واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
من یک پلیس افتخاری ام کرمان - ایرنا - ˈپلیس افتخاریˈ عرصه جدیدی در نیروی انتظامی است تا زمینه جلب هرچه بیشتر مشارکت های مردمی در حوزه تامین، حفظ و ارتقای امنیت فراهم شود و اکنون هر یک از ما یک پلیس افتخاری هستیم.
نام پلیس همواره قرین با افتخار است و شهدای این عرصه در قله های عزت و افتخار این سرزمین اکنون به هر یک از ما چشم دوخته اند تا راهشان را ادامه داده و از خون سرخشان حراست کنیم.
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران طی سال های اخیر با تقویت رویکرد اجتماعی و مشارکت جویانه در حفظ و ارتقای امنیت عمومی و محور قرار دادن مردم در این فرایند گام های نو و موثری در این حوزه برداشته است.
فرمانده انتظامی استان کرمان با تاکید بر لزوم مردمی کردن امنیت، گفت: در این راستا سال گذشته ساز و کارهای مربوط به طرح پلیس افتخاری آماده و دستورالعمل آن ابلاغ شد و در حال جذب نیروهای پلیس افتخاری در استان کرمان هستیم.
سردار ˈحسین چناریانˈ با اشاره به اینکه استان کرمان هزار نفر سهمیه جذب پلیس افتخاری دارد، افزود: توسعه مشارکت های مردمی، جلب اعتماد مردم به اجرای قوانین و مقررات، تقویت قوای تحرک و پویایی نیروی انتظامی و بهره گیری از توان مردمی در ایجاد امنیت از جمله دلایل راه اندازی پلیس افتخاری به شمار می رود.
وی تصریح کرد: تمامی شهروندانی که در زمان خاص برابر قوانین موجود با نیرو همکاری می کنند، پلیس افتخاری هستند.
سردار چناریان با تاکید بر اینکه پلیس افتخاری رابطه استخدامی با نیروی انتظامی ندارد، ادامه داد: افراد فقط با روحیه داوطلبانه همکاری باید در پلیس افتخاری همکاری داشته باشند و این افراد از حقوق و مزایا بهره مند نمی شوند اما در قبال زحمات خود از امتیازاتی بهره مند می شوند.
وی اظهار کرد: در ماموریت هایی که نیاز به حضور پلیس زن باشد از خانم ها نیز در پلیس افتخاری استفاه می شود.
وی گفت: اعطای پاداش نقدی و غیر نقدی به ماموریت های موفق، برخورداری از اولویت استخدام در ناجا، شرکت در برنامه اردوهای سیاحتی و زیارتی و اهدای لوح تقدیر به پلیس افتخاری کارآمد از جمله امتیازات پلیس های افتخاری به شمار می رود.
سردار چناریان، استقبال مردمی از این طرح را خوب توصیف کرد و گفت: ثبت نام این طرح همچنان ادامه دارد.
**اجتماعی شدن ناجا یکی از عوامل موفقیت این نیرو است
معاون نیروی انسانی فرماندهی انتظامی استان کرمان نیز با تاکید بر این که اجتماعی شدن ناجا یکی از موفقیت های این نیرو در تامین و حفظ امنیت است، افزود: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی یکی از منظم ترین و پاسخگوترین نهادهای کشور بوده و بر همین اساس از مقبولیت اجتماعی بسیار خوب و منطقی بین آحاد جامعه برخوردار است و برای رسیدن به نقطه عطف نیازمند همکاری هرچه بیشتر مردم است.
سرهنگˈ فیروز شرفیˈ اظهار کرد: توسعه مشارکت های مردمی، جلب اعتماد مردم به اجرای قوانین و مقررات، تقویت قوای تحرک و پویایی نیروی انتظامی و بهره گیری از توان مردمی در ایجاد امنیت از جمله دلایل راه اندازی پلیس افتخاری است.
وی در تشریح پلیس افتخاری، بیان کرد: اعضای این پلیس به صورت داوطلبانه از آغاز برای کمک به نیروی انتظامی و ماموریت هایش در بخش های پیشگیری انتظامی جذب می شوند.
وی تصریح کرد: در این مرحله یکهزار نفر سهمیه جذب از سوی پلیس استان تعیین شده که این موضوع در هر رده تقسیم بندی شده و اولویت با خانواده معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران و بسیجیان است و تمامی اقشار جامعه اعم از زن و مرد، کارمند و شغل آزاد، محصلان و سایر افراد می توانند به عنوان پلیس افتخاری ثبت نام کنند.
سرهنگ شرفی گفت: پلیس افتخاری رابطه استخدام رسمی با ناجا ندارد و اعضای این پلیس به صورت پاره وقت در ماموریت های ناجا بکارگیری می شوند.
وی درباره حقوق و مزایای این پلیس گفت: پلیس افتخاری رابطه حقوقی مداوم با ناجا ندارد و به نوعی پاداش برای آنها هنگام حضور در ماموریت ها در نظر گرفته شده است.
معاون نیروی انسانی پلیس استان کرمان خاطرنشان کرد: اعضای پلیس افتخاری دارای یونیفرم متحدالشکل و مخصوصی بوده و متناسب با آموزش های لازم تجهیزات پلیسی در اختیار آنها قرار داده می شود و همانند عناصر پلیس، ناجا در قبال عملکرد آنها پاسخگو خواهد بود.
وی درباره جذب اعضای این پلیس گفت: یکی از شرایط جذب در پلیس افتخاری داشتن گواهی عدم سوء پیشینه و سوء شهرت است.
به گفته وی، اعضای پلیس افتخاری زمانی که در اختیار ناجا هستند از بیمه لحظه ای برخوردارند و در صورتی که در ماموریت های این نیرو شهید یا مجروح شوند از مزایا و ضوابط سازمانی که برای کارکنان لحاظ می شود، برخوردار خواهند شد.
معاون نیروی انسانی پلیس استان کرمان خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت علاقمندی برای جذب در پلیس افتخاری می توانند به مرکز جذب و گزینش استخدام استان یا یگان های انتظامی مراجعه کنند.
وی گفت: ابتدای جذب در این طرح، جامعه رسانه ای، اعضای فعال بسیج و بازنشستگان نیروهای مسلح و جوانان بیشترین استقبال را داشته اند تا حدی که در برخی حوزه ها با درخواست افزایش ظرفیت روبرو هستیم و این نشان از علاقه شهروندان برای مشارکت در تامین امنیت است.
سرهنگ شرفی افزود: جوانان جذب شده در پلیس افتخاری که به خدمت سربازی نرفته اند، دوره آموزشی برای آنها لحاظ می شود و حتی در استان محل سکونت شان نیز می توانند خدمت خود را بگذرانند.ک/4
7440/8154
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]