محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852425745
ترقی در گفتگو با وال استریت ژورنال: موسوی و کروبی تمکین نکردند و داوری رهبری را نپذیرفتند/ رهبر ایران مانع سلطه حزبی و جناحی در کشور هستند
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
ترقی در گفتگو با وال استریت ژورنال: موسوی و کروبی تمکین نکردند و داوری رهبری را نپذیرفتند/ رهبر ایران مانع سلطه حزبی و جناحی در کشور هستند
رئیس مرکز امور بینالملل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: آمریکا در تلاش است با اسلامهراسی و ایرانهراسی، چهره زشتی از اسلام به جهان نشان دهد تا مانع پیشرفت معنوی منبعث از تفکرات جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالمللی شود.
به گزارش نامه نیوز،حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی و رئیس مرکز امور بین الملل حزب موتلفه اسلامی پیرامون منطقه و ایران گفت وگویی را با نشریه وال استریت ژورنال انجام داده که متن کامل آن به شرح ذیل است:
خیلی مایل هستم نظر شما را در خصوص مسائل منطقه خاورمیانه، ایران و روابط ایران با ایالات متحده را بدانیم؟ همچنین در خصوص اتفاقات سوریه و عراق و مسائل 11 سپتامبر و حمله آمریکا به عراق، کلاً نظر شما راجع به تحولات سیاسی منطقه در 15 سال گذشته تاکنون چیست؟
* آمریکا به دنبال کمرنگ کردن نقش انقلاب اسلامی در جهان است
بعد از حادثه ی 11 سپتامبر استراتژی آمریکا در منطقه مبتنی بر مقابله و تضعیف مسلمانان تنظیم شده است و آمریکا مبادرت به طراحی و تشکیل گروههای افراطی، نظیر طالبان، القاعده و داعش نموده تا از طریق اقدامات تروریستی به مقابله با مسلمانان و ایجاد جنگ بین آنها بپردازد.
لذا تمام تلاش آمریکا این بوده است که اولاً با اسلام هراسی و ایران هراسی در افکار عمومی جهان که نقاط مثبت انقلاب اسلامی ایران را در عرصه بین المللی کمرنگ و چهره زشتی از اسلام به جهان نشان دهد تا مانع پیشرفت معنوی منبعث از تفکرات جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی بشود.
غرب برای تحقق این هدف چند برنامه را دنبال کرده است :
1ـ پررنگ کردن اقدامات وحشیانه گروههای افراطی به اصطلاح اسلام گرا 2ـ تهیه و نشرکاریکاتور از چهره های مقدس مسلمانان و تخریب آنها 3ـ اهانت به قرآن کریم که برنامه زندگی مسلمانان است 4ـ مبارزه با مظاهر اسلام نظیر حجاب و عفاف در کشورهای اروپایی 5ـ تحقیر مسلمانان از طریق انگشت نگاری در مرزهای ورودی با هدف القای رعب و وحشت نسبت به مسلمانان برای متهم کردن آنها به اقدامات تروریستی.
این دسیسه ها توسط برخی کشورهای غربی ، اسرائیل و امریکا طراحی شده و با منابع مالی برخی کشورهای عربی نظیر ترکیه ، عربستان ، قطر و غیره به اجرا در می آید.
بعد از حادثه 11 سپتامبر برخی معتقد بودند که ممکن است ایران و آمریکا به همدیگر نزدیک شوند نظرتان در این رابطه چیست؟
*آمریکا با اصل و هویت نظام اسلامی مخالف است
خیر، زیرا آمریکا با اصل و هویت نظام اسلامی مخالف است و برای براندازی آن همه جور اقدامی را انجام داده و مانع نفوذ معنوی انقلاب اسلامی در کشورهای دیگر میشود بنابراین از نظر من این احتمال هرگز وجود ندارد.
شاید یکی از دلایل آن بخاطر حمله القاعده به آمریکا بوده و القاعده هم البته دشمن ایران است آیا این موضوع باعث نزدیکی آمریکا و ایران میشود؟
* عملکرد گروههای تروریستی با خواست و سیاسیتهای آمریکاست
البته ممکن است ما دشمن مشترک داشته باشیم، ولی ما اعتقاد داریم این دشمن مشترک (القاعده) توسط خود آمریکا ایجاد شده ولی اکنون کنترل آن از دست آمریکا خارج شده است اما عملکرد این گروه مطابق با خواست و سیاستهای آمریکاست.
به نظر شما چطور ممکن است آمریکا، گروههای تروریستی القاعده و داعش را ایجاد کرده باشد؟
اسناد و مدارکی موجود است که آمریکا، طالبان و القاعده و داعش را تشکیل و آموزش داده است . برای نمونه بن لادن سالیان متمادی در آمریکا بوده و حتی زمانی که کشته میشود بگونهای توسط آمریکا کشته می شود که هیچ اثری از او باقی نماند و معلوم نیست اصلا او را کشته باشند.
یا اسناد و مدارکی افشاء شده که حمله ی 11 سپتامبر با طراحی خود آمریکا صورت گرفته با این هدف که خودش را ضد تروریست جلوه بدهد و بتواند در اذهان عمومی جهان مجوز تجاوزات نظامی به کشورهای منطقه را بگیرد ، در صورتی که خود آمریکا این طراحی را انجام داده است.
*آمریکا با ناامن کردن کشورهای اسلامی به دنبال امنیت برای اسرائیل هستند
آنچه امروز در پاکستان، افغانستان و عراق اتفاق می افتد برای راه گم کردن است، که ظاهرا با تروریست ها درگیر هستند در حالی که در واقع پشتیبانی اصلی داعش جبهه النصر ، القاعده توسط آمریکا انجام میشود و به این وسیله ثروت کشورهای خاورمیانه اسلامی صرف خرید تجهیزات نظامی برای مبازره با تروریست ها می شود.
در واقع آمریکاییها با ناامن کردن کشورهای اسلامی، امنیت را برای اسرائیل تضمین میکند.
به نظر شما الان در عراق چه اتفاقی دارد می افتد؟
در عراق داعش ترکیبی از القاعده و حزب منحله بعث صدام است که پس از سقوط صدام مجدداً توسط آمریکا تشکیل و در اردن ساماندهی و حدود دو سال در آنجا آموزش نظامی دیدند.
اکثر فرماندهان داعش،فرماندهان بعثی هستند که از زندانهای آمریکا آزاد شدند با این تعهد که از آنها برای تحقق اهداف آمریکا در منطقه استفاده بشود و امروز که دولت عراق با یک انتخابات قانونی و با حضور حداکثری مردم تشکیل شده، چون دولت منتخب و قانونی عراق را مغایر با اهداف آمریکا می بینند از طریق داعش به مبارزه با دولت عراق روی آوردند و می خواهند آنرا سرنگون کنند و موافقین آمریکا را روی کار بیاورند.
به نظر شما اینکه حدود 300 نفر مشاور نظامی از آمریکا برای کمک به دولت آقای نوری المالکی آمده اند، آیا دروغ است؟
* دولت مالکی مشاوره نظامیاش را از ایران می گیرد
هیچگاه دولت آقای مالکی درخواست مساعدت نظامی از آمریکا نکرده است درحال حاضر آقای مالکی مشاوره نظامی را از ایران میگیرد و تاکنون گروهک داعشیها حتی یک گلوله هم بسمت آمریکائیها پرتاپ نکرده اند که اثبات کند دشمن آمریکا هستند. لذا اگر آمریکا هم حضور پیدا کند برای اهداف خودش است نه خواست عراق.
بعد از سقوط صدام حسین روابط ایران و عراق خیلی ارتقا پیدا کرده است نظرتان چیست؟
ترقی: بعد از سالها جنگ بین ایران و عراق ما روابط سیاسی ، امنیتی ، اقتصادی خوبی با عراق برقرار کرده ایم . ما با صدام و حزب بعث و جریان وابسته به غرب در عراق مخالف بودیم نه با مردم و تفکرات مذهبی مردم عراق، چون آنها هم دین و هم عقیده ما هستند.
خیلی جالب است، برای ایران هم یک موقعیت تاریخی جدید بوده که با عراق رابطه خوبی داشته است.
*عراق به حلقه مقاومت اسلامی ایران و سوریه و لبنانپیوسته است
بله از نظر اعتقادی، اماکن مقدسی که در عراق است برای مردم ما بسیار حائز اهمیت است و اشتراکات مذهبی و تاریخی زیادی داریم. در واقع عراق به حلقه مقاومت اسلامی که ایران و سوریه و لبنان قبلاً تشکیل داده بودند، پیوسته است.
ایران در نجف ، کربلا ، کاظمین و اماکن مقدسه عراق چه نقشی دارد؟
مردم ایران، ائمه معصومین (علیهم السلام اجمعین) را سمبل مقاومت میدانند، حتی در زمانهای خیلی دور که زیارت ائمه معصومین به قیمت قطع شدن دست شیعیان تمام میشد، مردم عاشقانه ضریح ائمه شان را زیارت میکردند امروزه نیز میلیونها نفر از سراسر ایران به قصد زیارت اماکن مقدس به عراق میروند.
البته همین ارتباط را مردم و شیعیان عراق با ایران دارند مثلاً تعداد زیادی زوار که از عراق برای زیارت امام رضا (ع) در مشهد و حضرت معصومه (س) به شهر قم می آیند و این روابط فرهنگی و اعتقادی عمیق است.
حزب موتلفه اسلامی چه نقشی در تقویت ارتباط با عراق داشته است ؟
*حزب موتلفه اسلامی با مجلس اعلای عراق روابط سیاسی خوبی دارد
ما درحزب موتلفه اسلامی با مجلس اعلای اسلامی عراق روابط سیاسی خوبی داریم. با مجلس اعلای اسلامی عراق در اجلاس های بین المللی تبادل نظر داریم. اوضاع عراق را بطور مستمر رصد می کنیم و در قبال آن موضع می گیریم.
در 10 سال گذشته چند بار به عراق سفر داشته اید؟
من شخصاً یکبار به عراق سفر داشته ام، البته چون مجلس اعلای اسلامی عراق در ایران دارای دفتر نمایندگی است بیشتر از طریق این دفتر نمایندگی مثل دفتر حماس و حزب اله لبنان با آنها در ارتباط هستیم .
توسعه اماکن متبرکه در عراق عمدتاً با هزینه ی ایرانیها در حال انجام است . ضریح های جدید با کمک و مساعدت مردم ایران طراحی و ساخته شده است و مردم داوطلبانه مساعدتهای مالی بسیاری در این زمینه انجام میدهند. امروزه دو ملت تقریبا احساس یکی بودن را دارند.
این حملات داعش ممکن است وقفه ای کوتاه مدت در روابط خوب بین دو ملت بوجود بیاوند؟
البته بزودی برطرف خواهد شد. از سوی دیگر دولت ایران در تامین برق عراق و تاسیسات نفتی عراق دولت در راستای توافقات اقتصادی دو دولت، اقدمات زیادی را انجام داده است یا از طریق کمیته امداد بالغ بر چهل هزار خانوار و بچه های بی سرپرست عراقی را تحت حمایت قرار داده ایم. برای مثال زمینه اشتغال آنها را فراهم میکنیم . درمان آنها را انجام میدهیم و ...
در شرایط فعلی کمیته امداد چگونه به عراق کمک میکند؟
*کمیته امداد در صورت درخواست عراق به آنها کمک میکند
در صورت درخواست کمک از سوی عراق به آنها کمک خواهیم کرد آنجا که نیاز به مواد غذایی دارند به آنها مساعدت میکنیم تاکنون فقط درخواست مشاوره نظامی داشته اند و در زمینه ساماندهی آوارگان و پناهندگان، هلال احمر مساعدتهایی را داشته اند. در منطقه موصل و نینوا نیروهایی داریم که به آوارگان کمک می کنند. این امور صرفاً توسط کادر عراقی انجام میگیرد و ما از اینجا نیرو اعزام نمی کنیم. آنچه مسلم است اینکه این میزان مساعدت ایران یک هزارم مساعدتهای آمریکاو عربستان به گروه داعش نمی شود.
مگر آمریکا و عربستان به گروه داعش چقدر کمک کرده اند؟
دو فقره کمک 5 میلیارد دلاری به داعش شده که توسط عربستان و آمریکا انجام شده است و بخشی هم از دزدیدن پول بانکها بدست آورده اند.
چرا این ارتباط را با عراق و سوریه بر قرار کرده اید؟
انسجام فکری بین فرق اسلامی نقش خیلی موثری می تواند در پی ریزی تمدن اسلامی در منطقه داشته باشد اگر بتوانیم یک وحدتی بین آنها ایجاد کنیم میتوانند زمینه گسترش اسلام در نقاط مختلف جهان را بهتر و بیشتر فراهم نماید. ما درواقع به دنبال یک مردم سالاری دینی و اسلام سیاسی در منطقه هستیم که جاذبه های بسیاری برای مردم جهان دارد این نوع اسلام با اسلام کشورهایی نظیر عربستان تفاوت دارد. به لحاظ دموکراتیک بودن نظام، به لحاظ آزادیهای مردم و برابری حقوق زن و مرد و برخورد عقلانی با مسائل مختلف جهان و صلح طلبی و به لحاظ اعتقاد به پیشرفت با علوم روز و پرهیز از ارتجاع. به نظر میرسد در نهایت اقدامات ددمنشانه گروه داعش به هدایت بهتر و بیشتر تفکرات مردم علیه این رویکرد افراطی ناخواسته کمک به سزایی به انقلاب اسلامی می کند. زیرا چهره منفور ارتجاع و تعصبات افراطی را نمایان میکند. و همانطور که در عراق دیدید با فتوای یک مرجع، میلیونها نفر برای مبارزه با داعش به میدان مبارزه آمدند تا از اعتقاداتشان دفاع کنند، اینها از جریان داعش متنفر شده اند.
همانگونه که این گروه را به جان مردم سوریه انداختند و نتیجه این شد که مردم سوریه بیش از هشتاد درصدبه دولت بشار اسد رای دادند قطعاً در ایران هم با توجه به تعهدات مذهبی، یک سری افراد هستند که مایل به مداخله نظامی و حضور در جبهه های عراق هستند نظرتان را بیان کنید؟
دولت ایران هنوز مجوزی در این زمینه نداده است و معتقد هستم دولت عراق میتواند این مشکل را با کمک مردمش برطرف نماید. افراد زیادی هستند هستند که مایل به حضور در عراق هستند اما به آنها اعلام شده که فعلا نیازی به حضور آنها در عراق نیست.
19 جولای (اواخر تیرماه) مهلت شش ماهه توافق هسته ای ایران با 1+5 به اتمام میرسد نظر شما چیست؟
بستگی دارد که این توافق انجام بگیرد یا خیر، ما همچنان به پایبندی آمریکا نسبت به تعهداتش مردد هستیم. قطعاً اگر بهانه جویی های آمریکا این توافق را به بن بست بکشاند مقطر اصلی امریکا است که از این فرصت استفاده مطلوب ننموده است . اگر توافقی صورت بگیرد یک توافق برد ـ برد است هم ایران و هم آمریکا برنده ی این میدان خواهند بود.
امروزه همه میدانند که مسئله هسته ای ایران تنها یک بهانه ای در دست آمریکا است تا مانع پیشرفت علمی و فناوری ما بشوند.
آمریکاییها کشورهای جهان را به سه دسته تقسیم میکنند . یا موافق آنها هستند که مورد حمایت قرار میگیرند یا مخالف آنها هستند که با هر بهانه ای سعی در براندازی آنها دارند مثل ایران، سوریه و ... یا مستقل هستند که آمریکا فعلاً به آنها کاری ندارد و با آنها مدارا می کند تا به موقع از پشت به آنها خنجر بزند مثل کشورهای اروپایی.
آمریکا در برخورد با ما هدف اصلی اش براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران است. امروز بهانه ی هسته ای را دارند فردا بهانه حقوق بشر و روز دیگر بهانه ای دیگر.
کشورهایی مثل عربستان و ... که خیلی نگران ادامه ارتباط با ایران و امریکا هستند توسط خود آمریکاییها ترسانده میشوند تا آمریکا بتواند تجهیزات نظامی و اسلحه ی خود را به آنها بفروشند، لذا ارتباط آمریکا و ایران هرگز دوستانه نخواهد شد مگر اینکه ایران یا امریکا هویت اش را تغییر دهد.
آمریکا هویت اش سلطه گری در دنیا است در حال که ما کشورهای اسلامی حوزه خلیج فارس را برادران خود میدانیم و هرگز با برادرانمان وارد جنگ و نبرد نخواهیم شد. و همواره رهبر کشورمان در زمینه ی اتحاد و پرهیز از اختلاف میان مسلمانان گوشزد کرده اند. همانگونه که امنیت عراق و سوریه را امنیت خودمان میدانیم امنیت عربستان و امارات و دیگر کشورهای اسلامی را هم امنیت خودمان میدانیم.
نظرتان را در زمینه ی اختلاف نظر بین برخی گروهها با دولت ایران بیان کنید؟
در آمریکا هم برخی اعضای کنگره مخالف و برخی موافق نظرات دولت هستند و هر دو گروه توسط شخص اوباما پذیرفته شد ه اند.
اما اوباما بسیار موافق برقراری ارتباط با ایران است و با گروههای تندرو بسیار مخالف است. اما رهبری ایران با هر دو گروه کنار می آید نظرتان چیست؟
خوب جایگاه اوباما بعنوان یک رئیس جمهور را باید با رئیس جمهور کشور ما مقایسه کنید که هردو موافق مذاکره هستند.
در آمریکا هیات تصمیم گیری که کارتل های اقتصادی آمریکا هستند، بر اساس منافع اقتصادی فعلی خودشان، کشور را اداره میکنند اما در ایران رهبر ایران براساس منافع شخصی خودشان تصمیم گیری نمی کنند.
رهبری ایران مانع سلطه حزبی، سلطه گروهی ، سلطه جناحی در کشور ایران هستند رهبری ایران سعادت و منافع و مصالح مردم را در نظر میگیرند و نه منافع خودش را لذا می بینید که ایشان از ساده ترین سطح زندگی برخوردار است.
از سوی دیگر آزادی فکر، جزء حقوق مردم است طبیعتاً ممکن است یکسری مردم مخالف و یکسری مردم موافق با یک موضوع واحد باشند اما این اختلاف ها تا قبل از نظر نهایی رهبری ایران است زمانی که رهبری ایران تصمیمی را میگیرد، همه از نظر نهایی تمکین میکنند و ایشان را فصل الخطاب می دانند و داور نهایی کشور.
به نظر شما آقای کروبی و موسوی از حرف نهایی که فصل الخطاب باشد خارج شدند؟
*موسوی و کروبی علاوه بر تمکین نکردن به صندوق رای از مسیر حاکمیت نیز خارج شدند
آنچه که در تمام کشورهای دارای دموکراسی جهان مرسوم است این است که رای مردم را که در صندوقهای آرا متجلی می شود، همه آن را می پذیرند. آنها این کار را نکرده و به صندوق تمکین نکردند یعنی به رای مردم تمکین نکردند و حتی داوری رهبری را هم نپذیرفتند . بنابراین از چارچوب قانون اساسی که حاکم بر جامعه است خارج شده اند و این یعنی خارج شدن از حاکمیت.
1393/4/10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
ترقی در گفتوگو با وال استریت ژورنال: آمریکا با ناامن کردن کشورهای اسلامی به دنبال امنیت اسرائیل است/موسوی و ک
ترقی در گفتوگو با وال استریت ژورنال آمریکا با ناامن کردن کشورهای اسلامی به دنبال امنیت اسرائیل است موسوی و کروبی از مسیر حاکمیت خارج شدندرئیس مرکز امور بین الملل حزب موتلفه اسلامی گفت آمریکا در تلاش است که با اسلام هراسی و ایران هراسی چهره زشتی از اسلام به جهان نشان دهد تا مانمهاجری:دروغهایی به میرحسین نسبت دادند که آدم تعجب میکند/رهبری، موسوی و کروبی را به وابستگی به بیگانگان متهم
مهاجری دروغهایی به میرحسین نسبت دادند که آدم تعجب میکند رهبری موسوی و کروبی را به وابستگی به بیگانگان متهم نکردند مهاجری اعتقاد دارد که اتهاماتی که اخیراً یکی از اعضای هیأت مؤتلفه به موسوی وارد کرده کذب محض است به گزارش نامه نیوز جت الاسلام والمسلمین مسیح مهاجری مدیرمسئول روالاستریتژورنال مدعی گفتوگوی نمایندگان ایران و آمریکا در مورد اوضاع عراق شد
والاستریتژورنال مدعی گفتوگوی نمایندگان ایران و آمریکا در مورد اوضاع عراق شدروزنامه والاستریتژورنال در گزارشی مدعی شد که نمایندگان ایران و آمریکا که در حال حاضر در وین به سر میبرد روز دوشنبه گفتوگویی در رابطه با تحولات عراق و خاورمیانه داشتهاند به گزارش خبرگزاری فارس روبادامچیان: موسوی و کروبی از فرصت عفو استفاده نکردند/ از آنها مراقب نشود ممکن است مورد سوءقصد قرار گیرند و قتلش
بادامچیان موسوی و کروبی از فرصت عفو استفاده نکردند از آنها مراقب نشود ممکن است مورد سوءقصد قرار گیرند و قتلشان به پای حزب اللهی ها نوشته شود قائممقام حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه مرحوم عسکراولادی برای بازگرداندن آقایان موسوی و کروبی به دامان نظام تلاش کرده بود عنوان کرواکنش ایران به گزارش «وال استریت ژورنال»
واکنش ایران به گزارش وال استریت ژورنال نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در واکنش به گزارش بی اساس روزنامه وال استریت ژورنال مبنی بر اعزام نیروهای نظامی به عراق این گزارش را خلاف واقعیت دانست خبرگزاری ایرنا نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در واکنش بطی یادداشتی در والاستریتژورنال معاون سابق بوش، اوباما را به دلیل تلاش برای همکاری با ایران «احمق»
طی یادداشتی در والاستریتژورنالمعاون سابق بوش اوباما را به دلیل تلاش برای همکاری با ایران احمق خوانددیک چنی که ۸ سال معاون رئیسجمهور آمریکا بود طی یادداشتی در روزنامه والاستریتژورنال اوباما را به دلیل تلاش برای همکاری با ایران احمق خطاب کرده و نوشته است که این کار تهران راوال استریت ژورنال اعلام کرد: 10 شهر محبوب میلیاردرهای جهان
وال استریت ژورنال اعلام کرد 10 شهر محبوب میلیاردرهای جهانوال استریت ژورنال اعلام کرد پس از سال 2009 و رکود اقتصادی بزرگ در غرب مجموع ثروت میلیاردرهای جهان بیش از ۲ برابر شده است در این بین10 شهر جهان بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را در خود جای داده اند به گزارش خبرنگار اقتصادروایت علی مطهری از نظر رهبری درباره حصر موسوی و کروبی: رهبری فرمودند جرم اینها بزرگ است و اگر امام بودند شدیدت
روایت علی مطهری از نظر رهبری درباره حصر موسوی و کروبی رهبری فرمودند جرم اینها بزرگ است و اگر امام بودند شدیدتر برخورد می کردند علی مطهری به یک خبر درباره دیدار اخیر برخی خانوادههای شهدا با رهبر انقلاب در یکی از سایتهای خبری واکنش نشان داد به گزارش نامه نیوز متن پرسش خبنظرسنجی مشترک ان بی سی/وال استریت ژورنال رضایت مردم آمریکا از عملکرد اوباما در سیاست خارجی به پایینترین حد رس
نظرسنجی مشترک ان بی سی وال استریت ژورنالرضایت مردم آمریکا از عملکرد اوباما در سیاست خارجی به پایینترین حد رسیدطبق نتایج نظرسنجی مشترک شبکه ان بی سی و روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال میزان رضایت مردم آمریکا از عملکرد رئیسجمهور کشورشان در عرصه سیاست خارجی به پایینترین حد رسیدادعای وال استریت ژورنال: بخشی از اطلاعات آمریکا در عراق به دست ایران افتاده است
ادعای وال استریت ژورنال بخشی از اطلاعات آمریکا در عراق به دست ایران افتاده استتاریخ انتشار يکشنبه ۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۹ ۱۵ یک روزنامه آمریکایی در گزارشی مدعی شده است که اطلاعات محرمانه آمریکا از عراق به دست ایران افتاده است به گزارش فارس به نقل از اینفو وارز مقامات آمریکاوالاستریت ژورنال: شکافهای ایران و ۱+۵ ممکن است قابل حل نباشد
والاستریت ژورنال شکافهای ایران و ۱ ۵ ممکن است قابل حل نباشدیک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت که مذاکرات هفته جاری ایران و ۱ ۵ با پیشرفتهایی همراه بود اما ممکن است شکافها به اندازهای بزرگ باشد که نتوان آن را رفع کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه آمریکایی وال استتحلیل وال استریت ژورنال از حال و هوای فوتبالی مردم ایران: سوت بازی که زده میشود طلسمی همه جا را فرا میگیرد/و
تحلیل وال استریت ژورنال از حال و هوای فوتبالی مردم ایران سوت بازی که زده میشود طلسمی همه جا را فرا میگیرد وفاداری بازیکنان دو رگه ایران شفاف تر از آب است تیم فوتبال ایران که در سطح جهانی تیم ملی خوانده میشود یگانه نیروی وحدت بخش در میان ایرانیان است به گزارش نامه نیوز سایتواکنش نمایندگی ایران به گزارش والاستریت ژورنال
واکنش نمایندگی ایران به گزارش والاستریت ژورنالتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۳۷ نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در واکنش به گزارش بی اساس روزنامه وال استریت ژورنال مبنی بر اعزام نیروهای نظامی به عراق این گزارش را خلاف واقعیت دانست به گزارش ایرنا در جووالاستریتژورنال: اوباما گزینه حمله هوایی علیه داعش را کنار گذاشت
والاستریتژورنال اوباما گزینه حمله هوایی علیه داعش را کنار گذاشت بین الملل > آمریکا - فارس نوشت روزنامه «والاستریتژورنال» به نقل از یک مقام بلندپایه دولت آمریکا از تصمیم رئیسجمهور این کشور برای کنار گذاشتن گزینه حمله هوایی علیه مواضعواکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل به گزارش بی اساس وال استریت ژورنال
واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل به گزارش بی اساس وال استریت ژورنال نیویورک- ایرنا - نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در واکنش به گزارش بی اساس روزنامه وال استریت ژورنال مبنی بر اعزام نیروهای نظامی به عراق این گزارش را خلاف واقعیت دانست به گزارش ایرنا در جوابیه نمامحمد موسوی: ایرانی کم نمی آورد/ نشنیده ام رئیس جمهور حرفی از والیبال بزند!
سهشنبه ۳ تیر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۰۳ برخلاف چهره مغرورش بسیار صمیمی است محمد موسوی در کوچه و بازار هم چهره ای مردمی دارد بازیکن بلندبالای والیبال ایران که در سال های اخیر تقریبا تمام افتخارات انفرادی و تیمی این رشته ورزشی را درو کرده است همچنان به فتح قله های رفیع تر می اندیشد بازی هایدرگفتگوی تلفنی ناطقنوری و موسوی چه گذشت؟/واکنش مردم به حضور سران فتنه در راهپیمایی22 بهمن
تکرار كارنامه دوستان و دشمنان انقلاب از 22 خرداد تا 22 بهمن درگفتگوی تلفنی ناطقنوری و موسوی چه گذشت واکنش مردم به حضور سران فتنه در راهپیمایی22 بهمن برگ برگ فتنه 88 حاوی درسهایی آموزنده و عبرتانگیز است آشكارتر شدن هرچه بیشتر نقش ممتاز ولیفقیه و رهبری حضرت آیتالله خامنه-
گوناگون
پربازدیدترینها