واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ تير ۱۳۹۳ (۱۵:۴۶ب.ظ)
مخابرات قم عامل بازدارنده توسعه اينترنت سرپيچي صريح مخابرات استان قم از مصوبات قانوني کشور شرکت مخابرات استان قم با سرپيچي از مصوبات قانوني سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي همچون ماده 10 مصوبه 97 کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، از واگذاري امکانات مخابراتي به شرکتهاي ارايهدهنده خدمات اينترنتي ممانعت ميورزد.
به گزارش خبرگزاري موج، احمد نخجواني مديرعامل يک شرکت ارائه دهنده خدمات اينترنت، با بيان اين مطلب گفت: طبق ماده 10 مصوبه 97 کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، هر شرکت ارايهدهنده اينرنت پرسرعت (PAP) در صورتي مجاز به درخواست امکانات غيرفعال (پسيو) و کابلي جديد در هر مرکز تلفن است که حداقل 75 درصد امکانات موجود خود را در اختيار مشترکان قرار داده باشد.
وي افزود: اين درحالي است که امکانات واگذار شده شاتل به مشترکان در تمامي مراکز مخابراتي به نزديک 90 درصد رسيده و در نيمي از مراکز قم نيز 100 درصد امکانات در اختيار شاتل به متقاضيان واگذار شده است و با تکميل ظرفيت و صف چند هزار نفري براي دريافت امکانات مواجه هستيم.
به گفته نخجواني، شاتل تاکنون جلسات متعددي با مسوولان و مديران ارشد مخابرات قم برگزار کرده و نامههاي مختلفي براي رفع معضل پيش آمده درخصوص واگذار نکردن امکانات مخابراتي به شرکتهاي PAP ارسال کرده است اما هيچ کدام از اين پيگيري ها راه به جايي نبرده است.
وي اظهار داشت: از 1.5 سال گذشته تاکنون درخواستهاي متعددي از سوي ما براي تخصيص فضا و طرح در مراکز مختلف مخابراتي استان قم ارايه شده اما با موافقت از سوي مخابرات مواجه نشده است و اين شرکت مخابراتي با بهرهبرداري انحصاري از امکانات موجود خود به صورت يکطرفه و بدون رعايت شرايط بازار رقابتي نسبت به عرضه رايگان سرويسهاي ADSL در اين استان اقدام کرده است و بهاي اين رفتار ضدرقابتي را بايد شرکت شاتل از يک سو و مردم استان از سوي ديگر بپردازند.
به گفته نخجواني، برگزاري چندين جلسه با استانداري، ديگر نهادها در قم و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات هم براي مجاب کردن شرکت مخابرات استان قم به رعايت قوانين بازار رقابتي بيثمر ماند و نتوانست مخابرات را از عدم عرضه انحصاري سرويس و به حاشيه نکشاندن اپراتورهاي قديمي و فعال بازار اينترنت پرسرعت متقاعد کند و همچنان با به انحصار درآوردن بازار به توسعه سرويسهاي خود ادامه ميدهد و در عمل متقاضيان اينترنت پرسرعت نيز از حق انتخاب سرويسدهنده خود محروم شدهاند.
مديرعامل شاتل گفت: اين اقدام ضدرقابتي شرکت مخابرات استان قم موجب شده است با وجود اين که فعاليت ما ساليانه نزديک به 20 ميليارد ريال درآمد براي شرکت مخابرات استان قم ايجاد ميکند اما ماهها است در تامين امکانات اوليه ارايه سرويس اينترنت پرسرعت خود دچار مشکل است و به دنبال عدم همکاري و تعامل و واگذاري امکانات به شرکتهاي PAP از کسب درآمد بيشتر، خود و مجموعه شرکت مخابرات ايران را محروم کرده است.
وي افزود: اين اقدام شرکت مخابرات استان قم خلاف مصوبه 97 و ديگر مصوبات کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات به منظور بهرهمندي همه اپراتورها از امکانات مخابراتي براي ارايه سرويس به متقاضيان اينترنت پرسرعت محسوب ميشود. ما طي سال هاي گذشته همواره تلاش کرديم با تعامل، صبوري و تداوم در پيگيري و حتي گذشتن از برخي خواسته ها، امکانات موردنياز براي ارايه سرويس اينترنت به کاربران را تامين کنيم اما بيش از يک سال است که فروش سرويس اينترنت پرسرعت را در بيشتر مناطق استان قم به ناچار متوقف کرده ايم.
نخجواني گفت: شاتل آمادگي نصب تجهيزات در کافوها به منظور ارايه سرويس اينترنت روي کافوهاي نوري را نيز اعلام کرده است اما متاسفانه تاکنون با درخواست اين شرکت موافقت نشده است و متقاضيان اينترنتي که خطوط تلفن آنها در شهر قم روي فيبر است از دريافت اينترنت محروم شدهاند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]