واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ تير ۱۳۹۳ (۱۵:۲۲ب.ظ)
نوسازي ۱۰۰ درصدي ناوگان اتوبوسي و سواري لرستان مديرکل سابق پايانههاي لرستان گفت: يکي از راههاي کاهش تصادفات در سطح راه هاي کشور نوسازي ناوگان حمل و نقل است که در لرستان ناوگان اتوبوسي و سواري ۱۰۰ درصد نوسازي شده اند.
به گزتارش خبرگزاري موج، نصرتالله حيدري شامگاه سه شنبه در مراسم توديع و معارفه مديرکل پايانه هاي لرستان اظهار کرد: لرستان در مسير کريدور شمال به جنوب کشور قرار گرفته است و شمال و جنوب و شرق و غرب کشور را بهع هم متصل مي کند.
وي افزود: در سال هاي اخير شاهد خدمات زيربنائي و روبنائي زيادي در راه هاي استحفاظي استان بوده ايم که اين کارها سبب کاهش تصادفات و ايمني بيشتري در راه هاي استان شده است که از جمله اين کارها مي توان به اجراي آموزش قوانين و مقررات حمل و نقل اشاره کرد که سبب کاهش تصادفات شده است.
حيدري تصريح کرد: يکي از راه هاي رسيدن به کاهش تصادفات و ارتقاء بخش حمل و نقل مبحث نوسازي ناوگان حمل و نقل در زمينه بار و مسافر بود که با همکاري مديريت ارشد استان حدود 2 هزار و 600 دستگاه کاميون در مدت چندسال اخير وارد ناوگان استان شد و ناوگان اتوبوسراني و ناوگان سواري نيز به طور 100 درصد نوسازي شد که همين امر سبب شد لرستان از رتبه هاي آخر کشوري به رتبه هاي برتر کشور در اين زمينه دست يابد.
مديرکل سابق پايانه هاي لرستان بيان کرد: يکي ديگر از فعاليت هاس سازمان پايانه هاي لرستان راه اندازي و نصب سيستم هوشمند "آي تي اس" جاده اي در سطح استان است که اين سيستم هاي هوشمند براي نخستين بار در سطح استان و براي کنترل و افزايش ايمني راه هاي استان نصب و راه اندازي شده اند.
وي اظهار کرد: همچنين اقدام به نصب و راه اندازي 20 دوربين نظارتي در سطح جاده هاي استان براي پوشش راه هاي استان و کنترل سرعت رانندگان و کنترل کردن شماره رانندگان متخلف به صورت آنلاين کرده ايم.
حيدري افزود: يکي از طرح هاي اقتصادي بزرگي که در کشور انجام شد اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها بود که خوشبختانه اين طرح بدون هيچ مشکلي در سطح استان انجام شد و اين در حالي بود که نرخ مواد سوختي تغيير کرد.
مديرکل سابق پايانه هاي لرستان بيان کرد: يکي از کمبودهاي لرستان در بحث کارگروه صادرات غير نفتي نبود يک شرکت حمل و نقل بين المللي در لرستان بود که با پيگيري هاي انجام شده اين کار در خرم آباد انجام شد.
وي گفت: در راستاي ارائه آموزش هاي لازم به رانندگان در سطح استان بهترين سيستم آموزشي را ببراي شاغلان در اين حرفه انجام داديم که 36 هزار نفر دوره در سطح استان آموزش داده شد که قطعا اين آموزش ها در کاهش تصادفات بسيار موثر بوده است.
حيدري اظهار کرد: نکته ديگر بحث شرکت هاي امدادخودرويي بود که 3 شرکت امداد خودرو در سال گذشته در استان راه اندازي شد و همچنين 4 مرکز معايننه فني نيز در سطح استان راه اندازي شد و به بهره برداري رسيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]