واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استفاده ازظرفیت رودخانه بشار رونق بخش شیلات را به دنبال دارد یاسوج- ایرنا- استاندار کهگیلویه وبویراحمد بر ساماندهی و استفاده مطلوب از روان آبها بویژه رودخانه پرآب بشار یاسوج برای ایجاد تحول و رونق در بخش شیلات این استان تاکید کرد.
به گزارش خبرنگارایرنا، سید موسی خادمی روزشنبه دربازدید از طرح پرورش ماهی قزل آلا درمنطقه قلات یاسوج افزود: توسعه و سرمایه گذاری در بخش شیلات جزو محورها و شاخص های تحول زا برای رونق اقتصادی در کهگیلویه وبویراحمد محسوب می شود.
وی بیان کرد: دربرخی استان ها به دلیل کمبود منابع آبی و یا نبود رودخانه های پرآب توسعه و رونق بخش سیلات و افزایش مزرعه های پرورش ماهی بویژه ماهیان سردآبی نیز با رکود مواجه شده است.
خادمی تصریح کرد: در حالی که می توان با استفاده مطلوب و بهینه از منابع آبی فراوان در کهگیلویه وبویراحمد این استان را به یکی از قطب های مهم تولید و رونق ماهیان سردآبی در کشور تبدیل کرد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: توسعه بخش شیلات و گسترش صنایع وابسته به آن موجب تحول و ایجاد سرمایه گذاری و اشتغال در این استان خواهد شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد نیز در این بازدید تعداد مزارع فعال پرورش ماهی دراین استان را افزون بر 200 مورد اعلام کرد و افزود: تا پایان امسال تولید ماهیان سردآبی در این مزارع به 14 هزار تن افزایش خواهد یافت.
جعفر گوهرگانی افزود: بر اساس برنامه پنجم توسعه میزان تولید ماهی در استان حدود 11 هزار و 300 تن تعیین شده بود ولی اکنون میزان تولید نزدیک به سه هزار تن بیش از برنامه تعیین شده است.
وی از فعالیت چشمگیر بخش خصوصی در زمینه تکثیر ماهیان سردآبی در استان خبر داد و گفت: این بخش تاکنون اقدام به تکثیر بیش از 31 میلیون قطعه بچه ماهی در 11 مزرعه پرورش ماهی کرده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد میزان سرانه مصرف ماهی در استان را هم اکنون بیش از چهار کیلو و500 گرم ذکر کرد و گفت: در افق 1404 میزان سرانه مصرف ماهی در این استان باید به بیش از 10 کیلوگرم برسد.
وی سرانه مصرف ماهی در ایران را هم اکنون حدود 9 کیلوگرم اعلام کرد و یادآور شد: میانگین مصرف ماهی در کشور در افق 1404 نیز 16 کیلوگرم تعیین شده است.
در این بازدید قرار شد مهمترین دلایل رکود و غیرفعال بودن برخی از طرح های پرورش ماهی با حضور استاندار کهگیلویه وبویراحمد ،سازمان جهاد کشاورزی و برخی از سرمایه گذاران این بخش مطرح و اقدامات لازم برای رفع مشکلات فراروی این طرح ها انجام شود.
طرح پرورش ماهی قزل آلا قلات یاسوج نیز با ظرفیت تولید سالانه افزون بر 400 تن به دلایل کمبود نقدینگی و نداشتن برخی تجهیزات و امکانات غیر فعال است.
566/7533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]