقوده معادن اصفهان اصفهان- ایرنا- فناوری حلقه مفقوده برای ارتقای تولید و اشتغال و سودآوری بیشتر در 640 معدن فعال استان اصفهان است به روز نبودن فناوری در بخش استخراج معادن سبب افزایش قیمت تمام شده و ضایعات و در بخش فراوری مواد معدنی باعث کاهش کیفیت تولید و گاه خامسرمایهگذاری در کشاورزی و شیلات، نیاز مبرم کشور است
سهشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۷ معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت در شرایط فعلی ایثارگری و سرمایه گذاری افراد علاقمند به تولید غذا به ویژه در بخش کشاورزی و شیلات نیاز مبرم کشور است که از مولفه های تامین امنیت غذایی محسوب میشود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حسن صالحی رییسامنیت جنوب سیستان و بلوچستان با تشکیل قرارگاه عمار ارتقا مییابد
استانها شرق سیستان و بلوچستان سردار رحیمی عنوان کرد امنیت جنوب سیستان و بلوچستان با تشکیل قرارگاه عمار ارتقا مییابد زاهدان-خبرگزاری مهر فرمانده جدید نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان اظهار داشت با راهاندازی و فعالیت قرارگاه عملیاتی عمار شاخصهای امنتی در جنوب استان افزایشدر اجلاس جهانی آمبودزمان کره جنوبی مطرح شد ضرورت اشتراکگذاری تجارب، اطلاعات و ایدههای جدید برای ارتقای آمبود
در اجلاس جهانی آمبودزمان کره جنوبی مطرح شدضرورت اشتراکگذاری تجارب اطلاعات و ایدههای جدید برای ارتقای آمبودزمانهارئیس سازمان بازرسی کل کشور به اشتراکگذاری تجارب اطلاعات و ایدههای جدید نهادهای آمبودزمانی به کمک روشهایی همچون استفاده مؤثر از فناوریهای جدید ارتباطاتی را برایسه هزار و 678 فرصت شغلی جدید در بخش های مختلف کشاورزی استان لرستان ایجاد می شود
سه هزار و 678 فرصت شغلی جدید در بخش های مختلف کشاورزی استان لرستان ایجاد می شود خرم آباد - ایرنا - رییس سازمان جهادکشاورزی استان لرستان گفت بر اساس برنامه ریزی های انجام شده و اهداف مشخص در سند توسعه اشتغال استان سهم ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی و دامپروری استان برای سال جاری سهبهبود سرمایه گذاری در بخش كشاورزی فارس با تخصیص 700 میلیارد ریال از منابع صندوق توسعه ملی
معاون سازمان جهاد كشاورزی استان فارس بهبود سرمایه گذاری در بخش كشاورزی فارس با تخصیص 700 میلیارد ریال از منابع صندوق توسعه ملی خبرگزاری پانا كاظمی از قرارداد عاملیت بانك های كشاورزی و سپه كشور با صندوق توسعه ملی و تخصیص اعتبار 500 میلیارد ریال به استان فارس خبر داد ۱۳۹۳ شنبه ۱-