محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843809334
غزه و سیاست «النصر بالرعب» رژیم صهیونیستی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بررسی روزنامه های ایران/ پنجشنبه 19 تیر 1393 غزه و سیاست «النصر بالرعب» رژیم صهیونیستی تهران-ایرنا-تشدید حمله های نظامی رژیم صهیونیستی به باریکه ی غزه، یکی از مهمترین موضوع های خبری و تحلیلی روزنامه های امروز ایران بود.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز پنجشنبه 19 تیر 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** واکاوی دلایل اصلی حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
از نظر بسیاری از روزنامه های ایران، حمله های گسترده رژیم صهیونیستی به باریکه ی غزه، در چارچوب سیاست همیشگی این رژیم در گسترش وحشت و دهشت در منطقه و البته در نتیجه ی انزوای داخلی و سیاسی این رژیم قابل ارزیابی است.
سرمقاله ی روزنامه ی «شرق» با عنوان «اهداف اسراییل از بحران زایی» از احتمال آغاز جنگی خونین در سرزمین های اشغالی سخن گفت.
شرق با اشاره به تقابل نظامی میان حماس و رژیم صهیونیستی نوشت: اگر این تقابل نظامی جدی تر شود، قطعا اوضاع منطقه را تحت تاثیر قرار خواهد داد. دو نظریه متفاوت پیرامون چرایی آغاز خشونت ها در فلسطین اشغالی وجود دارد که این دو نظریه نیاز به یک تحلیل دقیق میدانی و سیاسی دارد. یک نظریه قایل بر آن است که بن بست مذاکرات صلح میان تشکیلات خودگردان و رژیم اسراییل به انزوای این رژیم چه در داخل و چه در خارج منجر شده است. تجربه ثابت کرده هرگاه اسراییل با یک انزوای داخلی و خارجی مواجه شده تلاش کرده تا از رهگذر بحران سازی و فرافکنی خود را از این انزوا خارج کند. از سوی دیگر تفاهمنامه فتح و حماس که تشکیل یک دولت وحدت ملی را به دنبال داشت، خشم برخی شخصیت های افراطی اسراییل را برانگیخت زیرا از نظر آنان این همکاری به مفهوم حرکت تشکیلات خودگردان به سمت راهکارهای مبارزاتی خواهد بود.
این روزنامه با اشاره به احتمال سرایت جنگ داخلی به کشورهای همسایه ی فلسطین افزود: اگر ارتش اسراییل به غزه حمله کند و یک جنگ طولانی دیگری در فلسطین اشغالی رخ دهد، قطعا این جنگ محدود به اراضی اشغالی نخواهد بود و ممکن است به کشورهای پیرامونی فلسطین سرایت کند. این احتمال وجود دارد که در صورت بروز یک جنگ در فلسطین اشغالی، برخی جنبش های منطقه ای مانند اخوان المسلمین اردن و مصر که سرنگونی دولت محمد مرسی را ناشی از توطئه مشترک آمریکا، عربستان و رژیم اسراییل می دانند، به کمک حماس بشتابند و سرنوشت این جنگ احتمالی را تغییر دهند.
روزنامه ی «اعتماد» هم در یادداشتی با عنوان اینکه «اسراییل صلح نمی خواهد» نسبت به جدی بودن درگیری ها هشدار داد.
به نوشته ی اعتماد این درگیری ها بعد از اتحاد بین فتح و حماس رخ داده است و این می تواند خیلی مهم باشد و نشان دهنده عمق درگیری ها میان اسراییل و فلسطینیان است و اتحاد میان فتح و حماس و کنار هم قرار گرفتن شان نشان از عمیق تر شدن این شرایط دارد.
این روزنامه در ادامه افزود: این موضوع می تواند جدی باشد. به خاطر اینکه در سال های اخیر تحولاتی رخ داد که نیروهای مقاومت کمتر فرصت کردند تا دست به عکس العملی جدی برای مقابله با اسراییل بزنند، زیرا با توجه به نوع تحولاتی که در مصر رخ داد و همچنین وضعیتی که سوریه در این بین داشت، این شرایط فراهم نبود. به هر حال به نظر نمی رسد مقاومت هم به هیچ عنوان برای ادامه حرکت خودش در مقابله با جنایت اسراییل کوتاه بیاید. به طور کلی می توان گفت اسراییل با ادامه این روند به هیچ عنوان از صلح راضی نیست. و اکنون بهانه یی به دست آورده است که می خواهد مانع تلاش های امریکا و دولت اوباما برای تحقق صلح شود.
روزنامه ی «حمایت» نیز در واکنش به حوادث غزه گزارشی با عنوان «پاسخ های مقاومت کابوس اشغالگران» منتشر و در آن به ناتوانی سامانه ی پدافندی «گنبد آهنین» رژیم اسراییل در برابر حمله های نظامی حماس اشاره کرد.
به نوشته ی حمایت صهیونیست ها با کشتار گسترده ساکنان غزه نتوانستند بر ناکامی خود در برابر مقاومت سرپوش گذارند و با فضا سازی رسانه ای از جمله ادعای حمله زمینی و نیز به کار بردن نام حماس به عنوان محور جنگ سعی در اهمیت زدایی از مقاومت سراسری غزه و ناتوانی خود در برابر آن داشتند. ... درحالی که مقاومت نیز در پاسخ به این حملات و کشتارها، موشک هایی را به اراضی اشغالی شلیک نمود. پاسخ موشکی مقاومت تا تل آویو و حیفا رسید تا اشغالگران بدانند که مقاومت زیر آتش و محاصره نیز از تقویت خویش برای آزادی وطن دست بر نخواهد داشت.
وبسایت «حمایت آنلاین» وابسته به همین روزنامه همچنین در یادداشتی با عنوان «اشتباهی که نباید تکرار شود» به جنگ های 22 و 8 روزه ی غزه اشاره کرد و نوشت: تجربه جنگ های 22 روزه و 8 روزه غزه نشان می دهد که فلسطینی ها یک راهبرد بیشتر ندارند و آن تکیه بر مقاومت با وحدت و انسجام سراسری است. تحولات روزهای اخیر و قیام های مردمی نشان داده که کرانه باختری و قدس و حتی اراضی اشغالی 1948آماده آغاز انتفاضه ای جدید می باشد و غزه در مبارزه با صهیونیست ها تنها نیست.
«وعده سراب» هم عنوان سرمقاله ی روزنامه ی «فرهیختگان» بود. این روزنامه از اینکه اسراییل در مواجهه با قدرت فلسطینی ها دست به آتش می برد سخن گفت و نوشت: اسرائیل هرگاه با پدیده های عظیم موشک پرانی، ضعف اقتصادی و روبه رویی با قدرت گیری فلسطینی ها مواجه می شود، واکنش های آهنین و آتشین را آغاز می کند. این موضوع علت اصلی واکنش هایی همچون درگیری اسرائیل در کرانه باختری و غزه است.
فرهیختگان همچنین وعده ی صلح آمریکا را رویایی خواند و افزود: در این میان اگر دولتی بخواهد میان این دو صلحی ایجاد کند (همان گونه که اوباما در وعده های سیاست خارجی خود بر این مساله تاکید کرده است) نیاز به ایجاد زمینه هایی در منطقه دارد. زمانی صلح صورت می گیرد که افراط گرایی و نسخه های آن از بین برود. ... اگر کاری از سوی دولت آمریکا قرار بود انجام شود تاکنون نمودهای آن باید به چشم می آمد. مگر اینکه دولت آمریکا فشارهای فراوانی به اسرائیل وارد کند و او را وادار سازد. وگرنه با پیشنهاد و درخواست صلح محال است.
*** ادامه ی سریال گفت و گوهای «وین 6»
ششمین دور از گفت و گوها میان ایران و گروه 1+5 برای تدوین سند نهایی توافق هسته یی در حالی در وین اتریش ادامه دارد که اعضای تیم مذاکره کننده ی ایران و گروه های دیگر از پیشبرد اهداف و ادامه ی رایزنی ها برای رسیدن به توافق صد در صدی خبر می دهند.
امروز نیز روزنامه ها برای چندمین روز متوالی، به تحلیل روند مذاکرات پرداختند. برخی آن را مثبت ارزیابی کردند و از روند رو به جلو و رسیدن به توافق نهایی سخن گفتند و برخی دیگر از سنگ اندازی برخی کشورها نظیر روسیه در جهت دستیابی به منافع خود خبر دادند. در این میان روزنامه یی با تحلیل شرایط سیاسی حاکم بر دولت آمریکا، رسیدن به توافق را نیاز اصلی «باراک اوباما» رییس جمهوری این کشور عنوان کرد.
یادداشت روزنامه ی «آفتاب یزد» با عنوان «دعوت از وزرای خارجه نزدیک شدن به توافق» از نتیجه بخش بودن مذاکرات گفت و دعوت از وزاری خارجه را دلیلی برای توافق دانست.
به نوشته ی این روزنامه دعوت خانم اشتون از وزرای خارجه کشورهای عضو 1+ 5 می تواند نشانه خوبی باشد که طرفین در حال نزدیک شدن به توافق هستند. در واقع بعد از مذاکرات فشرده ای که صورت گرفت و تلاش طرفین برای کاهش موارد اختلافی یا مواردی که داخل پرانتز است، الان این گام در این جهت است که به توافق نزدیک شوند.
این روزنامه در ادامه از اینکه ایرانی ها و غربی ها اختلافات پایدار خود را یا کنار گذاشته اند یا در حال تعدیل کردن آنها هستند سخن گفت و افزود: هرگونه توافقی که فناوری هسته ای و خواست تحقیق و توسعه را به رسمیت بشناسد، از امکان امضا برخوردار است اما آنچه که ایران به دنبال آن است زمان بندی مشخص برای پایان دادن به تحریم هاست.
در این میان روزنامه ی «آرمان» در تحلیلی با عنوان «ساز ناکوک روسیه» به نقد رفتار روسیه در گفت و گوهای هسته یی پرداخت. به نوشته ی این روزنامه دولت روسیه چندان مایل نیست همسایه جنوبی اش بتواند به اروپا که حوزه نفوذ آن در عرصه انرژی است گاز صادر کند بنابراین این تصور خوشبینانه است که ادعا کنیم روسیه از منافع ایران در مذاکرات 1+5 حمایت می کند...همه کشورها منافع ملی خود را بر هر چیز ترجیح می دهند.
آرمان در ادامه افزود: اکنون تیم همراه ظریف مفهوم مذاکره در عرصه دیپلماسی را به درستی درک می کند چرا که مذاکره کنندگان از جنس دیپلماتیک هستند؛ آنها نه به روسیه دل خوش دارند و نه به وعده ها و قرارهای دیگر اعضای 1+5. دستگاه دیپلماسی ایران در مسیر درست واقع گرایی گام بر می دارد. روسیه مانند دیگر اعضای 1+5 علایق خودش را دنبال می کند. با توجه به تحولات منطقه این امکان وجود دارد که روسیه ساز ناکوک خود را در این کنسرت بنوازد. به هر حال سیاست روسیه تا انتهای مذاکرات به هر صورت که رنگ کند حمایت ما نباید از تیم مذاکره کننده کشورمان کاهش پیدا کند.
روزنامه ی «سیاست روز» هم در سرمقاله ی خود با عنوان «مذاکرات و آینده سیاسی اوباما» از اینکه اوباما به دلیل اوضاع سیاسی نیاز به توافق در مذاکرات با ایران دارد سخن گفت.
این روزنامه با اشاره به اوضاع داخلی آمریکا و نزدیکی به انتخابات میان کنگره یی در آبان ماه نوشت: اوباما تلاش دارد تا از مذاکرات هسته ای ایران برای نیل به این مقصود بهره گیرد... وی در حالی نقش سازنده و فعال ایران در روند مذاکرات را کم اهمیت نشان می دهد که دائما تلاش می کند تا به افکار عمومی آمریکا و جهان چنان القاء سازد که نتیجه رسیدن مذاکرات براساس دیدگاه وی به قدرت آمریکا بوده است.
سیاست روز در ادامه نوشت: اوباما به شدت نیازمند به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران و 1+5 است. این عبارت که آمریکا بیش از ایران به نتیجه مذاکرات نیاز دارد ادعایی ساختگی و اغراق گونه نمی باشد. آینده سیاسی اوباما و دموکرات ها در مرحله نخست (انتخابات میان دوره ای کنگره) و در بلند مدت انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 تا حدود زیادی به این مذاکرات گره خورده است چرا که این مذاکرات بیانگر کارآمدی راهبرد اوباما در استفاده از قدرت اقتصادی و دیپلماسی جهانی به جای گزینه جنگ جمهوریخواهان و البته زمینه ساز حمایت مردم از سیاست های دو سال آینده اوباما در صحنه جهانی، خواهد بود که می تواند بر نتایج انتخابات تاثیرگذار باشد.
*** تفاوت های احمدی نژاد و روحانی از زبان «آیت الله»
گفت و گوی آیت الله «علی اکبر هاشمی رفسنجانی» رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با روزنامه ی ژاپنی «آساهی» در 16 تیرماه بازتاب گسترده یی در روزنامه های امروز داشت و بسیاری از آن ها به برجسته سازی محورهای مختلفِ اظهارات وی در این گفت و گو پرداختند. «تفاوت های احمدی نژاد و روحانی» و «توافق در مذاکرات هسته یی» دو موضوع مهم مورد توجه مطبوعات در اظهارات رفسنجانی بود.
در همین ارتباط روزنامه ی آرمان در گزارشی با عنواان «می توانیم با آمریکا و عربستان همکاری کنیم» به انتشار این گفت و گو پرداخت.
«کتاب تفاوت های روحانی و احمدی نژاد» نیز عنوان نخست روزنامه ی آفتاب یزد در بازتاب این گفت و گو بود.
به نوشته ی آفتاب یزد رییس مجمع تشخصی مصلحت نظام با بیان اینکه تفاوت های زیادی بین روحانی و احمدی نژاد وجود دارد، یکی از این تفاوت های را نگرش در سیاست خارجی عنوان کرد و گفت که شمردن این تفاوت ها در حد یک کتاب خواهد بود.
روزنامه ی «ابتکار» نیز به برجسته سازی همین بخش از سخنان هاشمی رفسنجانی پرداخت و در تیتر نخست خود نوشت: «تفاوت های روحانی با احمدی نژاد، یک کتاب می شود»
روزنامه ی اعتماد هم به بازتاب آن بخش از اظهارات هاشمی در خصوص دخالت نکردن در کارهای دولت پرداخت.
به نوشته ی اعتماد این بار ژاپنی ها به سراغ آیت الله آمده بودند تا او برایشان از زمینه های همکاری ایران و آمریکا در عراق و تفاوت های روحانی و احمدی نژاد بگوید. مصاحبه با روزنامه آساهای ژاپن فرصتی بود تا آیت الله هاشمی رفسنجانی نظارت خود را درباره سیاست خارجی ایران در این روزها بگوید؛ سیاستی که اکنون مذاکرات هسته یی، بحران عراق و تنظیم روابط با آمریکا محورهای اصلی آن است.
روزنامه ی «جمهوری اسلامی» آن بخش از سخنان هاشمی در مورد نتیجه ی مذاکرات هسته یی را بازتاب داد و به نقل از وی نوشت: «1+5 مایل به حل مساله باشد، امضای تفاهم نامه آسان است»
به نوشته ی این روزنامه به نقل از هاشمی اگر طرف های ما یعنی کشورهای 1+5 واقعاً مایل به حل مساله باشند، امضای تفاهم نامه کاملاً آسان است اما اگر به فکر گرفتن امتیاز باشند، کار مشکل می شود.
*** ادامه ی اختلاف ها بر سر قیمت خودرو
با وجود اعلام قیمت های جدید خودروهای داخلی از طرف شورای رقابت، هنوز این پرونده گویی بسته نشده است. تاکید دیروز «محمدباقر نوبخت» سخنگوی دولت بر مخالفت با افزایش قیمت خودرو، این پرونده را وارد مسیر جدید کرد.
انتقاد از نحوه ی قیمت گذاری در شورای رقابت و نیز تشریح برنامه های دولت برای ایجاد قطب سومی در صنعت خودروسازی از موضوع های مطرح شده در روزنامه های امروز بود.
روزنامه ی ابتکار در یادداشتی با عنوان «شورای رقابت یا شورای رفاقت؟! » از خودروسازان و شورای رقابت به دلیل تصمیم گیری های هدفمندی که سودش به جیب عده یی معدود روانه می شود، انتقاد کرد.
این روزنامه نوشت: باید دید در این شرایط که نرخ رشد تورم رو به کاهش است، قیمت دلار نیز سامان گرفته و مذاکرات هسته ای به خوبی در حال پیشرفت است چرا افزایشی باید در قیمت خودروها حاصل شود؟پیش تر خودروسازان نوسانات نرخ دلار، بی ثباتی اقتصادی و افزایش قیمت واردات مواد اولیه را بهانه ای برای افزایش خودرو عنوان کرده بودند که حال به حالت ثبات رسیدن این موارد دیگر بهانه ای برای افزایش قیمت نباید داشته باشند.نکته دیگر آن که بازار خودرو در حال حاضر به صورت انحصاری در اختیار دو خودروساز داخلی است که فارغ از دغدغه افزایش کیفیت تنها در اندیشه افزایش قیمت خودروها بدون در نظر گرفتن آسایش و ایمنی مشتریان هستند و افزودن چند آپشن که باید الزامی باشد را از مهم ترین اقدامات خود برای رفاه حال مردم قلمداد می کنند!
به نوشته ی ابتکار به نظر می رسد شاید منافع عده ای که بسیار قلیل هستند بر منافع ملی ارجحیت داشته که شورای رقابت را مجاب به افزایش قیمت کرده است! در دوره گذشته، این شورا مخالفت خود را با هرگونه افزایش قیمت خودرو اعلام کرده بود و حال این شورا به راحتی و بدون در نظر گرفتن نظر نمایندگان ناظر و نیز دولت و از همه مهم تر مردم، استدلال های بی پشتوانه خودروسازان را بدون الزام آن ها به رعایت نکات ایمنی در خودروها پذیرفته و تنها شروطی را برای آن ها تعیین کرده و در واقع کمال رفاقت را در حق خودروسازان تمام کرده به طوری که شاید بهتر است نام این شورا را از این پس شورای رفاقت گذاشت و نه رقابت!
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» هم در ضمیمه ی امروز خود مطلبی را با عنوان «انحصارزدایی با قطب سوم خودروسازی» منشر کرد و در آن اعتراض دولت به قیمت گذاری خودرو را تلاشی برای انحصارزدایی از صنعت خودرو تعبیر کرد.
به نوشته ی این روزنامه دولت صادرات را مهم ترین رکن قطب سوم خودروسازی می داند. در این بین ورود آسان سرمایه گذار خارجی برای سرمایه گذاری در قطب سوم خودروسازی یکی دیگر از شاخص های مهم در این زمینه است، چراکه دولت قصدی برای سرمایه گذاری یا مشارکت در ساخت خودرو در این پروژه ندارد و به گفته اکبر ترکان دبیر شورای عالی مناطق آزاد، دولت تنها به ارائه تسهیلات و زمین موردنیاز اکتفا می کند. در این بین ظاهرا گفت وگوهایی نیز با برخی از شرکت های خودروساز خارجی صورت گرفته که هنوز پاسخ قطعی در این مورد شنیده نمی شود.
دنیای اقتصاد در ادامه با اشاره به مخالفت دولت در افزایش قیمت خودرو افزود: رئیس جمهور هرچند ... نامی از صنعت خودرو و قطب سوم نبرد، اما همزمانی گفته های وی با اظهارات ترکان در زمینه قطب سوم، صنعتگران ... را متقاعد کرد که وی از خودروسازان انتقاد دارد و راه اندازی قطب سوم نیز نشانه ای از اعتراض وی نسبت به عملکرد چندین ساله خودروسازان است. ظاهرا با توجه به مخالفت های دولت با افزایش قیمت خودرو و همچنین عملکرد خودروسازان در این زمینه که برخلاف خواست مسوولان جریان دارد، دولت درصدد انحصارزدایی از صنعت خودرو است تا بلکه بتواند با قطب سوم خودروسازی بازار خودرو را رقابتی کند.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**9283**2054
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
19/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه روزانه صدها میلیون «شِکل» آب میخورد
جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه روزانه صدها میلیون شِکل آب میخوردکارشناسان اقتتصادی رژیم صهیونیستی اعلام کردند که با توجه به برآوردها جنگ کنونی علیه غزه روزانه صدها میلیون شکل واحد پول اسرائیل هزینه دارد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری مستقل فلسطین سما مقامات امور مالدر حال بروز رسانی/ غزه؛ دفاع در ماه رمضان - روز 3 دو کماندوی حماس وارد منطقه «زیکیم» شدند/دو روز
در حال بروز رسانی غزه دفاع در ماه رمضان - روز 3دو کماندوی حماس وارد منطقه زیکیم شدند دو روز دفاع غزه به روایت تصویر واکنشهای بینالمللی به حملات رژیم صهیونیستی علیه غزهصهیونیستها در حالی به حملات هوایی خود به باریکه غزه ادامه میدهند که تاکنون 49 نفر در این حملات به شهادت رسیرژيم صهيونيستي قصد اشغال کامل نوار غزه را دارد
۸ تير ۱۳۹۳ ۱۴ ۱ب ظ رژيم صهيونيستي قصد اشغال کامل نوار غزه را دارد وزير خارجه رژيم صهيونيستي خواستار ارائه طرحي براي اشغال کامل نوار غزه شد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج آويگدور ليبرمن وزير خارجه رژيم صهيونيستي حملات هوايي اين رژيم به نوار غزه را به عنوان انگيزه ايحمله رژیم صهیونیستی به خطوط اصلی انتقال آب غزه
حمله رژیم صهیونیستی به خطوط اصلی انتقال آب غزهجنگندههای رژیم صهیونیستی خطوط آب غرب غزه که آب آشامیدنی حدود 70 هزار نفر را تامین میکرد هدف قرار دادند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری مستقل فلسطین سما جنگندههای رژیم صهیونیستی ظهر امروز چهارشنبه خطوط اصلی آب آشامیدنیپرواز جنگنده های اف ۱۶رژیم صهیونیستی برفراز غزه/ شلیک ۴۵ موشک به ۷ شهر
پرواز جنگنده های اف ۱۶رژیم صهیونیستی برفراز غزه شلیک ۴۵ موشک به ۷ شهر شبکه پرس تی وی از حملات موشکی حماس به پایگاه هوایی نواتیم در سرزمین های اشغالی خبر داد که به تلافی حملات مرگبار این رژیم به فلسطینیان و حماس صورت گرفته است ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کردجنبش حماس طی یک سارژیم صهیونیستی به دنبال جنگ تمام عیار در غزه
رژیم صهیونیستی به دنبال جنگ تمام عیار در غزه ادعای پیدا شدن جسد سه شهرک نشین صهیونیست اوضاع در فلسطین اشغالی را متشنج و بحرانی کرده است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر روز گذشته برخی رسانه های رژیم صهیونیستی از کشف اجساد این سه نفر در نزدیکی شهر الخلیل خبر دادند بحمله ارتش رژیمصهیونیستی به غزه/تصاویر
حمله ارتش رژیمصهیونیستی به غزه تصاویر ارتش رژیمصهیونیستی بامداد روز سهشنبه حملات گستردهای را از هوا و دریا علیه مناطق مختلف نوار غزه ترتیب داد گفته میشود در این حملات دهها نقطه در مناطق مختلف نوار غزه هدف قرار گرفته است آفتاب ارتش رژیمصهیونیستی اوایل وقت روز سهشنبه نوا12 حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
12 حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه نیروی هوایی رژیم صهیونیستی سه شنبه شب دست به 12 حمله هوایی به نوار غزه زد که علت این امر شلیک موشک از نوار غزه به سمت جنوب اراضی اشغالی اعلام شده است کد خبر ۴۱۰۹۶۲ تاریخ انتشار ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۳ - 25 June 2014 نیروی هوایی رژیم صهیونیستی سهغزه آماج حملات رژیم صهیونیستی در سایه سکوت سران عرب
غزه آماج حملات رژیم صهیونیستی در سایه سکوت سران عرب جنگنده های رژیم صهیونیستی نوار غزه را آماج حملات ددمنشانه خود قرار دادند بر اثر بمباران مناطق مختلف غزه از جمله رفح و بیت حانون دیشب و بامداد امروز نه فلسطینی شهید و تعدادی زخمی شده اند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر &محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از سوی افخم
سهشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۷ سخنگوی وزارت امور خارجه حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به فلسطینیان بیدفاع در نوار غزه و تعرض به روزهداران فلسطینی در مناطق مختلف کرانه باختری را شدیداً محکوم کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مرضیه افخم تأکید کرد ملت قهرمان فلسطین وجنگندههای رژیمصهیونیستی بار دیگر نوار غزه را هدف قرار دادند
جنگندههای رژیمصهیونیستی بار دیگر نوار غزه را هدف قرار دادند جنگندههای رژیمصهیونیستی بامداد شنبه بار دیگر نقاطی در نوار غزه را هدف حمله قرار دادند به گزارش نامه نیوز ساکنان نوار غزه از حمله جنگندههای رژیمصهیونیستی به این منطقه خبر دادهاند هنوز گزارش دقیقی از آمار تلفات یپاسخ فلسطینیها به حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
پاسخ فلسطینیها به حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه منابع عربی از اصابت 12 فروند موشک به شهرکهای رژیم صهیونیستی در پاسخ به حملات موشکی این رژیم به مناطق مختلف نوار غزه خبر دادند به گزارش نامه نیوز به دنبال ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه منابع صهیونیستایران حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و تعرض به روزهداران در کرانه باختری را شدیداً محکوم کرد
ایران حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و تعرض به روزهداران در کرانه باختری را شدیداً محکوم کردسخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به فلسطینیان بیدفاع در نوار غزه و تعرض به روزهداران فلسطینی در مناطق مختلف کرانه باختری را شدیاردوغان: در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در غزه ساکت نخواهیم نشست
پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۳ - ۰۲ ۲۲ نخست وزیر ترکیه تاکید کرد که امت اسلامی هرگز در قبال ظلم و ستم و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه ساکت نخواهد نشست و از بمباران های این رژیم علیه شهروندان فلسطینی در غزه چشم نخواهد پوشید به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از مرکز اطدو شهید در حمله رژیم صهیونیستی به غزه
دو شهید در حمله رژیم صهیونیستی به غزهدو فلسطینی در حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیدند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری فلسطینالیوم بر اثر حمله رژیم صهیونیستی به استان الوسطی واقع در نوار غزه دو فلسطینی به شهادت رسیدند این حمله در ادامه حمله گستردهجنگنده های رژیم صهیونیستی بار دیگر به نوار غزه تجاوز کردند
جنگنده های رژیم صهیونیستی بار دیگر به نوار غزه تجاوز کردند منابع امنیتی فلسطینیان روز چهارشنبه اعلام کردند نیروی هوایی رژیم صهیونیستی دیشب ۱۲ بار نوار غزه را هدف حملات هوایی خود قرار دادند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از واحد مرکزی خبر منابع خبری فلسطینی اعلام کادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه/ حملات هوایی پی در پی به شرق رفح
ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه حملات هوایی پی در پی به شرق رفح جنگنده های رژیم صهیونیستی در سه حمله جداگانه شرق رفح را هدف قرار دادند حملات هوایی جنگنده های صهیونست ها علیه نوار ساحلی غره نیز از سر گرفته شد نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده است عملیات نظامی در این ن-
اقتصادی
پربازدیدترینها