محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844255047
شکوریراد: اصراری نداریم بگوییم روحانی اصلاح طلب است /دولت پای رای اصلاحطلبان ایستاده است
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
شکوریراد: اصراری نداریم بگوییم روحانی اصلاح طلب است /دولت پای رای اصلاحطلبان ایستاده است
آقای روحانی در صحبتهای خود تاکید واضحی داشتند بر اینکه به وعدههای خودشان پایبند هستند که بیان این حرفها از جانب رییسجمهور، بدون اینکه وارد مصادیق شوند برای اصلاحطلبان اطمینانبخش بود. به گزارش نامه نیوز، روزنامه اعتماد در گفتگو با علی شکوری راد، درخصوص دیدار اصلاح طلبان با رییس جمهور نوشت؛
شما در جلسه رییسجمهوری با فعالان سیاسی و چهرههای اصلاحطلب حضور داشتید. فراتر از اینکه اصلاحطلبان عموما این طور اقدامات را حرکتهای مثبتی میدانند، چه ارزیابیای از این نشست مشترک دارید؟
این دومین جلسهیی بود که در این فرم برگزار میشد. یک ماه پیش هم یک جلسه مشابه و بسیار مفصلتر از نظر زمان و محدودتر از نظر تعداد شرکتکنندگان برگزار شد. آن جلسه هم جلسه خیلی خوبی بود و به نظر میرسید که همدلی بسیار زیادی بین اصلاحطلبانی که در جلسه بودند با رییسجمهوری وجود داشت. این جلسه هم همینطور بود، مضافا بر اینکه یک ضیافت افطار هم داشت که فضای صمیمانه بیشتری را بین حاضران ایجاد میکرد. به نظر میرسد که اصلاحطلبان در مورد دولت اجماع عمومی دارند و این را میشد در اصلاحطلبان شرکتکننده در این جلسه دید و صحبتهایی که صورت گرفت یک همدلی را نشان میداد و اگر نکاتی هم به صورت انتقاد یا انتظارات اصلاحطلبان مطرح میشد در مسیر بهتر شدن کارهای دولت بود. آقای روحانی در صحبتهای خود تاکید واضحی داشتند بر اینکه به وعدههای خودشان پایبند هستند که بیان این حرفها از جانب رییسجمهور، بدون اینکه وارد مصادیق شوند برای اصلاحطلبان اطمینانبخش بود یعنی این اطمینان را به جمع میداد که ایشان گرفتار فشار کارهای روزمره دولت نیستند و به تعهدات و عهدی که در هنگام اخذ رای با مردم بستند پایبند هستند. این فضای خوبی ایجاد میکرد. من احساس میکنم بیش از مباحثی که در جلسه مطرح شد، به منصه ظهور رسیدن این همدلی اصلاحطلبان با آقای رییسجمهور مهم بود که در آنجا تجلی پیدا کرد که پشتوانهیی باشد برای آقای روحانی و دولت ایشان که کار را پیش ببرند.
رییسجمهوری قبل از این جلسه یک دیدار مشابه با فعالان سیاسی و چهرههای سرشناس اصولگرا داشت. به نظر شما مطالباتی که جریان اصلاحطلبی از آقای رییسجمهور دارد با مطالبات و درخواستهایی که جریان اصولگرا دارد چه تفاوتها و شباهتهایی با هم دارند؟ چون به هر حال آقای روحانی هم به طور موازی در تلاش است تا هر دو جریان را به خود نزدیک کند.
خاستگاه آقای روحانی همین است. خاستگاه پیشین ایشان ظهور در جریان اصولگرا بوده و در انتخابات مورد حمایت اصلاحطلبان قرار گرفتند. ایشان به پشتوانه آن سابقه با جریان اصولگرا در ارتباط هستند و به پشتوانه آن رای با اصلاحطلبان. طبیعتا این دو پشتوانه هم برای آقای رییسجمهور پشتوانه مهم و سرنوشتسازی است. طبیعی است که آقای روحانی بخواهد به گونهیی حرکت کند که بخواهد هر دوی این پشتوانهها را تا جای امکان حفظ کند. ما این را میدانیم که در انتخابات سال گذشته حامیان آقای روحانی اصلاحطلبان بودند و اصولگرایان نامزدهای دیگری داشتند. ما اصراری نداریم که بگوییم آقای روحانی در زمره اصلاحطلبان است و اصراری هم نداریم بر این حرف و گفتن آن هم فایدهیی ندارد. آقای رییسجمهور در جایگاه خودشان هستند که میتوانند اثربخش باشند و ما این را هم متوجه هستیم که هر تعداد از اصولگرایان که توسط آقای رییسجمهور پوشش داده شوند، کمک میکند به بهتر شدن کار دولت. چنین شرایطی برای اصلاحطلبان خیلی هم خوب است چون اصلاحطلبان یکپارچه پشت سر ایشان هستند و حامیان اصلی دولت هم در جریان اصلاحات قرار دارند. مطمئنا حضور بخشی از اصولگرایان در این جریان میتواند پشتوانه دولت برای کار اجرایی را تقویت کند. البته طبیعی است که انتظار نداریم جذب اصولگرایان به قیمت از دست دادن برنامهها و اهداف باشد و رییسجمهور نشان داده است که در این زمینه تا الان هوشمند عمل کرده است. ایشان همچنان که اهداف را تعقیب میکنند مشغول تشکیل بیشترین پشتوانه برای خودشان هستند. این از نظر ما نکته مثبتی است. ما نگران اینکه آقای رییسجمهور قسمتی از جریان اصولگرا را به خودشان نزدیک کنند نیستیم و اتفاقا این را یک نکته مثبت و سازنده میدانیم.
خب این نظر اصلاحطلبان درباره نزدیکی اصولگرایان به آقای روحانی و احتمالا همکاری متقابل این جریان با دولت است. اما به هر حال به نظر میرسد که جریان اصولگرا خواستههایی از آقای روحانی و دولت ایشان داشته باشد که با خواستههای شما در جریان اصلاحات متفاوت است. بحث بر سر همین تفاوتها و احتمالا شباهتهایی است که بین مطالبات جریان اصلاحطلب از دولت و جریان اصولگرا وجود دارد.
مطالبات ما مطالبات جدیدی نیست. ما میگوییم همان چیزهایی که آقای رییسجمهور در انتخابات وعده کردهاند را محقق کنند. طبیعتا اصولگرایان هم نمیتوانند از رییسجمهور بخواهند که وعدههای خودشان را فراموش کنند. به صورت کلی باید بگویم که ممکن است در تعریف مصادیق یا موارد خاصی اختلافنظرهایی بین اصولگرایان و اصلاحطلبان وجود داشته باشد. قطعا هم آقای رییسجمهور و دولت ایشان سیاستشان در این زمینه توجیه جریان اصولگرا در این خصوص است و چنین دیدارهایی میتواند ثمربخش باشد. در کل فکر میکنم خواستههای اصولگرایان از رییسجمهور خواستهها و مطالبات چندان مهمی نیست. به هر حال در بسیاری از موارد که رییسجمهوری را مخاطب صحبت خود قرار میدهند، مصادیقی از برخی موارد چون عزل و نصبها را مطرح میکنند که از حقوق اولیه دولت است.
آقای رییسجمهور هم تا حالا نشان داده است در این حوزه به حداقل جابهجاییها بسنده کردهاند و البته هر کسی که در دولت کنونی میخواهد وارد کار شود، باید اول از هر چیز تعهد دهد که به اهداف و برنامههای این دولت پایبند است. اصولگرایانی که این تعهد را بدهند و وارد کار در دولت بشوند، به نظر ما حضور آنها در دولت بلااشکال است. کما اینکه در بسیاری از جاها هم دولت یازدهم از نیروهای جریان اصولگرا استفاده کرده است. بیشتر موارد همینها است. البته خب مسلما طیف قابلتوجهی از جریان اصولگرا اصلا خواهان ادامه کار این دولت نیستند و کاملا مشخص و روشن در تقابل با این دولت کار میکنند.
یعنی آقای روحانی هم خودش میداند که اجماع بر سر دولت او و حمایت از آن در میان اصلاحطلبان بسیار جدیتر و محکمتر و فراگیرتر است تا در جریان اصولگرا. روی برنامههای اقتصادی دولت طیفهای اصولگرای معتدل کمتر مشکلی دارند و در سیاست خارجی هم که قبلا محل اصلی اختلاف بین اصلاحطلبان و اصولگرایان در حمایت از دولت بود، با حمایت قاطع رهبری که اخیرا انجام شد به نظر میرسد فعلا اصولگرایان منتقد سیاست هستهیی هم حرف جدیدی نداشته باشند و خواسته جدیدی را از دولت مطرح نکنند. علیالاصول وقتی رییسجمهوری انتظارات رهبری را برآورده کند، نمیشود انتظار داشت اصولگرایان که خودشان را پیرو رهبری میدانند بخواهند انتظارات دیگری فراتر از انتظارات رهبری را از دولت مطالبه کنند.
بنابراین در عرصه سیاست خارجی که یک چالش بزرگی بین اصلاحطلبان و اصولگرایان در حمایت از دولت بود، با صحبتهای رهبری به نظر من این اختلافات کاهش داشته است. در عرصه اقتصادی به هر حال حرکت آقای رییسجمهور موفق بوده و طبیعتا آنها نمیتوانند بخواهند که این روند متوقف بشود. بنابراین محل اصلی اختلافات به عرصه سیاست داخلی کشیده میشود. در این عرصه جریان اصولگرا میخواهد محدودیتهایی که در شرایط سیاسی و امنیتی گذشته به وجود آمده بود، تداوم پیدا کند که آقای رییسجمهور صراحتا گفتهاند که نمیخواهند تسلیم شرایط امنیتی گذشته باشند و میخواهند شرایط امنیتی را به شرایط سیاسی تغییر بدهند. طبیعتا ممکن است اصولگرایان در برخی سیاستهای جزیی مخالفت داشته باشند که به نظر من رییسجمهور در هر موردی پاسخ مناسب را داده است. ما از اینکه اصولگرایان مطالبات خودشان را با آقای روحانی مطرح کنند نگران نیستیم چرا که رییسجمهور در مشی و مرام خود پاسخهای لازم را میتوانند بدهند.
شما به سیاست داخلی اشاره کردید که مدتهاست مد نظر اصلاحطلبان بوده و انتقاداتی هم جریان اصلاحات به برخی از زوایای سیاست داخلی آقای روحانی وارد میداند. فکر میکنید این دست اقدامات دولت تا چه اندازه میتواند گره سیاست داخلی را باز کند و به عبارتی برای مشکلاتی که در داخل داریم برگزاری چنین نشستهایی چقدر مثمر ثمر خواهد بود؟ در همین حال گرههای کور بعد از این 11 ماه که از عمر دولت گذشته در کجاها باقی مانده است؟
یکی از مهمترین بخشهای سیاست داخلی که لاینحل باقی مانده، مسائل مربوط به انتخابات سال 88 و تبعات آن است. اینها نوعا در حوزه قضایی قرار میگیرد و رییسجمهور خیلی نمیتواند دخالتی بکند و در حیطه اختیارات او هم نیست. ما مطمئن هستیم که دولت پیگیریهای لازم را در این زمینه انجام میدهد اما به دلیل اینکه تصمیمگیرنده نیست نتوانسته است که گشایش لازم را انجام دهد. لازم است که کشور ما از مسائل سال 88 عبور کند و در سیاست داخلی آینده نگر باشیم. ولی این مسائل به جای خود باقی مانده است و در برخی موارد تشدید هم شده است که طبیعتا دولت موافق نیست، اما به نظر میرسد به دلیل اینکه این دست اقدامات میتواند بین دولت و اصلاحطلبان سوءتفاهم ایجاد کند با یک اصرار خاصی انجام میشود.
خوشبختانه این سوءتفاهم تا حالا ایجاد نشده و امیدواریم در آینده هم ایجاد نشود. اما در زمینههای دیگر گشایشهایی صورت گرفته و با وجود اینکه روند آن مقداری کند است اما مسیر آن رو به جلو و مثبت است. یعنی انتقاد ما در سیاست داخلی به دولت در مسیری نیست که پیش گرفته، ما این مسیر را عموما مثبت میدانیم. اما معتقدیم که سرعت حرکت در این مسیر یک سرعت کافی نیست. شاید نیازمند این باشد که سرعت کارها در برخی زمینهها تسریع شود، به خصوص در مورد برخی از مناصب مدبوط به فرمانداریها که نیاز به استفاده از کسانی است که واقعا با دولت هماهنگ هستند. آنچه ما میبینیم این است که این اتفاق در برخی موارد که تعداد آن هم کم نیست صورت نگرفته است که عمدتا تحت فشار برخی نمایندگان مجلس اتفاق افتاده است. به نظر میرسد که این فشارها کمکم در حال ضعیف شدن است و دولت خواهد توانست یا افراد را تغییر دهد یا اینکه افراد را وادار کند در چارچوب مواضع و برنامههای دولت عمل کنند. اما به طور کلی من میتوانم بگویم که دولت پای رای اصلاحطلبان ایستاده است و تلاش دارد از آن حفاظت کند، چون میداند که در هر حال این بزرگترین داشته و اندوختهاش است.
برنامهیی که برگزار شد یکی از معدود جاهایی بود که طیفهای مختلف اصلاحطلبان توانستند دور همدیگر جمع شوند. جو حاکم بر آن فضا را در راستای حرکتهای بعدی اصلاحطلبان و علیالخصوص انتخابات مجلس چگونه ارزیابی میکنید؟
به نظر من ویژگی این جمع این بود که شامل همه طیفهای جریان اصلاحات میشد و شاید بشود گفت که هیچ طیفی از اصلاحطلبان در این نشست غایب نبودند. اینچنین جلسهیی در گذشته یا نظیر نداشته یا کم نظیر بوده که چنین طیفی بتوانند در یک نشست رسمی دور هم جمع شوند. از این نظر چنین نشستی تازگی داشت و نشان میدهد که نوع نگاه حاکم بر این نشست یک نگاه باز و گسترده و مشارکتجویانه است.
نوع نگاه چه کسی؟ اصلاحطلبان به مهمان یا دولت به عنوان میزبان؟
نوع نگاه دولت مد نظر من است. یعنی نوع نگاه دولت باز و مشارکتجویانه است و مشارکت بخشهای مختلف را طلب میکند و میخواهد ارتباط خوبی با آنها برقرار کند. مهم این است که به هیچ جریانی انگ نزده است که بخواهد آن را حذف کند و در حقیقت ارزیابی مثبتی از انگیزههایی که در تک تک جریانها وجود دارد، داشته است. میبینیم که جریانهای اصلاحطلب بعضا با هم اختلاف نظرهایی هم دارند، اما اگر در کنار اینکه دولت در مقام محور قرار بگیرد، تازگی داشت و به نظر من ارزشمند است.
آیا جریان اصلاحات با همین گستردگی که در نشست مشترک با رییسجمهور حضور پیدا کرد، میتواند در جایی دیگر و خارج از نهاد ریاستجمهوری دور هم جمع شود؟ شما در آن جمع آیا چنینی افقی دیدید که چنین پتانسیلی وجود داشته باشد؟
بله. انتخابات سال گذشته ریاستجمهوری نشان داد که حداکثر اجماع میتواند حداکثر توفیق را به دنبال داشته باشد. به همین دلیل اصلاحطلبان به دنبال حداکثری بودن اجماع خودشان در مورد انتخابات مجلس هم هستند. اگر چه اختلافنظرها از قدیم بوده و شاید این روزها مقداری هم افزایش پیدا کرده باشد، اما در همه جریان اصلاحات انگیزه اجماع حداکثری وجود دارد و خوشبختانه این سازوکار را هم تجربه کردهایم که چگونه میتوان به چنین اجماعی رسید و میتوانیم در آینده هم آن را تکرار کنیم.
ولی الان حرکتهای پراکنده قسمتی از هواداران اصلاحات را برای انتخابات آینده نگران کرده است. چه تضمینی وجود دارد که مجموعه این مسیرهایی که در پیش گرفته شده به یک اجماع عمومی در جریان اصلاحات ختم شود؟
به هر حال تجربههای مثبت گذشته کمک خواهد کرد تا ما در حرکت آینده خود هوشمندانهتر جلو برویم. وقتی ما یک دوره تجربه اجماع حداکثری را در انتخابات سال گذشته شاهد بودیم که ابعاد مختلفی داشت و هرکس نقش خود را چطور بازی کرد، میتوانیم از آن استفاده کنیم و زمینه را برای اجماع آینده فراهم کنیم. البته طرف مقابل ما هم کسب تجربه کرده است و آنها هم سازوکارهای تقابل را به زعم خودشان بهینه میکنند و حتما مشکلات بیشتری را برای اجماع اصلاحطلبان به وجود خواهند آورد. مهم این است که در این ماراتن رقابت سیاسی که در کشور شکل گرفته و رقابت هم هست، یعنی یک طرف نهادهای مدنی هستند و طرف دیگر ترکیبی از نهادهای مدنی و نهادهای قدرت با هم، بتوانیم توفیقات بزرگی را کسب کنیم. انتخابات مجلس آینده به نظر من با پیروزی اصلاحطلبان قرین خواهد شد. فقط بحث بر سر میزان درصد توفیق و پیروزی است. حتما ما مجلسی مانند مجلس نهم را نخواهیم داشت. حتما مجلس دهم بهتر از دوره نهم خواهد بود، میزان بهتر شدن را نوع اجماع اصلاحطلبان تعیین خواهد کرد. به هر حال اختلاف نظر میان اصلاحطلبان وجود دارد، اما دو چیز است که اجماع آنها را برای سال 94 تقریبا قطعی میکند؛ یکی تجربه گذشته و دیگری هم خطری که از طرف جریان مقابل احساس میکنند و میدانند که اگر کوچکترین اشتباهی صورت بگیرد، جریان اصولگرا فرصت را از اصلاحات خواهد گرفت.
با این تعریفی که ارائه دادید به نظر میرسد شما فکر میکنید که دلخوش کردن به اختلافات جریان اصولگرا برای انتخابات مجلس دهم قدری غیر واقعبینانه است. یعنی آیا شما فکر میکنید اصولگرایان اختلافات داخلی خود را رفع و رجوع خواهند کرد و میتوانند جبهه منسجمتری جلوی اصلاحطلبان تشکیل دهند؟
ما فرض را باید بر این بگذاریم که اصولگرایان متحد و منسجم خواهند شد. یعنی اگر ما بخواهیم عامل پیروزی خودمان را اختلاف درونی آنها بدانیم، باعث سستی در مواضع خودمان میشود. بنابراین ما باید بنا را بر این بگذاریم که اصولگرایان منسجم میشوند و بعد در ازای آن بتوانیم انسجام کافی و لازم را کسب کنیم. بنابراین من فکر میکنم که اصلاحطلبان باید به کار خودشان تکیه کنند و منتظر تحولات اردوگاه مقابل و ظاهر شدن و عیب و نقص آنها نباشیم. ولی با این حال من فکر میکنم که اصولگرایان آسیبهای بسیار جدی دیدهاند، هم به لحاظ سیاسی، هم به لحاظ اخلاقی و هم به لحاظ اعتماد درونی آنها میتوانست بیشتر از این باشد در هشت سال قبل از دولت آقای روحانی مورد آسیب جدی واقع شد. به عبارتی عوامل وحدتبخشی که آنها میتوانستند بر آن تکیه کنند پوسیده و از بین رفته است و خیلی بعید است بتوانند یکپارچه شوند. اما با این حال برنامه ما بر این استوار است که طرف مقابل منسجم در انتخابات شرکت میکند و ما بر همان اساس آماده رقابت میشویم.
1393/4/21
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
شکوریراد: روحانی پای رای اصلاحطلبان میایستد
شکوریراد روحانی پای رای اصلاحطلبان میایستد اصلاحطلبان از نشست با رييسجمهور راضي هستند البته دليلي هم براي ناراضي بودن ندارند تا همين يك سال پيش حتي جمع شدنشان دور هم در يك رستوران هم پر هزينه و دردسرساز بود حالا اما ميتوانند همه طيفهايشان را در نهاد رياستجمهوري دور هعضو حزب مردمسالاری: تفکر ناطق نوری به اصلاحطلبان نزدیکتر است تا اصولگرایان یا جبهه پایداری/ دلواپسان به چه اج
عضو حزب مردمسالاری تفکر ناطق نوری به اصلاحطلبان نزدیکتر است تا اصولگرایان یا جبهه پایداری دلواپسان به چه اجازهای میگویند روحانی استعفا دهد عضو حزب مردم سالاری اعتقاد دارد که انتخابات مجلس دهم رقابت میان خرد گرایان و تندروها است داریوش قنبری نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی داصلاحطلبان و «ترس» از دست دادن روحانی/ «شیخ حسن» برگ برنده چپ گرایان برای جبران غیبت 12 س
اصلاحطلبان و ترس از دست دادن روحانی شیخ حسن برگ برنده چپ گرایان برای جبران غیبت 12 ساله در بهارستان دیدن سابقه احمدی نژاد و اصول گرایان برای اصلاح طلبان تبدیل به یک درس بزرگ شده است و آنان امروز از این سخن روحانی که من یک رئیس جمهور مستقل هستم و وابستگی به هیچ جناحی ندارم وحدولت یازدهم برای اصلاحطلبان تندرو حالت اجارهای دارد/تغییرات در وزارت علوم به دربان دانشگاه رسیده است
سلیمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران دولت یازدهم برای اصلاحطلبان تندرو حالت اجارهای دارد تغییرات در وزارت علوم به دربان دانشگاه رسیده است عضو جبهه پایداری گفت حضور اصلاحطلبان تندرو در دولت یازدهم حالت نفوذی داشته و نگاه آنان به دولت اجارهای است محمد سلیمانی در گفتگو با خافطاری روحانی با اصلاحطلبان بعد از دیدار با اصولگرایان
افطاری روحانی با اصلاحطلبان بعد از دیدار با اصولگرایان پس از برگزاری ضیافت افطاری حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور با جمعی از فعالان سیاسی اصولگرا قرار است ضیافت افطاری رئیسجمهور با فعالان سیاسی اصلاحطلب نیز به زودی برگزار میشود به گزارش نامه نیوز پنجشنبه شب نیز جمعی ازسوغات گرانبهای ناطقنوری برای اصلاحگرایان!/ پایان عصر شیخوخیت اصولگرایانه و آغاز دوران ریش سفیدی اصلاحطلبانه
سوغات گرانبهای ناطقنوری برای اصلاحگرایان پایان عصر شیخوخیت اصولگرایانه و آغاز دوران ریش سفیدی اصلاحطلبانه با نگاه به فضای سیاسی کشور میشود گفت که اصولگرایان پایان عصر شیخوخیت در این جریان را با رفتار سیاسی خود اعلام کردهاند در مقابل عصر ریش سفیدی در جریان اصلاح طلبی آغازتاجیک، مشاور خاتمی در دوران اصلاحات: دولت روحانی را دولتی پوپولیستی میدانم/ خاتمی یک مَنش است/ اعتدالگرایی ا
تاجیک مشاور خاتمی در دوران اصلاحات دولت روحانی را دولتی پوپولیستی میدانم خاتمی یک مَنش است اعتدالگرایی ادامه طبیعی اصلاحطلبی نیستمحمدرضا تاجیک گفت دولت کنونی را با وجود تمایزاتش با دولت قبلی دولتی پوپولیستی میدانم که بیش و پیش از آنکه دلآشوبه ذهن مردم را داشته باشد دلارتباط تصنعی اصلاحطلبان با دولت یازدهم برای گذار از یک مقطع است/مدیریت صحنه شیوه اصلاح طلبان در پوشاندن اختلا
فضائلی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران ارتباط تصنعی اصلاحطلبان با دولت یازدهم برای گذار از یک مقطع است مدیریت صحنه شیوه اصلاح طلبان در پوشاندن اختلافات داخلی یک فعال سیاسی گفت اصرارهای پی در پی و صرف مبنی بر همسویی و همگرایی با دولت روحانی از سوی طیف اصلاحات خود بهترین دلیل اسهادی غفاری: اقتدارگرایان با فحاشی و تهمتزنی ادعای اصولگرایی و انقلابی بودن میکنند/رابطه دولت با اصلاحطلبان،
هادی غفاری اقتدارگرایان با فحاشی و تهمتزنی ادعای اصولگرایی و انقلابی بودن میکنند رابطه دولت با اصلاحطلبان رابطه خوبی است یک فعال سیاسی اصلاحطلب تاکید کرد اقتدارگرایان با تخریب اصلاحطلبان از سویی میخواهند تا شکست سال گذشتهشان را جبران کنند و از سویی درصدد آن هستند تا باشیخ اصولگرایی که همراه اصلاحطلبان است
سهشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۲ ریش سفیدی یا شیخوخیت دو واژه ای است که چند سال گذشته در ادبیات سیاسی کشور به خصوص اردوگاه اصولگرایی جایی برای خود باز کرده بود مکانیسمی است برگرفته از یک کنش اجتماعی مردم ایران که طی آن حل مسائل و مشکلات پیش آمده در گروه های اجتماعی مانند خانواده محلالویری: سطح مطالبات مردم با میراث دولت هماهنگ نیست/روحانی از همان اول گفت که اصلاحطلب نیست/بهتر است به جای مث
الویری سطح مطالبات مردم با میراث دولت هماهنگ نیست روحانی از همان اول گفت که اصلاحطلب نیست بهتر است به جای مثلت ائتلاف به یک کثیرالاضلاع فکر کنیمیک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت آقای روحانی از همان اول اعلام کرده بود که اصلاحطلب نیست بلکه اعتدالگرا است این بحث اعتدالگرایی هم خطکشآرینمنش: اصلاح طلبان می خواهند با استفاده از روحانی و احمدی نژاد رای بیاورند
آرینمنش اصلاح طلبان می خواهند با استفاده از روحانی و احمدی نژاد رای بیاورند سیاست > احزاب و شخصیتها - عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری تلاش برای مصادره کردن رئیس جمهور در جریان اصلاح طلب را تاکتیکی برای بازآفرینی مناسبات پس از 2 خرداد76 دانست جواد آرینمنش در گفت وواکنش مرعشی به سخنان حجاریان : روحانی دوستان زیادی در بین اصلاح طلبان و اصولگرایان دارد
واکنش مرعشی به سخنان حجاریان روحانی دوستان زیادی در بین اصلاح طلبان و اصولگرایان دارد مرعشی اعتقاد دارد که امروز آقای روحانی "متحد جدی"اصلاح طلبان است و بخش مهمی از دولت را هم عناصر اصلاح طلب تشکیل می دهند به گزارش نامه نیوز مرعشی در واکنش به سخنان سعید حجاریان گفتبازی سیاسی با دو گانه روحانیِ اصلاحطلب - روحانی اصولگرا / آیا اصولگرایان در انتخابات از روحانی حمایت کردند؟
بازی سیاسی با دو گانه روحانیِ اصلاحطلب - روحانی اصولگرا آیا اصولگرایان در انتخابات از روحانی حمایت کردند این روزها تمام جریانهای سیاسی ایران به دنبال پیدا کردن ارتباطی حتی در سالهای دور میان خود و رئیس جمهور روحانی هستند تا از طریق آن بتوانند به کرسیهای مجلس دهم برسند ماصلاح طلبان برای چه روحانی را تهدید می کنند؟
اصلاح طلبان برای چه روحانی را تهدید می کنند اصلاح طلبان می ترسند ترس از شکست در انتخاباتی که کارگزاران و اصولگرایان تنها نامزدهای جدی آن باشند و دولت روحانی هم هیچ اقدامی برای احیای دوباره اصلاح طلبی انجام ندهد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز به نقل از افکارنایب رییس جبهه پیروان: لاریجانی حزب تشکیل دهد، اکثریت اصولگرایان از او حمایت میکنند/ناطق نوری هیچگاه بخاطر لب
نایب رییس جبهه پیروان لاریجانی حزب تشکیل دهد اکثریت اصولگرایان از او حمایت میکنند ناطق نوری هیچگاه بخاطر لبخند اصلاحطلبان به سمت آنها نمیرود نایب رییس جبهه پیروان معتقد است ناطق نوری سیاستمداری نیست که با لبخند به سمتی و با اخم به سمتی دیگر گرایش پیدا کند محسن کوهکندر گفتگوروحانی در دیدار با فعالان اصلاحطلب: رقابت اصولگرا و اصلاحطلب باید برای قدرت ملی نشاطآفرین باشد
روحانی در دیدار با فعالان اصلاحطلب رقابت اصولگرا و اصلاحطلب باید برای قدرت ملی نشاطآفرین باشدرئیسجمهور تأکید کرد موفقیتهای دولت در عرصههای مختلف تنها با حمایت همه فعالان سیاسی اعم از اصولگرا و اصلاحطلب میسر شده و باید همه ما با وحدت اتحاد و یگانگی گامهای بلندی برای حل م-
گوناگون
پربازدیدترینها