واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
یک مسوول لرستان:کمبود نیروی کار ماهر، عامل مهم بیکاری در لرستان است بروجرد - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: کمبود نیروی کار ماهر یکی از عوامل مهم بالا رفتن نرخ بیکاری در لرستان است.
ˈ علی آشتابˈ روز چهارشنبه در دیدار تشکلات کارگری و کارفریایی بروجرد با امام جمعه این شهرستان افزود: در بسیاری از بخش های لرستان ظرفیت ایجاد شغل جدید وجود دارد، ولی نیروی دارای مهارت در آن حوزه وجود ندارد.
وی بااشاره به ثبت نام 118هزار جوان جویای کار در دفاتر کاریابی لرستان ، اضافه کرد: نبود نیروی کار ماهر در لرستان باعث شده تا شرکت ها و کارخانجات برای تامین نیروی کار خود از نیروی غیر بومی کمک بگیرند.
وی وضعیت اشتغال و اقتصاد لرستان را حاد و نیازمند نگاه ویژه از سوی دولت دانست و افزود: فرصتی برای تکرار اشتباهات گذشته وجود ندارد و باید در زمان موجود برخی عقب ماندگی های لرستان را جبران کنیم.
آشتاب گفت: تشکلات کارگری و کارفرمایی شرکای اجتماعی اداره کل هستند و هیچ کدام از این سه بخش بر دیگری برتری ندارد و خوشبختانه هر سه با درک درست از شرایط، تصمیم گیری می کنند.
وی خدمت به فعالان اقتصادی را پاسخی دندان شکن به دشمن دانست و افزود: باید مشکلات اقتصادی کشور را در داخل حل کنیم و چشم به تحریم و برداشتن تحریم دشمن نداشته باشیم.
آشتاب افزود: از آنجا که امروز بسیاری از بنگاه های اقتصادی با کمترین ظرفیت تولید کار می کنند دولت وظیفه دارد زیر ساخت کمک به بنیه اقتصادی واحدهای را ایجاد کند.
وی بهسازی و نوسازی تکنولوژی واحدهای تولیدی و رقابتی کردن محصولات داخلی با مشابه خارجی، و تولید با کیفیت را زمینه ساز تحولی اقتصادی در بخش صنعت دانست و اظهارکرد: کارگران و کارفرمایان باید به نوآوری و خلاقیت نگاهی ویژه داشته و زمینه نیز برای استفاده از نقطه نظرات و ایده پردازی افراد مهیا شود.
وی از عملیاتی شدن سند توسعه اشتغال لرستان خبر داد و گفت: تمامی نقاط مستعد برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در حوزه های مختلف از جمله کشاورزی، گردشگری، صنعت و تولید شناسایی شده و همانند چراغی فرارروی توسعه اقتصادی لرستان خواهد بود.
وی به برخی از مصوبات هیات دولت در سفر اخیر به لرستان در حوزه اشتغال و تولید اشاره کردو اظهارکرد: برای هر بخشی از مشکلات مانند بدهی کارفرمایان به بانک ها کمیته هایی در مرکز لرستان تشکیل شده که مطالبات هر بخش را ارزیابی خواهند کرد.
وی در ادامه ˈتعاونˈ را بخشی مغفول در کشور خواند و افزود: بر اساس سند چشم انداز بخش تعاون باید سهم 25 درصدی در اقتصاد کشور داشته باشد که متاسفانه این حوزه در کشور مورد غفلت واقع شده در حالیکه توانمندی های زیادی در این حوزه وجود دارد.
/7189/542/640
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
18/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]