واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
امام جمعه زابل: آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان فاصله کیفی خود را با پایتخت کاهش دهد زابل- ایرنا- امام جمعه زابل از مسوولان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان خواست فاصله سطح کیفی مدارس استان بویژه منطقه سیستان را نسبت مرکز کشور کاهش دهند.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ˈعلی اکبر کیخاˈ روز دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش زابل افزود: مسوولان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان باید همانگونه که بعضی دانشگاه های استان در درجه بالای علمی کشور قرار دارند برای رسیدن به کیفی ترین شاخصه های آموزشی تلاش کنند.
وی با بیان اینکه همه مردم پرورش یافته نهاد آموزش و پرورش هستند گفت: زحمت معلمان برای پرورش دادن انسان های شایسته برای جامعه بسیار ارزشمند است به گونه ای که هیچ قیمتی را نمی توان برای این تلاش پرداخت.
امام جمعه زابل با اشاره به اینکه معلمی شغل انبیا است اظهار داشت: با توجه به اینکه فعالیت های تربیتی و آموزشی در مدارس باعث شکوفایی استعدادهای دانش آموزان می شود باید از ظرفیت های ذهنی موجود در منطقه برای شناسایی استعدادهای کودکان و نوجوانان بهره گرفت.
وی طرح اوقات فراغت را فرصتی مناسب برای پرکردن مفید زمان بیکاری دانش آموزان دانست و تاکید کرد: آموزش و پرورش علاوه بر فعالیت فرهنگی، آموزشی، ورزشی و دینی در این طرح با برپایی اردوهای درون استانی و بازدید از اماکن تاریخی، بخشی از تمدن کهن استان را به دانش آموزان معرفی کند.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه زابل با بیان اینکه آموزش و پرورش یکی از موضوعات کلیدی هر جامعه ای بشمار می رود گفت: در صورت خوب عمل کردن این نهاد آموزشی، جامعه ای سالم و بدور از ناهنجاری های اجتماعی خواهیم داشت.
ˈهوشنگ ناظریˈ ادامه داد: برای تکمیل پروژه های نیمه تمام آموزش و پرورش زابل که شامل 14 پروژه است نشستی با حضور پیمانکاران برای حل مشکلات برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: در اجرای طرح اوقات فراغت برای دانش آموزان به دنبال این هستیم که محلات آسیب پذیر شهر شناسایی و افرادی که به هر گونه در طول تحصیل مشکلاتی اخلاقی داشته اند فرا خوانده شوند.
مدیر آموزش و پرورش زابل نیز در این نشست گفت: دو هزار و 431 معلم در 152 واحد آموزشی به 31 هزار دانش آموز در این شهرستان تدریس می کنند.
ˈمنصور کیانی افضلیˈ اضافه کرد: با توجه به نبود شرایط استخدام نیرو و کاهش ورود سرباز معلم، با کمبود نیرو در آموزش و پرورش شهرستان زابل مواجه هستیم.
وی اظهار داشت: دو پایگاه در شهرستان زابل مسوولیت سنجش سلامت دانش آموزان پایه اول را برعهده دارند و دانش آموزان با توجه به استعدادهایشان به مدارس معرفی می شوند.
وی گفت: ارتقا کیفیت آموزشی و تربیتی، توسعه عدالت اجتماعی، برنامه ریزی هدفمند و نظامند، عملیاتی شدن برنامه های توسعه ای، ساماندهی و استفاده بهینه از نیروی انسانی از مهمترین برنامه های سالجاری آموزش و پرورش زابل است.
7307
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]