واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
آرمان در یک نگاه تهران- ایرنا- «گفتگوی 4 ساعته ایران و آمریکا» و «ممنوع البیان و تصویر نیستم» مهم ترین خبرهای روزنامه ی آرمان در روز یک شنبه است.
این روزنامه عنوان گفتگوی 4 ساعته ایران و آمریکا را به تیتر نخست اختصاص داد و نوشت: ویلیام برنز معاون ارشد وزارت امور خارجه آمریکا بعدازظهر دیروز با حضور در محل اقامت محمد جواد ظریف با وی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار که در یازدهمین روز از ششمین دور مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 و از ساعت 17 به وقت محلی در هتل کوبورگ وین آغاز شده بود، دو طرف در خصوص رفع اختلاف ها و نزدیک کردن دیدگاه ها در مسیر دستیابی به توافق هسته ای به گفتگو نشستند. سید عباس عراقچی معاون حقوقی و بین الملل وزیر خارجه گفت: در مسایل محتوایی پیشرفت داشته ایم، البته درباره مسایل اصلی محتوایی، هنوز به توافق کامل نرسیده ایم. وی با بیان اینکه درباره بیش از 60 تا 65 درصد متن، توافق شده است اظهار کرد: البته این به معنی آن نیست که در مسایل محتوایی پیشرفت کرده ایم؛ در نگارش متن پیشرفت داشته ایم اما موضوعاتی که باقی مانده اند وزن آنها سنگین است.
روزنامه ی آرمان با انعکاس موضوع ممنوع البیان و تصویر نیستم، نوشت:«چنین حکمی وجود ندارد» این جمله واکنش سید محمد خاتمی به بحث ممنوع التصویری و ممنوع البیانی اش بود که از سوی 9 نماینده اصولگرای مجلس مطرح شد. حالا که چند روز از این ماجرا گذشته است سید محمد خاتمی در واکنش به این پرسش که «آیا از سوی شورای عالی امنیت ملی نامه ای در مورد ممنوع البیانی و ممنوع التصویری به شما ابلاغ شده است؟»گفت: اصلا چنین چیزی نیست. رییس بنیاد باران همچنین در برابر پرسشی درباره ارزیابی اش از انگیزه های احتمالی افرادی که چنین مباحثی مطرح می کنند، اظهار کرد: این پرسش را باید از خود آنها پرسید.
پرونده کهریزک در حال رسیدگی است، تیتر دیگر این روزنامه محسوب می شود. دیروز آیت الله محسنی گرگانی رییس دیوان عالی کشور در حاشیه مراسم ختم آیت الله محمدی گیلانی با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه برخی نسبت به روند رسیدگی به پرونده کهریزک گلایه مند هستند، گفت: این پرونده در معرض رسیدگی است اما پیچیدگی هایی دارد که کارشناسان باید در این زمینه اظهارنظر کنند تا پرونده از هر جهت مهیای رای دادن شود. 5 سال از اتفاق کهریزک و مرگ سه جوان به نام های محسن روح الامینی، محمد کامرانی و امیر جوادی فر می گذرد؛ این جوانان در اتفاقات پس از انتخابات سال 88 بازداشت و به بازداشتگاه کهریزک منتقل شدند. به هر حال این سه جوان طاقت شرایط آنجا را نداشتند و جان به جان آفرین تسلیم کردند. البته هنوز شکایت شاکیان این پرونده پایان نیافته و بخشی از این پرونده با شکایت خانواده مرحوم روح الامینی از سعید مرتضوی به اتهام معاونت در قتل در شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت قرار دارد. قاضی مرتضوی تنها از اتهام در معاونت قتل محمد کامرانی فر تبرئه شد و هنوز اتهام معاونت در قتل محسن روح الامینی تفهیم اتهام نشده است.
روزنامه ی آرمان با بازتاب عنوان دلیل تغییر قاضی پرونده مهدی هاشمی نوشت: از جمله موضوعاتی که روز گذشته به موضوع پرسش خبرنگاران تبدیل شد، پرونده مهدی هاشمی بود که رییس سازمان بازرسی کل کشور درباره آن توضیح داد. ناصر سراج رییس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سوالی درباره اعتراض مهدی هاشمی به تغییر قاضی پرونده اش گفت: این موضوع را از خودشان سوال کنید. وی در پاسخ به این سوال که آیا تغییر قاضی پرونده به درخواست شما بوده است یا خیر؟ افزود: من رییس سازمان بازرسی کل کشور هستم. قبلا سازمان بازرسی کل کشور راجع به این پرونده گزارش داده و با توجه به اینکه گزارش دهنده و حاکم نمی تواند یکی باشد این موضوع جز موارد رد دادرس است. قاضی ناصر سراج تصریح کرد: من اعلام کردم که به این دلیل نمی توانم به پرونده رسیدگی کنم و خوشبختانه با این درخواست موافقت شد.
**م.ش**2002
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
22/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]