محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832628611
«سوزان مالونی» در گفتگو با نشریه شورای روابط خارجی آمریکا: مطمئنا تا 20 جولای با ایران به توافق میرسیم/ هم اوباما اشتیاق دارد و هم روحانی
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
«سوزان مالونی» در گفتگو با نشریه شورای روابط خارجی آمریکا: مطمئنا تا 20 جولای با ایران به توافق میرسیم/ هم اوباما اشتیاق دارد و هم روحانی
«شورای روابط خارجی» در گفتوگویی با «سوزان مالونی» عضو ارشد اندیشکده بروکینگز به بررسی مذاکرات هستهای ایران پرداخت.
به گزارش نامه نیوز، آمریکا و متحدان مذاکرهکنندهاش همچنان باید بر تفاوتهایی بنیادین با ایران، در خصوص برنامه هستهای بحثبرانگیز این کشور، فائق آیند؛ اما به قول «سوزان مالونی» رسیدن به توافق جامع با ایران قبل از ۲۰ جولای محتمل است. او معتقد است که «مسئله مهمی که درباره مذاکرات مطرح است، جدول زمانی گریز هستهای است». «همه این موارد در این پرسش خلاصه میشود که درصورتیکه ایران بخواهد به سمت توانمندی تسلیحاتی هستهای پیش برود، این کشور در چه بازه زمانی به آن دست خواهد یافت- چه آشکارا با شکستن توافق و چه مخفیانه، وقتیکه جامعه جهانی میپندارد که ایران همچنان مقید به توافق است». درعینحال او از این نگران است که برخی در ایران، بحران جاری عراق را همچون برگ برندهای در مذاکرات هستهای ببینند.
- مذاکراتی که ماهها میان ۱+۵ و ایران در خصوص برنامه هستهای این کشور ادامه داشته است، اکنون به نظر میرسد که بهگونهای به نتیجهگیری نزدیک میشود. این مذاکرات دوباره در ۲ جولای ادامه خواهد یافت و احتمال داده میشود که تا ۲۰ جولای خاتمه یابد؛ هرچند این مذاکرات میتواند تا شش ماه دیگر تمدید شود. آیا شما فکر میکنید تا قبل از این زمان نتیجهای حاصل خواهد شد؟
ما در نقطهای حساس قرار داریم و برآورد من این است که ما تا ۲۰ جولای به توافقی جامع با ایران درباره موضوع هستهای این کشور خواهیم رسید. اما باید دید که مذاکرهکنندگان چگونه به تفاوتهای بنیادین موجود خواهند پرداخت. و همه به مسئله غنیسازی در ایران، پذیرش آن از سوی جامعه جهانی و نگرانیها پیرامون حرکت ایران به سمت سلاح هستهای، برمیگردد، که مذاکرات را بغرنج کرده است.
- بهعبارتدیگر، مسئله این است که چگونه تعداد زیادی سانتریفیوژ همچنان میتوانند در ایران باقی ماند؟
در این مرحله نقاط موردبحث فراوانی وجود دارد، اما مسئله سانتریفیوژها مسئلهای است که دو طرف حساسیت زیادی نسبت به آن دارند.
- ایران، روی کاغذ، نوزده هزار سانتریفیوژ دارد؟
بله اما کمتر از نیمی از آنها عملیاتی هستند. اما مسئله جدول زمانی گریز هستهای، تعداد سانتریفیوژهایی که میتوانند عملیاتی بمانند، سطح و نوع سانتریفیوژها و میزانی که ایران میتوانند سانتریفیوژ بسازد و تحقیقات پیرامون آن را توسعه دهد، است.
همه این موارد در این پرسش خلاصه میشود که درصورتیکه ایران بخواهد به سمت توانمندی تسلیحاتی هستهای پیش برود، این کشور در چه بازه زمانی به آن دست خواهد یافت- چه آشکارا با شکستن توافق و چه مخفیانه، وقتیکه جهان میپندارد که ایران همچنان مقید به توافق است. این آخرین مسئلهای است که مذاکرهکنندگان آمریکایی و متحدان آنها در ۱+۵ تلاش میکند تا آن را حل کنند. بهطور خلاصه آنها به دنبال ایجاد سیستمی هستند که از طریق آن، جهان بتواند تا حدی نسبت به آنچه ایران در خصوص برنامه هستهایاش انجام میدهد اطمینان یابد، و هر تلاشی برای حرکت ایران به سمت سلاح هستهای را ردیابی کند.
- و شما اطمینان دارید که توافق تا ۲۰ جولای به دست خواهد آمد؟
من مطمئنم که توافق تا این زمان حاصل خواهد شد، بهخصوص به این دلیل که ایرانیها سرمایهگذاری زیادی در این زمینه انجام دادهاند. آنها بلافاصله پس از انتخاب «حسن روحانی»، با انتخاب تیمی که اجازه تصمیمگیری درباره مسائلی که اغلب برای ایران حساس و حیاتی بود، و پسازآن با موافقت با توافق موقتی که به ایرانیها رفع محدود تحریمها را میداد به سمت مذاکره آمدند
همچنین دولت «اوباما» و متحدانش در ۱+۵ نیز سرمایهگذاری زیادی برای رسیدن به راهحلی دیپلماتیک درباره این موضوع انجام دادهاند. یقیناً هیچکس در واشنگتن خواهان جنگ دیگری در خاورمیانه نیست، اما من گمان میکنم که ایرانیها به دلیل نیاز اقتصادی به رفع تحریمها به توافق تشنهتر هستند.
- آیا در حال حاضر ایران امتیازاتی در خصوص رآکتور اراک و برخی مناطق دیگر دادهشده است؟
بله به نظر میرسد طرفین فرمولی برای حلوفصل طرح رآکتور آبسنگین اراک و همینطور تجهیزات زیرزمینی فردو یافتهاند. البته این ممکن است به مذاق کسانی که نگران تلاشهای ایران درزمینهٔ تسلیحات هستهای هستند، نباشد، اما یقیناً بهتر از کنترل نکردن این تجهیزات یا رها کردن آنها در وضعیت فعلی است. اما زمینهای که به نظر میرسد هنوز درباره آن فاصله زیادی بین طرفین وجود دارد تعداد سانتریفیوژها و اندازه و سطح برنامه هستهای ایران است.
- از سیاست سخن بگوییم. آیا توافق در خصوص مسئله هستهای مسیری برای عادیسازی روابط ایران و آمریکا خواهد گشود؟
گمان نمیکنم ما به عادیسازی روابط ایران و آمریکا نزدیک شده باشیم. این بهخصوص به این دلیل است که هیچکدام از طرفین منفعت سیاسی حتمی برای تغییر بافتار روابط فیمابین ندارند. یک توافق هستهای، یک توافق کنترل تسلیحاتی بسیار مهم خواهد بود، اما تغییری در منافع متضاد دو کشور و نبرد میان ایدئولوژی جمهوری اسلامی با آمریکا و غرب ایجاد نمیکند. آنچه ما در توافق هستهای به دنبال آن میگردیم بسیار مهم است و گام مهمی روبهجلو خواهد بود. این توافق بهناچار کانالهایی برای گفتگوی بیشتر درباره مسائل دیگر باز میکند، اما از اظهارات رهبران ایران، کاملاً واضح است که زمینه برای گرم شدن روابط میان ایران و آمریکا- حداقل در زمان حاضر- وجود.
ایران کشوری است که پیوسته در نوسان است. اگر ما بتوانیم به توافق بر سر مسئله هستهای دستیابیم، هر چیزی در آینده ممکن خواهد بود. اما گمان نمیکنم این امر حتمی باشد و گمان نمیکنم ایرانیها که در این برهه به دنبال تغییر درروند ارتباط خود با آمریکا باشند.
- در حال حاضر داعش تهاجم خود را به عراق آغاز کرده است، «جان کری» وزیر امور خارجه گفته است که میخواهد به دنبال راهحلی دیپلماتیک با ایران باشد. و برخی مذاکرات با ایرانیها در جریان است، ولی نتیجهای از آنها حاصل نشده است، درست است؟
دستگاه امنیتی ایران علاقهای به مذاکره با آمریکا ندارد. این بدین معناست که بهناچار با عمیقتر شدن دخالت آمریکا در عراق و تلاش اساسی ایران برای افزایش قدرت دولت «نوری مالکی» برای مبارزه با مهاجمین، کانالی حداقلی میان تهران و واشنگتن بازخواهد شد که از طریق آن درباره تلاشهایی که بهموازات یکدیگر انجام میدهند، گفتگو کنند.
منافع ایران و آمریکا در عراق یکسان نیست ولی مقداری همپوشانی در این خصوص، هم در بیعلاقگی آنها به مشاهده تصرف مناطق بیشتری توسط داعش و گرههای تکفیری دیگر، و همچنین تمایل آنها برای بازگشت ثبات به عراق و حفظ تمامیت ارضی این کشور، وجود دارد.
- من حدس میزنم که ما تنها باید آنچه ایران انجام میدهد را تماشا کنیم.
بخش قابلتوجه این قضیه برای من زمانبندی تمام اینهاست. لحظه دشواری در مسئله هستهای فرارسیده است. من نگران این هستم که برخی تندروهای ایرانی ممکن است شرایط عراق را همچون اهرمی دیگر برای تثبیت موضع خود در مسئله هستهای نگاه کنند، درحالیکه درواقع ارتباط پنهان یا آشکاری میان این دو موضوع وجود ندارد. اگر من در تهران نشسته بودم، با توجه به حوادثی که در عراق در جریان است، امید بیشتری به رفع تحریمها و قدرت ایران برای احیای خود حتی بیرون از مسئله هستهای داشتم.
به گزارش تیک، و البته با توجه به برگزاری انتخابات کنگره آمریکا در سال جاری، پاییز امسال درصورتیکه توافقی تا جولای حاصل نشود، همراه با اعتراضات زیادی خواهد بود.
در سخنانی که با مسئولین دولت «اوباما» داشتم، من گونهای خاص از قدرت گرایی را بین آنها مشاهده کردم، که اگر به توافق برسند مورد انتقاد قرار میگیرند و اگر نرسند نیز چنین خواهد بود. همچنین احساسی وجود دارد که آنچه دولت درصدد انجام آن است بهترین نتیجه ممکن برای مشکلی طولانی و پیچیده است. بدین ترتیب اراده و عزمی برای حرکت به سمت جلو، بیتوجه به چالش آفرینی و واکنشی که ممکن است در کنگره شاهد آن باشیم، وجود دارد.
همچنین این باور در بین مسئولین آمریکایی وجود دارد که تلاشها برای رسیدن به توافقی برای بحران هستهای ایران همراه با ترجیح مردم آمریکاست، که از درگیری نظامی بیشتر در خاورمیانه ابا دارند.
1393/4/10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
شورای روابط خارجی اروپا: باید برای لغو تحریم ها علیه ایران بدون توجه به آمریکا پیشقدم شد
شورای روابط خارجی اروپا باید برای لغو تحریم ها علیه ایران بدون توجه به آمریکا پیشقدم شد برلین - ایرنا -شورای روابط خارجی اروپا به عنوان مرکز پژوهشی اتحادیه اروپا در جدیدترین گزارش خود درمورد ایران به دولت های اروپایی توصیه کرده است که از فرصت ایجاد شده در توافق هسته ای ژنو استفابا صدور حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب اعضای جدید شورای راهبری روابط خارجی منصوب شدند
با صدور حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب اعضای جدید شورای راهبری روابط خارجی منصوب شدند سیاست > رهبری - با صدور حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب اعضای جدید شورای راهبری روابط خارجی منصوب شدند به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رهبر معظم انقلاب سعید جلیلی ابراهکمال خرازی رییس شورای راهبردی روابط خارجی شد
با صدور حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب کمال خرازی رییس شورای راهبردی روابط خارجی شد خبرگزاری پانا حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی را منصوب کردند ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد ساعت 13 01 به گزارش خبرگزاری پانا در متناعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی منصوب شدند
اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی منصوب شدندتاریخ انتشار سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳ ۰۸ حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی را منصوب کردند متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است بسم الله الرّحمناعضاي جديد شوراي راهبري روابط خارجي منصوب شدند
۲۷ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲ ۵۱ب ظ با صدور حکمي از سوي رهبر معظم انقلاب اعضاي جديد شوراي راهبري روابط خارجي منصوب شدند حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي با صدور حکمي اعضاي جديد شوراي راهبردي روابط خارجي را منصوب کردند به گزارش خبرگزاري موج متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامي بهانتصاب اعضای جدید شورای راهبری روابط خارجی
انتصاب اعضای جدید شورای راهبری روابط خارجی کد خبر ۴۰۸۸۳۲ تاریخ انتشار ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۸ - 17 June 2014 حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی را منصوب کردند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری متن حکم رهشدار عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا درباره سقوط شرق اوکراین
هشدار عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا درباره سقوط شرق اوکراین نیویورک- ایرنا- یک عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا با بی فایده دانستن تحریم های کنونی علیه روسیه هشدار داد که شرق اوکراین در حال سقوط به دامن مسکو است به گزارش ایرنا سناتور باب کروکر روز شنبه به تلویزیون ان بی سیانتصاب اعضای شورای راهبردی روابط خارجی
انتصاب اعضای شورای راهبردی روابط خارجی حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی را منصوب کردند خبرگزاری فارس حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی را منصوب کردندکمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در جریان مذاکرات هسته ای ایران قرار گرفت
بین الملل ایران در جهان برای اولین بار کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در جریان مذاکرات هسته ای ایران قرار گرفت تمامی اعضای کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا روز گذشته با شرکت در جلسه ای برای اولین بار در جریان جزئیات کامل مذاکرات کشورهای 1 5 و ایران قرار گرفتندبا صدور حکمی از سوی رهبر انقلاب؛ اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی منصوب شدند
با صدور حکمی از سوی رهبر انقلاب اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی منصوب شدند حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی را منصوب کردند به گزارش آخرین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری متن حکم رهبر مععضو شورای راهبردی روابط خارجی:مقاومت تیم مذاکره کننده ناشی از پایبندی آنها به ارزش ها است
عضو شورای راهبردی روابط خارجی مقاومت تیم مذاکره کننده ناشی از پایبندی آنها به ارزش ها است عضو شورای راهبردی روابط خارجی خارجی گفت ایستادگی و مقاومت تیم مذاکره کننده پشت میز مذاکرات ناشی از پایبندی بر اعتقادات و ارزش ها است به گزارش نامه نیوز سیدمهدی مصطفوی روز یکشنبه در هشتمینطی حکمی رهبر معظم انقلاب اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی را منصوب کردند
طی حکمیرهبر معظم انقلاب اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی را منصوب کردندحضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی را منصوب کردند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامناعضای جدید شورای راهبری روابط خارجی منصوب شدند
با حکم رهبر معظم انقلاب اعضای جدید شورای راهبری روابط خارجی منصوب شدند خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی اعضای جدید شورای راهبردی روابط خارجی را منصوب کردند به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری حضرت آیگمانه زنی برای ترکیب شورای راهبردی روابط خارجی/ جلیلی عضو جدید شورا
گمانه زنی برای ترکیب شورای راهبردی روابط خارجی جلیلی عضو جدید شوراتاریخ انتشار سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۲ ۴۳ چندي پيش كمال خرازي و علي اكبر ولايتي ماموريت يافتند تا در مورد تركيب شوراي راهبردي روابط خارجي فهرستي از افراد را معرفي نمايند كه در روزهاي اخير از ميان اسامي معرمدیرکل روابط عمومی استانداری قزوین خبر داد برگزاری سمینار «تشریفات کاربردی با حرکات غیرکلامی» در قزو
مدیرکل روابط عمومی استانداری قزوین خبر دادبرگزاری سمینار تشریفات کاربردی با حرکات غیرکلامی در قزوینمدیرکل روابط عمومی استانداری قزوین گفت سمینار آموزشی تشریفات کاربردی با حرکات غیرکلامی با حضور استاد برجسته کشوری در قزوین برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل ازاعلام آمادگي آمريکا براي گفتگو با ايران درباره حل بحران عراق
۲۶ خرداد ۱۳۹۳ ۱۹ ۳۲ب ظ اعلام آمادگي آمريکا براي گفتگو با ايران درباره حل بحران عراق وزير خارجه آمريکا از اعلام آمادگي کشورش براي گفتگو با ايران در جهت حل بحران عراق خبر داد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به دنبال پيشروي نيروهاي داعش در خاک عراق جان کري وزير خارجه آچه کسانی از شورای راهبردی سیاست خارجی رفته اند؟
چه کسانی از شورای راهبردی سیاست خارجی رفته اند سیاست > رهبری - رهبر معظم انقلاب امروز اعضای جدید شورای راهبردی سیاست خارجی را منصوب کردند به گزارش خبرآنلاين در حکم رهبر انقلاب سعید جلیلی ابراهیم شیبانی حسین طارمی مهدی مصطفوی اهری و سردار احمد وحیدی به عضويت شو-
گوناگون
پربازدیدترینها