تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804224010




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

390 پروژه نیمه تمام در جهاد کشاورزی خراسان جنوبی وجود دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

390 پروژه نیمه تمام در جهاد کشاورزی خراسان جنوبی وجود دارد بیرجند - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه 400 پروژه جهاد کشاورزی در استان نیمه تمام است گفت: از این تعداد 371 پروژه 20 تا 80 درصد و 19 پروژه بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.


ˈهاشم ولی پورˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: تاکنون برای اجرای این پروژه ها 76 میلیارد و 465 میلیون ریال هزینه شده و برای تکمیل آن ها نیز 147 میلیارد ریال دیگر مورد نیاز است.
وی مهمترین اولویت سازمان در سال 93 را تکمیل پروژه های یاد شده عنوان کرد و گفت: احداث مجتمع دامپروری، احداث مجتمع گلخانه ای، تکمیل و تجهیزساختمان سازمان جهاد کشاورزی، تکمیل و تجهیز مرکز آموزش کشاورزی، تجهیز و بهره برداری از ایستگاه های دولتی دام، احداث و تکمیل استخرهای ذخیره آب، احیا و مرمت قنوات، تجیهز و نوسازی اراضی کشاورزی، اصلاح و نوسازی باغات، بهبود و افزایش تولیدات دام و طیور و نیز تجهیز و نوسازی مراکز خدمات از جمله مهمترین این طرح ها است.
وی در خصوص کاهش یا افزایش میزان تسهیلات کشاورزی نسبت به پارسال گفت: اعتبارات امسال تاکنون ابلاغ نشده و در حال حاضر از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی مبلغ 180 میلیارد ریال در حال ابلاغ است.
ولی پور افزود: با عنایت به متمرکز بودن این اعتبار در مرکز امکان افزایش میزان اعتبار ابلاغی وجود دارد و به استناد بند ز تبصره 11 قانون بودجه سال 93 منابع داخلی قابل استفاده بانکها در بخش کشاورزی از میزان 20 درصد در سنوات گذشته به 25 درصد در سالجاری افزایش یافته است.
وی در خصوص تفکیک و یکپارچه سازی اراضی استان نیز گفت: از ابتدای تاسیس استان تاکنون از محل اعتبارات استانی یکپارچه سازی اراضی سنتی و از محل اعتبارات ملی تجهیز و نوسازی اراضی شرکت های سهامی زراعی هفت هزار 344 میلیون ریال هزینه شده که طی آن حدود 7500 هکتار از اراضی زراعی قبل از تاسیس استان تجهیز و نوسازی و یا یکپارچه سازی شده که با این رقم مجموع اراضی مد نظر به حدود 14 هزار و 800 هکتار می رسد.
ولی پور در ادامه به اقدامات صورت گرفته برای فرآوری بهتر محصولات پایه استان مانند زرشک و زعفران اشاره کرد و اظهار داشت: هم اکنون ترویج بارگاههای بهداشتی زرشک از حالت سنتی به صنعتی در حال اجرا می باشد و البته در بارگاههای بهداشتی زرشک خشک کردن از حالت خرمنی به حالت نیمه صنعتی تبدیل شده است.
وی گفت: خشک کردن صنعتی زرشک نیز در چند واحد بصورت کانتینری و تونل های خشک کن در دست اجراست و تعداد مجوزهای صادره برای بارگاههای بهداشتی زرشک 160 فقره می باشد که از این تعداد 10 فقره با ظرفیت 200 تن به بهره برداری رسیده اند.
به گفته ولی پور، تسهیلات ارایه شده به متقاضیان یک فقره بود که طی آن مبلغ پرداخت شده هزار و 200 میلیون ریال می باشد.
وی افزود: در راستای حمایت از کشاورزان و افزایش تولید محصول زرشک نیز، افزایش عملکرد در واحد سطح با اجرای طرح های تغذیه ، اصلاح و احیای باغات زرشک، اجرای طرح های آبیاری تحت فشار و طرح های انتقال آب به منظور افزایش راندمان آبیاری توسط سازمان صورت گرفته است.
ولی پور، تعداد واحدهای فرآوری محصول زرشک را دو واحد در درمیان، سه واحد در بیرجند، دو واحد در خوسف، یک واحد در فردوس، یک واحد در سربیشه و چهار واحد در قاین عنوان کرد.
وی به اقدامات صورت گرفته برای زعفران نیز اشاره کرد و گفت: اعطای زمین، مجوز و تسهیلات در حد امکان به صنایع بسته بندی و فرآوری، ارایه تسهیلات مورد نیاز جهت احداث مزارع زعفران به متقاضیان، ارایه تسهیلات مورد نیاز در خصوص جوان سازی مزارع زعفران، برگزاری کارگاه های آموزشی به منظور ارتقای دانش فنی بهره برداران، تهیه نشریه فنی زعفران برای زعفران کاران، تهیه برنامه های رادیویی و تلویزیونی، تهیه بنرهای توصیه های فنی زعفران و برگزاری کارگاه های آموزشی از جمله این اقدامات است.
ولی پور افزود: تعداد پروانه تاسیس صادره 19 واحد فرآروی زعفران با ظرفیت 109 تن و تعداد واحدهای دارای پروانه بهره برداری زعفران پنج واحد با ظرفیت 16 تن در استان می باشد.666 /665

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




18/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن