واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مسجدجامعی: حرمت هنر و هنرمند در همه حال باید حفظ شود تهران بزرگ - ایرنا - رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: حرمت هنر و هنرمند در همه حال باید حفظ شود زیرا که بی احترامی نتیجه اش چیزی جز وهن افراد و مجموعه ها نیست.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از دبیرخانه کمیته هنر شورای اسلامی شهر تهران، ˈاحمد مسجد جامعیˈ در جلسه ویژه کمیته هنر با موضوع احیاء موزه پرویز تناولی و دعوای حقوقی این هنرمند برجسته با سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران گفت: آثار ارزشمند پرویز تناولی نه در ایران بلکه در سطح بین المللی مورد توجه همگان است.
وی تاکید کرد:به زودی جلسه ای با رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برگزار و تلاش می شود، سرنوشت آثار پرویز تناولی و موزه وی در فضایی دوستانه و محترمانه مشخص شود.
بر اساس این گزارش ˈ عبدالحسین مختابادˈ نیز در این جلسه تاکید کرد: موزه پرویز تناولی باید احیا شود.
وی با بیان برخی مطالب در باره ارزش ریالی آثار تناولی و چند برابر شدن ارزش این آثار و اینکه نباید در اختیار تناولی قرار گیرد چرا که ممکن است از روی آن کپی کندگفت : این مایه تاسف است.
مختاباد خاطر نشان کرد: هنرمند وقتی اثری را خلق می کند برای یک بار آن را خلق می کند، کار هنرمند خلق کردن آثار است نه کپی کاری و اساسا طرح بحث کپی کردن آثار خنده دار است.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: طرح مباحث مالی و ارزش گذاری های انجام شده بر این آثار فاقد اعتبار است و باید توجه داشت که ارزش واقعی آثار هنرمندی چون تناولی قابل قیمت گذاری نیست.
وی ادامه داد: طرح این قبیل مسائل موجب انحراف در مسئله اصلی که احیاء موزه تناولی است ، می شود.
بر اساس این گزارش، ˈپرویز تناولیˈ با شرح اتفاقاتی که موجب تعطیلی موزه تناولی شد، گفت: در آن زمان که محمود احمدی نژاد شهردار تهران بود، اینجا را ملک شهرداری دانست.
وی با اشاره به اینکه احمدی نژاد گفت ˈما اینجا را یا حسینیه می کنیم و یا مکان دیگریˈ افزود: همین موضوع باعث آغاز این دعوای حقوقی بین بنده و شهرداری تهران و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری شد.
وی با اشاره به بازپس گیری منزل خود که جهت تاسیس موزه تناولی به سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران واگذار کرده بود، با حکم دادگاه گفت: در قرارداد فی ما بین تاکید شده بود در این مکان آثاری از بنده که توسط سازمان فرهنگی و هنری خریداری شده بود به نمایش درآید.
تناولی افزود: اما بعد از تعطیلی موزه، اکثر آثار خریداری شده توسط سازمان فرهنگی و هنری شهرداری، سرنوشت نامعلومی دارند و محل نگهداری و شرایط نگهداری آن ها مشخص نیست.
وی ادامه داد: من هیچ گاه به دنبال منفعت مالی از این موزه نبوده و نیستم و تنها می خواهم آثارم در قالب موزه در معرض دید عموم قرار گیرد که خواسته بزرگی نیست.
این هنرمند یادآور شد: کافی است به شهرهای مختلف دنیا بروید و ببینید که موزه های شخصی هنرمندان با حمایت دولت یا شهرداری ها و یا موزه هایی که در منازل و یا کارگاه های هنرمندان برپا شده است تا چه اندازه زیاد است.
تهرام/7244/ 699/ 605
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]