واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ تير ۱۳۹۳ (۱۴:۳۳ب.ظ)
۱۹۱ واحد صنعتي سيستان و بلوچستان در مرحله بهرهبرداري قرار دارد رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سيستان و بلوچستان گفت: در بخش صنعت استان، برنامههاي استراتژيکي تدوين شده و درحال حاضر 191 واحد در دست اجرا بوده و به پروسه بهرهبرداري نزديک مي شوند.
به گزارش خبرگزاري موج، نادر ميرشکار در مراسم تجليل از صنعت گران و معدنکاران سيستان و بلوچستان افزود: علاوه بر شناسايي چالشها، تدوين برنامهها و نقشه راه به صورت کارشناسي شده در حال انجام است به گون هاي كه مي توان گفت درحال حاضر شرايط ويژه اي براي رشد و توسعه استان فراهم است.
وي تصريح كرد: بر اساس اولويت بندي درحال رسيدگي و آسيب شناسي مشكلات واحدهاي صنعتي و توليدي استان هستيم تا بتوانيم واحدهاي نيمه تعطيل را دوباره به چرخه توليد در آوريم.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت سيستان و بلوچستان درادامه يادآور شد: در بخش معدن شاهد رشد و جهش انفجاري هستيم.
ميرشکار افزود: مشکلات سرمايه در گردش درحال مرتفع شدن است و چنانچه خدمات سردخانهاي، انبارها، سولهها و مراکز تجاري هم بتوانند در بخش ارزي از صندوق توسعه ملي استفاده کنند، بخش اعظمي از معضلات حل ميشود.
همچنين در مراسم روز صنعت و معدن در استان سيستان و بلوچستان، استاندار اين استان نيز خاطر نشان كرد: خروج از رکود اقتصادي در سيستان و بلوچستان به جهش انفجاري نياز دارد.
به گفته «علي اوسط هاشمي»؛ دو سال از برنامه راهبردي سند پنجم توسعه باقي مانده که براي جبران عقبماندگيها و شتاب دادن به برنامهها، جهش انفجاري کاربردي در استان سيستان و بلوچستان لازم است.
وي افزود: استان سيستان و بلوچستان فراز و فرودهاي زيادي را در حوزه صنعت و معدن طي کرده و صنعتگران و معدنکاران استاني با صبوري و سختکوشي توانستهاند شرايط سخت سالهاي 90 و 91 را مديريت کنند و درحال حاضر براي برونرفت و يا خارج شدن از اين شرايط سخت و رسيدن به آينده درخشان بايد با خوداتکايي و اعتقاد راسخ فردا را نيز مديريت کنيد.
هاشمي، عملکرد برخي از بانکها را در شناخت مشتريان مطلوب ندانست و بيان کرد: بانکها بايد در عملکرد خود تجديدنظر کنند و با نگاه مشارکتي و توسعهاي، شوراي عالي بانکها را در استان تشکيل داده و در اين زمينه بستههاي راهبردي و کليدي براي رفع مشکلات تدبير شود.
وي همچنين به گزينههايي از جمله معافيت مالياتي، 4 درصد سود صندوق، 500 ميليون دلار براي آبياري تحت فشار ،وام سه ساله بلاعوض و قرار گرفتن سوخت گازي در خط توليد که درحال وقوع در استان است، اشاره کرد و گفت: اين قابليتها و مزيتها از اتفاقات شگرفي در استان به شمار ميرود و اکنون زمان آن رسيده تا مسؤولان و سرمايهگذاران، خردهبهانهها را کنار گذاشته و با هم و در کنار هم به آينده روشني که در پيش دارند، بينديشند.
در ادامه اين مراسم نيز رئيس انجمن معدنکاران سيستان و بلوچستان اظهار كرد: توجه به موضوع فرآوري و اشتغالزايي سالم در بخش معادن استان بايد بيش از پيش مدنظر قرار گيرد.
«غلامسرور نوتيزهي» افزود: تا کنون فراز و نشيبهاي زيادي رخ داده اما اکنون با همت مسؤولان استاني، افق خوبي براي اين سرمايه ملي در استان برنامهريزي و شرکتهاي سرمايهگذاري خوبي از جمله ايميدرو با 20 ميليارد تومان سرمايهگذاري در اين حيطه ورود پيدا کردهاند که بايد از فرصتهاي به دست آمده به خوبي بهره گيريم.
وي خواستار سرعت بخشي بيشتر شرکت مس چهل کوره شد و افزود: هنوز مناطق کور و کشف نشده معدني در استان وجود دارد که عزم مردمي و مسؤولان را ميطلبد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]