واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ تير ۱۳۹۳ (۱۴:۱۶ب.ظ)
همايش بزرگ سبک زندگي اسلامي در لرستان برگزار ميشود نماينده ولي فقيه در لرستان گفت: برنامه هاي فرهنگي لرستان در راستاي تحق شعار سال در قالب يک برنامه کلي به عنوان سبک زندگي اسلامي مطرح و به صورت يک همايش بزرگ در سطح استان برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام سيد احمد ميرعمادي امروز در دومين نشست برنامه ريزي فرهنگي براي تحقق شعار سال در خرم آباد اظهار کرد:ماه رمضان مهم ترين عامل براي خودسازي و ايجاد تربيت فرهنگ عمومي مردم و براي باز شدن دريچه هاي معنويت است و خداوند اين ماه را قرار داده تا مردم بتوانند کمبودهاي معنوي را که در طول سال پيش مي آيد جبران کنند و به صراط مستقيم هدايت يابند.
وي افزود: با توجه به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري دستگاه هاي فرهنگي را در سطح استان تشکيل داديم که البته برخي از دستگاه ها در گذشته فعاليت هايي را داشته اند و فعاليت هاي آنان در قالب چارچوب هاي درون دستگاهي و در قالب برگزاري برخي همايش ها بوده است که با تشکيل اين دستگاه ها يک برنامه ريزي مدون براي تحقق شعار سال مي کنيم.
حجت الاسلام ميرعمادي تصريح کرد: براي تحقق شعار سال در ابتدا دبيرخانه کميته فرهنگي استان را تشکيل داده ايم که نسبت به همه دستگاه ها سوال کنند که براي تحقق شعار سال چه برنامه هايي را در دستور کار خود دارند که هر دستگاهي با ارائه برنامه هاي خود موظف به اجراي آن برنامه ها شود.
نماينده ولي فقيه در لرستان بيان کرد: پس از تشکيل دبيرخانه و دستگاه هاي فرهنگي در سطح استان برنامه هاي پيشنهادي آنان به اين دبيرخانه ارسال شده و در مجموع از بين 150 برنامه ارائه شده 12 برنامه به عنوان برنامه هاي شاخص انتخاب شدند که تصميم گرفتيم اين برنامه ها را در يک قالب بريزيم که اين قالب را به عنوان سبک زندگي اسلامي معرفي کرديم.
وي اظهار کرد: محور اصلي برنامه هاي فرهنگي در لرستان سبک زندگي اسلامي است که همايش بزرگ سبک زندگي اسلامي در اوايل اسفندماه در لرستان برگزار مي شود.
حجت الاسلام ميرعمادي افزود: با عنايت خداوند متعال انقلاب اسلامي ايران وارد مسأله جديدي در دنيا شده است که مي خواهد به عنوان الگو در دنيا معرفي شود و اکنون انقلاب ما درحال نظام سازي است و مي خواهد يک فرهنگ و تمدن نوين اسلامي را تهيه و تدوين کند.
نماينده ولي فقيه در لرستان بيان کرد: در راستاي تهيه و تدوين يک الگوي جامع نيازمند 2 امر مهم هستيم که يکي تعيين سياست هاي کلي و تعيين چشم انداز و دومي قضيه گفتمان سازي است که در جامعه ولايي بايد نقش بين امامت و امت بيان شود که شرايط اولي را مقام معظم رهبري با نام گذاري سال در جامعه به وجود آورده اند و بحث دوم که گفتمان سازي است بايد توسط دستگاه هاي فرهنگي انجام شود به طوري که سياست هاي کلي نظام را گفتمان سازي کنند که اين سياست ها بايد توسط دستگاه هاي اجرائي با وحدت و يکپارچگي گفتمان سازي شود.
وي گفت: يکي از کارهايي که ما بايد در سال اقتصاد و فرهنگ دنبال کنيم مسأله سبک زندگي است که اگر اصلاح شود يک تحرک، نشاط و شادابي در جامعه پديد مي آيد و مي توان گفت که همه مشکلات جامعه ناشي از درست نبودن سبک زندگي است.
حجت الاسلام ميرعمادي اظهار کرد: يک نکته مهم اين است که دستگاه هاي فرهنگي بايد ابعاد سبک زندگي اسلامي را تبيين و روشنگري کنند و پايه هاي سبک زندگي و اثرات اجراي سبک زندگي را در زندگي خانواده و جامعه بيان کنند.
نماينده ولي فقيه در لرستان تصريح کرد: برخي از افراد سبک زندگي را فقط در قالب مسائل اجتماعي يا آداب و رسوم جامعه و فرهنگ عمومي جامعه بيان مي کنند و برخي نيز با سبک زندگي غربي در مي آميزند و مسائل خانواده را از ديدگاه غرب الگو مي گيرند که هيچ کدام از اينها مدنظر اسلام نيست.
وي بيان کرد: اسلام سبک زندگي را بر سه پايه استوار کرده است که اگر اين سه پايه را تبيين کنيم جامعه اصلاح مي شود و اين سه پايه اخلاق گرايي، عدالت گرايي و عقل گرايي هستند؛ زيرا ما در صورتي مي توانيم زندگي را تقويت و ترويج کنيم که اخلاق اسلامي در آن وجود داشته باشد و همچنين عقل نيروي بازدارنده و نيروي مشوق است.
حجت الاسلام ميرعمادي افزود: سبک زندگي اسلامي برپايه عقلانيت است زيرا اگر عقلانيت باشد تحجر و عناد وجود ندارد و از اين روست که مسأله عقلانيت بر تمام اصول سبک زندگي حاکم است و سبک زندگي مبتني بر عقلانيت با سکولار و زندگي ماترياليستي سازگار نيست.
نماينده ولي فقيه در لرستان گفت: مسأله سوم مسأله عدالت ورزي است که به عنوان يک اصل محور سبک زندگي اسلامي است و تمام موارد خانواده، اجتماعي، اقتصادي و سياسي را شامل مي شود زيرا عدالت پايه است و سبک زندگي برپايه عدالت است و خارج از عدالت به معناي ظلم و استکبار است و ما سبک زندگي عادلانه را دنبال مي کنيم.
وي تصريح کرد: سبک زندگي مورد نظر ما بر پايه اخلاق گرايي، عدالت ورزي و عقل گرائي است که برگرفته از آموزه هاي ديني ماست و اگر بحث اقتصاد مقاومتي مطرح مي شود، اين کار برپايه عدالت، عقل و اخلاق است که مقام معظم رهبري در اين زمينه بيان کرده اند، اقتصاد مقاومتي به معناي سخت گيري بر مردم نيست؛ بلکه معناي آن زندگي با عدالت و عزت مداري است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]