واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
ماهواره؛ بلای جان خانوادههای دماوندی
اشاعه فرهنگ استفاده از ماهواره در زمان حاضر که متأسفانه در بیشتر خانوادههای ایرانی و به تبع آن دماوندی باب شده است، یکی از مهمترین آفتهایی محسوب میشود که باید با تدبیر و برنامه، جلوی اثرات مخرب آن گرفته شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از دماوند، میزان افزایش طلاق در جامعه کنونی به ویژه در شهرستانهای استان تهران که به گفته معاون سازمان بهزیستی در سطح کشور بیشترین میانگین را دارد، نشان از موفقیت نسبتی دشمن در زمینه تهاجم فرهنگی دارد و سربازان آمریکایی و غربی امروز در خانهها در قالب شبکههای ماهوارهای، زمینه آسیب رساندن به خانوادههای مذهبی را نیز حتی فراهم کرده و بیحیایی را در جامعه ترویج میدهند. یکی از مضررات وجود ماهواره، از بین رفتن پوشش و حجاب بسیاری از مردان و زنان است؛ به طوری که بیحجابی برای آنها عادت شده و با بدترین نوع پوششها در معابر عمومی و حتی ادارات مختلف حضور دارند و موجب وارد آمدن آسیبهای زیادی به حکومت اسلامی میشوند. ساخت فیلمهای ضد اسلامی و واردات مانتو و ساپورتهای غربی به کشورهای اسلامی، بیحجابی و بیعفتی را در جامعه اسلامی افرایش داده است و دشمنان با این کار خود به دنبال ضربه زدن به تمدن و اصالت اسلامی هستند.
150 شبکه فارسیزبان علیه اسلام برنامه تولید و اجرا میکنند امام جمعه دماوند در همین زمینه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دماوند، با بیان اینکه هماکنون 150 شبکه فارسیزبان علیه اسلام برنامه تولید و اجرا میکنند، گفت: در سال 73 تنها سه شبکه فارسیزبان مطلق به منافقان و سلطنتطلبها وجود داشت، اما امروز میبینیم علاوه بر 18 هزار شبکه قابل دریافت در فضای ایران، 150 شبکه فارسیزبان وجود دارد. حجتالاسلام والمسلمین محمد علاءالدینی با بیان اینکه باید هویت این شبکهها و مؤسسان آنها را شناسایی کنیم، ادامه داد: بسیاری از مؤسسان و گردانندگان این شبکهها از صهیونیستها و یهودیهای پولدار یا ضد انقلابهایی هستند که بعضی از آنها پدرانشان جزو منافقان بودند و در مبارزه مردم در میادین با نفاق کشته شدهاند. برنامهریزیهای گسترده دشمن در حوزه حجاب و عفاف امام جمعه دماوند با بیان اینکه دشمن در حوزه حجاب و عفاف برنامهریزی گستردهای کرده است، اظهار کرد: بدحجابی و بیعفتی القای امروز دشمنان است که ادعا میکنند دیگر جامعه اسلامی نمیتواند مقابل ماهواره و شبکههای اجتماعی اینترنتی مقاومت کند. علاءالدینی با بیان اینکه 21 تیر ماه مصادف با روز عفاف و حجاب است، افزود: میتوانیم از قانون حجاب صیانت کنیم و وظیفه امروز ماست که بتوانیم این قانون را به کار ببریم و تاکنون این قانون با خون دل اجرا شده است. وی ادامه داد: فاجعه رضاخان و پیگیری این سیاست در ربع قرن تاریخ ایران و حکومت محمدرضا پهلوی که باعث شد با پیروزی انقلاب اسلامی امر حجاب جزو دغدغههای مسئولان قرار گیرد، هرگز نباید فراموش نشود. امام جمعه دماوند تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اینطور نبود که سریع موضوع کشف حجاب از بین برود؛ اکنون وقتی به تاریخچه قانون نگاه میکنیم، به این امر خطیر آگاهتر میشویم.
عفاف و حجاب تنها پوشش نیست؛ دوری از ماهواره هم مهم است رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند نیز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دماوند با بیان اینکه امیدواریم با بسترسازی زمینههای عفاف و حجاب در حوزههای اخلاق و تربیتی بتوانیم این فرهنگ را ترویج دهیم، تصریح کرد: بحث پوشش عفاف و حجاب تنها مختص به پوشش نیست؛ رسانهها و کانالهای ماهوارهای که شهروندان نباید آن را تماشا کنند، از نوع دیگر رعایت حجاب است. محمود پوردیوانبیگیمقدم با بیان اینکه این موضوعات از زمینهسازیهای کشورهای خارجی است، افزود: آنچه امروز در عمل اجرا میکنیم، بستگی به فرهنگ درونی و آموزههایی که از طریق کتابها و رسانهها به دست میآید، دارد و اگر آن را کنترل نکنیم در پوشش به مشکل میخوریم. وی ادامه داد: باید در زمینه عفاف و حجاب بین شهروندان بیشتر فرهنگسازی کنیم تا بتوانیم با موفقیت به جلو حرکت کنیم. رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند عنوان کرد: نمایشگاههایی با موضوع عفاف و حجاب با همکاری بسیج در مسجدالرضا (ع) گیلاوند، مسجد جامع و آبسرد برپا شده است که امیدواریم شهروندان بتوانند از مظاهر و محصولات فرهنگی در مورد بحث حجاب و پوشش استفاده کنند.
لزوم فرهنگسازی در مدارس معاون سیاسی انتظامی فرماندار شهرستان دماوند هم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دماوند با بیان اینکه بیشتر باید در مدارس فرهنگسازی امر عفاف و حجاب شود، گفت: باید از ابتدا فرهنگسازی صورت گیرد تا بتوانیم در این زمینه مقابل دشمن ایستادگی کنیم. محسن قاصدی با بیان اینکه رعایت عفاف و حجاب مختص بانوان نیست، تصریح کرد: مردان نیز باید در پوشش و رفتار خود عفاف را رعایت کنند؛ در مکانهای عمومی مانند قلیانسراها دختران و پسران حضور دارند و گاهی هنجارشکنیهایی صورت میگیرد و این باعث میشود که به کل جامعه آسیب وارد شود. وی با بیان اینکه در این شرایط نخستین سنگری که تخریب میشود، سنگر عفاف و حجاب است، افزود: دختری که هنجارشکنی میکند، نخستین ضربه به حجاب ظاهری و دومین ضربه به حجاب روحی وی میخورد؛ اگر ظاهری باشد از شکل اسلامی خارج میشود و باید در این زمینه کار شود. معاون سیاسی انتظامی فرماندار شهرستان دماوند با اشاره به سخن شهید مطهری مبنی بر «کسی که زیبایی اندیشه دارد، زیبایی ظاهر را به نمایش نمیگذارد»، اظهارداشت: باید با کارهای خود جوانان را متوجه این امر مهم کنیم و متاسفانه در این زمینه زیاد کار نمیشود تا جوانان این بحث مهم را حس کنند. قاصدی با بیان اینکه جوانان را باید با حجاب و حیا در جامعهای که در آن زندگی میکنند، آشنا کنیم، ادامه داد: در این زمینه کمکاری شده است و در سطح جامعه مشاهده میشود که در خیلی از موضوعات نتوانستهایم به موفقیت برسیم. عفاف و حجاب؛ در تیررس برنامههای شبکههای ماهوارهای حجاب همواره بخشی از رسالت انبیا و ائمه اطهار (ع) بوده و به جدی این موضوع حایز اهمیت است که یکی از وظایف علمای دین و جامعه، پرداختن به مقوله عفاف به حساب می آید و اساس آن، سعادت اسلام و نجات انسان هاست. باورهای دینی و احکام اخلاقی مربوط به پوشش زن نیز با این فلسفه و حکمت حکیمانه صادر شده است؛ زن با رعایت حجاب اسلامی به تهذیب نفس خود پرداخته و تقرب الهی و همچنین زمینه رشد معنوی مردان را در اثر حفظ نگاه چشم فراهم میسازد. حجاب یکی از کارکردهای مهم اجتماعی است که غرایز، التهاب جسمی و معاشرتهای بیبند و بار را کنترل میکند و بر تحکیم نظام خانوادهها میافزاید و از از همپاشیدگی کانون محکم زناشویی جلوگیری میکند. عفاف زمینه امنیت اجتماعی را فراهم میسازد و پوشش اسلامی و حفظ نظام خانواده نیز از آن رو ارزش دارند که تأمینکننده سعادت انسانها و منشأ تقرب الهی هستند. انتهای پیام/2568/
93/04/22 - 11:12
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]