تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799087058




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه به علما و اندیشمندان باید فراتر از مرزهای سیاسی مطرح باشد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نگاه به علما و اندیشمندان باید فراتر از مرزهای سیاسی مطرح باشد بجنورد - ایرنا - رییس ستاد بزرگداشت آیت الله آقانجفی قوچانی گفت: بزرگداشت علما و اندیشمندان باید فراتر از مرزهای سیاسی و خط کشی های جغرافیایی مطرح باشد.


به گزارش ایرنا ˈمحمدرحیم نوروزیانˈ روز یکشنبه در نشستی خبری به مناسبت برگزاری همایش بزرگداشت آیت الله ˈسیدمحمدحسن آقانجفی قوچانیˈ گفت:همایش نکوداشت این عالم برجسته در میانه شهریور امسال با مشارکت دو شهرستان فاروج و قوچان برگزار خواهد شد.
وی خواستار مشارکت جدی اهالی دو استان خراسان رضوی و شمالی، بخصوص اهالی دو شهرستان فاروج و قوچان که دارای اشتراکات زبانی و فرهنگی هستند شد و گفت: با توجه به اینکه زادگاه آیت الله آقانجفی روستای ˈخسرویهˈ فاروج و مزارش در شهر قوچان قرار داد، مشارکت این دو شهرستان در این همایش ضروری است.
معاون سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی با رد سخن برخی که برگزاری همایش آیت الله آقانجفی قوچانی را نامرتبط با این استان عنوان می کنند، گفت: زادگاه این عالم ربانی در خسرویه فاروج است و وی قبل از عزیمت به نجف برای تحصیل علوم دینی، در این خطه ساکن بوده و بربالیده است.
نوروزیان در عین حال تاکید کرد: در بزرگداشت چنین شخصیت هایی باید فراجغرافیایی اندیشید زیرا افرادی از این دست، متعلق به یک مکان و زمان خاص نیستند.
وی گفت: از سویی چون آیت الله آقانجفی منسوب به قوچان هستند و مقبره ایشان در این شهر است، ممکن است حساسیتی در برخی درخصوص برگزاری همایش بزرگداشت وی در خراسان شمالی ایجاد شود، ولی مردم فهیم قوچان یقینا از اینکه این همایش توسط خراسان شمالی برگزار می شود، خوشحال هستند.
وی در عین حال گفت: البته با بستگان آیت الله آقانجفی قوچانی برای برگزاری این همایش در خراسان شمالی صحبت شده که نظر آنان مثبت بوده و چند نشست نیز با مسوولان قوچان و برگزار کنندگان دو همایش قبلی بزرگداشت در قوچان برگزار شده است.
معاون سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی گفت: حاصل نشست ها و هماهنگی بین مسوولان خراسان شمالی و شهرستان قوچان، فعال شدن دو ستاد بزرگداشت در فاروج و قوچان بود و همچنین قرار شد روز دوم همایش با حضور شرکت کنندگان بر مزار وی در شهر قوچان برگزار شود.
وی از همکاری مسوولان و برگزار کنندگان دو همایش قبلی بزرگداشت آیت الله آقانجفی قوچانی در برگزاری سومین همایش نکوداشت وی در خراسان شمالی قدردانی کرد.
نوروزیان از رسانه های همگانی خواست تا در خصوص معرفی شخصیت، آثار و اندیشه های آیت الله آقانجفی قوچانی بخصوص در خصوص نگاه ویژه وی به فرهنگ و نیز اقتصاد مقاومتی، به صورت جدی ورود کنند.
مسوول کمیته علمی ستاد بزرگداشت آیت الله آقانجفی قوچانی نیز از وی به عنوان یکی از مفاخر دینی یاد کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در وصف ایشان می گویند، ˈمرحوم آقا نجفی یک شخصیت بسیار ممتاز بوده، مرحوم شهید مطهری به من می گفت ایشان اهل مکاشفه و اهل معنا بوده اندˈ.
حجت الاسلام ˈرحیم مهدوی پورˈ در خصوص فراخوان مقاله برای این همایش، افزود: محورهای فراخوان این همایش در چهار محور دینی و حوزوی، ادبی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و تاریخی و سیاسی است.
وی گفت: آخرین مهلت ارسال مقاله به دبیرخانه همایش 15 مرداد است و زمان برگزاری همایش نیز روزهای 13 و 14 شهریورماه خواهد بود.
حجت الاسلام ˈناصر هدایتیˈ مسوول کمیته اطلاع رسانی همایش بزرگداشت آیت الله آقانجفی قوچانی گفت: تهیه فیلم مستند زندگی آیت الله آقانجفی، چاپ مجموعه مقالات همایش، اهدای آثار آیت الله نجفی به کتابخانه های استان و برگزاری مسابقه کتابخوانی، نقاشی، شعر و روزنامه دیواری ویژه اعضای کانون فرهنگی هنری مساجد از جمله ویژه برنامه های تدارک دیده شده برای این همایش است.
آیت الله سیدمحمدحسن نجفی (معروف به آقانجفی قوچانی) در سال 1295 هجری قمری در روستای خسرویه فاروج به دنیا آمد، در 13 سالگی به قوچان رفت و پس از سه سال تحصیل، پیاده از راه سبزوار و نیشابور به مشهد رفت و در مدرسه ˈدو دربˈ ادبیات و سطح را تا قوانین فراگرفت.
در سال 1313 در سن 20 سالگی همراه یکی از همدرسانش پیاده از راه کویر و طبس وارد یزد شد و از آنجا به اصفهان رفت و در مسجد ˈعربونˈ ساکن شد و در اصفهان منظومه حاج ملاهادی سبزواری را نزد آخوند کاشی، رسائل را از شیخ عبدالکریم گزی فرا گرفت و در دروس فقه و خارج آقانجفی جهانگیرخان قشقایی و آقانجفی اصفهانی حاضر شد.
پس از چهار سال توقف در اصفهان، پیاده راهی نجف شد و در حجره ای متروک در یکی از مدارس این شهر ساکن شد و به حوزه درس آخوند ملامحمدکاظم خراسانی راه یافت که سخت به استاد خود ارادت می ورزید به گونه ای که در جنبش مشروطیت و قیام آخوند و علمای نجف از طرفداران مشروطیت شد و حقایقی از جنبش روحانیت را در کتاب ˈسیاحت شرقˈ خود آورده است.
آیت الله آقانجفی قوچانی در سن 30 سالگی به درجه اجتهاد رسید و شریعت اصفهانی و محمدباقر اصطهباناتی نیز از استادان او بودند.
در آخرین روزهای توقف در نجف از فوت پدرش در قوچان آگاه شد و ناگزیر پس از 20 سال توقف در آن شهر در 1338 قمری به ایران بازگشت و برای زیارت به مشهد رفت و پس از توقفی کوتاه در این شهر به درخواست مردم قوچان در این شهر رحل اقامت افکند.
وی 25 سال از عمر خود را در مقام فقاهت و حاکمیت شرع در قوچان گذراند و در ضمن به اداره حوزه علوم دینی پرداخت و سرانجام در نهم اردیبهشت سال 1322 شمسی برابر با جمعه 26 ربیع الثانی 1363 هجری قمری در سن 68 سالگی در قوچان به دیار باقی شتافت.
ˈسیاحت شرق، سیاحت غرب، شرح دعای صباح، شرح رساله تفاحیه، حیات الاسلام فی احوال آیه الملک العلام و رساله عذر بدتر از گناهˈ از جمله کتاب های منتشر شده آیت الله آقانجفی قوچانی است. ک/2
623/626

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




22/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن