واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دنیای اقتصاد در یک نگاه تهران - ایرنا - «اولتیماتوم به بانک ها» و «توافق انتخاباتی در افغانستان» موضوع های برگزیده صفحه نخست روزنامه دنیای اقتصاد در روز دوشنبه است.
این روزنامه تیتر نخست را به موضوع اولتیماتوم به بانک ها پرداخت. یک روز پس از آنکه «دنیای اقتصاد» در گزارشی جزئیات بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود را منتشر کرد، رئیس کل بانک مرکزی نیز با ارسال نامه ای به مدیران عامل بانک ها و موسسات اعتباری بر خروج بانک ها از بنگاه داری ظرف مدتی معین تاکید کرد. ولی الله سیف در نامه روز گذشته خود در اولتیماتومی از بانک ها و موسسات اعتباری خواست ظرف مدت یک ماه نسبت به «تهیه برنامه و جدول زمانی مناسب جهت فروش سهام و شرکت های متعلق به خود» اقدام کنند. بنابر اعلام رئیس کل در این جدول زمانی بانک ها موظفند به گونه ای برنامه ریزی کنند که طی یک دوره سه ساله از بنگاه داری خارج شوند. بر این اساس بانک ها در هر سال باید حداقل یک سوم از دارایی های خود را واگذار کنند.
توافق انتخاباتی در افغانستان تیتر دیگر روزنامه دنیای اقتصاد است. بالاخره به یک ایستگاه رسیدند و قرار بر یک توافق شد. توافقی که می گوید هر کسی در انتخابات پیروز شد باید به فکر تشکیل یک «دولت وحدت ملی» باشد. شامگاه روز شنبه پس از دیدار جان کری، وزیر خارجه آمریکا با رقبای انتخابات ریاست جمهوری افغانستان از کابل خبر رسید اشرف غنی احمدزی و عبدالله عبدالله دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری توافق کردند که نتایج انتخابات از نوشمارش شود و هر کس که در این میان برنده شد به نتیجه انتخابات احترام بگذارد. به گزارش آسوشیتدپرس، دو هماورد انتخاباتی توافق کردند که در صورت پیروزی، اقدام به تاسیس دولت وحدت ملی کنند.
این روزنامه با بررسی عنوان شکاف هسته ای پر می شود؟ نوشت: در شرایطی که به روزهای پایانی ضرب الاجل 6 ماهه توافق ژنو نزدیک می شویم، وزرای خارجه غربی کشورهای عضو گروه 1+5 به وین سفر کرده اند تا شکاف میان مواضع خود با ایران را کاهش دهند. این در حالی است که مقامات بلند پایه مذاکره کننده دو طرف بر وجود اختلاف های عمیق بین یکدیگر اذعان داشته اند، اما در عین حال تاکید کرده اند که تلاش خواهند کرد تا دیدگاه ها را به یکدیگر نزدیک کنند.
رشد نزولی موجودی سرمایه تیتر دیگر این روزنامه است. بانک مرکزی پس از سال ها آمارهای «موجودی سرمایه در اقتصاد ایران» را منتشر کرد. موجودی سرمایه از آن جهت که معرف وضعیت عوامل تولید و یکی از اقلام تشکیل دهنده ثروت ملی به حساب می آید، دارای اهمیت است. بر اساس این آمارها که اطلاعات مربوط به موجودی سرمایه در بخش های مختلف اقتصادی به تفکیک بخش ها در فاصله سال های 1353 تا 1391 را دربرمی گیرد، در سال 1391 رشد موجودی سرمایه به کمترین سطح خود از سال 1374 به بعد رسیده است. داده های منتشر شده بیانگر این است که در این سال، بخش های مهمی از اقتصاد کشور شامل «نفت وگاز»، «صنایع و معادن» و «ساختمان» از سال 1390 با کاهش موجودی سرمایه مواجه شدند.
روزنامه دنیای اقتصاد با بررسی عنوان شرایط واردات خودرو تغییر کرد، نوشت: سرپرست معاونت نوسازی ستاد حمل و نقل و مدیریت مصرف سوخت کشور از تغییر شرایط واردات خودرو خبر داد. محمد حیدری با اشاره به مصوبه هیات دولت درخصوص الزام واردکنندگان خودرو به اسقاط خودروهای فرسوده به میزان مصرف خودروهای وارداتی جهت اخذ مجوز شماره گذاری گفت: بر این اساس تمامی واردکنندگان خودروها از 26 خردادماه امسال موظف شدند به جای پرداخت هزینه گواهی اسقاط خودرو نسبت به از رده خارج کردن خودروهای فرسوده اقدام کنند.
**2002**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
23/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]