واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پنج میلیون نفر ساعت پارسال در مراکز فنی و حرفه ای استان کرمانشاه آموزش دیدند کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت: در سال 92، پنج میلیون نفر ساعت در مراکز ثابت دولتی فنی و حرفه ای این استان آموزش دیدند.
به گزارش خبرنگار ایرنا ˈداوود ناصری امیدˈ روز چهارشنبه در اولین جلسه شورای مهارت استان کرمانشاه افزود: در این استان 22 مرکز و 202 کارگاه فعال فنی و حرفه ای دولتی وجود دارد.
وی تعداد مربیان حق التدریس ثابت این مراکز را 166 نفر و تعداد مربیان رسمی و پیمانی را 26 نفر اعلام و اظهار کرد: در کنار مراکز ثابت دولتی، تعداد 450 آموزشگاه دارای مجوز فنی و حرفه ای نیز در این استان وجود دارد.
ناصری امید با بیان اینکه از این تعداد 250 آموزشگاه فعال است، تصریح کرد: سال گذشته سه میلیون و 500 نفر ساعت تعهد آموزشی در این آموزشگاه ها محقق شد.
وی ساماندهی مهارت های آموزشی در راستای کاهش آمار تعداد بیکاران جویای کار را از جمله اهداف اداره کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه عنوان کرد و گفت: خوشبختانه کارگاه های دولتی موجود در این استان از امکانات و تجهیزات خوبی برخوردارند.
ناصری امید افزود: ˈآموزش، تولید ، بازاریابی و فروشˈ شعار جدید سازمان فنی و حرفه ای کشور است وعملیاتی کردن این شعار به همکاری همگان نیاز دارد.
وی گفت: در این راستا اداره کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه آمادگی دارد مربیان مجرب فنی و حرفه ای را در اختیار دانشگاه های استان قرار دهد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز در این نشست به ضرورت انجام امر نیازسنجی آموزش اصناف مختلف در استان اشاره کرد و گفت: امروز وجود کارگر ماهر مورد نیاز صنعت استان است.
ˈرضا رحیمیˈ افزود: چنانچه ظرفیت کارگاه های فنی و حرفه ای استان در ساعات بدون استفاده در اختیار بخش صنعت قرار گیرد، علاوه بر کاهش هزینه واحدهای صنعتی، صنعت استان کرمانشاه بیش از گذشته شکوفا خواهد شد.
وی با بیان اینکه بخش عمده ای از دانش آموخته گان دانشگاهی این استان در کسب مهارت مشکل دارند، تصریح کرد: صنعت کرمانشاه از لحاظ مهارتی و تربیت کاردان صنعتی و کارگر فنی با مشکل مواجه است.
همچنین رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان کرمانشاه در این نشست با اشاره به نبود زیرساخت های مهارتی لازم در استان، گفت: با وجود دانشگاه های بزرگ در کرمانشاه هنوز یک نقشه جامع برای جذب متخصص در این استان وجود ندارد.
ˈبیژن عباسی خزاییˈ افزود: این امر سبب شده است که بسیاری از دانش آموخته گان نخبه استان کرمانشاه برای جذب در بازار کار به دیگر استان های کشور مهاجرت کنند.
در پایان این نشست نیز معاون برنامه ریزی استانداری کرمانشاه بر لزوم ارائه مهارت به نسل جوان و جویای کار جامعه تاکید کرد و گفت: کسب مهارت فقط با انجام کار میسر می شود.
ˈعلی اصغر میرزاییˈ خواستار تجمیع مراکز و اعتبارات بخش فنی و حرفه ای در استان کرمانشاه شد و اظهار داشت: بهره وری کامل از اساتید و آموزش دهندگان فنی و حرفه ای و تشویق و ارائه فراخوان در خصوص انجام آموزش های لازم در سطح استان از مهم ترین اهداف تشکیل شورای مهارت است.
در این نشست چهار پیشنهاد توجه ویژه به قانون الزام فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای برای اشتغال، توجه و اهتمام ویژه دستگاه های اجرایی برای همکاری در خصوص پیگیری آموزش های موازی و غیرمجاز، اولویت و اهتمام ویژه دستگاه های نظارتی در خصوص آموزش های غیرمجاز و اهتمام ویژه دستگاه های اجرایی برای خریداری نیازهای آموزشی از طریق آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
700/567
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]