تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر كس به خدا توكل كند، مغلوب نشود و هر كس به خدا توسل جويد، شكست نخورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868498769




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکارهای ساده برای صرفه جویی آب در منزل


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


راهکارهای ساده برای صرفه جویی آب در منزل
بحران آب و هشدارهایی در این زمینه باعث شده کاربران شبکه‌های مجازی به فکر اطلاع‌رسانی در خصوص نحوه صرفه‌جویی در مصرف آب شهری بیفتند. به عنوان مثال در صفحه‌ای به نام «بحران آب، بیایید برای یک ماه درست مصرف کنیم.» نکته‌های چگونگی صرفه‌جویی در خانه‌ها توسط شهروندان، در چندین بند خلاصه شده که برخی از آن‌ها را برای اطلاعتان در ادامه منتشر کرده‌ایم.
جام جم سرا: با راهکارهای ساده اما مؤثر پی آمده می‌توان هم در هزینه‌های اقتصادی خانواده صرفه جویی کرد هم جلوی هدر رفتن آب را گرفت. *اگر از مقدار و سرعت جریان آب دوش حمام خود بی‌خبرید، کافی است یک سطل که از گنجایش آن باخبر هستید را زیر شیر حمام گذاشته و ببینید پر شدن آن چقدر زمان می‌برد. اگر پر شدن سطل ۵ لیتری، کمتر از ۲۰ ثانیه طول بکشد، یکراست عازم خرید سردوشی جدید شوید. *شیرهای آب را نیز به روز کنید. درحالی که مشغول خرید لوازم لوله کشی هستید، سرشیرهایی که خاصیتی مشابه دوش مذکور دارند تهیه کنید و به سر شیرهای خانه ببندید. *برای انجام دادن آن دسته از امور آشپزخانه که نیازمند باز گذاشتن شیر آب هستند، شیر آب را تا آخرین حد آن باز نکنید. جریان آب را به باریکی یک نی نوشیدنی نگه دارید و در هر دقیقه میزان زیاد آب صرفه‌جویی کنید. *هنگام مسواک زدن دندان‌ها، آب را به طور مداوم باز نگذارید، مسواک زدن دو دقیقه طول می‌کشد و همین زمان ۱۱ لیتر آب مصرف می‌شود.

*هربار فراموش کردن کشیدن سیفون ۲۰ لیتر آب ذخیره می‌کند. *از تنظیمات صحیح لوازم شست و شو استفاده کنید. ماشین لباسشویی و ظرفشویی را متناسب با مقدار بار آن تنظیم کنید. *سرعت دوش گرفتن خود را افزایش دهید و تا حد امکان از وان استفاده نکنید. *جلوی چکه کردن شیرهای آب را بگیرید. شیری که چکه می‌کند در سال ۱۱ هزار و ۸۹۳ لیتر آب به هدر می‌دهد. با یک تعویض واشر میزان زیادی از پول خود و آب را صرفه جویی کرده‌اید. *ماشین ظرفشویی و لباسشویی را فقط در زمانی که کاملا پر هستند، روشن کنید. *نشت احتمالی سیفون توالت را چک کنید. کمی رنگ خوراکی داخل محفظه سیفون بریزید، اگر رنگ به داخل کاسه توالت هم وارد شد، بدانید که محفظه نشتی دارد و تا روزی ۱۵۰ لیتر آب به هدر می‌دهد. *هنگام صابون زدن به صورت و سپس تراشیدن ریش، شیر آب را باز نگذارید. می‌توانید مانند پدر و پدربزرگ خود از یک کاسه آبجوش استفاده کنید. *باغچه را صبح زود و قبل از اینکه خورشید آب را بخار کند، آبیاری کنید و بیش از حد به باغچه آب ندهید. ابتدا بررسی کنید تا بدانید آیا واقعا آب پاشی روزانه لازم است؟ یک زمین چمن معمولی با گل و گیاه عادی، هفته‌ای یک مرتبه و به مدت یک ساعت به آبیاری نیاز دارد، مگر اینکه هوا بسیار گرم و گیاهان از نوع خاصی باشند که به آبیاری روزانه نیاز داشته باشند. *اتومبیل خود را به کارواش ببرید. کارواش‌های حرفه‌ای با وسایل مخصوص حدود ۴۴۰ لیتر آب کمتر از زمانی که خودتان خودرو را می‌شویید، آب مصرف می‌کنند.
در میان نظرات کاربران، برخی نظرات سازنده‌تر از بقیه بودند که برخی از این نظرات نیز در ادامه ذکر می‌شود:
کاربری با اشاره به هدررفتن آب در حین مسواک زدن، از دیگر شهروندان خواست با بستن شیرآب هنگام مسواک زدن، جلوی هدر رفت ۱۱ لیتر آب را با استفاده از یک لیوان آب بگیرند.
کاربری دیگر از همه می‌خواهد از آب برنج هنگام آب‌کشی برای آب دادن به گل‌ها و گیاهان استفاده کنیم تا هم در مصرف آب صرفه‌جویی شده باشد و هم گل‌ها و گیاهان ما تقویت شوند.
شاید راه‌هایی چون اطلاع‌رسانی از طریق شبکه‌های مجازی راهی باشد بر همراهی شهروندان، شاید هم این جمعیت، با جمعیت واقعی که با آب شرب، باغچه آب می‌دهند و برگ‌های جلوی خانه‌شان را با فشار آب راهی جوی روبه‌رو می‌کنند و هنگام شستن ظروف، آب با فشار بالا به مدت نیم ساعت باز است، تفاوت آماری زیادی داشته باشند. شاید تن‌ها، جیره‌بندی آب است که این جمعیت را آگاه می‌کند که لااقل برای آب مصرفی خودشان هم که شده، حواسشان به هدررفت آب باشد. (اعتماد)


پنج شنبه 19 تیر 1393 09:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن