واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نیمه ماه رمضان مردم اصفهان میهمان خوان کرم امام حسن مجتبی (ع) هستند اصفهان – مسوول ستاد برگزاری سفره کرم امام حسن مجتبی (ع) از برگزاری بیست و چهارمین سال اجرای این سفره در شهر اصفهان و 20 شهر و شهرستان مجاور خبر داد.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین مهدی نیلی پور روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با شب ولادت امام حسن مجتبی (ع)، 225 نانوایی اصفهان اقدام به توزیع رایگان نان در بین مردم خواهند کرد.
وی با بیان اینکه به هر نفر پنج قرص نان اهدا می شود، ادامه داد: این نانوایی ها در سطح شهر اصفهان 450 هزار قرص نان توزیع می کنند.
رییس بنیاد مهدویت و آینده پژوهی اصفهان افزود: علاوه بر این تعداد، 50 هزار قرص نان در بسته های پنج تایی در 20نقطه و میدان شهر اصفهان، بیمارستان ها، زندان، سرای سالمندان، آسایشگاه جانبازان و خانه های مسوولین استان و شهر اصفهان ارسال می شود.
وی اظهار کرد: همچنین 207 نانوایی در 20 شهر و شهرستان اطراف اصفهان 300هزار نان را پخت و در بین مردم توزیع می کنند.
حجت الاسلام نیلی پور با بیان اینکه تمام کارهای ستاد و هزینه های آن به صورت مردمی است، گفت: تنها در شهر اصفهان قریب 120میلیون تومان هزینه شده است.
وی از اجرای این طرح در برخی استان های دیگر با الگو گیری از شهر اصفهان خبر داد و افزود: خوشبختانه در قم، خرم آباد، مشهد، شیراز، تهران و بوشهر نیز این طرح اجرا می شود و امیدواریم با همراهی خیران در سراسر ایران هر ساله اجرا شود.
این کارشناس دینی گستردگی، سادگی و اطعام بودن را سه ویژگی این طرح دانست و افزود: تعظیم شعائر اسلامی، بزرگداشت نام امام حسن مجتبی(ع) و تشویق افراد به انفاق، اطعام و افطاری دادن که در متون دینی سفارش شده است از اهداف این طرح است.
وی با بیان اینکه هر ساله برای اجرای این طرح با مراجعه به نانوایی ها از آنها درخواست می شود تا در این طرح شرکت کنند، افزود: 30موتور سوار این ستاد با کاورهای مشخص در روز ولادت امام حسن (ع) بر حسن اجرای این طرح نظارت می کنند.
حجت الاسلام نیلی پور به ویژگی های امام حسن مجتبی(ع) اشاره کرد و افزود: امام حسن مجتبی (ع) امام جهاد و صلح هستند و منش اخلاقی ایشان به ویژه کرامت و توجه به فقرا از مهمترین ویژگی های سیره این امام همام است.
وی اظهار کرد: امام دوم شیعیان 25 مرتبه با پای پیاده از مدینه به مکه رفتند و چندین بار تمام دارایی خود را بین فقرا تقسیم کردند.
این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه مردم دوستی و توجه به دیگران از ویژگی های این امام بزرگوار است، افزود: این خصایل اخلاقی درسهایی از مکتب حضرت فاطمه (س) است زیرا ایشان به فرزندانشان آموخته بودند حتی در دعا کردن نیز باید دیگران بر خود مقدم باشند.
وی اظهار کرد: از همین رو در آداب دعا و نماز شب، مسلمانان به دعا کردن برای دیگران قبل از خود سفارش شده اند.
رییس بنیاد مهدویت و آینده پژوهی به سالروز رحلت حضرت خدیجه اشاره کرد و افزود: این بانوی بزرگ اسلام به عنوان زن الگو در مدیریت اقتصادی است زیرا خود صاحب چندین کاروان اقتصادی بودند که مدیریت یکی از آنها را پیامبر اسلام (ص) قبل از رسالت به عهده داشتند.
وی خاطر نشان کرد: ایشان بانوی نمونه در جهاد اقتصادی نیز هستند زیرا تمام دارایی های خود را برای نشر و گسترش اسلام صرف کردند.
/7134/پ/ 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
17/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]