واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرماندار قرچک: نقش مردم در مبارزه با مواد مخدر موثر است ورامین – ایرنا – فرماندار قرچک گفت: برای دست یابی به نتیجه بهتر در امر مبارزه با مواد مخدر، باید از توان و ظرفیت موجود در جامعه و به صورت مردمی استفاده کنیم.
علی صادقی روز چهارشنبه در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر که در محل فرمانداری قرچک برگزار شد گفت: شورای فرعی ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان قرچک با تشکیل کمیته چهار گانه مبارزه با مواد مخدر، فرهنگی، درمان و اطلاع رسانی و آموزش تلاش دارد با جدیت با سوداگران مرگ و مواد مخدر مقابله نماید .
وی گفت: دوری مردم از اعتیاد و آسیب های اجتماعی در سایه روی آوردن افراد به اشتغال، تحصیل و ورزش محقق می باشد و باید زمینه این مهم را در جامعه فراهم کرد.
وی اظهار داشت: اولویت ستاد مبارزه با مواد مخدر می باید بهره گیری از ظرفیت و توان جامعه و مردمی کردن مقابله با مواد مخدر می باشد و باید اطمینان داشت که هر جا کارها به مردم سپرده شده، نتیجه مطلوبی حاصل گردیده است .
صادقی افزود : مسوولین می باید نگرش جامعه را نسبت به مبارزه با مواد مخدر تغییر دهند ، مبارزه و مقابله با این بلای خانمان سوز تنها وظیفه نیروی انتظامی نیست بلکه نهادها و ادارات زیادی در این راستا مشغول فعالیت می باشند و هر کدام می باید وظیفه خود را به درستی انجام دهند تا جامعه ای عاری از معتاد داشته باشیم .
نماینده دولت در شهرستان قرچک تأکید کرد : مبارزه جدی با مواد مخدر نیازمند عزمی ملی است ، اگر اهتمام مردم و مسوولین به مقابله با این بلای خانمان سوز باشد ، می توان اعتیاد را از جامعه ریشه کن نمود.
وی خواستار نظارت مستمر دستگاه ها بر فعالیت کمپ های مجاز در شهرستان قرچک شد و افزود: متاسفانه اکثرکمپ های ترک اعتیاد شهرستان قرچک نسبت به پذیرش معتاد از تهران ودیگرشهرستان های همجوار اقدام می کنند که این امر می تواند آثار اجتماعی نامطلوبی بر شهرستان برجای گذارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه بامواد مخدر شرق استان تهران نیز در این جلسه گفت : فرهنگ سازی و ارتقاء سطح اعتقادات دینی از مهمترین راه های مقابله با مواد مخدر در جامعه می باشد.
سردار سیروس فتحی افزود: یکی از اهداف شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شرق تهران ایجاد محیط آموزشی جهت آرائه آموزش های فنی و حرفه ای در زمان بستری به بیماران است که این در حال پیگیری می باشد.
وی افزود : استاندارد سازی فضای کمپ های ترک اعتیاد مجاز می تواند روش های درمانی را با نتیجه بهتری هموار سازد .
وی تصریح کرد : اینگونه کمپ ها می باید از حداقل استاندارها برخوردار باشند و مسوولین می باید با ارائه فرصت یک ماهه به کمپ های غیر مجاز فعال ، آنان را ملزم به دریافت مجوز لازم نمایند و درغیراین صورت از ادامه کار آنان جلوگیری نمایند .
وی تأکید کرد: معتاد به عنوان یک بیمار نباید پس از رهایی از بند اعتیاد در جامعه رها شود، اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی موظف است برای این افراد فرصت شغلی ایجاد کند تا فرد ترک کرده بار دیگر به این بلای خانمانسوز دچار نشوند.
تهرام/7254/ 699
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
18/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]