تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798612689




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صرع چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: صرع چیست؟
کد خبر: ۴۱۵۶۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۴ - 13 July 2014


یک روانپزشک گفت: صرع نوعی بیماری مغزی است که بر اثر تخلیه ناگهانی امواج خاصی در برخی نقاط مغز ایجاد می‌شود، این اختلال ۳ فاز دارد که در فاز اول فرد مبتلا بوی تندی را احساس می‌کند یا تصویری در ذهنش نقش می‌بندد که خبر از حمله صرع دارد.

 به گزارش فارس، علی باغبانیان با بیان صرع و انواع آن اظهار داشت: صرع نوعی بیماری مغزی است که بر اثر تخلیه ناگهانی امواج خاصی در برخی نقاط مغز ایجاد می‌شود، این بیماری در گذشته ناشناخته بود و آن را به بیماری روانی و نفوذ جن در بدن نسبت می‌دادند و این موضوع موجب می‌شد تا دنبال درمان آن به روش علمی نباشند.

وی افزود: طی 50 سال اخیر این بیماری با انجام نوار مغزی قابل تشخیص است زیرا به دلیل اینکه بیمار پس از حمله صرع بیهوش می‌شود نمی‌تواند علائم خود را شرح دهد.

این روانپزشک ادامه داد: فرد بعد از حمله صرع که به آن رعشه و تشنج نیز می‌گویند، دچار خواب‌آلودگی می‌شود و زمانی به اورژانس مراجعه می‌کند که تشنج کنترل شده است.

وی با بیان فازهای متعدد این اختلال گفت: صرع ۳ فاز دارد، در فاز اول در 50 درصد موارد فرد بوی تندی احساس می‌کند یا تصویری در ذهنش نقش می‌بندد که نشان از حمله تشنج تا ثانیه‌های دیگر دارد. به دلیل کوتاه بودن مدت زمان این علامت‌ها تا وقوع حمله صرع فرد می‌تواند فقط بنشیند.

وی افزود: فاز دوم که حداکثر یک دقیقه است اندام‌ها مانند فک و صورت به شدت منقبض می‌شوند و بیمار حالت سفتی عضلات پیدا می‌کند و دست و پایش را به سمت خود خم می‌کند، کشیدن ممکن است به شکستن اندام‌ها منجر شود زیرا عضلات توسط مغز کنترل می‌شوند.

وی ادامه داد: فاز سوم که ممکن است چند دقیقه طول بکشد حالت دست و پا زدن برای فرد اتفاق می‌افتد و او زبان خود را گاز بگیرد و ممکن است دچار بی اختیاری ادرار شود، همچنین عضلات او حالت انقباض و انبساط دارد مانند کسی که عضلات بازوی خود را نشان می‌دهد.

این روانپزشک گفت: پس از تشنج، فرد مبتلا به صرع به علت خستگی ناشی از تخلیه امواج مانند کسی است که از کوه بالا رفته است در نتیجه از چند دقیقه تا چند ساعت دچار خواب‌آلودگی می‌شود و بعد از آن چیزی را به خاطر نمی‌آورد.

این متخصص حوزه بهداشت روان با تأکید بر علائم انقباض و انبساط عضلات اظهارداشت: گاهی انقباض و انبساط عضلات آن قدر شدید است که امکان قطع زبان یا کندن دندان وجود دارد، حتی ممکن است فردی که انگشتان خود را برای جلوگیری از قفل‌شدن دندان‌های فرد مبتلا در دهان او قرار می‌کند، انگشتش قطع شود.

وی علت خارج شدن کف از دهان مبتلایان به صرع را وارد شدن ترشحات دهان در ریه عنوان کرد و افزود: وقتی فرد مبتلا دچار حملات صرع می‌شود ترشحات دهان به علت فلج شدن عضلات وارد ریه می‌شود و در نهایت تولید کف می‌کنند.

این روانپزشک گفت: معمولاً همراه با تشنج، بی‌اختیاری ادرار نیز دیده می‌شود اما در صورتی که این علامت دیده نشود دلیل بر نبودن بیماری نیست زیرا ممکن است مثانه فرد مبتلا خالی باشد.

وی افزود: توجه به انقباضات در تشخیص این اختلال موثر است و انقباض‌های نامنظم، صرع محسوب نمی‌شود.

این روانپزشک خاطرنشان کرد: فرد مبتلا به صرع در لحظه حمله تشنجی هیچگونه احساسی ندارد و چنانچه حرکات هدف‌دار مانند گرفتن دست همراه را داشته باشد به احتمال زیاد تشنج نیست.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن