تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870801235




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون شهردار شیراز: مرحله سوم جمع آوری معتادان دراین شهر آغاز شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون شهردار شیراز: مرحله سوم جمع آوری معتادان دراین شهر آغاز شد شیراز - ایرنا - معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیراز گفت: مرحله سوم جمع آوری گدایان ، معتادان ، افراد ولگرد و بیماران روانی رها شده در شهر شیراز آغاز شد.


به گزارش دریافتی روز دوشنبه ایرنا رمضان امینی افزود: این طرح که از 16 تیرآغاز شده است، به مدت 10 روز ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: طرح یاد شده با مشارکت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، دستگاه قضایی، فرمانداری، نیروی انتظامی، بهزیستی و همچنین دانشگاه علوم پزشکی با محوریت شهرداری شیراز اجرا می شود و سعی ما بر این است که تمام افراد معتاد و گدا از سطح شهر جمع آوری و به مراکز نگهداری و درمان انتقال داده شوند.
امینی، هدف از اجرای این طرح را پاکسازی شهر شیرازازحضور این گروه از افراد دانست و بیان کرد: در اسفند سال 92 نیز شهرداری شیراز با همکاری سایر دستگاه ها، اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام داد.
وی ادامه داد: شورای اسلامی شهرشیراز نیز با اهتمام و توجه ویژه ای که به این موضوع داشته ، اقدامات بسیار مثبتی در این زمینه انجام داده و تصمیماتی منطبق با اصول اخلاقی و منطقی را اتخاذ کرده است.
امینی بیان کرد:شهرداری و شورای اسلامی شهرشیرازهیچگونه وظیفه ای در بحث جمع آوری معتادان، گدایان و افراد ولگرد ندارد اما از آنجا که حضور این افراد هم برای سلامت، امنیت و آسایش شهروندان و هم زیبایی شهر یک تهدید محسوب می شود، شهرداری و شورای شهردر پاسخ به درخواست های شهروندان وعمل به رسالت و وظیفه اخلاقی و انسانی، اقدام به جمع آوری این افراد از سطح شهر می کند.
معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیرازادامه داد: درمرحله اول جمع آوری معتادان، از مجموع 664 نفر افراد جمع آوری شده بیش از 100 نفراز آنان به چندین نوع بیماری مبتلا بودند.
وی، ضمن انتقاد از کوتاهی برخی از دستگاه ها در عمل به وظیفه خود در این زمینه ، گفت: با وجود پیگیری های مکررشهرداری شیراز در بحث انتقال معتادان غیر بومی و کسانی که از استان های دیگر، شهر شیراز را بهشت خود قرار داده اند، با گذشت بیش از چهار ماه همچنان هیچ اقدامی در این زمینه انجام نشده است.
معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیراز بیان کرد: این در حالی است که از 15 اسفند سال 92 بیش از شش مکاتبه شهرداری با دستگاه های ذی ربط در این زمینه بی پاسخ مانده و قول و قرارهایی که در این مورد گذاشته شده عملی نشده است.
وی گفت: بیش از 176 نفراز معتادان و گدایانی که درمرحله اول و دوم جمع آوری شده بودند متعلق به دیگر استان های کشور بودند که هزینه های درمان، اسکان، خوراک و پوشاک آنها به شهر شیراز تحمیل شد.
امینی گفت: حال که این افراد درمان شده اند ، تداوم حضورآنها هیچگونه توجیه منطقی ندارد و باید دستگاه های ذی ربط و متولیان امر با هماهنگی استان ها و شهرستان های محل سکونت آنها ، این افراد را به استان و شهرخودشان منتقل کنند.
وی افزود: طرح جمع آوری گدایان، معتادان و افراد ولگرد تا پاکسازی کامل شهر شیرازادامه خواهد داشت وعزم شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرازدر این زمینه جدی است.
امینی از شهروندان تقاضا کرد که با عدم کمک به این افراد، شهرداری و شورای شهر را در این زمینه یاری رسانند.
وی ادامه داد: هرگونه نگاه عاطفی و کمک به این افراد باعث تداوم حضور آنها درشهر و زمینه ساز شیوع بیماری های مختلف و کمک مستقیم به قاچاقچیان و فروشندگان مواد مخدر خواهد شد.
وی گفت: امیدواریم با رهنمودها و همراهی شهروندان و همکاری و پشتیبانی مسوولان بتوانیم چهره شهر شیراز را از وجود این افراد پاکسازی و بهداشت، پاکیزگی وهمچنین سلامت محیطی و اجتماعی را برای شهر و شهروندان به ارمغان آوریم.
امینی، تخریب منازل مخروبه که به سکونتگاه افراد معتاد و ولگرد تبدیل شده را از دیگر اقدامات شهرداری در این زمینه برشمرد و گفت: شهرداری در اجرای بند 14 ماده 55 و 110 قانون شهرداری ها اقدام به تخریب این منازل که تهدیدی برای بهداشت شهر و شهروندان محسوب می شود خواهد کرد.
معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیراز، با اشاره به تخریب 45 باب منزل مخروبه درسال 92 گفت: در روزهای آینده نیزعملیات تخریب بیش از 50 باب از این گونه منازل که برای هرکدام پرونده قضایی تشکیل و مجوزهای قانونی آن اخذ شده آغاز خواهد شد.
امینی، از همه شهروندان درخواست کرد تا در صورت مشاهده افراد معتاد، گدا و ولگرد، مراتب را از طریق سامانه 137 شهرداری اطلاع رسانی کنند تا نسبت به جمع آوری آنها اقدام شود.ک/1
678 /679

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




16/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن