واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: هفت طرح با بیش از 2 هزارو 300 میلیارد تومان به بهره برداری می رسد خبرگزاری پانا: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته امسال هفت طرح با سرمایه گذاری بیش از دو هزار و 369 میلیارد تومان در سطح کشور به بهره برداری می رسد.
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۶ تير ساعت 13:05
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از شاتا، مهدی کرباسیان با اعلام این خبر؛ افزود : طلای زرشوران (آذربایجان غربی) ، طرح نیمه صنعتی (پایلوت) کنسانتره تیتانیوم کهنوج (کرمان)، میله گذاری آلومینیوم المهدی (هرمزگان) و سیمان ونزوئلا از جمله این طرحهاست.
وی گفت: علاوه بر طرحهای یادشده، واحد احیای فولاد سه طرح استانی در مناطق شادگان (خوزستان)، میانه (آذربایجان شرقی) و سپیددشت (چهارمحال و بختیاری) که در مجموع هفت طرح پیش بینی شده برای امسال است.
کرباسیان خاطرنشان کرد: مجموع طرح های مستقیم سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به 24 طرح می رسد که میزان سرمایه گذاری ریالی آنها 34 هزار و 221 میلیارد ریال و رقم ارزی برآورد شده چهار هزار و 344 میلیون یورو است.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو اضافه کرد: مجموع طرح های شرکت های تابعه ایمیدرو 9 طرح با سرمایه گذاری ریالی پنج هزار و 97 میلیارد ریال و میزان ارزی آن 945 میلیون یورو است.
وی گفت: دولت یازدهم، ساماندهی اقتصاد کشور را مهمترین دغدغه خود می داند، هرچند نقش پیشرفت در مذاکرات ژنو را در روانسازی چرخ اقتصاد موثر می داند.
کرباسیان، لزوم مشارکت بخش خصوصی، ایرانیان مقیم خارج از کشور و سرمایه گذاران خارجی را در اجرای طرح های سازمان ایمیدرو خاطرنشان کرد و افزود: بخش خصوصی از مشارکت در معادن و صنایع معدنی کشور استقبال می کند، اما از نظر توان مالی قدرتمند نیست و باید از سوی شبکه بانکی حمایت شود.
کرباسیان تاکید کرد: اجرایی ساختن سیاست های دولت در توسعه معدن و صنایع معدنی با اولویت مناطق محروم یکی از برنامه های کلان ایمیدرو است و علاوه براین هماهنگی به منظور تامین زیربناهای مورد نیاز بخش با سایر نهادهای دولتی در دستور کار قرار دارد.
وی، افزایش دو هزار میلیارد ریالی سرمایه صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی را در قالب بودجه امسال یکی از اقدامات موثر به منظور حمایت از بخش خصوصی در فعالیت های معدنی ارزیابی کرد.
کرباسیان افزود: علاوه بر این حدود هزار و 600 میلیارد ریال خط اعتباری از طریق بانک ملت و صنعت ومعدن برای صندوق یادشده پیش بینی شده که این امر نیز به عنوان دیگر اقدامات حمایتی از این بخش است.
آخرین گزارش رسمی وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی است، سال گذشته از پنج هزار و 400 معدن فعال کشور بالغ بر 420 میلیون تن مواد معدنی استخراج شد.
جمهوری اسلامی ایران یکی از 10 کشور شاخص در زمینه مواد معدنی در جهان است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]