واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > کرمانشاه ناصری امید خواستار شد/
دستگاه های مختلف اجرایی در کرمانشاه اقدامات آموزشی خود را به فنی و حرفه ای واگذار کنند
کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با انتقاد از برخی موازی کاری ها توسط دستگاه های اجرایی استان در حوزه مهارت آموزی گفت: دستگاه های اجرایی و فرهنگی باید اقدامات آموزشی خود را به سازمان آموزش و فنی حرفه ای واگذار کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، اولین جلسه شورای مهارت در استان کرمانشاه ظهر چهارشنبه در محل معاونت برنامهریزی استانداری کرمانشاه برگزار و مسائل مربوط به مهارت آموزی و ضرورت آن در ایجاد اشتغال استان بررسی شد. مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در این نشست گفت: شورای مهارت آموزی در استان کرمانشاه تشکیل شده و ریاست آن به عهده معاون برنامهریزی و دبیری آن را سازمان فنی و حرفهای بر عهده دارد تا براساس اهداف آن بحثهای مورد نظر در راستای مهارتآموزی ساماندهی شود. داود ناصری امید افزود: هماکنون 22 مرکز فعال فنی و حرفهای، 202 کارگاه در استان با 166 مربی حقالتدریس دولتی و 26 مربی رسمی و پیمانی وجود دارد که در سال 92 پنج هزار نفر ساعت را آموزش دادهاند. وی ادامه داد: همچنین 450 آموزشگاه آزاد دارای مجوز در استان وجود دارد که 250 آموزشگاه آن فعال و سه میلیون و 500 هزار نفر ساعت آموزش را در سال 92 تعهد و تحقق بخشیدند. ناصری امید بر آموزش و ارتقای نیروی کار صنایع و صنوف، راهاندازی کمیته مهارت در شهرستانها و ساماندهی آموزش مهارتی در استان تاکید کرد. مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه گفت: همچنین در راستای ارتقاء مهارت آموزی تاکنون 6 مورد از کانون انجمن های صنفی در استان راهاندازی شده است. مدیر کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با اشاره به ظرفیتهای سازمان فنی و حرفهای در بحث مهارت آموزی به عنوان حلقه واسط دانش و صنعت افزود: مرکز هایتک این ادارهکل نیز که از مراکز خوب ماست در مقطع لیسانس و ارشد کارآموز جذب میکند که در حال پیگیری برای تبدیل شدن آن به مرکز تربیت مربی هستیم. ناصریامید خواستار توجه ویژه به قانون الزام فراگیری آموزشهای فنی و حرفهای برای اشتغال، همکاری دستگاههای اجرایی برای ممانعت از آموزشهای موازی و غیرمجاز و اهتمام ویژه برای خریدن نیاز آموزشی از آموزشگاههای فنی و حرفهای شد. مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه پیشنهاد داد تا کتاب جامعی از اطلاعات افراد مهارت دیده تهیه و در اختیار دستگاهها قرار گیرد تا در صورت نیاز این افراد در دستگاهها استفاده و جذب فضای کسب و کار شوند.
وی ساماندهی مهارت های آموزشی در راستای کاهش آمار تعداد بیکاران جویای کار را از جمله اهداف اداره کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه عنوان کرد و گفت: خوشبختانه کارگاه های دولتی موجود در این استان از امکانات و تجهیزات خوبی برخوردارند. این مسئول گفت: آموزش، تولید، بازاریابی و فروش سیاست جدید سازمان فنی و حرفهای و حرفه ای بوده تا آموزشهای تولید محور منجر به شغل شود. وی بار دیگر بر استفاده از امکانات سازمان فنی حرفهای در بحث آموزشهای عملی در دانشگاهها تاکید و خاطرنشان کرد: اداره کل آموزش و فنی و حرفه ای استان کرمانشاه آمادگی دارد کارگاههای این سازمان و حتی مربیان مجرب فنی و حرفه ای را در اختیار دانشگاههای استان قرار دهد. ناصری امید بار دیگر بر عدم موازی کاری در بحث مهارت تاکید کرد و گفت: متاسفانه ادارتی چون فرهنگ و ارشاد، کمیته امداد و بهزیستی کلاسهای آموزشی با صرف هزینه برگزار میکنند که همان آموزشهای رایج سازمان است لذا این ادارت از موازی کاری پرهیز و آموزشهای خود را به این سازمان واگذار کنند. مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بر آموزش صنوف و صنایع تاکید و یادآور شد: متاسفانه در قیاس سازمان فنی و حرفهای با سیار استانها به خاطر بحث آموزش صنایع و صنوف د ر رده های آخر جدول هستیم و تغییر این وضعیت یک ضرورت است.
۱۳۹۳/۴/۱۱ - ۱۶:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]