واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تاکید معاون سواد آموزی آموزش پرورش فارس: سوادآموزی در عشایر سیار شتاب بیشتری می گیرد خبرگزاری پانا: قجری گفت: یکی ازمهمترین کارها در فعالیتهای سوادآموزی، نظارت بر برگزاری آزمونهای پایانی دوره سوادآموزی است.
۱۳۹۳ دوشنبه ۹ تير ساعت 14:47
به گزارش خبرگزاری پانا، دکتر ناصر قجری در بازدید از حوزه برگزاری آزمون پایانی دوره سوادآموزی ناحیه یک شیراز گفت:مهمترین و حساس ترین کار در آموزش و پرورش، برگزاری امتحانات است و نظارت بر آزمونها بایستی به طور دقیق اعمال گردد.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس ضمن بررسی موارد مربوط به فرآیند آموزش و برگزاری آزمونهای دوره سوادآموزی در مراحل میان دوره ای و پایانی گفت:مسئولین سوادآموزی با نظارت بیشتر در طول دوره آموزشی،زمینه را برای برگزاری آزمون پایانی فراهم نموده تا سوادآموزان با آرامش بیشتری در آزمون شرکت نمایند.
قجری دوره انتقال را معادل پایه های چهارم،پنجم و ششم ابتدایی دانست و گفت: این دوره شامل 800 ساعت آموزش می باشد که 650 ساعت آن حضوری و 150 ساعت آن غیر حضوری است. قابل ذکر است سوادآموزانی که این دوره را با موفقیت بگذرانند،می توانند در دوره متوسطه اول ادامه تحصیل دهند.
معاون سواد آموزی آموزش پرورش فارس ادامه داد:کار در اداره امتحانات بر اساس دشواری و حساس بودن آن، می طلبد افرادی را در این قسمت به عنوان ناظر انتخاب نماییم که خدای ناکرده خللی بر روند برگزاری آزمونها وارد نیاید
سوادآموزی در عشایر سیار شتاب بیشتری می گیرد
معاون سواد آموزی آموزش پرورش فارس از انعقاد تفاهم نامه همکاری با آموزش و پرورش عشایر سیار ، برای شتاب بخشی به فعالیتهای سوادآموزی در عشایر سیار خبر داد.
قجری در کارگروه سوادآموزی عشایر سیار گفت: با وجود بیش از 40 هزار بی سواد در عشایر سیار،تلاش مضاعفی می طلبد که فعالیتهای معناداری ، در زمینه شتاب بخشی به سوادآموزی در عشایر سیار انجام گیرد.
قجری با اشاره به تفاهم نامه منعقده در این زمینه افزود: یکی از راههای شتاب بخشی به این فعالیتها ،همکاری معاونت سواد آموزی با آموزش و پرورش عشایر سیار است تا ضمن تسریع در روند سوادآموزی عشایر سیار ،کاهش و رفع تبعیض و نابرابری سواد در جامعه عشایری را شاهد باشیم.
وی از اهداف دیگر این تفاهم نامه را آموزش سواد و مهارت های زندگی به مخاطبان جامعه عشایری عنوان کرد و افزود: با اجرای برنامه های ذکر شده در این تفاهم نامه،زمینه را برای جذب حداکثری سوادآموزان فراهم می نماییم.
معاون سواد آموزی آموزش پرورش فارس ضمن تاکید بر اطلاع رسانی وتبلیغ مناسب در این زممینه افزود: تبلیغات مناسب و با انگیزه ،رغبت بی سوادان برای یادگیری و باسوادان را برای یاد دادن افزایش داده و با ارتقای سطح سواد می تواند کمک شایانی به جامعه عشایری نمود .
در ادامه مدیر آموزش و پرورش عشایر سیار ضمن تاکید بر سخت و طاقت فرسا بودن کار در عشایر گفت:با توجه به عواملی همچون کوچ عشایر و متفاوت بودن محیط زندگی آنها،شناسایی بی سوادان در جامعه عشایری به آموزش و پرورش ادارات سراسر استان واگذار شده است .
علی عسکر نجفی گفت: بایستی در تمامی برنامه های اداره کل، آموزش و پرورش عشایر، به طور ویژه دیده شود وهمه باید تلاش کنیم تا بتوانیم آمار باسوادان استان را بالا برده و گام بلندی در ریشه کنی بی سوادی برداریم.
نجفی با بیان اینکه ،نگاه ما به سوادآموزی باید یک نگاه اعتقادی باشدگفت: اعتقاد ما بر این است که اگر اولیای دانش آموزان عشایر با سواد باشند،قطعا پیشرفت چشمگیری در دانش آموزان آموزش و پرورش عشایر شاهد خواهیم بود و وضع ما به مراتب بهتر خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]