واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پاسخ به یادداشت روزنامه ایران تهارن - ایرنا - اسدالله بادامچیان عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با ارسال جوابیه ای به روزنامه ایران، به یادداشت این روزنامه با عنوان «خانه احزاب؛ نهادی که بدون متولی ماند!» واکنش نشان داد. در این جوابیه آمده است:
در ادامه این مطلب آمده است:
مدیرمسئول محترم روزنامه ایران
سلام علیکم
احتراماً به استحضار می رساند در سرمقاله منتشر شده در آن روزنامه به قلم آقای
علی شکوهی در شماره 5683 به تاریخ 10/4/93 درباره خانه احزاب نوشته اند، به دلیل این که مطالب خلاف واقعیت به اینجانب نسبت داده شده است، خواهشمند است طبق قانون مطبوعات، توضیحات ذیل را در نخستین شماره و در همان صفحه و ستون منتشر گردد.
دکتر اسدالله بادامچیان
نایب رئیس دوره دوم خانه احزاب
1- از ایشان تشکر دارم که نظر خود را با متانت نوشته اند.
2- اینجانب همواره مدافع جدی و از فعالان هر نهاد یا مجموعه ای هستم که برآمده از اراده احزاب کشور و قانونی باشد.
3- مخالفت بنده با فعالیت دوباره خانه احزاب مذکور، از حقوق طبیعی هر شهروند است و نباید آن را مخالفت با نهادی برآمده از اراده احزاب کشور دانست.
4- پیشنهاد بنده در همان مصاحبه و اظهارنظر این است که به جای آن خانه احزاب که فعالیت آن طبق نظر کمیسیون ماده [10] احزاب وزارت کشور و از نظر قانون پایان یافته است، نهادی جدید با نامی تازه مانند «باشگاه احزاب» یا «کانون احزاب» یا نامی دیگر تأسیس شود تا شائبه های درباره آن خانه احزاب، فعالیت آن را خدشه دار نکند.
پس اینجانب مدافع حرکت صحیح و منطبق با قانون و رعایت حقوق همه احزاب و تشکل های سیاسی کشور هستم و بی اعتنا به اهداف مهم باشگاهی برای احزاب نبوده و نیستم و دلایل متعددی برای این موضوع دارم.
5- همه احزاب سیاسی پیگیر کسب و حفظ قدرت نیستند مانند مؤتلفه اسلامی که در پی انجام تکالیف و وظایف شرعی و مردمی می باشد و تشکیل حزب برای قدرت را شرک خفی می داند و فرهنگ تأسیس حزب برای قدرت را پیروی از فرهنگ سیاسی غرب که جدایی دین از سیاست [است] می داند.
6- خانه احزاب مذکور در آغاز به عنوان یک تشکل صنفی برای اهدافی که در مقاله نوشته اند، تأسیس شد اما پس از دو دوره در دوره سوم معلوم گردید که ابزار سوءاستفاده قرار گرفته است لذا اکثر احزاب و تشکل های اصولگرا و برخی تشکل های غیراصولگرا نتوانستند با آن همکاری کنند و چون مغایرت با اهداف اولیه داشت، به پایان رسید و دلیل اصلی آن، این بود که برخی از تشکل های اصلاح طلب رعایت حقوق تشکل ها و احزاب را نکردند و این امری آشکار است.
در دوره دوم خانه احزاب که جناب آقای غفوری فرد رئیس و اینجانب نایب رئیس بودم، منشور احزاب را تنظیم و به امضای بیش از 180 تشکل و حزب رساندیم.
لکن در انتخابات دوره سوم مسائلی پیش آمد که مشخص شد آن خانه دیگر پایگاهی برای همه احزاب نیست بلکه ابزاری برای اعمال خواسته های بخشی از احزاب است لذا امکان همکاری دیگر باقی نماند.
7- احزاب سیاسی اصولگرا در همراهی با خانه احزاب در پی سودیابی از خانه احزاب برای حمایت قانونی از خود در دوران حاکمیت اصلاح طلبان نبودند زیرا نیازی نداشتند مگر آن که نویسنده محترم اعتقاد داشته باشند که اصلاح طلبان در دوره دولت خود رعایت حقوق تشکل های غیراصلاح طلب را نمی کردند. اگر خانه احزاب در جهت حمایت از کل احزاب بود، باید در این دوران که زیرمجموعه دولت محترم را بیشتر اصلاح طلبان دارند، احزاب اصولگرا از تشکیل آن استقبال می کردند.
8- اصولگرایان به علت اکثریت عددی احزاب و تشکل های عددی مخالفت با خانه احزاب نداشتند. آنها و آن دسته از غیراصولگرایان وقتی یافتند که خانه احزاب در انحصار بعضی تشکل های اصلاح طلب و در جهت خواسته های آنان قرار گرفته، همکاری نکردند. زیرا دیگر خانه احزاب نهادی برآمده از همه احزاب نبود و دلیلی نداشت که همه احزاب با آن همکاری کنند.
9- کثرت تعداد تشکل های اصلاح طلب یک امر واقعی نیست. آنها با استفاده از قانون فعلی احزاب که سه نفر را کافی برای صدور پروانه فعالیت می داند، تعدادی تشکل با اسم ها و عناوین پر آب و تاب تشکیل داده اند که تعداد اعضای آن به قول خودشان «فولکس واگنی» است تا به استناد به آرای مثلاً 50 تشکل که اعضای آنها به زحمت به 500 نفر می رسد، رأی احزاب و تشکل هایی را که واقعاً حزب هستند و در سراسر کشور شعبات متعدد دارند تحت تأثیر قرار دهند و خانه احزاب را انحصاری در اختیار جریان خاصی از اصلاح طلبی قرار دهند. این امر بود که عدم همکاری احزاب دیگر را پدید آورد و خانه احزاب را به بن بست برد.
10- نگاه بنده در حدود 24 سال عضویت و مسئولیت در کمیسیون احزاب، میدان دهی به همه احزاب و تشکل های ملتزم به قانون اساسی و متعهد به رعایت قانون بوده است و همه هم این را اطلاع دارند. همچنان طرفدار نهادی که برخاسته از اراده همه احزاب و مکانی برای وحدت کلان آنها در خدمت نظام جمهوری اسلامی و پایگاهی برای تعامل و همکاری بین احزاب سیاسی کشور باشد، هستم اما خانه احزاب را به علل گوناگون از جمله بد عمل کردن مسئولان دوره های سوم و چهارم فاقد این خصوصیات می دانم و طرح دوباره آن را نیز کاری سیاسی می یابم و نظرم را مانند همیشه صریح گفته و می گویم. با احترام
اول**1104
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
12/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]