تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):هر كس برادر (دينى) خود را پنهانى نصيحت كند، او را آراسته و اگر آشكارا نصيحتش نماي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834367906




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضعف های حقوقی تذکر نمایندگان درباره خاتمی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بررسی روزنامه های ایران/ سه شنبه 17 تیر 1393 ضعف های حقوقی تذکر نمایندگان درباره خاتمی تهران-ایرنا-تذکر کتبی چند نفر از نمایندگان مجلس به وزیر دادگستری مبنی بر لزوم ممنوع التصویری، ممنوع الخروجی و ممنوع البیانی «سیدمحمد خاتمی» رییس جمهوری پیشین با انتقاد بسیاری از حقوقدانان رو به رو شد.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز سه شنبه 17 تیر 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

***پایه های سست حقوقی یک تذکر
تذکر کتبی 10 نفر از نمایندگان مجلس به وزیر دادگستری با گذشت دو روز از طرح آن در روزنامه های امروز هم بازتاب گسترده یی داشت.
«نمی توان خاتمیسم را از متن به حاشیه کشاند» عنوان گزارش روزنامه ی «آرمان» بود که با عکس بزرگی از خاتمی در صفحه ی نخست این روزنامه نشست.
آرمان در این گزارش به گفت و گو با «محمدرضا تاجیک» مشاور خاتمی در زمان ریاست جمهوری وی پرداخت و از قول وی نوشت: ممکن است عرصه سیاست و قدرت امروز و فردای ما خاتمی را برنتابد، اما نمی تواند خاتمیسم را از متن به حاشیه بکشاند. خاتمیسم جزئی لایتجزا از تاریخ اکنون و آینده ما باقی خواهد ماند. تردید نداشته باشید که حتی اگر عده ای با صدای بلند فریاد برآورند که مرا با تو سر و کاری نیست، در و دیوارِ آینده این جامعه گواهی بدهند کاری هست.
«علی اکبر گرجی» حقوقدان در یادداشتی در آرمان با عنوان «قرائتی مغایر با حقوق شهروندی» نوشت: ابهاماتی که نمایندگان محترم و طراحان مساله «ممنوع االتصویری» و «ممنوع البیانی» رئیس جمهور پیشین ایران باید در ایضاح آنها بکوشند این است که اولا، آیا دولت جمهوری اسلامی در حال حاضر در وضعیت اضطراری به سر می برد که از آزادی بیان و تردد یک شخص هراسناک شود؟ ثانیا، آیا این محدودیت ها با مبانی و معیارهای قانون اساسی و دیگر قوانین و مقررات حاکم سازگار است؟ ثالثا، شرع و اخلاق در این زمینه چه می گوید؟
در ادامه ی این یادداشت آمده است: گرچه به اعتقاد نگارنده، خاتمی از دلسوزترین خادمان این مرز و بوم و حتی جزو وفادارترین سیاستمداران به جمهوری اسلامی است، اما حداکثر آن است که خاتمی را جزو منتقدان دولت به شمار آوریم. پرسش این است که آیا در شأن ملت ایران است که نمایندگان محترم آن رسما تقاضای محدودساختن آزادی های بنیادین یک فرد (از جمله آزادی بیان و آزادی تردد) را بنمایند؟ آن هم فردی که دست برقضا یکی از محبوب ترین روسای جمهور کشور بوده و هست.
عنوان نخست روزنامه ی «شرق» هم «افشاگری مطهری علیه ادعای پایداری» بود که از واکنش «علی مطهری» نماینده ی مجلس به ادعای برخی نمایندگان در مورد حذف تصویر و ندادن اجازه ی بیان و خروج از کشور به رییس جمهوری پیشین اشاره کرد و نوشت: سروصدای «جبهه پایداری» ها و تلاش برای حذف «صدا» و «سیما»ی خاتمی، هنوز روی خط خبرهاست که «علی مطهری» به کل، وجود هرگونه حکم «ممنوع التصویر»ی «خاتمی» در «شورایعالی امنیت ملی» را منکر می شود. او اتفاقا به موضوعی اشاره کرده که پشت پرده برخی خط قرمزهای ناگفته در حذف تصویر خاتمی در سال های گذشته را آشکار می کند: اینکه نه تنها حکمی در کار نبوده، بلکه دبیرخانه این شورا نامه ای در این موضوع ارسال کرده که اصولا مصوبه تلقی نمی شود. گویا بر اساس همین نامه مدتی رسانه ها از انتشار تصویر خاتمی منع شده بودند.
شرق در بخشی دیگر از گزارش خود به نقل از مطهری نوشت: حکم ممنوع البیانی آقای خاتمی نیز نخستین باری است که به گوش من می خورد. بهتر بود این تذکردهندگان محترم حکم ممنوع الحیاتی ایشان را هم ذکر می کردند تا خیال خودشان را راحت کرده باشند.
«نعمت احمدی» حقوقدان هم در یادداشتی در روزنامه ی شرق با عنوان «نمایندگان قانون بخوانند» به دلیل اهمیت ذاتی موضوع، به نقد حقوقی محتوای «تذکر» این نمایندگان پرداخت و نوشت: ممنوعیت خروج، حکم نیست بلکه قراری است که حسب ماده 133 قانون آیین دادرسی کیفری هرگاه دادگاه با توجه به اهمیت و دلایل جرم تشخیص دهد، قرار عدم خروج متهم را از کشور صادر می کند و مدت اعتبار این قرار شش ماه است و چنانچه دادگاه لازم بداند می تواند هر شش ماه یک بار آن را تمدید نماید.
به نوشته ی احمدی ممنوع التصویر و ممنوع البیان، صرف نظر از اینکه بهتر بود معادل فارسی برای آن در نظر می گرفتند اصولا مبنای حقوقی ندارد.
این حقوقدان در پایان یادداشت خود خطاب به نمایندگان نوشت: در خاتمه توصیه ای به دوستان نماینده امضا کننده تذکر بدهم که در امورکیفری برخلاف امورحقوقی که قاضی باید برابر اصل 167 قانون اساسی حکم هرموضوع را بیابد والا مستنکف از احقاق حق خواهد بود اما در امور کیفری تطبیق موضوع با قانون باید رعایت شود.

***حمایت تمام قد رهبری از رییس جمهوری
دیدار رهبر انقلاب با مسوولان و کارگزاران نظام و تاکید ایشان بر حمایت از دولت اعتدال و اعتماد به مسوولان بلند پایه ی آن، در برخی روزنامه های امروز بازتاب داشت. به نظر می رسد با توجه به برگزاری این جلسه در دقایق پایانی شب گذشته، برخی روزنامه های امروز نتوانستند این خبر را پوشش دهند.
حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار در خصوص رفتار با دولت تاکید کردند: بنده دولت را تایید و حمایت می کنم و از همه توانی که در اختیار دارم، برای حمایت از دولت استفاده خواهم کرد و به مسئولان بلندپایه دولت اعتماد دارم.
«همه بدانند بنده دولت را حمایت و تایید می کنم» عنوان گزارش روزنامه ی «اعتماد» بود که با عکس بزرگی از مراسم دیدار رهبر انقلاب با کارگزاران نظام در صفحه ی نخست منتشر کرد.
به نوشته ی اعتماد حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین بیشتر عناصر افزایش قدرت کشور فرمودند: داشتن روحیه، نگاه امیدوارانه، کار و تلاش، شناخت رخنه های «اقتصادی، فرهنگی و امنیتی و بستن این رخنه ها» و هم افزایی دستگاه های مسوول با مردم از جمله عناصر افزایش قدرت ایران است. توصیه دوم رهبر به همه مسوولان کشور، قدر دانستن فرصت برای کار و تلاش و خدمت به مردم بود. ایشان افزودند: نگویید نمی گذارند، چرا که این حرف که در دوره های قبل نیز گفته می شد، قابل قبول نیست و باید با استفاده از امکانات موجود، حتی لحظه یی را برای کار و تلاش از دست نداد. ایشان در سومین توصیه خطاب به همه مسوولان نظام تاکید کردند: حرکت های خود را براساس اصول انقلاب تنظیم کنید و با پرهیز از حاشیه سازی و حاشیه پردازی، بر حل مشکلات مردم، متمرکز شوید. هم گرایی سه قوه و هم گرایی بخشی چهارمین توصیه رهبر انقلاب به مسوولان و کارگزاران نظام بود.
روزنامه ی «جمهوری اسلامی» هم در گزارش خود این بخش از سخنان رهبر انقلاب که «همه بدانند بنده دولت را حمایت و تأیید می کنم و از همه توانم برای کمک به دولت استفاده می کنم» را برجسته کرد و به نقل از ایشان نوشت: همه بدانند بنده دولت را حمایت و تأیید می کنم و از همه توانم برای کمک به دولت استفاده می کنم و به مسئولان بلندپایه آن اعتماد دارم، به مسئولان دولت هم عرض می کنم اقتصاد مقاومتی را جدی بگیرند.
روزنامه های «کیهان، رسالت، سیاست روز و جوان» هم با عنوان مشترک «مراقب باشید جریان های مومن را با شعار اعتدال کنار نزنند» به سراغ بازتاب دیدار رهبر انقلاب با مسوولان و کارگزاران نظام رفتند.

***انتخابات پر سر و صدای افغانستان
کمیسیون انتخابات ریاست جمهوری افغانستان دیروز نتیجه ی اولیه شمارش آرا را اعلام کرد و بر اساس آن «اشرف غنی احمدزی» با کسب 56 درصد آرا در صدر قرار گرفت؛ موضوعی که در بیشتر روزنامه های امروز بازتاب خبری و البته تحلیلی گسترده یی داشت.
«اشرف غنی احمدزی پیروز انتخابات افغانستان اعلام شد» عنوان گزارش روزنامه ی جمهوری اسلامی در این ارتباط است که در بخشی از آن آمده است: با برگزاری دور نخست انتخابات ریاست جمهوری افغانستان در فروردین ماه «عبدالله عبدالله» واشرف غنی احمدزی به دور دوم راه یافتند و این دور از انتخابات خردادماه برگزار شد که براساس نتیجه، اشرف غنی 56 درصد و عبداله عبداله 43 درصد آراء را کسب کرده اند.از سوی دیگر در پی اعلام نتایج اولیه انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، عبداله عبداله، رقیب اشرف غنی، به نتیجه انتخابات اعتراض و تاکید کرد آن را نمی پذیرد.
«رونمایی از سمفونی تقلب کرزای» عنوان گزارش روزنامه ی «مردم سالاری» بود که به بازتاب اعتراض رقیب اشرف غنی احمدزی به نتیجه ی انتخابات پرداخت و نوشت: عبدالله تیم رقیب خود را متهم به «تقلب گسترده و سازمان یافته» در دور دوم انتخابات کرده و خواسته که آرای مراکز مشکوک (محلات با بیش از 595 رای و محلاتی که آرای زنان نسبت به مردان در آن زیاد است) که شامل بیش از دو میلیون رای است، تفتیش و بازشماری شود تا نتایج انتخابات را قبول کند.
روزنامه ی شرق هم در گزارشی با عنوان «معاون عبدالله: نتایج را نمی پذیریم» به اعتراض رقیب انتخاباتی احمد زی اشاره کرد و نوشت: در نخستین واکنش، ستاد عبدالله گفت این نتایج را به رسمیت نخواهیم شناخت و قطعا مشروعیت ندارد و پیامدهای این اقدام برعهده دولت و کمیسیون است. «محمد محقق» معاون دوم عبدالله عبدالله در گفت وگویی با «طلوع نیوز» تاکید کرد تا هنگامی که خواست های آنان پذیرفته نشود و آرای پاک از آرای ناپاک جدا نشود، آنان این نتیجه را نمی پذیرند. او افزود اگر آنان نتیجه را نپذیرند، مردم در بسیاری ولایت ها این نتیجه را نخواهند پذیرفت و مسوولیت پیامد های ناگوار آن، بر عهده حکومت و کمیسیون انتخابات خواهد بود. در همین حال خبر می رسد برخی از اعضای ستاد عبدالله عبدالله در شبکه های اجتماعی، هوادارانشان را به مبارزه مدنی و قانونی در برابر تقلب فراخوانده اند.
عنوان یکی از یادداشت های روزنامه ی آرمان هم «ایران و انتخابات افغانستان» به قلم «پیر محمد ملازهی» کارشناس شبه قاره بود که به بررسی موضع سیاسی و اقتصادی ایران در برابر رییس جمهوری جدید افغانستان پرداخت و نوشت: انتخاب احمد زی در واقع برای پاکستان یک خبر خوب خواهد بود. اما اگر سیاست ایران در افغانستان را از نقطه نظر استراتژیک بررسی کنیم، باید به این نکته اشاره کنیم که افغانستان عضو حوزه تمدنی ایران به شمار می رود و به خاطر این نزدیکی مصلحت نیست که مقامات سیاسی ایران در برابر این انتخاب موضع منفی بگیرند. در حقیقت منافع استراتژیک ایران ایجاب می کند، هر کس در افغانستان به قدرت می رسد بتواند دولت مرکزی قدرتمندی شکل بدهد. نفع ایران در دراز مدت وجود یک دولت مرکزی قدرتمند در این کشور همسایه و توسعه امنیت و رسیدن به صلح و امنیت در افغانستان است. یک واقعیت دیگر این است که افغانستان دروازه ای برای ورود ایران به آسیای مرکزی و منطقه مسلمان نشین چین و کشورهای شرق آسیاست و منافع ما ایجاب می کند که با افغانستانی با ثبات همسایه و دوست باشیم.

***وقت تنفس برای آقای وزیر
در نشست دیروز مجلس شورای اسلامی،آخرین وضعیت استیضاح «رضا فرجی دانا» وزیر علوم تحقیقات و فناوری مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزیر علوم در فرصتی یک ماهه خواسته های استیضاح کنندگان را پیگیری کند؛ موضوعی که بن مایه ی خبرها و تحلیل های بسیاری از روزنامه امروز بود.
روزنامه ی «آفتاب یزد» در گزارشی با عنوان «وقت تنفس برای آقای وزیر» به صورت تفصیلی به بازتاب خبر به تعویق افتادن استیضاح وزیر علوم پرداخت.
آفتاب یزد در بخشی از گزارش خود به واکنش شماری از نخبگان و دانشگاهیان به تصمیم 50 نماینده ی مجلس مبنی بر استیضاح وزیر علوم اشاره کرد و به گفت و گو با «الهه کولایی» و «هادی حق شناس» پرداخت.
الهه کولایی در این گفت و گو با بیان این که مدت زمان کوتاه وزارت فرجی دانا برای ارزیابی عملکرد وی کافی نیست خاطر نشان کرد:مجلس یکی از سیاسی ترین نهادها در کشوربه شمار می آید و به طور طبیعی بسیاری از رفتارهای آن بر پایه ملاحظات سیاسی شکل می گیرد و از آنجا که در طول سال های گذشته، ملاحظات سیاسی در فعالیت دانشگاه ها چه در گزینش استاد و چه در ورود دانشجویان به دانشگاه به ویژه در سطوح تحصیلات تکمیلی بسیار پررنگ و بسیار تاثیر گذار بود، می توان انتظار داشت تغییر در این رویکرد با مقاومت و اعمال فشار از سوی جریان های بهره مند از آن، روبه رو شد.چه آنکه بسیاری از نمایندگان نه بر پایه مطابات سیاسی بلکه بر پایه برداشت ها و وظایفی که برای خود قائل هستند وارد این وادی می شوند. به نظر می رسد اگر وزارت علوم در این زمینه رویکرد فعال و همه جانبه ای درارایه موقعیت دانشگاه مورد توجه قرار دهد در اذهان نمایندگان مجلس و رفتار آنان نیز تاثیرگذار باشد.
هادی حق شناس هم در این گفت و گو با بیان این که تحقیقات و کارهای علمی، موضوعات پژوهشی و عملکرد دانشگاه ها را باید در یک بازه زمانی متناسب با خودش سنجید خاطر نشان کرد:آنچه اکنون ما در دانشگاه ها از روند عملکرد وزیر علوم شاهد هستیم به نظر می رسد نسبت به مدت مشابه دولتهای قبلی مقبول تر باشد و حداقل ما شاهد یک رضایت نسبی و همچنین یک نشاط نسبی هستیم.بنابراین زمانی که این نشاط نسبی وجود دارد، هم دولت و هم مجلس باید کمک کنند تا محیط دانشگاه شاداب تر از گذشته شود.
روزنامه ی «ابتکار» هم با گزارشی با عنوان «ریش سفیدی لاریجانی برای تعلیق استیضاح» به موکول شدن استیضاح فرجی دانا به یک ماه دیگر اشاره کرد و نوشت: در حالی که امضاکنندگان استیضاح توقع داشتند روز یکشنبه طرح استیضاح وزیر علوم اعلام وصول شده و در جریان اجرا قرار بگیرد، روز گذشته علی لاریجانی، رییس مجلس در نشستی مشترک با وزیر و استیضاح کنندگان، زمان استیضاح را به حداقل یک ماه آینده موکول کرد. نتایج این نشست حاکی از آن بود که علاقه هایی در نظرات و آرای دو طرف برای رفع مسایل فارغ از دغدغه های سیاسی وجود دارد اما نیاز به جلسات بیشتر برای رسیدن به تفاهم حداکثری بود.
«ماجرای استیضاح به مصالحه ختم شد» عنوان گزارش روزنامه ی «ایران» با عکس بزرگی از وزیر علوم و رییس مجلس در صفحه ی نخست بود.
ستون «اول دفتر» روزنامه ی ایران هم به یادداشتی با عنوان «توافق بزرگ برای آرامش» نوشته ی «محمدرضا تابش» نماینده ی مجلس اختصاص پیدا کرد که پادرمیانی هیات رییسه مجلس در این موضوع را توافق نانوشته ی جاری میان دولت یازدهم و مجلس نهم خواند و نوشت: بزرگترین ادعاها در طرح استیضاح وزیر علوم اتفاقا در زمره نقاط قوت عملکرد اوست، اصرار بر استقلال علمی دانشگاه ها، رعایت موازین علمی در سوابق تحصیلی و انتخاب همکاران برجسته علمی بدون ملاحظات سیاسی، نمی تواند ادله قابل قبولی برای استیضاح یک وزیر باشد. البته ابتکار هیات رییسه و پادرمیانی رییس محترم مجلس برای کنترل برخی تندورها در مجلس، سبب شد تا استیضاح به تاخیر بیفتد، تصمیمی که انسجام میان نماینگدان اصلاح طلب، اعتدال گرا و اصولگرایان منطقی را افزون می کند. باید امیدوار بود که با منتفی شدن نهایی این طرح، علاوه بر تحکیم روابط دو قوه، فضای سیاسی، رسانه ای، علمی و دانشگاهی کشور به سوی پارامش و ثبات رهنمون شود.

***پرونده ی بورس روی میز کمیسیون اقتصادی مجلس
پس از افت نزدیک به 20 هزار واحدی شاخص بورس که فرایند آن از دی ماه پارسال آغاز شد و موجب ضرر و زیان سهامداران و سرمایه گذاران زیادی در بازار سرمایه شد، بالاخره مجلسی ها هم دست به کار شدند تا به پرسش از وزیر اقتصاد و رییس سازمان بورس بپردازند؛ مساله یی که در روزنامه های امروز به آن پرداخته شد.
«آیا شاخص فقط امسال سقوط کرد» عنوان گزارش روزنامه ی «جهان صنعت» بود که به «سوال های عجیب» نمایندگان مجلس از «علی صالح آبادی» رییس سازمان بورس اشاره کرد و نوشت: تا به حال آنچه از واکنش نمایندگان مجلس به بیرون درز کرده این است که یا از پاسخ های علی صالح آبادی رییس سازمان بورس و سایر مدیران ارشد بازار سرمایه قانع نشده اند یا اساسا نمی دانند به دنبال چه اهداف و پاسخ هایی هستند. اینکه نمایندگان مجلس نمی دانند دقیقا به دنبال چه پرسش یا پرسش هایی هستند تا بتوانند به سهامداران پاسخگو باشند را باید از میان سوال های پرسیده شده از صالح آبادی، رییس سازمان بورس کشف کرد.
به نوشته ی جهان صنعت در یکی از مهم ترین پرسش ها این سوال عجیب و ساده مطرح شده است: «اینکه شاخص بورس کاهش یافته است، آیا این روند باسابقه بوده یا اینکه تنها در سال گذشته و جاری اتفاق افتاده است؟» واقعا در برابر این سوال چه پاسخی می توان گفت و احتمالا صالح آبادی نیز از طرح این سوال شگفت زده شده است. مشخص است وقتی که نمایندگان مجلس بدیهی ترین کارکرد و اتفاق های نهاد مالی همانند بورس را نمی دانند و این گونه دغدغه ها مطرح می شود، عاقبت این جلسات به کجا منتهی می شود.
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» هم در گزارشی از «فضای دوقطبی در بورس تهران» خبر داد و نوشت: افت 43 واحدی روز گذشته شاخص کل بورس تهران در شرایطی با اثرگذاری بالا و البته ریزشی نماد فارس به ثبت رسید که بازار برخلاف روند گذشته آن در فضایی دوقطبی به سر برد. بر این اساس موقعیت های مثبت از جمله در نمادهایی از گروه های خودرویی، لیزینگی ها، مخابرات و نسبتا در بانک ها در کنار گروه های منفی مانند پتروشیمی ها، موقعیت های خرید و فروش این بازار را رقم زدند. کارشناسان این شرایط را نشانه ای از رونق معاملات و منطقی شدن آن می دانند..
*گروه پژوهش های خبری
پژوهش**9294**2054

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن