تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869106468




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختلالات ژنتیکی مردان منجر به سقط جنین می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اختلالات ژنتیکی مردان منجر به سقط جنین می شود تهران - ایرنا - رییس انجمن علمی،تخصصی باروری و ناباروری ایران گفت: تحقیقات و بررسی های علمی در شهرهای یزد و شیراز که در سال گذشته صورت گرفته نشان می دهد که اختلالات کروموزمی در اسپرم مردان می تواند منجر به سقط خود به خودی جنین در همسران آنها شود.


دکتر محمد علی خلیلی در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود : تحقیقات گسترده جهانی حاکی از آن است که عوامل محیطی می تواند نقش موثری در سقط خود به خودی جنین داشته باشد.
وی اضافه کرد : درخصوص بررسی وضعیت سقط جنین و علل و عوامل ایجاد سقط جنین در جهان و در ایران مطالعات زیادی در مدل حیوانی صورت گرفته است و مقالات آن در مجلات بین المللی به چاپ رسیده است .
خلیلی ادامه داد: در کشورهای انگلستان و سایر کشورهای اروپایی مطالعات در زمینه مصرف مواد مخدر ، سیگار و دخانیات بر روی مدل انسانی و حیوانی صورت گرفته و نتایج آن گزارش شده است. براساس این نتایج عوامل محیطی و ژنتیکی بر سقط خود به خودی جنین اثر گذار بوده است .
متخصص جنین شناس در مورد امواج الکترونیکی و تاثیر آن در سقط زنان باردار گفت : تاکنون تاثیر امواج انتشار یافته از ماهواره ها و موبایل بر بروز سقط جنین ثابت نشده است .البته دراین زمینه در کشور تحقیقات گسترده ای در خصوص امواج موبایل مورد بررسی است که پس از اتمام، نتایج قطعی آن اعلام خواهد شد.
به گفته خلیلی در مرحله اول این بررسی،تاثیر امواج موبایل بر روی کیفیت اسپرم مردان مورد مطالعه قرار می گیرد و در فاز دوم قرار است اثر امواج موبایل بر روی سقط جنین مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.
رییس انجمن علمی تخصصی باروری و ناباروری ایران گفت : آن چه تاکنون مشخص شده این است که امواج موبایل بر کیفیت اسپرم مردان تاثیر منفی دارد و سبب کاهش تعداد اسپرم مردان می شود.
وی در عین حال گفت: سقط جنین به یکسری عوامل پیوسته مانند تغذیه و سبک زندگی نیز وابسته است.
عضو مرکز تحقیقات ناباروری دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار کرد: آمارهای جهانی نشان داده است که حدود 5 تا 10 درصد از باروری ها، منجر به سقط جنین خود به خودی می شود. البته در کشور آمار دقیقی از سقط جنین وجود ندارد.
وی با بیان اینکه عوامل ژنتیکی و کرموزمی از مهمترین دلایل سقط خود به خودی جنین محسوب می شود افزود: شانس سقط با افزایش سن مادر بیشتر می شود به گونه ای که بعد از 40 سالگی بیش از یک سوم حاملگی ها منجر به سقط می شوند زیرا اغلب این جنین ها از نظر کروموزوم ها غیر طبیعی هستند.
متخصص جنین شناسی یادآور شد : افزایش سن ازدواج و سن بارداری یکی از معضلات جامعه امروزی است که می تواند در آینده تبعاتی به همراه داشته باشد .
خلیلی توضیح داد :سقط به مرگ جنین در داخل رحم در سه ماهه اول گفته می شود و کمتر از 5 درصد زنان دوبار سقط متوالی و فقط یک درصد آنان سه سقط یا بیشتر را تجربه می کنند .
وی به سایر علل ایجاد سقط جنین اشاره کرد و گفت : اختلالات هورمونی (پروژسترون) و متابولیک مانند دیابتی که به درستی کنترل نشده باشد ریسک سقط را افزایش می دهد اما در صورتی که دیابت قبل از حاملگی کنترل شده باشد ، شانس ادامه حاملگی وجود دارد .
خلیلی ادامه داد:اختلالات رحم و شکل غیر طبیعی حفره رحم
نیز ممکن است با سقط همراه باشد .
علمی (4)**1354**1599

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




23/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن