تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870941697




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انرژی ارزان مزیت صادراتی کشور نباشد/عراق مهمترین هدف صادراتی است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس کمیته واردات اتاق ایران در گفت وگو با پانا: انرژی ارزان مزیت صادراتی کشور نباشد/عراق مهمترین هدف صادراتی است خبرگزاری پانا : رییس کمیته واردات اتاق ایران با تاکید براینکه اگر به هر دلیلی بازار عراق و افغانستان از ایران سلب شود سهم عمده ای از صادرات کشور حذف خواهد شد ،تصریح کرد: بخش عمده ای از صادرات به دو کشور عراق و افغانستان لوازم بهداشتی ، سیمان ،فولاد و سرامیک و محصولات کشاورزی است که با توجه به پایین بودن هزینه های انرژی درکشور به نوعی صادرات یارانه است .
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۲ تير ساعت 09:28



مجیدرضا حریری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا بیان کرد: باید به تدریج به سمت صادرات کالاهای ساخته شده مبتنی بر تکنولوژی و ارزش افزوده حرکت کرد اما این شرایط در طول 50 سال اخیر ایجاد نشده است و در حالی که در برخی سالها فرش ،صنایع دستی ،خشکبار و گیاهان دارویی ردیف اول صادرات کشور را به خود اختصاص می داده است تلاش نشده تا کشور را با تغییرات تکنولوژی در جهان هماهنگ کرد .
حریری با تاکید براینکه اگر به هر دلیلی بازار عراق و افغانستان از ایران سلب شود سهم عمده ای از صادرات کشور حذف خواهد شد ،تصریح کرد: بخش عمده ای از صادرات به دو کشور عراق و افغانستان لوازم بهداشتی ، سیمان ،فولاد و سرامیک و محصولات کشاورزی است که با توجه به پایین بودن هزینه های انرژی درکشور به نوعی صادرات یارانه است .
وی افزود: با توجه به سهمی که انرژی در تولید سیمان ،فولاد و مصالح ساختمانی و بهداشتی به عنوان صنایع انرژی بر دارد اگر یارانه سوخت در کشور به طور مطلق برداشته شود این کالاها نیز مزیت صادراتی خود را از دست خواهند داد .
رییس کمیته واردات اتاق ایران با تاکید براینکه به نظر می رسد موضوع اقتصاد ایران و تولید صادراتی در کشور نیازمند سیاست گذاری های ویژه ای است ،تصریح کرد: در سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی که جوهره آن تولیدصادراتی است حمایت از تولید و صادرات مورد تاکید واقع شده بنابراین یکبار دیگر باید برای تولیدی در کشور برنامه ریزی شود که صادرات محور ،قابل عرضه و رقابتی باشد .
حریری با تاکید بر ضرورت توجه به مزیت های تولیدی و رقابتی در کشور خاطرنشان کرد: شرایط کنونی صادرات کشور قابل افتخار نیست و حدود 50.5 درصد صادرات نفتی کشور متعلق به نفت و حداقل فرآوری است و در بقیه کالاهای صادراتی که در آمارهای غیر نفتی است یا خام فروشی صورت می گیرد یا موادکانی است یا براساس نرخ سوخت ارزان تولید شده اند .
رییس کمیته واردات اتاق ایران عنوان کرد: تنها 20 درصد از صادرات غیرنفتی کشور کالایی است که بدون استفاده از انرژی ارزان یا خام فروشی صادر می شود بنابراین شرایط مبادلات تجاری کشور را نباید تنها با تکیه بر آمار و ارقام محک زد .
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن