واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: طراحان استیضاح در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
تصمیمی بر مسکوت گذاشتن استیضاح وزیر علوم نداریم/ روند استیضاح ادامه دارد
در حالی سخنگوی کمیسیون آموزش خبر از مسکوت ماندن استیضاح وزیر علوم به مدت یکماه خبرداد که طراحان استیضاح گفتند تصمیمی بر مسکوت گذاشتن طرح استیضاح نداریم.
به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، استیضاح وزیر علوم که یکی از موضوعات مهم این روزهای مجلس شورای اسلامی شده همچنان در صدر اخبار پارلمان قرار دارد.
روز گذشته محمدرضا باهنر که در غیاب علی لاریجانی ریاست مجلس را برعهده داشت در پاسخ به تذکر نمایندگان درمورد طرح استیضاح وزیر علوم گفت: امروز- یکشنبه 14 تیر - تکلیف این طرح را تعیین خواهیم کرد.
هر چند این طرح روز گذشته تعیین تکلیف نشد اما قرار شد طراحان استیضاح وزیر علوم امروز - 16 تیر- با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کنند اما این دیدار آنگونه که پیشبینی میشد پیش نرفت چرا که صرفا تعداد قلیلی از طراحان استیضاح در این جلسه حضور یافتند.
بعد از این جلسه بود که قاسم جعفری سخنگوی کمیسیون آموزش خبر از مسکوت ماندن طرح استیضاح وزیر علوم به مدت یکماه خبرداد، خبری که با واکنش شدید طراحان استیضاح وزیر علوم مواجه شد.
جبار کوچکینژاد یکی از طراحان استیضاح در واکنش به این خبر به باشگاه خبرنگاران گفت: سخنگوی کمیسیون آموزش حق ندارد در این رابطه اظهار نظر کند چرا که تصمیم استیضاح وزیر علوم در کمیسیون گرفته نشده است.
وی افزود: سخنگوی کمیسیون آموزش نظر شخصی خود را مطرح کرده است.
نماینده رشت درباره برگزاری نشست امروز طراحان استیضاح با لاریجانی گفت: تعداد قلیلی از نمایندگان در این جلسه حضور داشتند که یک عده از آنها امضا کننده طرح بودند و عدهای نیز طرح استیضاح را امضا نکردهاند.
کوچکینژاد درباره مسکوت ماندن طرح استیضاح وزیر علوم تأکید کرد: در استیضاح چیزی به نام مسکوت ماندن نداریم.
وی خاطر نشان کرد: روند استیضاح وزیر علوم طبق روال قبلی ادامه خواهد داشت.
همچنین زهره طبیبزاده از دیگر طراحان استیضاح وزیر علوم به باشگاه خبرنگاران گفت: طراحان استیضاح تصمیمی برای مسکوت گذاشتن طرح استیضاح وزیر علوم ندارند.
وی در واکنش به اظهارت سخنگوی کمیسیون آموزش در مورد مسکوت ماندن طرح استیضاح گفت: شاید نظر ایشان این است ولی طراحان استیضاح تصمیمی مبنی بر مسکوت ماندن طرح ندارند.
نماینده تهران اظهار داشت: معمولا در این مواضع برخی افراد پا در میانی میکنند که استیضاح صورت نگیرد.
وی گفت: اما این قبیل اقدامات در اصلاح امور وزیر علوم تأثیری ندارد و استنباط ما این است خط مشی سیاسی خاص در وزارت علوم تصمیمگیری میکند و وزیر علوم مجری این سیاستها است.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: اگر پا درمیانیها جواب میداد قطعا 2، 3 ماه قبل تأثیر گذاشته بود.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]