واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
تمامی نیروی های انسانی مدارس گلستان تا پایان تیر ساماندهی می شوند گنبدکاووس - ایرنا - مدیر کل اموزش و پرورش استان گلستان گفت: تمامی نیروهای انسانی مدارس و واحدهای اموزشی استان تا پایان تیر ماه جاری ساماندهی می شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈ محمدرضا وطنیˈ روز شنبه در جلسه شورای معاونین و ستاد پروژه مهر شهرستان گنبدکاووس، افزود: ساماندهی به موقع و سریع نیروی انسانی در مدارس سبب می شود تا فرصت مناسبی برای برنامه ریزی و اجرای دستور العمل ها و فعالیت های پیش بینی شده، فراهم شود.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت پروژه مهر گفت: پروژه مهر با هدف برنامه ریزی برای فراهم کردن زمینه بازگشایی مدارس در سطح شهرستان ها و مناطق تابعه اموزش و پرورش گلستان اجرا می شود.
مدیر کل اموزش و پرورش گلستان افزود: ستاد پروژه مهر و کمیته های پنج گانه آن برای بازگشایی مدارس متناسب با شان والای تعلیم و تربیت برنامه ریزی کنند.
وطنی گفت: برای رسیدن به این مهم استفاده از ظرفیت های مادی و معنونی آموزش و پرورش و همچنین نهادهای رسمی و غیر رسمی خارج از ادارات اموزش و پرورش ضروری است.
به گفته وی، زمان بازگشایی نخستین روز از بهار تعلیم و تربیت برای دانش اموزان روز بیاد ماندهی است و برای تحقق این امر ما باید از همه ظرفیت ها خصوصا پتانسیل مردمی و انجمن اولیا و مربیان استفاده کنیم.
دکتر ˈ سلیمان عباسیˈ نماینده مردم شهرستان گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اموزش و پرورش را یک نهاد نهم و تاثیر گذار در جامعه دانست و گفت: با توجه به گستردگی دایره فعالیت و رسالت اموزش و پرورش باید تمامی ادارات و سازمانها به این نهاد فرهنگی کمک کنند.
مدیر اموزش و پرورش گنبدکاووس نیز در این جلسه گزارشی از فعالیت های ستاد پروژه مهر شهرستان ارائه کرد و گفت: ساماندهی نیروی انسانی متناسب با دوره ها و رشته های تحصیلی شروع شده است.
ˈعلیرضا حسین زاده ˈ افزود: به منظور آمادگی واحدهای اموزش برای سال تحصیلی جدید ، بهسازی و تجهیز 90 آموزشگاه شهرستان شروع شد و بر اساس برنامه زمانبدی تا پیش از آغاز سال تحصیلی به اتمام می رسد.
/622/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
14/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]