واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
میهمانی خدا را لبیک گو شیراز - ایرنا- صدای بانگ اذان طنین انداز است ، ملائک تسبیح گویان درها را باز کردند ، مائده آسمانی گسترده شده ، ملائک تسلیم اند تا دست های رو به آسمان ، دل های پیوند خورده با خلوت دوست ، نفس های روزه دار را بر سر این سفره بنشانند.
درهای آسمان به رویشان باز شد ، میهمانان خطاها را به فراموشی سپردند ، لباس سبز عشق پوشیدند ،ردای سفید توبه بر سر کشیدند ، ندای آسمانی را پاسخ دادند و ستار العیوب ، پوشاند هر آنچه را که دیده بود.
کریم حق ، انسان را به سوی خود خواند ، با همه رسولانش این پیام را به وی رساند ، روزه را تعیین کرد ، تا انسان را به تفکر وادارد ، گذشته هایش را ببیند ، خود را بیابد و به دامن حق پناه برد.
در تمام ادیان و مذاهب الهی ، روزه و روزه داری به گونه ای جلوه گری کرده و در اسلام به تکامل رسیده تا انسان را از راه خطا بازگرداند و در دامن توبه به آرامش برساند.
نماینده ولی فقیه در استان فارس معتقد است:خداوند ماه مبارک رمضان را برای به کمال رساندن خصایل انسانی ، نزدیک شدن مخلوق به خالق و اندیشه در منش و کردار انسان ها قرار داده است.
آیت الله اسدالله ایمانی گفت:رمضان ماه نزول قرآن است و خداوند انسان را به ترک گناه و تلاش برای ترک معصیت سفارش کرده است.
امام جمعه شیراز بیان کرد: رسیدگی به امور مستضعفان ، قرائت قرآن ، شب زنده داری ، بازبینی اعمال از خصوصیات ماه مبارک رمضان است.
نماینده ولی فقیه در استان فارس افزود: مردم باید در ماه مبارک رمضان با وضعیتی در جامعه ظاهر شوند ، که حرمت ماه مبارک رمضان را به بهترین نحو نگه داشته شود.
آیت الله ایمانی ادامه داد:ماه رمضان با شب های قدرش راه را برای توبه کنندگان باز گذاشته است ، باید از برکات و مغفرت های این شب ها بهره بگیریم تا درهای رحمت الهی به روی ما باز شود.
وی اظهار کرد: مردم باید در این ماه مبارک به مساجد رونق دیگری بدهند و جوانان در خط اول عبادت ها قرار گیرند تا شور و نشاط دیگری به امور این ماه ببخشند.
یک روحانی پژوهشگر به ایرنا گفت: ماه مبارک رمضان در کتاب ، سنت و آموزه های دینی به عنوان ظرف زمانی و فرصت استثنایی معرفی شده است.
حجت الاسلام عبدالرضا خوشنویس افزود: در قرآن کریم ، رمضان به منزله ظرف نزول قرآن و ظرف وجود شب قدر مطرح است تا انسان ها از آن بهره کافی ببرند.
وی بیان کرد: پیامبر اسلام (ص) ، رمضان را ماه برکت ، رحمت و مغفرت تعریف کرده اند و به امت توصیه کردند در این ماه تمام کنش و واکنش های مثبت شما در فهرست اعمال نیک شما ثبت می شود و به غیر از گناه ، همه گفتار و کردار شما دارای پاداش است.
وی اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) فرموده اند :ˈ بهترین عمل در ماه مبارک رمضان ترک لذت بخش گناه است ˈ، رمضان ماه ثبت خوبی ها و بدی هاست و بدترین انسان ها ، افرادی هستند که در این ماه از سبد گناه آنها چیزی کم نشود.
به گفته این استاد حوزه و دانشگاه ، ترک گناه و رفتارهای ناهنجار در یک ماه ، تمرین خوبی برای ماه های بعد است که با اختیار خود از لذت گناه بتوان گذشت کرد.
خوشنویس گفت: وقتی روزی 16 ساعت گرسنگی و تشنگی را تحمل می کنیم ، در این ماه 480 ساعت برای خدا گرسنگی خواهیم کشید ، این بار سنگینی است که اعتقاد محکمی می خواهد .
وی اضافه کرد: در این ماه 510 رکعت نماز می خوانیم ، این کمیت ها را اگر به کیفیت ویژه ماه رمضان گره زنیم ، روزه داران باید دقت کنند تا این زحمت ها و تلاش ها را به منزل مقصود برسانند.
وی افزود: افرادی که به دلایل مختلف از روزه داری شرعا معذور هستند باید تظاهر به روزه خواری نکنند ، رعایت شان ماه مبارک رمضان را داشته باشند و حرمت این ماه را نشکنند.
به گفته این صاحبنظر ، روزه از جمله عبادات فراگیری است که تمام ادیان به آن توجه داشته اند ، روزه ارث دینی اسلاف ماست و ما وارث رفتار شکوهمندی هستیم که حلقه اتصال ما با پیشینیان است.
یکی دیگر از روحانیون شیراز گفت: ماه مبارک رمضان ماه میهمانی خداست ، که بخشش ، طلب استغفار و مغفرت و آمرزش در مائده آسمانی برای همه به یکسان تقسیم می شود.
حجت الاسلام غلامحسین سبحانی نیا افزود: خداوند کریم ، انسان را دوست دارد و می خواهد او را از لغزش ها نجات دهد ، خطاها را چشم پوشی کند و رمضان فرصت ترک گناه و جبران مافات است.
وی بیان داشت: خداوند رمضان را به نام خود ملقب کرده است ، انسان با تلاوت قرآن در این ماه ، باید خود را آن گونه بسازد که عنایت خداوند شامل او شود.
وی اضافه کرد: رمضان سید شهور است ، آقای همه ماه ها نام گرفته ، صرفنظر از عذاب های دنیوی و اخروی ، افراد باید حرمت این ماه را نگه دارند ، تا خداوند آبروی ما را در دنیا و آخرت حفظ کند.
سبحانی نیا ادامه داد: دراین ماه هر کس باید به فراخور حال خود و مسوولیتی که بر عهده وی گذاشته شده ، عمل کند و به خلق الله که خانواده خداوند هستند ، خدمت کند و مشکلات مردم را رفع کند.
وی ادامه داد:با توجه به مشکلات اقتصادی موجود ، کسبه و بازاریان باید به ویژه در این ماه انصاف را رعایت و از سود بیشتر صرفنظر کنند تا خداوند به مالشان برکت دهد.ک/4
680/ 667 /679
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
09/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]