تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844374403




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کری و ظریف رو در روی هم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بررسی روزنامه های ایران/دوشنبه 23 تیر 1393 کری و ظریف رو در روی هم تهران-ایرنا-حضور دیروز وزیران امور خارجه ی کشورهای آمریکا، فرانسه، آلمان و انگلیس در وین و شرکت در گفت و گوهای هسته یی، امیدها برای دستیابی به توافقی فراگیر را افزایش داده است؛ مساله یی که بخش زیادی از مطالب روزنامه ها را به خود اختصاص داد.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز دوشنبه 23 تیر 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** گذر حساس گفت و گوهای هسته یی
با حضور وزیران امور خارجه ی کشورهای غربی در وین دیروز گفت و گوهای هسته یی کشورمان وارد مرحله ی جدی تر و حساس تری شد. روزنامه های امروز هم مانند روزهای گذشته از دو زاویه به گمانه زنی در مورد نتیجه ی گفت و گوها پرداختند؛ برخی حضور وزیران امور خارجه ی کشورهای غربی را نشانه یی خوب و امید بخش در پیشبرد روند مذاکرات دانستند و برخی دیگر همچنان به دیده ی تردید به نتیجه ی احتمالی گفت و گوها نگریستند.
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» در گزارشی در این ارتباط نوشت: در ادامه آخرین رایزنی های دوجانبه و چندجانبه در آخرین روزهای باقی مانده به پایان ضرب الاجل شش ماهه توافق ژنو، جان کری، وزیر خارجه آمریکا دیروز وارد وین شد تا با همتایان بریتانیایی، فرانسوی و آلمانی خود موضوعات باقیمانده اختلافی در توافق جامع هسته‎ای با ایران را بررسی و کاهش دهند.
به نوشته ی دنیای اقتصاد در شرایطی که برخی طرفین از احتمال تمدید گفت وگوها سخن می‎گویند، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران قبل از رایزنی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی و همچنین دیدار دوجانبه با وزیر خارجه آمریکا، طی پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: «ما قادریم در یکشنبه آینده تاریخ ساز شویم. اعتماد یک خیابان دوطرفه است و برای رسیدن به یک توافق باید نگرانی های تمام طرف های مذاکره کننده بررسی شود.» او افزود: «من وارد بازی مقصر شمردن کسی نمی شوم. این شیوه من نیست. چیزی که من وارد آن می شوم، تلاش صادقانه برای رسیدن به یک توافق است.»
روزنامه ی «مردم سالاری» هم در گزارش خود از افزایش امید ها برای حل اختلافات دو طرف گفت و نوشت: با حضور وزرای چهار کشور مذاکره کننده در وین و شروع مذاکرات به ویژه دیدار ظریف و کری همه نگاه ها به وین است و دنیا چشم انتظار یک توافق تاریخی و پر فراز و نشیب است که شاید با حصول آن معادلات بین المللی شاهد تغییرات محسوسی شود ... بنظر می رسد که همه به این نتیجه رسیده اند که رسیدن به یک توافق جهانی به نفع هر دو طرف مذاکره کننده می باشد.
روزنامه ی «اعتماد» نیز در گزارش خود با اشاره به توییت ظریف نوشت: 60 درصد نوشتن متن توافق انجام شده و مانده است 40 درصد دشوار کار؛ 40 درصدی که اگر روی دو درصد آن هم توافق نشود، انگار روی هیچ چیزی توافق نشده اما حالا که همه وزرای خارجه به جز لاوروف در وین هستند، بیش از هر زمان دیگری احتمال توافق می رود و همین نکته که تاکنون سخنی درباره تمدید مذاکرات میان دو طرف انجام نشده، می تواند خودش بیانگر عزم جدی میان کشورهای 1+5 و ایران برای پایان دادن به مذاکرات در مدت مقرر باشد.
در همین حال روزنامه ی «شرق» نیز در یادداشتی با اشاره به شرایط منطقه از لزوم بهره گیری از فرصت گفت و گوی دوجانبه با آمریکا برای ایران گفت و نوشت: دیپلمات های ایرانی در مذاکرات دوجانبه با جان کری می توانند با اشراف به این واقعیات، با یک توافق مرضی الطرفین حول مسایل حل نشده در پرونده هسته ای و نقش سازنده ایران در همکاری مشترک با واشنگتن درخصوص بحران عراق و افغانستان که منطبق با منافع ملی کشور است، راه خروج از بن بست موجود را برای دولت اوباما باز کرده و یک معامله و توافق دوجانبه را محقق کنند. همچنین با توجه به سردی روابط بین مسکو – واشنگتن در سطوح بالای منازعات ژئوپلیتیک بین المللی و اشراف طرف آمریکایی نسبت به اینکه در صورت شکست مذاکرات هسته ای، زمینه نزدیکی بیشتر تهران – مسکو فراهم می شود، هم اینک بهترین فرصت برای استفاده دیپلماتیک ایران از این گسست در عرصه یارگیری های بین المللی ایجاد شده است.
بیشتر روزنامه های منتقد دولت حضور وزیران امور خارجه ی کشورهای غربی در وین را نه برای تایید توافق نهایی که نشانه یی از لزوم همفکری در موارد اختلاف دو طرف دانستند و با همین استدلال به نتیجه بخش بودن این دور از گفت و گوها تردید وارد کردند.
روزنامه ی «جوان» در یادداشتی از «کارکرد حضور وزرای خارجه در وین 6» و آنچه « توافق بر فرامتن» خواند گفت و نوشت: اینکه در وضعیت فعلی مذاکرات 12 روزه وین، پیشرفت کار از نوعی باشد که حضور وزاری خارجه برای تائید نهائی حداقل برخی تفاهم ها و توافق ها بوده باشد، مورد تردید است. به نظر می رسد با باقیماندن اختلافات در چند محور اندک ولی مهم و فاصله دیدگاههای طرفین حتی در داخل اعضای گروه 1+5، کارکرد حضور وزرای خارجه برخی از این دولتها در وین به گونه ای غیرمعمول و متفاوت از گذشته باشد. اینکه این کارکرد چیست، به نظر می رسد به «نیاز طرفین به توافقی کلان و فرامتن» مربوط باشد؛ توافقی که فراتر از کلمات و عبارات نگارش متن توافق جامع و فراتر از اعداد و ارقام مسائل مورد بحث و اختلاف فنی می باشد. فاصله گرفتن روسیه از مذاکرات داغ توافق نهائی نیز به همین مقوله مربوط می شود. به اینکه محتوای توافق راهبردی و فرامتنی چه می باشد، می توان پاسخ های مختلف داد. اما در هر حال، این نکته برجسته می شود که در حال حاضر، جنبه های سیاسی راهبردی بر مسائل فنی و حقوقی ریز و ظریف توافقنامه جامع غلبه داشته و سرنوشت این مسائل را تعیین خواهند کرد. به واقع، وزاری خارجه هم این بار نقش کارشناسی فنی و حقوقی را همزمان و توامان ایفا خواهند کرد.
«حسین شریعتمداری» مدیر مسوول روزنامه ی «کیهان» نیز در سرمقاله ی این روزنامه با عنوان «دو راهی باخت باخت!» حضور وزیران خارجه ی کشورهای غربی در وین را نه برای امضای توافق نهایی که برای اتخاذ تصمیمی سخت دانست و نوشت: اکنون آمریکا و متحدانش بر سر یک دوراهی یا به تعبیر گویاتر در مقابل یک بن بست قرار گرفته اند و به قول دیپلمات ها در مصاحبه با رویترز فراخوان فوری وزرای خارجه 5+1 برای عبور از این بن بست صورت پذیرفته است و نه برای امضای توافق نهایی! اما، دوراهی پیش پای حریف؛ این که می دانند خط قرمز ترسیم و اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب (نیاز کشور به یکصد و نود هزار «سو» اورانیوم غنی شده) یک «تاکتیک» و یا یک برگ روی میز برای چانه زنی نیست. بنابراین حریف باید از میان دوراهی که پیش روی دارد، یکی را برگزیند؛ یا به خواسته اعلام شده از سوی حضرت آقا تن بدهد و یا این که با ادامه اصرار بر باج خواهی و زیاد ه طلبی های غیر قانونی خود، آرزوی دستیابی به یک توافق با مختصات مورد نظر خویش را فراموش کند. راه سومی وجود ندارد.

***غزه در آتش و خون
تشدید تنش های خونین در غزه در روزهای گذشته و حملات صهیونیست ها که به افزایش تعداد شهیدان، زخمی ها و آوارگان فلسطینی منجر شده ، توجه رسانه های جهان را به خود جلب کرده است؛ مساله یی که امروز نیز یکی از محورهای اصلی خبری- تحلیلی روزنامه ها را تشکیل داد.
بیشتر روزنامه ها از سکوت مجامع بین المللی در برابر جنایت های صهیونیست ها و از مسوولیت کشورهای اسلامی در حمایت از فلسطینیان گفتند.
روزنامه ی «خراسان» در سرمقاله ی خود با عنوان «مدعیان حقوق بشر کجایند؟!» نوشت: مظلومیت و قربانی شدن مردم غزه یک طرف اما سکوت معنادار بسیاری از مدعیان حقوق بشر و حتی حمایت برخی از آنان از اسرائیل، طرف تلخ تر این ماجرای اسف بار است که در این عصر و دوره که جاهلیت و بربریت اعصار ماضی علی الظاهر به تاریخ پیوسته اما متأسفانه در عمل جاهلیت و بربریت مدرن و فوق پیشرفته با ماسک و نقاب و ظاهر زیبای حقوق بشر به زشتی و قساوت هر چه تمام تر رخ نمایی می کند. دریغ از موضع گیری و کوچکترین اقدام کشورهای قدرتمند و مدعی حقوق بشر و حتی کشورهای اسلامی عربی برای جلوگیری از حملات وحشیانه صهیونیست ها و قربانی شدن مردم غزه .
روزنامه ی «جمهوری اسلامی» نیز در سرمقاله ی خود در این ارتباط نوشت: در چنین شرایطی که مسلمانان مظلوم فلسطینی بویژه زنان و کودکان بی دفاع غزه به عنوان خاکریز اول در مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی قرار گرفته و به مثابه سپرهای انسانی برای حفاظت از دیگر کشورهای اسلامی عمل می کنند، ملتهای مسلمان بیش تر و پیش تر از مجامع بین المللی وظیفه دارند در برابر این جنایات ساکت ننشسته و برای توقف فوری این جنایت ها اقدام کنند. این روزها به انتظار مجامع بین المللی و شورای امنیت نشستن، چیزی درحد آب در هاون کوبیدن است و به دلیل وابستگی آنها به حامیان رژیم صهیونیستی، نتیجه ای از این انتظار حاصل نخواهد شد. بنابر این، راهی غیر از این باقی نماند که خود مسلمانان کاری کنند که رژیم صهیونیستی بفهمد جهان اسلام پشت سر مردم فلسطین قرار دارد و آنها را رها نکرده و این رژیم سفاک در عمل تجربه کند که پاسخ لازم را خواهند گرفت.
روزنامه ی مردم سالاری نیز در سرمقاله ی خود از مسوولیت مسلمانان در این وانفسا گفت و نوشت: درست است که میزان و قدرت پاسخگویی مقاومت اسلامی فلسطین به اندازه حملات صهیونیستها نیست اما فراموش نکنیم که طی بیش از 66 سال که از اشغال سرزمین های اسلامی سپری می شود همواره این اشغالگران بوده اند که هرزمان اراده کرده اند حمله کرده و هر زمان هم صلاح دانسته اند، حملات را متوقف نموده اند. اینک آن دوران به پایان رسیده است و فلسطینیان نیز در عرصه نبرد نابرابر با اشغالگران، حرفی برای گفتن دارند. اینان نیز با همان زبانی که صهیونیستها با آن سخن می گویند، تکلم می نمایند زیرا پی برده اند که با صهیونیست ها باید تنها با زبان زور و اسلحه سخن گفت.
به نوشته ی مردم سالاری معنا ندارد که زن و کودک و زن و مرد فلسطینی در زیر آوارها مدفون شود و فرزندان در برابر دیدگان پدر و مادر پرپر گردند و افطار و سحر مسلمانان نوار غزه به خون آغشته شود اما صهیونیست های اشغالگر در آرامش به سر برند. صهیونیست ها باید دریابند که دوران یکه تازی هایشان به پایان رسیده است.

***بازتعریف حزب سیاسی در صحن بهارستان
33 سال بعد از تصویب قانون فعالیت احزاب، جمعیت ها و انجمن های سیاسی در شهریور 1360 ، دیروز نمایندگان مجلس طرح نحوه ی فعالیت احزاب و گروه های سیاسی را بازبینی کردند؛ این خبر در صفحه ی نخست بسیاری از روزنامه های امروز بازتاب داشت.
روزنامه ی اعتماد در گزارشی در این ارتباط نوشت: بر اساس یکی از مواد مورد تصویب نمایندگان در این طرح، افراد دارای سوءپیشینه کیفری موثر از حضور در هیات موسس یا عضویت در احزاب منع شدند. بر اساس ماده 4 این قانون تاسیس حزب و عضویت در آن در سطح هیات موسس باید دارای اعتقاد و التزام عملی به قانون اساسی و ولایت مطلقه فقیه، تابعیت ایرانی، حداقل 25سال تمام، حداقل مدرک کارشناسی یا معادل آن و عدم سوءپیشینه کیفری موثر باشند. طبق مصوبه مجلس سایر اعضای حزب نیز باید اعتقاد و التزام عملی به قانون اساسی و ولایت مطلقه فقیه، تابعیت ایرانی، حداقل 18سال تمام و عدم سوءپیشینه کیفری موثر داشته باشند. طبق تبصره 1 ماده 2 این طرح تقاضای صدور مجوز اولیه باید حاوی مرامنامه، اساسنامه و اسامی و امضای حداقل 15 نفر از اعضای هیات موسس باشد. به نوشته ی اعتماد تبصره 2 این ماده نیز تاکید دارد که مرامنامه حزب باید متضمن جهان بینی، مبانی فکری و عقیدتی، اهداف و راهبردهای کلان و سیاست ها و برنامه ها در راستای رسیدن به اهداف تعیین شده، رویکردهای کلی به مسائل فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و سیاسی و اجرایی و حقوقی کشور باشد. در ادامه آمده است طبق تبصره 3 همین ماده احزاب مکلف شدند در اساسنامه خود مواردی چون «نام کامل حزب و عنوان اختصاری آن»، «نشانی مرکز اصلی و محدوده جغرافیایی فعالیت»، «ساختار و ارکان حزب و به همراه وظایف، نحوه فعالیت و حدود اختیارات ومسوولیت هر رکن به تفکیک به نحوه تعیین و عزل شورای مرکزی، دبیر کل و سایر ارکان به استثنای مجمع عمومی»، «نحوه تامین منابع مالی» و موارد دیگری از این دست را مشخص کنند.
روزنامه ی «ابتکار» نیز در گزارشی از تفاوت مفهومی حزب در قانون پیشین و قانون کنونی گفت و نوشت: تفاوت تعریف مجلس نهم با قانون 33 سال قبل واقعیتر شدن تعریف از احزاب است. در طرح مجلس حزب سیاسی «در جهت کسب» و «مشارکت در قدرت سیاسی» و «نقد و اصلاح آن»، در چارچوب قوانین و مقررات نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت می کند، این در حالی است که در ماده یک مصوب مجلس در سال 60 حزب، جمعیت، انجمن، سازمان سیاسی و امثال آنها تشکیلاتی است که دارای مرامنامه و اساسنامه بوده و توسط یک گروه اشخاص حقیقی معتقد به آرمانها و مشی سیاسی معین تأسیس شده و «اهداف، برنامه ها و رفتار آن به صورتی به اصول اداره کشور و خط مشی کلی نظام جمهوری اسلامی ایران مربوط باشد.»در پیش نویس اولیه این طرح که تیر ماه 90 در رسانه ها منتشر شد تعریف حزب و تشکل سیاسی:« گروهی سازمان یافته از افراد حقیقی بود که دارای پروانه فعالیت بوده و در چارچوب قوانین و مقررات و با توجه به مرام و مشی سیاسی خود، برای رسیدن به اهداف معینی فعالیت می کند.» مقایسه سه تعریف از حزب در مصوبه مجلس در سال 60، پیش نویس اولیه سال 90 و مصوبه کمیسیون شوراها در سال 93 نشان می دهد که تلاش برای کسب قدرت سیاسی و نقد قدرت سیاسی که جزو کار ویژه های احزاب در تمام دنیا است در این طرح لحاظ شده است.

***توپ قیمت خودرو در زمین کیست؟
اگرچه شورای رقابت با انتشار دستورالعمل جدیدی برای قیمت گذاری خودروهای داخلی زمینه افزایش قیمت خودروها را فراهم کرده است، اما نارضایتی دولت، مجلس و مردم از قیمت تعیین شده همچنان پابرجاست به طوری که برخی از مردم به بازبینی قیمت خودروها امید دارند؛ روزنامه ها در یادداشت های متعددی به این موضوع پرداختند.
روزنامه ی جمهوری اسلامی در این خصوص نوشت: بایک نگاه کلی به فرمول جدید قیمت گذاری خودرو می توان به این نتیجه رسید که شورای رقابت به استناد فرمول های اقتصادی خاص اقتصاددانان خود هزینه های متعددی را تحت عنوان آپشن ها برای خودروها به گونه ای در نظر گرفته است که این موضوع فقط در نهایت رضایت خودروسازان را به دنبال داشته است تا مصرف کنندگان.
به نوشته ی جمهوری اسلامی بنا به اذعان علیلو رئیس هیأت تحقیق و تفحص از خودروسازان قیمت های جدید حتی ماهیت وظیفه اصلی شورای رقابت که همان رفع انحصار در سطح بازار است را نیز زیر سوال می برد زیرا شورای رقابت همچنان اختیار بازار را به دست دو شرکت بزرگ خودروسازی قرار داده است و آنان بنا به میل خود عرضه و تقاضای بازار را کنترل و قیمت ها را مدیریت می نمایند.درحالی عمده کارشناسان اقتصادی و نمایندگان مجلس قیمت های جدید خودرو را قانونی نمی دانند که شیوا رئیس شورای رقابت این نهاد را فرا قوه ای دانسته و اعلام می کند این فرمول به هیچ عنوان تجدید نظر نخواهد شود و تا پایان سال بلاتغییر خواهد ماند.
روزنامه ی ابتکار اما در گزارشی در این ارتباط نوشت: خبرها حکایت از آن دارد که قیمت های جدید خودرو بدون طرح در شورای رقابت اعلام شده و در واقع خودروسازان قیمت های جدید را بدون توجه به ضرورت بازنگری مجدد در این شورا اعلام کرده اند. به بیان دیگر افزایش ناگهانی و شیب تند قیمت خودرو هم مردم و هم رئیس جمهور را مکدر و نگران کرده است اما در حالی که انتظار خواست عمومی عدم افزایش قیمت ها به دلیل رو به بهبود رفتن شرایط اقتصادی کشور است این امر تاکنون حادث نشده است.این در حالی است که پاسکاری بین شورای رقابت، سازمان حمایت و وزارت صنعت دردی را از مردم دوا نمی کند و مردم اقدام عملی برای کاهش و تثبیت قیمت خودرو و افزایش تولید را از دولت می خواهند.از سوی دیگر ناظران مجلس شورای اسلامی در شورای رقابت طی نامه ای به رئیس مجلس شورای اسلامی مراتب اعتراض شدید خود را از قیمت های جدید خودرو اعلام کردند.
روزنامه ی اعتماد نیز در گزارشی در این ارتباط نوشت: افزایش رسمی قیمت خودرو این روزها به یکی از سوژه های داغ کشور تبدیل شده و نه تنها خاطر مشتریان را آزرده ؛ بلکه اهالی دولت را هم مکدر کرده است. تکدر دولتی ها اگرچه امید کاهش قیمت را در دل مردم کاشت، اما تنها نتایجی که تا به امروز از مکدر شدن دولت حاصل شده، رکود بازار بوده و سرگردانی دوباره مشتریان؛ از آن سو خودروسازان نیز بی توجه به تکدر دولت و احتمال بازنگری در قیمت ها، نرخ جدید محصولات خود را در سیستم فروش شان اعمال کرده اند، گویا مطمئن هستند که از پس این «تکدر» آسیبی به آنها نخواهد رسید. مکدر شدن دولت البته گرچه تاحدی مردم را بابت گرانی رسمی خودرو آرام و امیدوار می کند، اما قطعا چاره کار نیست و دولتی ها اگر بخواهند تجربه گذشته تکرار و ماجرای قیمت خودرو را به اصطلاح ریش سفیدی حل و فصل کنند، چیزی جز رکود و سرگردانی و آشفتگی برای مردم و خودروسازان و بازار، از دل آن بیرون نخواهد آمد.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهش**9275**2054

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




23/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن