واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ تير ۱۳۹۳ (۲۳:۱۳ب.ظ)
هشدار معاون عمراني استاندار قزوين : اصول استاندارد در جابه جايي مواد معدني رعايت شود معاون هماهنگي امور عمراني استانداري بر نظارت بيشتر و برخورد جدي با کاميون هاي حمل بار غيرمجاز به منظور جلوگيري از تخريب راه هاي روستايي تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، منوچهر حبيبي، در نشست بررسي مسايل و مشکلات ناشي از حمل مواد معدني در جاده هاي روستايي گفت: هم اکنون 52 محور روستايي استان در مسير حمل مواد معدني قرار دارد که بار غيرمجاز کاميون ها موجب اضمحلال و تخريب 650 کيلومتر جاده روستايي شده است.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري قزوين در ادامه خواستار افزايش همکاري بين دستگاه هاي مسول در اين زمينه شد و افزود: به منظور کاهش روند تخريبي ناشي از حمل مواد معدني در راه هاي روستايي افزايش نظارت پليس راه و همکاري اداره کل صنعت، معدن و تجارت با اداره کل راه و شهرسازي و بخشداران در جهت الزام نصب باسکول در معادن و جلوگيري از حمل بار غير مجاز در راههاي روستايي ضروري است.
پيمان پير مرادي مديرکل دفتر فني استانداري قزوين هم در اين نشست ، افزايش همکاري ناظران فني معادن با پليس راه در جهت جلوگيري از حمل بار غير مجاز و مشارکت بهره برداران معادن در بهسازي جاده هاي روستايي را از جمله راهکارهاي لازم در جهت حفظ و نگهداري اين محورها اعلام کرد.
کريم حبيبي مديرکل دفتر روستايي و امور شوراهاي استانداري قزوين نيز در سخناني با اشاره به نقش راهها در اقتصاد روستايي اظهار داشت : با توجه به نقش راهها درحمل محصولات کشاورزان، تخريب جاده ها وکاهش ايمني تردد موجب اختلال در اقتصاد روستايي وکاهش توليد مي شود.
محمد نادر محمدزاده مدير کل راه و شهرسازي استان هم با بيان اينکه وجود معادن در برخي راه هاي روستايي و عدم رعايت تناژ استاندارد و متناسب با مشخصات راه، از سوي راننده کاميونها سالانه 500 ميليارد ريال به راه هاي روستايي خسارت وارد مي کند تصريح کرد: تاکنون 650 کيلومتر از راه هاي روستايي استان بر اثر ترددکاميونهاي حامل بار غيرمجاز تخريب شده است که براي بهسازي و ترميم آن اعتباري افزون بر شش هزارو 500 ميليارد ريال نياز است.
محمدزاده افزود: با ادامه روند تخريبي کنوني و عدم برنامه ريزي مناسب در جهت جلوگيري از اين آسيب ها کار نگهداري و بازسازي راه هاي روستايي در مسير معادن با مشکل اساسي مواجه مي شود که اين موضوع نارضايتي مردم را در پي داشته است.
وي همچنين از مسؤولان اداره کل صنعت، معدن وتجارت استان خواست در راستاي موافقتنامه هاي وزارتخانه متبوعش با وزارت راه وشهرسازي در جهت الزام بهره برداران معادن درجهت همکاري در نگهداري و بازسازي راه هاي روستايي در مسير معادن همکاري داشته باشند.
معاون اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان هم نسبت به الزام بهره برداران معادن درجهت نصب باسکول و رعايت استاندارد و تناژهاي لازم طي دو ماه آينده قول مساعد داد.
استان قزوين هم اکنون بيش از پنج هزارو 200 کيلومتر راه روستايي دارد که از اين ميزان دو هزارو 500 کيلومتر آن آسفالت است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]