محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830861992
12 اشتباه شرکتهای کوچک در استخدام!
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
12 اشتباه شرکتهای کوچک در استخدام!
بسیاری از مدیران امروز کسب و کار، با چالشی اساسی در حوزهی منابع انسانی روبرو شدهاند، چرا که هیچ راهبرد مشخص و مدونی برای جذب نیروهای شایسته و مستعد ندارند.
مجله درگی: غربیها مثالی دارند با این مضمون : «همیشه روی سوار شرط ببند نه روی اسب». در واقع این ضرب المثل اهمیت داشتن نیروهای انسانی شایسته را یاد آور می شود . استخدام منابع انسانی شایسته کار دشواری است. بویژه زمانی که فاقد یک ساز وکار مدون و نظاممند برای استعدادشناسی و جذب نیروهای شایسته باشیم ، ممکن است دچار اشتباهات فاحشی در امر استخدام شویم. بسیاری از مدیران امروز کسب و کار، با چالشی اساسی در حوزهی منابع انسانی روبرو شدهاند، چرا که هیچ راهبرد مشخص و مدونی برای جذب نیروهای شایسته و مستعد ندارند.
استراتژی استخدام باید حداقل دربردارندهی موارد ذیل باشد و این نکات را رعایت کند:
اهمیت استخدام شایسته بخصوص در حوزهی مشاغل استراتژیک نظیر فروشندگی و بازاریابی دوچندان میشود . روشن است که شایستهگزینی و شایستهگماری، موجب تولید ارزش برای مشتری و تولید ثروت برای سازمان خواهد شد و به همین سبب سهم سازمان از بازار نیز بهتبع وجود نیروهای انسانی شایسته افزایش خواهد یافت. بهعلاوه، ارزیابی نیروهای شایسته، توسعه مهارتهای ایشان و بهبود عملکرد تیمی در قالب یک چارچوب علمی و ساختارمند، زمینهی توسعهی بازار و کسب و کار ما را فراهم خواهد ساخت.
پیچیدگی فرآیند جذب،نگهداشت و پرورش منابع انسانی شایسته سازمانها را با چالشهای متعددی مواجه میسازد. بنابراین ضروری است تا از یاری موسسات معتبر استعداد شناسی در طراحی، پیاده سازی ، اجرا و کنترل نظا مهای مدیریت منابع انسانی بهره برده و با گسترش دامنه مطالعات خود را از دامهای گریبانگیر فر آیند استخدام دوری کنیم.
در ادامه برخی از پر تکرار ترین دامهای استخدام بویژه در سازمانهای ایرانی را مورد بررسی قرار می دهم .
1. فقط تحصیلات را در نظر گرفتن
در اینجا به سخنی از جک ولش اشاره میکنم: «اهمیت یافتن كاركنان مناسب و گماردن ایشان در مناصب مناسب بسی بیشتر از ایجاد و اتخاذ یک استراتژی است. من ازهمان روزهای اول کاریام به اهمیت استعدادیابی و شایستهگزینی پی بردم. به تدریج دریافتم که تحصیلات فرد، به تنهایی، چیز زیادی درباره روحیه جویشگری، تعهد، اشتیاق و قدرت چالشگری فرد را نشان نمیدهد. در سالهای متمادی مدیریت در شرکت جنرال الکتریک، پی بردم که تا چه حد، موفقیت من به کسانی که استخدام کرده بودم بستگی دارد. چرا که اگر در جنرال الکتریک شایستهترین كاركنان را در اختیار نداشتیم دامنه كار و موفقیتمان محدود میشد. مسبب تمام این موفقیتها انسانهای بزرگ و نه استراتژیهای بزرگ بود. ما زمان زیادی را در جنرال الکتریک صرف یافتن، آموزش دادن، پروراندن و پاداش دادن به بهترینها میكردیم. بهطور کلی كار من قرار دادن بهترین آدمها درفرصتهای بزرگ و یافتن اندیشههای بكر و بزرگ و انتشار آن در سراسر سازمان با سرعت نور است. اندیشهها را به برترینها منتقل میكنم، منابع را تامین میكنم و از سرراهشان كنار میروم.»
مدیران همواره میگویند در جستجوی نیروهای کارآمد هستند، ولی عموما آنچه به عنوان رزومه دریافت میکنند، نیروهایی هستند که صرفا دارای مدرک تحصیلیاند. حال آنکه سازمانها و بنگاهها باید در پی آن باشند که نیرویی پر توان و شایسته و در مرحله بعد تحصیلکرده جذب کنند. بویژه مشاغلی نظیر بازاریابی در زمره علوم مهارتی هستند، لذا باید بتوانیم دانش خود را در حوزه عمل پیاده کنیم. پس نباید در فرآیند استخدام، صرفا به مدارک علمی متقاضی اکتفا کنیم.
2. استخدام دلسوزانه
ما باید کسانی را به استخدام درآوریم که برای کسب و کارمان با اشتیاق کار کنند . بنابراین نباید هرگز از سر دلسوزی و بدون توجه به توانمندیهای افراد ایشان را جذب کنیم. استخدام دلسوزانه عارضهای شایع در سازمانهای وطنی است که می تواند آیندها ی مبهم را پیش روی آینده سازمان قرار دهد.
3. قوم و خویش بازی
نیروهایی را استخدام کنیم که شوق پیشرفت و مهارت افزایی در آنها موج می زند. تلاش کنیم تا اقواممان را وارد کسب و کارمان نکنیم، البته اگر قادر به تفکیک نقشها باشیم ( که احتمال آن پایین است ) ایرادی به این موضوع وارد نیست . استخدام فامیلی و جذب دوستان و آشنایان می تواند دو مشکل اساسی را موجب شود. معمولاً زمانی که دوست یا عضوی از خانواده را به استخدام در میآوریم، از تناسب شخصیتی و مهارتی او باشایستگیهای شغل مورد نظر اطمینان نمییابیم. به همین سبب برای جذب نیرو تبلیغات و تلاشی خاص صورت نمی دهیم تا بتوانیم از بین متقاضیان مناسب فرد یا افراد اصلح را استخدام کنیم. بنابراین نخستین اشتباه، استخدام آن هم بدون دریافت و بررسی رزومه های متقاضیان مناسب است.
به عبارتی هر چه تعداد متقاضیان برای شغلی بیشتر باشد احتمال وجود و جذب نیروی شایستهتر نیز به همان میزان بالا می رود . اشتباه دوم اینجاست که از آنجا که ممکن است بستگان استخدام شده شایستگیهای شغل هدف را دارا نباشند، بنابراین شاید روزی مجبور شویم آنها را اخراج کنیم . اینگونه نه تنها یک کارمند را از دست داده ایم بلکه احتمالاً روابط خانوادگی مان نیز شکرآب خواهد شد. بنابراین قوم خویش بازی جایگاهی در امور استخدامی سازمانی ندارد ، چرا که ریسک آن بالا است .
4. عدم دستهبندی و اولویتبندی رزومههای دریافتی
درج و چاپ یک آگهی با پیامی اثربخش و در محلی مناسب سبب میشود تا عملاً با مجموعه وسیعی از رزومهها روبهرو شویم. لذا اگر گام نخست در جذب نیرو و اگهی مناسب را به درستی صورت دهید ، احتمالاً صدها رزومه از افراد متقاضی استخدام دریافت خواهید کرد . بدیهی است که مدیران با وجود کارتابل پر از گزارشات و امور مهم دیگر فرصت بررسی یک به یک تمام رزومه ها را ندارند و باید برای غربال اولیه رزومه ها چاره اندیشی کنند. این کار می تواند توسط یک دستیار اجرایی و یا برون سپاری به موسسات معتبر فعال در زمینه ی ارزیابی و سنجش منابع انسانی انجام گیرد تا با کیفیت بالاتری صورت پذیرد. کافی است که رزومهها را دستهبندی کرده و به ترتیب اولویت قرار دهید. (برای مطالعه بیشتردر این زمینه به یادداشت سندرم آپولو در کتاب دلنکتههای معلم بازاریابی مراجعه کنید).
5. نادیده گرفتن غربالگری تلفنی
سازمان های کار آمد اهمیت توسعه برنامه های جامع غربالگری ، گزینش و استخدام منابع انسانی سر آمد را بیشتر و بهتر از گذشته درک میکنند و در این میان تلفن می تواند ابزارکارآمدی برای غربالگری در مراحل اولیه به ویژه در شهرهای پررفتوآمدی نظیر تهران باشد. پس از غربالگری رزومه های دریافتی با ابزارهای مختلف ، احتمالاً حدود 10یا 20 متقاضی دارای حداقل شایستگی های مورد نیاز خواهند بود .
بسیاری از مدیران در همین مرحله اقدام به دعوت متقاضیان برای مصاحبه ی رو در رو می کنند، حال آنکه این کار فرآیند زمان بری خواهد بود. مصاحبههای استخدامی از جمله مراحلی است که تقریباً تمامی کارجویان میبایست از فیلتر آن عبور کنند و نقشی تعیین کننده در استخدام افراد دارد. در واقع مصاحبه را میتوان سختترین خوان استخدام برشمرد. اما قبل از مصاحبه حضوری، غربالگری تلفنی کنیم. یک مصاحبه تلفنی چند دقیقه ای میتواند ابهامات بسیاری را رفع کرده و مراحل دیگر را تسهیل کند. بهتر است در این مرحله بدانید که قرار است چه پرسشهایی از متقاضیان صورت دهید . طی یک تماس تلفنی به مواردی از این دست بپردازید که آیا برای مثال آنها شناختی از مجموعه شما و فعالیتهایتان دارند و زحمت تحقیق در این خصوص را به خود داده اند؟ آیا دارای کف توانمندیها هستند ؟ آیا برای چیزهایی که اهمیت می دهید ارزش قائل هستند ؟ آیا به اهمیت زمان و فرصت نتیجه گیری واقف هستند؟ و ...
غربالگری تلفنی بشرط اجرای صحیح، یکی از کم هزینه ترین و سریع ترین روشها درفر آیند استخدام نیروهای شایسته محسوب می شود.
6. دستکم گرفتن متقاضی
انسان موجود با هوشی است که بزرگتریتن تواناییش یادگیری و مهارت در انطباق پذیری است . واقعیت اینجاست که بسیاری از متقاضیان استخدام بارها در موقعیت مصاحبه قرار گرفته و آبدیده شدهاندبهگونهای که تجربهای بالا در زمینهی ارائهی یک مصاحبه و حضور تاثیر گذار بدست آوردهاند . بنابراین هیچ گاه متقاضیان را دست کم نگیرید و اگر تجربه کافی در استخدام و مصاحبه ندارید، آن را به افراد کاردانتر بسپارید تا ایشان بتوانند ضمن ارزیابی واکنشهای شخصی متقاضیان، احتمال ادامه همکاری با ایشان را بررسی کرده و قابلیت داوطلب را در آینده ی شغلی خود مورد ارزیابی قرار دهند.
7. مثبت اندیشی بیمارگونه
سعدی شاعر پر آوازهی ایرانی در شعری معروف و قابل تامل می گوید : «خوبی که از حد بگذرد نادان گمان بد کند» . اشاره سعدی به ضرورت وجود توازن در میان کلیه ارکان زندگی است . حتی مثبت اندیشی با وجود برکات فراوان، در صورت عبوراز حد لزوم به خوش بینی غیر واقعی و متوهمانه تبدیل میشود . این جمله را بسیار شنیدهایم: «حالا استخدامش میکنیم خودش را بالا میکشد». به هنگام استخدام تلاش کنیم تا واقعیت ها را در نظر گرفته و با بهره گیری از روشهای حرفهای درصد خطا را کاهش دهیم .
8. عدم تعیین متن و نوع مصاحبه قبل از انجام آن
چنانچه بدون سوالات از پیش طرح شده به سراغ مصاحبه برویم، نتیجه مصاحبه و قدرت پیش بینی آن چیزی در حد شیر یا خط انداختن با سکه خواهد بود. در عوض، از پیش سوالات خود را روی کاغذ بیاوریم. از متقاضی در خصوص تجارب عملیاتیش پرسش کنیم و به سوالات خود ، پرسشهای رفتار سنجی را نیز بیفزاییم.
9. عدم بهرهگیری از مقیاسها و آزمون های معتبر
بهتر است تا قبل از فرآیند مصاحبه اقدام به انجام بررسی تحلیلی در خصوص مهارتهای مورد نیاز و شایستگیهای لازم پست شغلی مورد نظر کرده و مهارتهای مورد نیاز و پرسشهای گزینش آن تخصص را تدوین کنیم. بنابراین از مقیاس های معتبر در تعیین مهارتهای تخصصی مورد نیاز در پست شغلی مورد نظر استفاده کنیم و در گام بعدی از متقاضی آزمون به عمل آوریم.
به عنوان مثال، شاید فر آیند انتخاب ورزشکاران حرفه ای برای تیمهای ورزشی مثال خوبی باشد. چرا که برای گزینش ورزشکاران مناسب در ابتدا معیارهای عمومی نظیر چالاکی و شور و شوق مدنظر قرار گرفته و در مراحل بعد آزمونهایی نظیر تست دویدن ، قدرت ضربه ، توپ گیری، ... به عمل می آید. بنابراین از متقاضیانی که به نظرتان شایستگیهای لازم را دارا هستند بخواهید تا مهارتهای خود را در عمل به نمایش بگذارند. ارزیابی اعتبار به کمک روشهای علمی ، احتمال انتخاب اصلح را بالا می برد . روشهای ارزیابی اعتبار ضمن روشن کردن عوامل پیش بینیکننده موفقیت شغلی، کم و کیف این عوامل را نیز نشان می دهند.
10. تن ندادن به مصاحبه دوم
مصاحبه دوم برای برخی از مدیران در حکم یک کابوس است و مدیران را با سوالات بسیاری مواجه می سازد: «قرار است چه سوالاتی را در مصاحبه دوم مطرح کنم ؟ آن هم زمانی که تمام سولات دست اول خود را در همان جلسه اول پرسیده ام!؟»
اما مصاحبه دوم می تواند در فضایی متفاوت تر وبا هدف شناخت بیشتر از طرف مقابل انجام گیرد . برای مثال از گذشته، رسمی در میان سیاسیون وجود داشته و آنها برای شناخت هم حزبی ها و هم مسلکان خود به کوه پیمایی می رفتند. بهتر است مصاحبه دوم درفضای متفاوت از اداره یا سازمان ویا به شکلی غیر رسمی مثل دعوت به نهار انجام پذیرد.
11. انجام یک نفره مصاحبه
بهتر است در طول فر آیند مصاحبه ، چشم و گوش دیگری نیز در این فر آیند حضور داشته باشد. این فرد باید یکی از اعضای خانواده سازمانی بوده و به نوع کار اشراف کامل داشته باشد. وجود چند مصاحبه گر موجب میشود که هر فرد بر اساس نظرات و دیدگاه خود پرسشهایی را از مصاحبه شونده مطرح سازد و سازمان به شناختی عمیق تر از متقاضی دست یابد.
12. خود را به عنوان معیار در نظر گرفتن
نباید کارکنان را به اتکای غریزه خود استخدام کنیم، بلکه ضرورت دارد تا برای یافتن و آزمودن بهترین کارکنان جدید خود از بین داوطلبان استخدام، راه و روشی منظم و علمی را در پیش گیریم. نمیتوان با الگو قراردادن ویژگیهای شخصی و شخصیتی خود امیدوار به انتخاب بهترینها بود . چرا که ضمیر نا خودآگاه میتواند در مسیر استخدام اخلال به وجود آورده و پیشداوری جای خود را به عقلانیت بدهد. در فرآیند استخدام هرگز درپی تائید ویژگیهای درونی خود نباشیم و در عوض تلاش کنیم تا افراد موفق دیگر را به عنوان الگوی استخدام قرار دهیم. بهعنوان مثال میتوانیم ویژگیهای کارمندان توانمند خود در آن بخش مورد نظر را به عنوان معیار در نظر بگیریم.
نکته پایانی: یک فرایند موفق و مطلوب استخدام باید با کیفیتی مناسب، در زمان مناسب و با هزینه مناسب و اقتصادی انجام شود و خروجی آن جذب افراد دارای دانش، مهارتها و قابلیتهایی باشد که در مسیر اجرای برنامهها، تحقق اهداف و دستیابی موفق به استراتژی های سازمان قرار داشته باشند.
گاهی برای یک آگهی جذب نیرو چند صد رزومه دریافت میکنیم و نمیدانیم چطور می توانیم فرد مورد نظرمان را از میان آنها انتخاب کنیم؛ بعلاوه بعضی اوقات هم با وجود آنکه حسابی برای جذب نیروی شایسته مته به خشخاش میگذاریم باز پس از گذشت چند ماه به ناکارآمدی کارمند جدید پی میبریم و مجبوریم نیروی دیگری را استخدام کنیم. بنابراین توصیه این است که جذب نیرو را به مراکز معتبر استعدادشناسی واگذار کنیم چرا که آثار و پیامدهای مثبت یا منفی استخدام تا سال های سال باقی می ماند. اگر بخواهیم در کوتاهترین زمان به اهداف متعالی خود در سازمان دست یابیم، ناگزیر به استخدام حرفهایها و شایستگان هستیم. شناسایی افراد توانمند مستلزم آگاهی و آشنایی با روشهای کاربردی روز دنیا در زمینه کارمندیابی و گزینش کارکنان بااستعداد است.
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]
صفحات پیشنهادی
جام بیستم – ۲۰۱۴ برزیل ویلموتس: کوچکترین اشتباه میتواند فاجعهبار شود/شانس موفقیت ما و آمریکا ۵۰ به ۵۰ است
جام بیستم – ۲۰۱۴ برزیلویلموتس کوچکترین اشتباه میتواند فاجعهبار شود شانس موفقیت ما و آمریکا ۵۰ به ۵۰ استسرمربی تیم ملی فوتبال بلژیک گفت کوچکترین اشتباهی میتواند فاجعه بار شود به گزارش خبرگزاری فارس مارک ویلموتس پس از برد یک بر صفر مقابل کره جنوبی اظهار داشت خوشحالم برنده بآسیا برای هاکی سالنی ایران کوچک شده، به سکوی جهانی چشم داریم شفیع: کمیته ملی المپیک در اعزام رشتهها اشتباه بز
آسیا برای هاکی سالنی ایران کوچک شده به سکوی جهانی چشم داریمشفیع کمیته ملی المپیک در اعزام رشتهها اشتباه بزرگی کرد کمانداران با پارتیبازی به اینچئون میروندرئیس فدراسیون هاکی گفت در خصوص اعزام رشتههای مختلف به اینچئون کمیته ملی المپیک اشتباه بزرگی را مرتکب شده است بهرام شفویلموتس: کوچکترین اشتباه میتواند فاجعهبار شود
جام جهانی 2014 ویلموتس کوچکترین اشتباه میتواند فاجعهبار شود سرمربی تیم ملی فوتبال بلژیک گفت کوچکترین اشتباهی میتواند فاجعه بار شود به گزارش جام جم ورزشی مارک ویلموتس پس از برد یک بر صفر مقابل کره جنوبی اظهار داشت خوشحالم برنده بازی با کرهایها شدیم از حاحسین عسگری:داوران جام جهانی اشتباهات کوچکی نداشتند
اختصاصی ایرنا حسین عسگری داوران جام جهانی اشتباهات کوچکی نداشتند شهرکرد-ایرنا-رییس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی گفت داوران جام جهانی 2014 اشتباهات کوچکی نداشته اند حسین عسگری روز چهارشنبه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا افزود در جام جهانی برخی از داوران اشتباهات باشتباهی به قیمت یک زندگی
اشتباهی به قیمت یک زندگی لحظاتی از زندگی ناخودآگاه باید تصمیمی حیاتی بگیری و چقدر خوب است که تصمیمت بهگونهای نباشد که مجبور باشی بهخاطر آن مابقی عمر خود را میزبان گلهمندی وجدانت باشی خبرگزاری ایسنا سرهنگ جعفرکردلو معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان زنجان درباره نح6 حرکت عالی برای کوچک کردن شکم+ تصاویر
6 حرکت عالی برای کوچک کردن شکممطئننا یک شکم زیبا می تواند اضطراب شما را در رابطه با پوشیدن لباس های تان کاهش دهد اما نکته مهم تر جلوگیری از آسیب دیدن شما است تحقیقات نشان داده است که شکم- ماهیچه ای در قسمت بالاتنه را می گیرد – به کمر استحکام می بخشد و بلند کردن اشیا را بسیار آکوچکترین پهپاد جهان، به اندازه یک مگس
یکشنبه ۱ تیر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۱۸ امروزه پهپادها بطور فزآیندهای متنوع شدهاند از هواپیماهای بزرگ بدون سرنشین ارتش گرفته تا کوادکوپترها اکنون یک ربات به اندازه مگس قرار است عنوان کوچکترین پهپاد جهان را به خود اختصاص دهد به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این حشرهفنایی: داور روی پنالتی اشتباه تاثیرگذاری داشت/ بعید است به مازیج قضاوت بدهند
ورزشی جام جهانی بیستمین دوره جام جهانی - برزیل فنایی داور روی پنالتی اشتباه تاثیرگذاری داشت بعید است به مازیج قضاوت بدهند کارشناس داوری فوتبال ایران با اعلام اینکه داور در صحنه پنالتی روی دژاگه اشتباه تاثیر گذاری کرد گفت داور صرب برای قضاوت خود نمره قبولی نخواهد گرفت محمدفیلم/ اشتباه فاحش داور بازی ایران - آرژانتین!!
فیلم اشتباه فاحش داور بازی ایران - آرژانتین دانلود لینک ۰۱ ۰۴ ۱۳۹۳ - ۰۱ ۳۱کیروش با عصبانیت کت خود را بیرون آورد/ اعتراض شدید به اشتباه داور
ورزشی جام جهانی به نشانه اعتراض به تصمیم داور کیروش با عصبانیت کت خود را بیرون آورد اعتراض شدید به اشتباه داور سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به نشانه اعتراض به تصمیم داور در خصوص نگرفتن ضربه پنالتی برای تیم کشورمان با عصبانیت شدید کت خود را بیرون آورد به گزارش خبرنگار مهر پچگونه زخم های کوچک را درمان کنیم؟
چگونه زخم های کوچک را درمان کنیم زخمهای کوچک با وجود احتیاط فراوان ما باز هم پیش میآیند درمان مناسب این زخمها لازم است چون دیگر عفونت نمیکنند در غیر این صورت با تأخیر در درمان امکان منتهی شدن به دیگر بیماریها نیز وجود دارد دستور العملبرای جلوگیری از خونریزی به سرعت رویممبینی: داور پنالتی ایران را نگرفت/ جایگیریهای مازیج اشتباه بود
ورزشی جام جهانی بیستمین دوره جام جهانی - برزیل ممبینی داور پنالتی ایران را نگرفت جایگیریهای مازیج اشتباه بود کارشناس داوری فوتبال ایران اعلام کرد داور صربستانی پنالتی مسلم تیم ملی ایران که روی اشکان دژاگه رخ داد را نگرفت هدایت ممبینی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص نحوهرفعتي: اشتباه داور خيلي تأثيرگذار بود
رفعتي اشتباه داور خيلي تأثيرگذار بود کارشناس داوري کشورمان گفت متأسفانه اشتباه داور تأثير زيادي روي بازي گذاشت داوود رفعتي در گفت و گو با خبرنگار ورزش سه گفت با اينکه مازيچ داور صربستاني در اکثر دقايق قضاوت خوبي داشت ولي در دقيقه 55 به علت جاگيري بسيار بد نتوانست خطاي مدافعنماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان: اشتباهات نظام آموزش عالی دلیل افزایش آمار بیکاری در کشور است
نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان اشتباهات نظام آموزش عالی دلیل افزایش آمار بیکاری در کشور استنماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت اشتباهات نظام آموزش عالی دلیل افزایش آمار بیکاری در کشور است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولیتكمیل ساخت نیروگاه برق با مقیاس كوچك در شهرك صنعتی بشل سوادكوه
مدیرعامل شركت شهركهای صنعتی مازندران خبرداد تكمیل ساخت نیروگاه برق با مقیاس كوچك در شهرك صنعتی بشل سوادكوه خبرگزاری پانا مدیرعامل شركت شهركهای صنعتی مازندران از تكمیل ساخت نیروگاه برق با مقیاس كوچك در شهرك صنعتی بشل سوادكوه خبر داد ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير ساعت 10 38 به گزارش خبرگنتیجه بازی فوتبال با اشتباهات داوری به نفع آرژانتین رقم خورد
جام جهانی 2014 نتیجه بازی فوتبال با اشتباهات داوری به نفع آرژانتین رقم خورد زنجان - ایرنا - مدرس داوری و ناظر فدراسیون فوتبال کشور گفت اشتباه داور مسابقه دیدار بین دو تیم آرژانتین و ایران نتیجه بازی را به نفع آرژانتینی ها تغییر داد منصور سبزواری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاستاندار ایلام: تعامل با دیوان محاسبات از اشتباهات مالی ادارات جلوگیری میکند
استاندار ایلام تعامل با دیوان محاسبات از اشتباهات مالی ادارات جلوگیری میکنداستاندار ایلام گفت تعامل با دیوان محاسبات از اشتباهات مالی دستگاهها و ادارات جلوگیری می کند به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام محمدرضا مروارید در جلسه شورای اداری اس-
گوناگون
پربازدیدترینها