تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819656362




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دکتر شهناز نوحی: افزایش آمار طلاق نشانه رفتار نادرست با جوانان است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
دکتر شهناز نوحی: افزایش آمار طلاق نشانه رفتار نادرست با جوانان است

دکتر شهناز نوحی: افزایش آمار طلاق نشانه رفتار نادرست با جوانان است
افزایش آمار طلاق و کاهش ازدواج از تبعات نپرداختن به نگرانی‌های جوانان است. وقتی که دختران و پسران از نظر اقتصادی و مالی احساس امنیت نمی‌کنند، تن به ازدواج نمی‌دهند.
 به گزارش نامه نیوز، دکتر شهناز نوحی افزود: زمانی که دختران و پسران مهارت برقراری ارتباط و مدیریت هیجانات و احساسات خود را نداشته و حتی از تفاوت‌های روانشناختی خود با جنس مخالف اطلاع نداشته باشند نمی‌توانند به‌درستی با او ارتباط برقرار کنند و به علت نداشتن اطلاعات صحیح در خواستگاری و ازدواج به موفقیت دست پیدا نمی‌کنند و حتی در صورت تشکیل خانواده نیز شکست می‌خورند. زمانی که خانواده متزلزل می‌شود، جامعه در خطر قرار می‌گیرد و کل اجتماع زیر سوال می‌رود.

به گزارش ایسنا، این روانشناس در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهارکرد: بیشترین نگرانی جوانان بویژه پس از فراغت از تحصیل دانشگاهی، نبود امنیت شغلی و اقتصادی است چون آنان انتظار دارند که براساس مدرک خود شغل قابل قبولی پیدا کنند. در حال حاضر نیز تب قبولی در آزمون کارشناسی ارشد و دکترا افزایش پیدا کرده است. در واقع با بالا رفتن سطح تحصیلات، انتظارات افراد از شغل خود بالاتر می‌رود و به همین نسبت نگرانی‌های آنان افزایش می‌یابد.

وی در ادامه گفت: نگرانی بعدی جوانان، ازدواج است. در شرایطی که امنیت شغلی وجود ندارد، جوانان احساس ناامنی اقتصادی می‌کنند و نگران هستند که آیا می‌توانند زندگی موفق و کارآمدی را حتی در سطح متوسط تشکیل دهند یا نه؟

این روانشناس یکی از نگرانی‌های مهم جوانان را ناشی از تردید آنان نسبت به امکان برقراری روابط خوب با همسر خود دانست و اظهار کرد: در حال حاضر آمار طلاق افزایش یافته است، از طرفی دیگر با کاهش آمار ازدواج و بالا رفتن سن ازدواج، نگرانی‌هایی بین جوانان به وجود آمده است البته بخشی از این نگرانی‌ها از فقدان روابط صحیح عاطفی و احساسی نشات می‌گیرد.

نوحی تصریح کرد: براساس برخی از اطلاعات غلط ارائه شده از سوی بعضی سازمان‌ها، تعداد پسران در سن ازدواج کمتر از دختران است و این موجب ایجاد برخی نگرانی‌ها شده است. نگرانی ناشی از ازدواج نکردن به علت کمبود تعداد پسران برای ازدواج نیست بلکه از نداشتن مهارت ارتباط صحیح سرچشمه می‌گیرد و فقدان این مهارت یکی از دلایل از هم‌پاشیدگی خانواده‌هاست.

این روانشناس درباره راهکارهای رفع نگرانی جوانان گفت: تنها نمی‌توانیم از دولت انتظار حل مشکلات جوانان را داشته باشیم، البته دولت باید تدابیر لازم را در زمینه‌هایی مانند حوزه‌های اقتصادی بیندیشد اما لازم است سازمان‌هایی مانند مدرسه‌های غیرانتفاعی نیز در جهت ارایه آموزش‌های پیشگیرانه عمل کنند. آنها می‌توانند مهارت‌های ارتباطی و چگونگی حل مشکلات را به افراد آموزش دهند.

نوحی در پایان تصریح کرد: ازدواج جزو دغدغه‌های اصلی همه جوانان است. در دوران کنونی نباید انتظارات عجیبی از پسران برای تشکیل زندگی مشترک داشت، چراکه اکنون خرید خانه و فراهم کردن امکانات رفاهی به مراتب مشکل‌تر از گذشته است و پسران 25 تا 30 ساله هنوز به خانواده‌های خود وابسته هستند و به عبارتی از مرحله نوجوانی خارج نشده‌اند. بنابراین نباید انتظارات مادی زیادی از آنان داشت.



1393/4/9





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن