تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 8 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نصيحت را بپذيرد، از رسوايى به سلامت مى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862165242




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در کنار خانه خدا از بردگی هالیوود رها شدم


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



در کنار خانه خدا از بردگی هالیوود رها شدم
بازیگر مسلمان هالیوود، یکی از ده‌ها بازیگر مسلمانی است که در فیلم‌های هالیوودی تنها در نقش عرب بد یا مسلمان تروریست ظاهر می‌شد ولی پس از رفتن به خانه خدا توبه کرد و تغییر رویه داد.



به این مطلب امتیاز دهید

  به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، «احمد احمد»، یکی از ده‌ها بازیگر مسلمان مشغول در هالیوود است. او اولین بار در فیلم «تصمیم اجرایی» در نقش «تروریست شماره 4» بازی کرد.

اولین نقشش در یک سریال تلویزیونی مربوط به شخصیتی به نام «حکیم» بود که او نیز یک تروریست بود.

به نظر می‌رسید که او نیز همانند بسیاری دیگر از بازیگران مسلمان هالیوود خواسته یا ناخواسته وارد چرخه «عرب‌ها (مسلمانان) همیشه بد» این صنعت سینمایی شده باشد.

«احمد احمد» متولد کشور مصر است ولی در پی مهاجرت خانواده‌اش به آمریکا، در ایالت کالیفرنیا بزرگ می‌شود، بدون لهجه و قیافه‌ای که شباهتی به تروریست‌ها و یا شخصیت منفی فیلم‌ها ندارد.

او داستان زندگی خود در هالیوود را با لبخندی تلخ اینگونه شروع می‌کند: در هالیوود بازار بسیار بزرگی برای تصویر عرب‌های بد وجود دارد، علی‌رغم آنکه نه لهجه داشتم و نه قیافه‌ای منفی، ولی به ندرت به من پیشنهاد بازی در نقش یک دکتر، وکیل و یا ... می‌شد در واقع این همان چیزی است که اکثر بازیگران مسلمانان تازه‌وارد به هالیوود را تهدید می‌کند. 

«احمد» اینگونه ادامه می‌دهد: 20 سال پیش که بازیگر جوان و بی‌تجربه‌ای بودم، مرتب برای بازی کردن در یک نقش، دور و بر استودیوها می‌چرخیدم، این مسئله ادامه داشت تا اینکه برای زیارت به خانه خدا رفتم، این سفر وجدان مرا بیدار کرد، احساس می‌کردم که برده این صنعت سینمایی شده‌ام، به نحوی در قبال تصاویر منفی و خشونت آمیزی که در سطح وسیع در رسانه‌های آمریکا پخش می‌شد، احساس مسئولیت می‌کردم.

بنا بر این گزارش، امروزه تعداد فیلم‌ها و سریال‌هایی که تصویری منفی و به دور از هر گونه انصاف از مسلمانان، در صنعت هالیوود ارائه می‌دهد، کم نیست از  24 و سریانا گرفته تا مونیخ و بی‌گناهی مسلمانان، که در بیشتر موارد نقش منفی فیلم‌ها را بازیگران مسلمان هالیوود به عهده دارند. 

اگرچه این چرخه همچنان ادامه دارد ولی «احمد احمد» که در خانه خدا توبه کرده است دیگر نمی‌خواهد جزء این چرخه باشد، او هالیوود را برای همیشه ترک می‌کند.

سال‌ها می‌گذرد و «احمد» دیگر یک جوان کم تجربه نیست، او که این ماه 44 ساله می‌شود، هم‌اکنون در یک سریال کمدی تحت عنوان «سولیوان و پسر» بازی می‌کند، در نقش یک راننده کامیون به نام احمد که فرد شوخ طبعی است.

نقشی که به گفته احمد معرف یک شخصیت همانند هزاران شخصیتی است که در زندگی روزمره با آن روبرو می‌شویم نه یک شخصیت خبیث، بد و یا غیرمعمول.

ده‌ها سال است که احمد و دیگر مسلمانان بر این مسئله تاکید دارند که همواره هالیوود تصویری شیطانی از اعتقادات دینی‌شان ارائه می‌دهد که به گفته کارشناسان سینمایی و همچنین کسانی که در هالیوود مشغول به کارند، اسلام‌ستیزی در آثار هالیوود پس از حادثه یازده سپتامبر به مراتب بیشتر شده است.

«ارسلان افتخار»، نویسنده آمریکایی در این باره می‌گوید: وقتی که هالیوود می‌خواهد به شخصیت‌های مسلمان بپردازد، به صورتی کاملا تک بعدی و به دور از خلق و خوی انسانی این ‌کار را می‌کند.

«جک شاهین»، محقق و نویسنده باسابقه در زمینه چگونگی تصویر مسلمانان در رسانه‌های غربی، معتقد است: چه در سطح بین‌الملل و چه در داخل، تصاویر هستند که به مردم می‌آموزند که از چه کسانی بترسند، از چه کسانی متنفر باشند و به چه کسانی عشق بورزند.

بنا بر این گزارش، «احمد احمد» که اخیرا در فیلم‌های دیگری چون «شوخی یا مرگ» و «چگونه در هالیوود یک تروریست باشی» ایفای نقش کرده است، در مورد بازگشتش به عالم بازیگری این‌بار در فیلم‌های کمدی گفت: زمان زیادی از آنموقع که کارم را به عنوان یک بازیگر جوان آغاز کردم می‌گذرد، من همچنان نقش یک شخصیت عرب را بازی می‌کنم ولی خوب دیگر نقش یک تروریست را بازی نمی‌کنم.
فارس   115




۱۰/۰۴/۱۳۹۳ - ۱۰:۳۶




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن