واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نماینده دشتستان: خرمای نخلداران با قیمت تضمینی خریداری شود بوشهر- ایرنا - نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: خرید خرمای تولید امسال نخلداران کشور به صورت تضمینی صورت گیرد تا از ضرر و زیان آنان براثر کاهش قیمت و رکود بازارمانند سال های گذشته، جلوگیری شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید مهدی موسوی نژاد روز سه شنبه در جمع مسوولان بخش سعدآباد شهرستان دشتستان افزود: هم اکنون برای خرید خرمای مازاد سال گذشته از کشاورزان توسط دولت محدودیت های وجود دارد که امید داریم مسائل ومشکلات مربوط به خرما و خرید آن در سال های آینده با برنامه ریزی بهتر صورت گیرد.
وی اضافه کرد: اگر دولت درهمان ابتدای فصل برداشت با برنامه ریزی صحیح به کمک کشاورزان بیاید مشکلات کنونی برای این محصول پیش نخواهد آمد.
موسوی نژاد دربخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: امسال 140 میلیارد ریال اعتبار از محل تبصره 22 برای اجرای پروژه های اولویت دار و مورد نیاز در شهرستان دشتستان اختصاص یافته که مسوولیت توزیع آن میان پروژه ها به نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی محول شده است.
وی ادامه داد: این اعتبار با اولویت میان پروژه های حوزه های آبرسانی، راه، برق و فرهنگ توزیع خواهد شد.
نماینده دشتتسان درمجلس گفت: در ارتباط با بیمه کارگران نخیلات مشکلات و محدودیت هایی از جمله در حصار نداشتن نخلستان ها در باغ ها و پروانه معتبر برای نخیلات است که این امر باید محقق شود.
جهانگیر وطن خواه رییس شورای اسلامی شهر سعدآباد نیز خواستار راه اندازی یک شعبه بیمه کشاورزی برای بیمه شدن دائمی کشاورزان و نخلداران این بخش شد.
در استان بوشهر سالانه با شش میلیون اصله نخل بیش از 170 هزار تن خرما تولید می شود که بیش از 85 درصد آن مربوط به شهرستان دشتستان است.
نخلداران شهرستان دشتستان هرساله به علت کاهش قیمت خرما، نبود بازاریابی مناسب، صادرات و صنایع بسته بندی و فرآوری این محصول متحمل زیان های زیادی می شوند.
براساس آمار رسمی اعلام شده ازسوی مسوولان استان بوشهر هم اکنون 20هزار تن خرمای تولید نخلداران دشتستان درسال گذشته به علت کاهش قیمت و رکود بازار فروش نرفته و روی دست آنان مانده است که با پیگیری مسوولان شهرستان دشتستان، استان بوشهر و کشور خرید این خرماها از سوی تعاون روستایی از اول تیر جاری آغاز شده است.
شهرستان دشتستان به مرکزیت برازجان در فاصله 60 کیلومتری شرق شهر بوشهر واقع شده است.ک/2
7213/539 /675
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
10/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]